- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-09-07 18:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
-
mtsii
kezdő
Utazó kiscsomag azokat a csatornákat tartalmazza, amelyekre előfizetsz és elérhetőek a Tarr MobilTV-n kersztül. Viszont tartalmazza még a Nautical Channel HD vitorlázás, utazás tematikájú tv csatornát is.
-
fa4hu
őstag
Nem tudja valaki, hogy az utazó kiscsomag milyen csatornákat tartalmaz? A honlapon sehol sem leltem fel, még az ÁSZF-ben sem.
Előre is köszönöm!
-
petne
őstag
-
ahz27
újonc
Online TV-nél lehet állítani a csatornasorrenden? Illetve van lehetőség a műsorvisszanézésre, vagy csak "élőben" lehet nézni a műsorokat?
-
petne
őstag
-
Masato
tag
-
Rise17
tag
Sziasztok! Van valami mód kiprobálni az Online tv szolgáltatást mielőtt megrendelem?
-
petne
őstag
Bocsánat, kissé trehányan fogalmaztam. Budapest környékét úgy értettem, hogy bemennék egyik ügyfélszolgálati irodájukba és megnézném a minőséget egy kiállított set top boxon.
Szerződni nem tudom, mekkora hercehurca, az említett sweet tv-nél egy pár kattintás után már nézhettem is (a fost) és pár perc után le is mondtam a próbaverziót.
Persze megpróbálom az említett formot, max kifizetek egy hónapot és lemondom, ennyit megér nekem a teszt.
Én a héten fizettem elő. Yettel tvm volt annál jobb a képminőség minden platformon.
Neten történő form kitöltése után másnap aktív volt a szolgáltatás. A szerződés határozatlan idejű, nincs hűségidő. Bármikor lemondható. -
Masato
tag
Szia.
Tudtommal az OnlineTV szolgáltatásra bárhol az országban előfizethetsz, elvégre ezért is hozták létre ezt a szolgáltatásukat és csomagjukat, ha erre utalnál azzal hogy budapest környékén kizárt.

Egyébként egy személyes magánvélemény, én munkában telefonon sokszor nézek mobilTV-t reggeli/ebéd közben, illetve már itthon is letöltöttem webOS-re (LG oled 55") az alkalmazásukat és meglepődtem én is a minőségen, hogy mennyire rendben van. Természetesen ez magánvélemény, de én is iszonyatosan háklis vagyok a minőségre.
Egyébként nyugodtan töltsd ki a formot a weboldalon, ők egy napon belül felveszik veled a kapcsolatot és kérdezhetsz.
Egyébként sehol nem látok hőségre vonatkozó utalást az OnlineTV szolgáltatásukban, szóval bármikor le is mondhatod akár, de ennek kérdezz utána mindenképp, mert lehet csak elkerülte a figyelmem, fáradt vagyok.
Bocsánat, kissé trehányan fogalmaztam. Budapest környékét úgy értettem, hogy bemennék egyik ügyfélszolgálati irodájukba és megnézném a minőséget egy kiállított set top boxon.
Szerződni nem tudom, mekkora hercehurca, az említett sweet tv-nél egy pár kattintás után már nézhettem is (a fost) és pár perc után le is mondtam a próbaverziót.
Persze megpróbálom az említett formot, max kifizetek egy hónapot és lemondom, ennyit megér nekem a teszt.
-
mtsii
kezdő
Nálam is hibátlan a kép LG webOS-en.
Érdemes az AUTO felbontást átállítani fix 1080p-re, mert így csatornaváltáskor sem lesz pár másodpercig pixeles a kép, hanem egyből éles marad.
-
ftamas0201
Topikgazda
Szia.
Tudtommal az OnlineTV szolgáltatásra bárhol az országban előfizethetsz, elvégre ezért is hozták létre ezt a szolgáltatásukat és csomagjukat, ha erre utalnál azzal hogy budapest környékén kizárt.

Egyébként egy személyes magánvélemény, én munkában telefonon sokszor nézek mobilTV-t reggeli/ebéd közben, illetve már itthon is letöltöttem webOS-re (LG oled 55") az alkalmazásukat és meglepődtem én is a minőségen, hogy mennyire rendben van. Természetesen ez magánvélemény, de én is iszonyatosan háklis vagyok a minőségre.
Egyébként nyugodtan töltsd ki a formot a weboldalon, ők egy napon belül felveszik veled a kapcsolatot és kérdezhetsz.
Egyébként sehol nem látok hőségre vonatkozó utalást az OnlineTV szolgáltatásukban, szóval bármikor le is mondhatod akár, de ennek kérdezz utána mindenképp, mert lehet csak elkerülte a figyelmem, fáradt vagyok.
-
Aprósólyom
addikt
Digitális szolgáltatás esetén is létezik a 14 napos elállás. Ezek új dolgok nekem + A.I. kereső szerint is van valam új EU-s bírósági határozat ebben a kérdésben (*forrás: jogiforum.hu ), plusz lehetnek buktató részletek, nem tudok pontos választ, ezért a javaslatom:
1. Kérnék tájékoztatást megfelelő szervtől, mint pl. békéltető testület. (Ha jól tudom a fogyasztóvédelem már nem foglalkozik közvetlenül a véglfelhasználókkal. Ezt a tevékenységet vette át a békéltető testület. De majd kijavítanak ha tévedek.)
2. A tarr ügyfélszolgálattól kérnék tájékoztatást írásban. (e-mail, hogy legyen nyoma, biztos ami biztos, ki írja fel az ügyfélszolgálati hang azonosítót?!)
De, ha sürgős, akkor telefonon is. -
Masato
tag
Sziasztok. Erre a Tarr Online TV-re elő lehet fizetni valami rövid időtartamra is? Annyival is megelégednék, hogy megnézem, milyen a minősége, de itt Budapest környékén gondolom, ez kvázi kizárt.
A Sweet TV-t próbáltam és sztem elég pfosch képre és hangra is.
-
jovás
senior tag
Sziasztok! Tarrnál vagyok a Jedvezö üzketti flotta Fkottacaktív 275 perces díjcsomagban. Már január óta nem látom sem azvügyfélkaouban, sem a Tarr alkalmazásban a lebeszélt percek számát óránként, naponta frissülni. Ezt más is tapasztalta? A másik érdésem, hogy kereten belül másidperc alapon számláznak, illetve nérnek hívásidőt, kereten felül perc alapon megya hívásudö mérése és a számlázás? Kapcsolattartó szerint percalapú a számlázás gondolom ezt keret alatt is így értette, de a hívásrészletezön nekem MP pontosan vannak feltüntetve achívásudök.
Gondolom mobilról írsz, mert vagy a harmadát átköltötte az a fránya.
-
zoli62
addikt
Sziasztok! Tarrnál vagyok a Jedvezö üzketti flotta Fkottacaktív 275 perces díjcsomagban. Már január óta nem látom sem azvügyfélkaouban, sem a Tarr alkalmazásban a lebeszélt percek számát óránként, naponta frissülni. Ezt más is tapasztalta? A másik érdésem, hogy kereten belül másidperc alapon számláznak, illetve nérnek hívásidőt, kereten felül perc alapon megya hívásudö mérése és a számlázás? Kapcsolattartó szerint percalapú a számlázás gondolom ezt keret alatt is így értette, de a hívásrészletezön nekem MP pontosan vannak feltüntetve achívásudök.
-
vacs
veterán
Válaszoltak:
Azt írják, tök mindegy hogy Android TV vagy Googele TV.
Viszont az érintőképernyős verzió (Phone/Tablet) egy teljesen más app mint a távirányítóra optimalizált verzió (TV/Box).Valaki tudna segíteni olyan verzió (v4.40) beszerzésében ami TVre van optimalizálva? Pl. SKIT-tel kinyerhető az eszközről... APKS lesz a végeredmény...
hivatalosan nincs olyan, hogy android tv, mert 2022-től google tv néven fut a rendszer!
Amúgy Kodi appot telepíted a tv-re, ezen belül MovieShark kiegészítő, majd TarrMobilTV és örülsz.
Kodi topik. -
stefi68
addikt
Válaszoltak:
Azt írják, tök mindegy hogy Android TV vagy Googele TV.
Viszont az érintőképernyős verzió (Phone/Tablet) egy teljesen más app mint a távirányítóra optimalizált verzió (TV/Box).Valaki tudna segíteni olyan verzió (v4.40) beszerzésében ami TVre van optimalizálva? Pl. SKIT-tel kinyerhető az eszközről... APKS lesz a végeredmény...
-
farkas63
aktív tag
Külsős cég csinálja, a honlapot is.
-
stefi68
addikt
Az a baj (és ez nem közvetlenül csak ennél a szolgáltatónál vagy szolgáltatással kapcsolatos), hogy ha nem érkezik visszajelzés, hogy jó, nem jó, valami javításra szorul akkor ha náluk a tesztelés során nem ütközött ki akkor nem fognak róla tudni és úgy gondolják talán jogosan, hogy minden rendben van.
Ugye a mai világ hozadéka részben ez is, hogy közösségi médián vagy bármi más helyen köpködünk, fikázunk ami persze közvetve eljut az adott személyekhez akik készítenek valamit, írnak valamit stb.. de közvetlenül ahova szükséges oda nem érkezik be semmi mint hiba vagy probléma forrás esetleg leírás, hogy mi okozza a jelenséget.
És ezt nem most Rád értelmezve írom, mert te kommunikáltál velük, ne értsd félre, csak általánosságban bármilyen témából kifolyólag a tendencia sajnos már visszafordíthatatlan. 
Szerintem mindenképp írj azért nekik egy hibajegyet, azzal az 1-2 perccel sok időt nem veszel el az életedből, még ha érdemi válasz nem is érkezik róla, akkor is azért megvan az esély, hogy eljut oda ahova szükséges az infó és a későbbiekben erre hangsúlyt fektetnek.
Írtam...
Mindazon felül amit írtál, még tovább bonyolíthatja a helyzetet, ha az alkalmazást külsős cég készítette. Nem gondolom, hogy van egy saját fejlesztő csapatuk, csak erre az egy szofverre.
Na, majd kiderül... -
ftamas0201
Topikgazda
Az a baj (és ez nem közvetlenül csak ennél a szolgáltatónál vagy szolgáltatással kapcsolatos), hogy ha nem érkezik visszajelzés, hogy jó, nem jó, valami javításra szorul akkor ha náluk a tesztelés során nem ütközött ki akkor nem fognak róla tudni és úgy gondolják talán jogosan, hogy minden rendben van.
Ugye a mai világ hozadéka részben ez is, hogy közösségi médián vagy bármi más helyen köpködünk, fikázunk ami persze közvetve eljut az adott személyekhez akik készítenek valamit, írnak valamit stb.. de közvetlenül ahova szükséges oda nem érkezik be semmi mint hiba vagy probléma forrás esetleg leírás, hogy mi okozza a jelenséget.
És ezt nem most Rád értelmezve írom, mert te kommunikáltál velük, ne értsd félre, csak általánosságban bármilyen témából kifolyólag a tendencia sajnos már visszafordíthatatlan. 
Szerintem mindenképp írj azért nekik egy hibajegyet, azzal az 1-2 perccel sok időt nem veszel el az életedből, még ha érdemi válasz nem is érkezik róla, akkor is azért megvan az esély, hogy eljut oda ahova szükséges az infó és a későbbiekben erre hangsúlyt fektetnek.
-
stefi68
addikt
Hát több mint valószínű hogy Andoid TV lehet az ok igen, nem tesz különbséget valószínű az alkalmazás a tv és a telefon között, google tv esetén pedig be van építve valami ami ezt megteszi. Érdemes lenne azért ezt is megírnod nekik, hátha veszi a lapot valaki a műszakisok között és eljut a programozókhoz.
Köszi a megerősítést.
Nem sok ingerenciám van velük levelezni, főleg a legutóbbi eset óta. Pedig akkor is a műszaki kollégák foglalkoztak már vele, több-kevesebb sikerrel...
De egy próbát még teszek, belefér.
-
ftamas0201
Topikgazda
Nyilván WebOS-en más a helyzet, de az Androidos TV/Box-ra optimalizált verzió is hasonlóan néz ki.
Az én Android TV-s eszközeimet sajna érintőképernyősnek érzékeli és azt a verziót futtatja. Az úgy eléggé használhatatlan.
Jó lenne, ha manuálisan ki lehetne választani az eszköz típusát, akkor nem lenne ilyen probléma.
Az is lehet, hogy az Android TV a probléma és Google TV-n ez nem jelentkezik...Hát több mint valószínű hogy Andoid TV lehet az ok igen, nem tesz különbséget valószínű az alkalmazás a tv és a telefon között, google tv esetén pedig be van építve valami ami ezt megteszi. Érdemes lenne azért ezt is megírnod nekik, hátha veszi a lapot valaki a műszakisok között és eljut a programozókhoz.
-
stefi68
addikt
Nem Android de feltettem csak próbaképp az LG WebOS-re, ott ilyen a felület. Hozzáteszem baromi jól néz ki és jól kezelhető, eddig soha nem néztem. Amatőr dolog képernyőt fotózni de másképp nem tudtam ezt megoldani
Nyilván WebOS-en más a helyzet, de az Androidos TV/Box-ra optimalizált verzió is hasonlóan néz ki.
Az én Android TV-s eszközeimet sajna érintőképernyősnek érzékeli és azt a verziót futtatja. Az úgy eléggé használhatatlan.
Jó lenne, ha manuálisan ki lehetne választani az eszköz típusát, akkor nem lenne ilyen probléma.
Az is lehet, hogy az Android TV a probléma és Google TV-n ez nem jelentkezik... -
ftamas0201
Topikgazda
Használja valaki a hivatalos Tarr Mobil TV appot okostvn, vagy tvboxon?
Ide is beírom, hátha valakinek van ötlete...
A Tarr-nak írt levelemből:
... Már korábban is megfigyeltem, hogy az alkalmazást Android TV-re és TV Boxra telepítés utáni első futtatáskor kiírja, hogy "Android TV/TV Box észlelve". A felhasználói felület viszont nem annyira optimális a távirányítóval való kezeléshez. Konkrétan a mobiltelefonra/táblagépre készült felületet adja be, ami érintőképernyőre van optimalizálva. Mindez idáig nem is foglalkoztam vele, mert konkrétan így használhatatlan az alkalmazás okos TV-n és TV Boxon is egyaránt. Elkönyveltem magamban, hogy ez ilyen... Nemrég viszont beüzemeltem ismerősnek egy Xiaomi Mi TV Stick 4K (2gen) tv okosítót Google TV rendszerrel. A Tarr Mobil Tv app induláskor ezen is kiírta, hogy Android TV/ Android TV Box észlelve. Meglepődve tapasztaltam, hogy egy teljesen más felület fogadott mint korábban. Jól kezelhető távirányítóval. Tehát létezik az alkalmazásnak egy nem érintőképernyőre, hanem távirányítós használatra optimalizált változata is? Ezt mért nem tudom elérni más Androidos eszközökön? Vagy tévesen érzékeli az én eszközeimet érintőképernyős eszközökként? Van erre megoldás?Egy műszaki kollégától az a válasz érkezett, hogy a Play Áruházból telepítsem a legújabb verziót. No komment.

Nem Android de feltettem csak próbaképp az LG WebOS-re, ott ilyen a felület. Hozzáteszem baromi jól néz ki és jól kezelhető, eddig soha nem néztem. Amatőr dolog képernyőt fotózni de másképp nem tudtam ezt megoldani
-
stefi68
addikt
Használja valaki a hivatalos Tarr Mobil TV appot okostvn, vagy tvboxon?
Ide is beírom, hátha valakinek van ötlete...
A Tarr-nak írt levelemből:
... Már korábban is megfigyeltem, hogy az alkalmazást Android TV-re és TV Boxra telepítés utáni első futtatáskor kiírja, hogy "Android TV/TV Box észlelve". A felhasználói felület viszont nem annyira optimális a távirányítóval való kezeléshez. Konkrétan a mobiltelefonra/táblagépre készült felületet adja be, ami érintőképernyőre van optimalizálva. Mindez idáig nem is foglalkoztam vele, mert konkrétan így használhatatlan az alkalmazás okos TV-n és TV Boxon is egyaránt. Elkönyveltem magamban, hogy ez ilyen... Nemrég viszont beüzemeltem ismerősnek egy Xiaomi Mi TV Stick 4K (2gen) tv okosítót Google TV rendszerrel. A Tarr Mobil Tv app induláskor ezen is kiírta, hogy Android TV/ Android TV Box észlelve. Meglepődve tapasztaltam, hogy egy teljesen más felület fogadott mint korábban. Jól kezelhető távirányítóval. Tehát létezik az alkalmazásnak egy nem érintőképernyőre, hanem távirányítós használatra optimalizált változata is? Ezt mért nem tudom elérni más Androidos eszközökön? Vagy tévesen érzékeli az én eszközeimet érintőképernyős eszközökként? Van erre megoldás?Egy műszaki kollégától az a válasz érkezett, hogy a Play Áruházból telepítsem a legújabb verziót. No komment.

-
T J
tag
Szerződés tervezetben ez áll:
"Nyilatkozom, hogy az elektronikus hírközlő végberendezésen történő adattároláshoz és az adatokhoz való hozzáféréshez igen, hozzájárulok / nem járulok hozzá.
Tudomásul veszem, hogy amennyiben az adattároláshoz, adatokhoz való hozzáféréshez nem járulok hozzá, úgy ez a szolgáltató által a szerződés teljesítését akadályozhatja."Ezt el kell fogadnom?
Milyen adatot szeretne a Tarr a routeremen tárolni/ hozzáférni, ami nélkül nem szolgáltathat a SIM kártyáján netet?Szerk:
Közben beszéltem velük, és ez arra az esetre vonatkozik, ha ők adják a routert. -
T J
tag
Szerződés tervezetben ez áll:
"Nyilatkozom, hogy az elektronikus hírközlő végberendezésen történő adattároláshoz és az adatokhoz való hozzáféréshez igen, hozzájárulok / nem járulok hozzá.
Tudomásul veszem, hogy amennyiben az adattároláshoz, adatokhoz való hozzáféréshez nem járulok hozzá, úgy ez a szolgáltató által a szerződés teljesítését akadályozhatja."Ezt el kell fogadnom?
Milyen adatot szeretne a Tarr a routeremen tárolni/ hozzáférni, ami nélkül nem szolgáltathat a SIM kártyáján netet? -
barnibooo
aktív tag
Mert nem app hanem böngésző, szerver oldalról ellenörzi a kód, hogy te app-ről lépsz be vagy böngészőből.
Azt is nézi, hogy te tarr által használt netről (nem mobilnet hanem wifi) lépsz be vagy más szolgáltatótól.
Lehet a modem mac címe alapján nézi bár fogalmam sincs mi alapján tudja ezt.VPN-ről kerülhető lehet
-
Grande Ale
őstag
Mert nem app hanem böngésző, szerver oldalról ellenörzi a kód, hogy te app-ről lépsz be vagy böngészőből.
Azt is nézi, hogy te tarr által használt netről (nem mobilnet hanem wifi) lépsz be vagy más szolgáltatótól.
Lehet a modem mac címe alapján nézi bár fogalmam sincs mi alapján tudja ezt.Kár ezért a lehetőségért. Nem használtam soha szinte, igy egyáltalán nem, de most lehet szükség lett volna rá. Mindegy. Köszönöm a választ!
-
farkas63
aktív tag
Lehet a modem mac címe alapján nézi bár fogalmam sincs mi alapján tudja ezt. -
Grande Ale
őstag
Ha telenfonról osztom meg a mobilnetet laptopra, akkor nem megy a böngészős mobiltévé? Miért?
-
T J
tag
Korlátlan beszéd+korlátlan net. Mindez tízezer alatt.
Értem. Akkor felveszem velük a kapcsolatot, és meglátom mit mond az üzletkötőjük.
Köszi a válaszokat!
-
kakuk.tamas
addikt
-
T J
tag
Én a flottás kártyámmal mértem ennyit, amennyit írtam. Szóval telóval (iPhone 17 ProMax), 5G hálózaton, Zalaegerszegen.
Egyébként jelenleg még a Tarr-os ONT van itthon, de egy TP-Link Archer BE550 lesz majd mellé. Azzal hátha közel kilehet majd használni az ezres vezetékes netet.
Ez a flottás kártya ugyanaz a "csak adat" csomag, amit linkeltem, vagy egy "beszélgetős + net" ?
-
kakuk.tamas
addikt
Én a flottás kártyámmal mértem ennyit, amennyit írtam. Szóval telóval (iPhone 17 ProMax), 5G hálózaton, Zalaegerszegen.
Egyébként jelenleg még a Tarr-os ONT van itthon, de egy TP-Link Archer BE550 lesz majd mellé. Azzal hátha közel kilehet majd használni az ezres vezetékes netet.
-
T J
tag
A flottás Tarr-os csomag igen, One hálózatot használ. És az elérhető maximumot adja, mivel nincs korlátozva a sebesség.
Köszi, így már értem, hogy flotta. Láttam már ilyet telónál, és tényleg nagy kedvezményt adnak. Úgy tűnik a One szívesen köt szerződést flottákkal.
A routered típusát még megkérdezhetem? Azt is keresek épp a SIM mellé, és a tied elég jófajta lehet, ha ilyen sebességet tudtál vele mérni.
-
kakuk.tamas
addikt
Ez tényleg jó!
Ott is a One tornyokról megy? Van bármi amire figyelni kell Tarr-nál a szerződés kötéskor? Vagy amit érdemes tudni róluk? Pestre kell amúgy.ftamas0201
Köszi. A One-nál a korlátlan csak 100/20 és 4G. A Tarr honlapján meg nem találtam erről infót, ezért érdeklődök. Végül is csak a legfontosabb dolgokkal titkolóznak.A flottás Tarr-os csomag igen, One hálózatot használ. És az elérhető maximumot adja, mivel nincs korlátozva a sebesség.
-
kakuk.tamas
addikt
Az a saját maguk értékesített csomagra igaz. De ez flotta amiről veszélünk.
És bárki vehet. Legtöbbször azok veszik, akik egyben kifizetik a telójukat, mert nem akarnak több ezerrel többet fizetni ugyanazért a szolgáltatásért máshol, ahol ráadásul még hűség is van...
A korlátlan beszéd+net (sebességkorlátozás nélkül), és hűség nélkül tízezer alatt van.
Simán jó deal. -
T J
tag
Ja bocs, nem neked akartam címezni a router kérdést, hanem kakuk.tamas-nak.
Itt az utcában csak ADSL vezeték van, nagyon lassú, és szakadozik. Csak ilyen mobilnet maradt, mint alternatíva. -
farkas63
aktív tag
Es ilyen csomagot ki vesz? Soha nem is hallottam errol a business-rol. En a rendes mobil elofizetesrol beszeltem.
nekem nincs tarr-os netem es nem is mondtam, hogy van.
elvileg tarr-nal aszf szerint 4g-n 100/20, 5g-n 450/70. -
T J
tag
Amit írtam, az a One alapcsomag korlátja. Felárért adnak 5G-t, és elvileg van is itt lefedettség. De engem most az érdekelt, hogy a Tarr korlátoz-e. Ezek szerint nem, és köszönöm az infót!
Azt még megkérdezhetem, milyen routert használsz? -
farkas63
aktív tag
One 100/100 es 5G.
lehet ahol vagy ott csak annyit tud, akkor a tarr net is annyit fog tudni mert technika korlatjai vannak. -
T J
tag
Nekem az van, és nagyon frankó. Zalaegerszegen szerintem tűrhető az 5G is.
1261/114 volt eddig a legjobb, amit mértem.Ez tényleg jó!
Ott is a One tornyokról megy? Van bármi amire figyelni kell Tarr-nál a szerződés kötéskor? Vagy amit érdemes tudni róluk? Pestre kell amúgy.ftamas0201
Köszi. A One-nál a korlátlan csak 100/20 és 4G. A Tarr honlapján meg nem találtam erről infót, ezért érdeklődök. Végül is csak a legfontosabb dolgokkal titkolóznak. -
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok
A Tarr-os korlátlan mobilnetről (6900 Ft) mik a tapasztalatok, és mit lehet tudni róla?
Nekem az van, és nagyon frankó. Zalaegerszegen szerintem tűrhető az 5G is.
1261/114 volt eddig a legjobb, amit mértem. -
ftamas0201
Topikgazda
Sziasztok
A Tarr-os korlátlan mobilnetről (6900 Ft) mik a tapasztalatok, és mit lehet tudni róla?
Helló!
A One (vodafone) hálózatát használják tudtommal, szóval lefedettségben és teljesítményben ugyanaz, így már tudsz viszonyítani, kérdezősködni a környezetedben akinek ilyen mobilcsomagja van.

-
T J
tag
Sziasztok
-
csikaszka35
tag
-
farkas63
aktív tag
Sziasztok.Bocs a láma kérdésért, de sehogy nem jövök rá hogy mi a gáz. Kb 20 éve van Tarr előfizetésem, kb mindig a legnagyobb csomaggal. Most úgy alakult hogy megszűnt a családi nyaralóban a tv előfizetés, mondom semmi gáz, igaz régi buta lapos tv, de xaomi okosítóval megy minden, netflix, hbo max stb, de a tarr Mobil tv az istenért nem akar működni. Natívan el sem akar indulni valami engedélyre hivatkozva, ha még tükrözni akarom a telefont akkor amint elindítok egy műsort abban a pillanatban elsötétül a kép.
Ez most mi? Ez nem erre lett kitalálva vagy én nézek be valamit.
szoval tarr-os internet sincs mar ott ugye? Csak mobil verzioval nezheto a mobiltv nem tarr-os internettel, bongeszo es tv app-hoz kotelezo a tarr-os internet mert korlatozva lett.
-
csikaszka35
tag
Sziasztok.Bocs a láma kérdésért, de sehogy nem jövök rá hogy mi a gáz. Kb 20 éve van Tarr előfizetésem, kb mindig a legnagyobb csomaggal. Most úgy alakult hogy megszűnt a családi nyaralóban a tv előfizetés, mondom semmi gáz, igaz régi buta lapos tv, de xaomi okosítóval megy minden, netflix, hbo max stb, de a tarr Mobil tv az istenért nem akar működni. Natívan el sem akar indulni valami engedélyre hivatkozva, ha még tükrözni akarom a telefont akkor amint elindítok egy műsort abban a pillanatban elsötétül a kép.
-
KoryHu
senior tag
pz6t
Sziasztok!Érdeklődnék, hogy akinek optikai hálózata van már, annak a tévéadás továbbra is koaxiális kábelen megy, vagy külön IPTV/smart box egységet adnak?
Kifejezetten az okostévékre (Smart TV) vonatkozóan kérdezném, hogyan oldotta meg a TARR az FTTH területen?
Előre is köszi a válaszokat!
Szia, nem, dehogy. A DVB jel benn az optikán, és az az eszköz amit adnak, van rajta egy koax out és az megy a házad felé akárhány tévére. Semmiféle box nem kell.
Ezért verhetetlen a TARR.
-
mtsii
kezdő
pz6t
Sziasztok!Érdeklődnék, hogy akinek optikai hálózata van már, annak a tévéadás továbbra is koaxiális kábelen megy, vagy külön IPTV/smart box egységet adnak?
Kifejezetten az okostévékre (Smart TV) vonatkozóan kérdezném, hogyan oldotta meg a TARR az FTTH területen?
Előre is köszi a válaszokat!
-
kabelmania27
Topikgazda
-
kisuttoro
csendes tag
-
Grande Ale
őstag
Most látom, elérhető a DÁP-os bejelentkezés is.
-
farkas63
aktív tag
Igen, megujult az app is a honlappal egyutt.
-
kisuttoro
csendes tag
-
farkas63
aktív tag
mobilverziós app.
de már megjavult... biztos olvasták, hogy szídom őket.
SSL hibába ütközött ha jól emlékszem, bár le kellett volna screeneljem mi volt pontosan.
-
kisuttoro
csendes tag
-
farkas63
aktív tag
Kiderült, hogy balfaszok és nem tudnak programozni.
Elbaszták ezt is. -
farkas63
aktív tag
Másnál se jó a mobiltv? vagy elmennek a k... anyjukba ha korlátozzák azt is.
-
MolnárPéter
aktív tag
-
kisuttoro
csendes tag
A Tarr Kft.-nél is elérhető a Digitális Jólét Alapcsomag!
"Maximális le/feltöltési sebesség: 30/4 Mbit/s
Rendes körülmények között elérhető le/feltöltési sebesség: 21/2,8 Mbit/s
Minimális le/feltöltési sebesség: 12/1,6 Mbit/s
12 havi határozott idejű szerződéskötés esetén: 3 890 Ft/hó"A Weblapon egy kicsit el volt rejtve, nagyon sokaknak ez is elégséges lehet böngészni, közösségi médiázni, idősebbeknek is akár.
Összefoglalóba is beletettük, amit kabelmania27 kitisztított a napokban a felesleges és rég lejárt dolgoktól, illetve a linkek is helyre lettek kupálva.nekem ez a link nem megy.
-
KoryHu
senior tag
Erre való már a Mesh amit már az X10 tud az adatlapja szerint. Egy hálózatként kezeli az össezs router wifin, nem váltogat wifi hálózatok között és nem feleződik a sebesség. Nálam Asusból van Mesh építve, négy router, 3 szint, tökéletes és beton stabil mindenhol a wifi max sávszélen, igaz nem vezetéknélküli mesh hanem vezetékes így még stabilabb lesz az egész, de ez már kivitelezés kérdése és nem is ennek a topicnak a témája.

Tudomásom szerint ezt csak a tri-band eszközök tudják, de valóban nem néztem utána az adott terméknek. A Fast Roaming (802.11r/k/v) - ot kell tudniuk. Egy hálózat az nyilvánvaló.
-
Aprósólyom
addikt
12 havi határozott idejű szerződéskötés esetén: 3 890 Ft/hó"A Weblapon egy kicsit el volt rejtve, nagyon sokaknak ez is elégséges lehet böngészni, közösségi médiázni, idősebbeknek is akár.
Összefoglalóba is beletettük, amit kabelmania27 kitisztított a napokban a felesleges és rég lejárt dolgoktól, illetve a linkek is helyre lettek kupálva.Kérdés milyen szigorsággal vehető igénybe, mert egyik feltétele, hogy korábban nem volt más internet csomagod a tarrnál.
Minden szolgáltatónál kötelező ilyen csomag, tudtommal. -
ftamas0201
Topikgazda
Összefoglalóba is beletettük, amit kabelmania27 kitisztított a napokban a felesleges és rég lejárt dolgoktól, illetve a linkek is helyre lettek kupálva. -
ftamas0201
Topikgazda
Igen, de azt vedd figyelembe, hogy igazán stabilan akkor működnek, ha a decok, ahova el vannak helyezve van gigabit lan csatlakozó. (meg persze áram vagy poe). Na most ez viszonylag ritka, marha kevesen készültek így építkezéskor, ahol meg van akkor bármilyen access point is lerakható már. Pl egy Unifi, ami már komolyabb.
Elvileg tud repeater módot is (?), de akkor a szabvány miatt a sebesség a felére esik.
Erre való már a Mesh amit már az X10 tud az adatlapja szerint. Egy hálózatként kezeli az össezs router wifin, nem váltogat wifi hálózatok között és nem feleződik a sebesség. Nálam Asusból van Mesh építve, négy router, 3 szint, tökéletes és beton stabil mindenhol a wifi max sávszélen, igaz nem vezetéknélküli mesh hanem vezetékes így még stabilabb lesz az egész, de ez már kivitelezés kérdése és nem is ennek a topicnak a témája.

-
KoryHu
senior tag
Gondolom a deco-k miatt. Wifi 6 szabványt ír és stabil lefedettséget amit olvastam róla
Igen, de azt vedd figyelembe, hogy igazán stabilan akkor működnek, ha a decok, ahova el vannak helyezve van gigabit lan csatlakozó. (meg persze áram vagy poe). Na most ez viszonylag ritka, marha kevesen készültek így építkezéskor, ahol meg van akkor bármilyen access point is lerakható már. Pl egy Unifi, ami már komolyabb.
Elvileg tud repeater módot is (?), de akkor a szabvány miatt a sebesség a felére esik.
-
kakuk.tamas
addikt
Ma próbáltam én is, másodjára már rendben volt, az első lehetőség nálam is hibára futott. Viszont ez a cím megadás, hogy mindig akkor nem működik amikor böngészni akarom a kínálatot az félelmetes.
Még most is azt írja bármilyen települést beírva, hogy nincs találat.Nekem a francé se fogadja el. És így nem tudom megnézni, hogy mit írt az ügyfélszolgálat a levelemre... Mert az appban se látszik.
-
-szabi-
addikt
Ez az új többlépcsős azonosítás sokkal biztonságosabbnak tűnik a szokásos 2 lépcsősnél.
-
ftamas0201
Topikgazda
Egyre szarabb a Tarr weboldala. Már belépni se tudok, mert nem jó a küldött 6 jegyű kód. Mi a francokat csinálnak ezek?!
Ma próbáltam én is, másodjára már rendben volt, az első lehetőség nálam is hibára futott. Viszont ez a cím megadás, hogy mindig akkor nem működik amikor böngészni akarom a kínálatot az félelmetes.
Még most is azt írja bármilyen települést beírva, hogy nincs találat. -
kakuk.tamas
addikt
Egyre szarabb a Tarr weboldala. Már belépni se tudok, mert nem jó a küldött 6 jegyű kód. Mi a francokat csinálnak ezek?!
-
kakuk.tamas
addikt
Gondolom a deco-k miatt. Wifi 6 szabványt ír és stabil lefedettséget amit olvastam róla
Hát akkor szerintem ennyit nem ér. Ha nem nagy a lakásod/házad, akkor inkább vegyél egy normális routert.
-
Red product
csendes tag
Miben ultra ez a net a sima ezresnél? Jobb a feltöltés? Vagy csak a deco-k miatt ultra?
-
kakuk.tamas
addikt
Üdv!
[link] GigaNet 1000 Ultra ajánlatot kaptam. Ez mellé 2 db. Tp Link Deco X10
Mesh eszközt adnak.
Az lenne a kérdésem, hogy használ e valaki ilyen eszközöket és mik a tapasztalatok.
A netem jelenleg 1000/mps optika. A padláson van a router nincs problémám vele.
Havi 1500 forinttal lenne több havonta mint most. Köszi a segitséget!Miben ultra ez a net a sima ezresnél? Jobb a feltöltés? Vagy csak a deco-k miatt ultra?
-
Red product
csendes tag
Üdv!
[link] GigaNet 1000 Ultra ajánlatot kaptam. Ez mellé 2 db. Tp Link Deco X10
Mesh eszközt adnak.
Az lenne a kérdésem, hogy használ e valaki ilyen eszközöket és mik a tapasztalatok.
A netem jelenleg 1000/mps optika. A padláson van a router nincs problémám vele.
Havi 1500 forinttal lenne több havonta mint most. Köszi a segitséget! -
kabelmania27
Topikgazda
Áh, most már a nagy tv csomag tv csatornáit se írja a weblap
(vagy épp most frissítik)
Hatodikán változott az ASZF, szerintem dolgoznak az oldalon.
-
Tybor66
tag
Kb. 1-2 hete nem írja már a csatornaszámot.
-
garga pista
addikt
-
vlaci79
senior tag
Kicsit olvass vissza
Hetek óta több tagnál is ez a gond.Köszi fel se merült bennem, hogy elhúzódó probléma.
-
garga pista
addikt
-
vlaci79
senior tag
És bejelenti a hibát valaki, akinek számít?
Kíváncsi vagyok egyedi-e a problémám.
-
Aprósólyom
addikt
És bejelenti a hibát valaki, akinek számít?
-
vlaci79
senior tag
Jelenleg a tarr oldala nem találja települést
több böngészővel nézve
8900 Zalaegerszeg -
cfcfan30
tag
sziasztok
travel channel, viasat explore, viasat nature csatornák csak nálam nem működnek napok óta? volt eszközújraindítás (saját vu+ box), csatornakeresés minden éjjel lefut.
nálatok működnek?
köszi. -
mizu
aktív tag
Tarr MobilTV Android/Google TV-n miért nincs beállítható autostart funkció? A többi nem érdekel.
-
farkas63
aktív tag
Mondom random, hogy mikor jó mikor nem.
-
stefi68
addikt
-
stefi68
addikt
Igen arra gondolok.
Töröltem én már mindent amit lehetett, de semmi nem használt.
Kipróbáltam több gépen és böngészővel, mobilokon más-más böngészőkkel.
Már a település keresésnél megakad a folyamat. Se irányítószámra, se településnévre, nem ad találatot.
Kipróbáltam más településekre is, de ugyanaz az eredmény, azaz nincs eredmény.
Egy műszaki munkatárs azt mondta nagyon nehezen tudták reprodukálni a hibát.
Amikor utoljára hívtak, akkor jó is volt. Másnap próbáltam, már megint nem működött.
Lehet, hogy olvassák a fórumot, mert most működik
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Szerződés hosszabbítás volt és 990 Ft-ért kaptam valami alsó kategóriás redmi telefont. Sajnos elfelejtettem befizetni a 990 ft-os közben jött számlát és már az oldalon azt mutatta lejárt de azért befizettem. Szerintetek megkapom még azt a telefont vagy már elkéstem a befizetéssel?
-
KoryHu
senior tag
Nekem sem működött, ma ránéztem telefonról, most működik.
-
farkas63
aktív tag
Van egy gyanum, hogy vagy ip cím lokáció a hibás vagy nem tudom, de wifin mobilon chromeban jó de ha átváltok mobilnetre akkor már nem jó.
Semmi köze hozzá, elég random az egész, van mikor jó van mikor nem, szerintem inkább script hiba. -
farkas63
aktív tag
Ez érdekes...
Töröltem gépen chrome-ból az összes sütit, előzményeket stb és úgy is jó nálam, de mobilon safariban nem jó.
Mobil chromeban jó.
Tablet safariban jó.
Edgeben jó.
Mozillát nem használok. -
Zozzant
addikt
Igen arra gondolok.
Már a település keresésnél megakad a folyamat. Se irányítószámra, se településnévre, nem ad találatot.
Amikor utoljára hívtak, akkor jó is volt. Másnap próbáltam, már megint nem működött.
Nálam sem jó. Privát ablakban sem. Új süti elfogadással sem... akinél megy lehet, hogy épp cache-ből megy.
-
garga pista
addikt
Igen arra gondolok.
Privát böngészőablakban próbáltad? Ott minden sütit biztosan eldob bezárás után. Sokszor problémás oldalakkal az segíteni szokott.
-
stefi68
addikt
Igen arra gondolok.
-
farkas63
aktív tag
-
stefi68
addikt
Én 4 napig leveleztem velük ezügyben.
Leírtam hányféle böngészőn, mobilon munkahelyi gépen stb. próbáltam de nem működött.
Több ügyintézővel volt levélváltás, számtalan visszahívás, végül egy műszaki munkatárs felhívott, hogy megoldották.
Akkor jó is volt.
Most megint nem jó!
A település szótár nélkül nem lehet lekérdezni semmilyen szolgáltatást!
Az utólsó kérdésem az volt, hogy ezt még senki nem jelezte???... és azóta sem működik a településszótár. Tehát nem lehet lekérdezni semmit
-
stefi68
addikt
Én 4 napig leveleztem velük ezügyben.
Leírtam hányféle böngészőn, mobilon munkahelyi gépen stb. próbáltam de nem működött.
Több ügyintézővel volt levélváltás, számtalan visszahívás, végül egy műszaki munkatárs felhívott, hogy megoldották.
Akkor jó is volt.
Most megint nem jó!
A település szótár nélkül nem lehet lekérdezni semmilyen szolgáltatást!
Az utólsó kérdésem az volt, hogy ezt még senki nem jelezte??? -
Imi1981
veterán
Kösz
. Akkor már tudom mi a ba , hogy nem tettem a gépre ddns updatert. Tegnap raktam újra és elfelejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr titán hibátlan, karcmentes
- AKCIÓ! Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Intel Core I5 13600K - 14mag/20szál - Új, Bontatlan - Gari 2028.02.22. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700F - 16mag/24szál - Új, Bontatlan - Gari 2028.05.25. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700 - 16mag/24szál - Új, Bontatlan - Gari 2029.02.14. -ig - Eladó!
- BOMBA ÁRON ELADÓ A Legújabb! HP OmniBook X Flip 16 PRÉMIUM 2 AZ 1-BEN OLED LAPTOP
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Maximus VIII Ranger alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7400 - 14" FHD, Core i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i3-6100T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ELKELT - HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK

Most plusz csomagként lehet értékesíteni.
kabelmania27