- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
válasz
atosan #144185 üzenetére
Szia!
Esimre váltani úgy tudsz, ha annak a SIM-nek a mobilnetét használod, amelyik SIM-et le akarod cserélni. Ilyenkor a Telekom appban vagy a Telekom weboldalon a fiókodba belépve lesz lehetőséged váltani.
Viszont az Esim aktiválásához WiFi kapcsolat kell legyen azon a készüléken, amin aktiválnád. Ez a WiFi hálózat lehet egy másik mobil által osztott is.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
atosan #142953 üzenetére
El van mentve régen az a szám nekem (számom/0630xxxx, néven), és tegnap megjelent nekem a WhatsApp, telegram listában mint élő elérhető account. Semmi varázslatot. Szóval jó lenne tudni mi történik, mert bizony regisztrálva lett tegnap annak ellenére hogy nálam van a szám és nem is használom.
-
törölt tag
válasz
atosan #141718 üzenetére
Sok sok évvel ezelőtt volt egy hasonló esetem, de ott volt egy rendes utalvány RMA számmal és egy csomó adattal. Kellett hozzá a számla és a jótállás. Ajánlott két telefont az ügyintéző, mondtam neki, hogy kp és adta is.
Ezt a papírt nem értem. Szerintem ez csak egy leírás, nem ez lehet maga az utalvány. Akkoriban nem TMX volt a szerviz, más. Most ez a papír nem sokat mond. Plusz amiket eddig az itt írtakból kiszedtem:
Csere ugyanilyen készülékre(ami ugye már lehetetlen), úgyhogy ha azonos listaáron tetszik valami arra, plusz mínusz néhány %-ot el szoktak engedni, utána felette ráfizetés vagy kp.
Körülnéztem mik vannak, alapból kp-ért fogok menni.
Ami van és tetszik arra rá kellene fizetnem vagy 80-at, miközben máshol még maradna a 400ból 40-50 ezrem. -
AnonymusX
őstag
-
válasz
atosan #140758 üzenetére
Esetleg, hogy ha az első helyen vevő ilyesmikre az aktuális partner, akkor meg lehet kérdezni, hogy rákérdezne-e a többiekre --valami belsős telószámon-, legalább a távolabbi helyekre az utiterved állomásai közül.
Ha "vennéd de náluk nincs", akkor már erősebb eséllyel vagy ügyfél -
válasz
atosan #140695 üzenetére
Általában csak azt nézik, hogy amikor ellenőrzik egyezzen meg az akkor bevitt a központi visszajelzéssel. Szóval pl ha tegnap adategyeztettem, ma lett új személyim, akkor nem igazán érdekel senkit a váltásom, csak majd egy év múlva, mikor esedékes az adategyeztetés! Előre dolgozni lehet, de nem kritikus!
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
atosan #140684 üzenetére
Ilyet nem adhatnak ki.
Minden nap változhat, pl holnapig kéne egy számlát befizetned, ma belefér 3 készülék, jövőhéten meg 1 telóra-ra is előleget kér, mert késve lett fizetve a számla.
A scoring modell nem nyilvános, de ha megvan(nak) a kiszemelt készülék(ek), akkor véglegesítésig elvive látja az ügyintéző, hogy adott nap adott értékesítésre mennyit kérne a rendszer Tőled.
-
kychy
csendes tag
válasz
atosan #130679 üzenetére
6 napja minden nap ránézek, 2 napja nem dob hibát amikor a szolgáltatásokat töltené be, ebben a két napban minden variációban kipróbáltam mi hogy változik, de amit te írsz az is érdekes, bár neked lehet több korlátlan előfizud van, és az Mobil L + GigaerősNet-től változik, neked lehet azért kedvezményesebb.
Nekem van 2 Mobil M - NET 4GB- ezek ára eleve nem változik(meg igazábol Dominó csomagok kiváltására lett csinálva), plusz van a Mobil M - GigaerősNet+ szolgáltatásom, meg az otthoni fullos csomag. Ezek vannak magentában.
Kiszámoltam, a normál ára ennek a csomagnak 14000 Ft lenne (kerekitettem mert kb ennyi) Magenta 30% kedvességgel 9723 ahogy én is írtam, viszont ha a Giganetből nem 30-at hanem 50%-ot vonok akkor kijön a matek 7525-re ami korrekt az eddigi dijcsomagomhoz képest. Csak hát ezt kivették a Magenta kedvezmények közül... -
blueye
veterán
válasz
atosan #125481 üzenetére
Azota sikerult megrendelned? [TRUST KÜLSŐ AKKUMULÁTOR]
-
pitiless
senior tag
válasz
atosan #125208 üzenetére
Az erőszakossághoz. Készülék nélkül, 1 év hűséggel kötöttem előfizetést. Ha belépek folyamatosan tolja az arcomba, hogy bővítsem ki, vegyek mellé készüléket. Amúgy is akartam tabletet venni, mondom akkor megrendelem. Erre látom, hogy kevesebb a kedvezmény, mintha új előfizetőként mentem volna. Megnézem a részletezést, ott van 5000 Ft kötbér. Miért agitál akkor arra, hogy hosszabbítsak, ha kötbért fizettetnek? Másik szolgáltatónál semmi gond nem volt belőle, újraindult a 2 év a tarifára is meg a készülékre (ott is először készülék nélkül volt).
-
Kaba
veterán
-
balintka
addikt
válasz
atosan #121518 üzenetére
A teló német nyelven indult (Los geht's), a régiót nem tudtam megnézni az első töltés miatt, gondolom akkor nem magyar. Így is javítja a Samsung garanciában, ha kellene? Gondolom ez a régiós dolog nem számít, mert simán módosítható, itt akkor az számít, h a Telekom hivatalos eladó?
-
Winne
nagyúr
válasz
atosan #118788 üzenetére
Nem kell meghosszabbítani, kiválaszthatod belőlük, hogy mit akarsz bevonni és Ő meg meg tudja mondani, hogy mit érdemes, milyen, korábbi kötbérérték van mögöttük, abból látja, hogy mi az ami pluszt ad. Ahogy a fórumtárs is írta annyi kikötés van, hogy az otthoni cuccoknak egyféle csomagnak kell lenni.
Én úgy tudom, hogy csomagot csak akkor tudta volna váltani a rendszer, ha azt mondod kéred és elindítja a megrendelést, a kötbért pedig látnia kell előre, én mikor kötöttem a megrendelés közben kiírta, hogy mennyi és kérdezte, hogy oké így, vagy állítsuk le a megrendelést. Reklamáld meg, kérd vissza a csomagokat, ha a régi jobban tetszett neked.
-
Kaba
veterán
válasz
atosan #118788 üzenetére
Nem így van.Az otthoni előfizetést azt csak kompletten lehet változtatni.A mobil az maradhat a régiben nem kötelező az otthonival együtt változtatni ,így lehet megőrizni a dupla mobiladatot.Mielőtt az üzletbe mész hívd mindig a 1414-tegyrészt kompetensebbek,másfelől az üzletben pl.nem jár az online kedvezmény eszközvásárlásnál.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
atosan #114238 üzenetére
Azt viszont el tudom képzelni hogy nála azért szigorúbb mert már volt felfüggesztve tavaly áprilisban és idén januárban. Hogy előtte mennyi volt a türelmi idő nem tudom, mert tavaly májusban kerültem a családba. Idén januárban már ez a rövid türelem volt amit feljebb részleteztem.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
atosan #114203 üzenetére
Elvileg nem(úgy tudom,de lehet tévedek), kapsz sms-t meg amilt ha átvehető. Én eddig sose kaptam követést,csak értesítés, hogy átvehető
Amúgy van csomagkövetésük
-
MadMancs
veterán
válasz
atosan #113901 üzenetére
Nem kicsit, nagyon, tavaly szeptemberben.
Páromnak élő, fizetett előfizetés stb. Októberben akartunk 2 új előfizetést. Nem lehet. Senki nem.tudja miért, nem.lehet rendszer csak ennyit mondd. Akkor még olyan új volt senki nem.tudott semmit. Kiderült már akkor sem adnak ha az illető bejelentett lakcímére bejelentett másik előfizető sáros vagy sáros volt. Hiába vagyunk 260km re a címről ( albérlet, csak tartózkodási cím), anyós sáros ezért neki is beintenek. Idióta egy szabály de ez van. -
fehér_ember
addikt
válasz
atosan #113703 üzenetére
Ez lehet a valódi ok
.
Amúgy pár éve még itt a környező falvakban is volt olyan szolgáltató, aki méregdrágán adott olyan lassú vezetékes netet, amin youtube-ot sem lehetett valós időben fullhd-ban nézni (mivel nem tudta azt a sávszélességet). De egyeduralkodó volt, így a hulladékért is kérhetett sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Netfone
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független ÚJ 1 év Apple jótállás
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - 128Gb, Fekete - (151)
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest