- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
És mikor jönnek elő ezek a kérdések?Én csak odáig mertem elmenni, hogy kiválasztottam a járművet, majd az érvényességek, lent tovább gomb és utána csak a megvásárolom gombra nem mentem már rá.Szerk.: Rájöttem, új jármű esetében kérdezi ezeket, mert esetleges parkoláskor is ezt a járművet fogod kiválasztani. Nyugodtan töltsd ki értelemszerűen, illetve hagyhatod üresen is azt a két mezőt.
-
dptrsk
Topikgazda
Szerintem(nem használom az appot, de a leírásod alapján):
-pl. VI kerületben laksz, így ott van parkolási engedélyed(=nem kell parkolást indítanod, mert éves bérleted van), de pl. a Ii. Kerületben igen, mert ott nincs engedélyed. (A VI. Kerületben nem fog parkolást indítani neked)
-tudja a telefon valamihez kötni, hogy szóljon ha visszaérkeztél a kocsihoz, pl kihangosító, s leállítási értesítést küld, ha közelbe kerül ez a bluetooth kihangosító
-
donjohnson
addikt
nekem az a logikus, hogy az az ember tudjon parkolni, akinél a sim van.
ha nem érzékeli a mobil app a sim-et, akkor az biztonsági kockázat.
ennyi erővel a szomszéd is tudna 100 ezer forintos parkolást csinálni neked, ha megszerzi valahogy a jelszavadat, de a sim-et nem.
szerintem örülj neki, hogy így van most. -
kovacsmi_74
senior tag
-
Top cat
addikt
" A sikeres aktiválástól időkorlát nélkül addig érvényes, amíg el nem fogy az 5 GB vagy ameddig tart a SIM-kártya rendelkezésre állási ideje. "
Nézd meg a telefonon az adatmennyiség forgalmat, így kiderül mikor szivárgott el.
Lehet, hogy az van, amit Intruder2k5 írt. -
Pedig az biztosan nem jár le... Lehet bekapcsolva maradt a mobilnet, és esetleg valami rendszerfrissítést szedett le azon. Ha mégis lejárna, vagyis így ahogy írod, egyik napról a másikra elvesznének megvásárolt adatmennyiségek, annak elég nagy visszhangja lenne már itt a topikban is.
-
martonl
senior tag
Az jogos, még nem szűnt meg. Csak felfüggesztett állapotban van, ami 20.-ig visszaélesíthető egy mostani díjcsomagra való váltással (és gondolom új szerződés kötésével). Mint írtam, telefonon kaptam az információt az ügyfélszolgálattól.
Gondolom 20.-a után automatikusan törlődik.
-
Vanda volt, azt mondta elküldik SMS-ben az adategyeztetős oldal címét, és letette.
Pontosan így csinálja mindig nálam is, azonnal újra kell hívni a számot és már azzal a szöveggel fogad, hogy Sajnálom, hogy nem sikerült....kapcsolom az ügyintézőt!
Erőltetni kell az ügyintézős egyeztetést, nekem is lakcím miatti gondok vannak állandóan. Van, hogy nem is az első ügyintéző oldja meg!
-
AnonymusX
őstag
Engem nem hívnak a telekomos számon, hozzáteszem, hogy nem is adtam meg ilyesmi célra és én vagyok az első tulaja.
(Amióta multisimeket kértem a fő számom mellé azóta az azokhoz tartozó számokon meg még mindig a régi tulajokat keresik, és persze ezek a fő számomon csörögnek ki a működésből adódóan, egyébként csak adatra használom a multisimeket.)
-
viktorhu
veterán
-
-
Szia, ennyire nem rossz a 4g Szegeden, most direkt mértem egyet, 115/47 volt beltéren. Lehet hogy városrésztől is függ, de nem rossz. A klinikák környékén szokott gond lenni főleg nap közben amikor nagyon sok eszköz aktív rajta, ott és akkor van hogy a net teljesen elmegy. Kérdés tehát hogy merrefelé laknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest