Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Az N78-at itthon NSA és SA módban is használják. Nagy különbség nincs letöltési sebességben a két mód között, mert a lényeg a 100 MHz-nyi N78, nem az a néhány 10 MHz-nyi 4G, amit mellé fognak. SA módban meg pont, hogy kicsit alacsonyabb lesz a feltöltési, mint NSA-nál.
Szóval nem értem, hogy mit akartál azzal mondani, hogy "csak 5G NSA". -
-
-
Landsmann
addikt
-
-
-
-
kchris78
veterán
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
A másik probléma hogy amikor az 5G-n alig van térerő de 4G-ben fullos a térerő akkor praktikusabb ha 4G-n standby-ol.. Többet fogyaszt 5Gn egy mai telefon ez szinte biztos. (mondjuk ez is területfüggő mert N28-as 700MHz jobb lefedettséget adhat mint egy 1800-as 4G
de ennek kicsi az esélye) Én csak akkor teszem 5G-be ha kedvem van hozzá és éppen valami adatfogyasztóbbat indítok el. -
lipido
senior tag
-
KBL001
tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Láttam most ott ilyet. Függetlennek írta,de ott a fénykép,hogy yettel szerződés.
Vagy ez mindegy? Függetlenkén árulják a szolgaltatók a routereket?
Bármi belerakható?Illetve kérdés,hogy a gyenge SINR értékemen ezáltal javulna e ezzel?
Amúgy ez a B818 több sávot használ egyszerre? Mert a nekem adott válaszokból az derül ki,hogy ez a kulcs.
-
tomy86
addikt
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Tudtommal áttenni nem lehet másik számra. Levásárolhatod vagy visszaigényelheted a pénzt.
-
Oliverda
félisten
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
“azt hittem egész nap nyomom majd a speedtestet”

bolic: Tök mindegy, mit csinálsz, mert azokat a madarak Hitchcock mintára szörnyekké válnak és majd megesznek reggelire.
-
-
bociusz
aktív tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Az állapotsorban lévő 5G sajnos egyáltalán nem jelenti azt, hogy valóban van 5G kapcsolat. Nálam egy, csak 4G képes toronyra történő handovernél is még jó fél percig kint marad az 5G ikon.
A gyakorlatban így az ikon csak annyit jelent, hogy az elmúlt fél percben voltál olyan toronyhoz csatlakozva, ami tud 5G-t.De a Netmonster se szentírás, ha megnézed 1800+2100+700+800-at ír, pedig Telekomos kártyával biztosan nincs 800 MHz CA-ban a Dunántúlon. Alatta a BW-nél már jól írja, hogy 3 sáv van csak valójában használatban.
-
-
Landsmann
addikt
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Az szerintem mást jelent. Megnéztem az enyémet. 3 kivétellel mindegyik színes betű jelzi. A három mentett névnél profil kép van. Szerintem azok google profilképek. De megnéztem, egy kivétellel egyiknek sem lehet csevegést küldeni. Az egy kivétel én vagyok, két telefonom között mehet a csevegés.
-
-
Oliverda
félisten
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Ha tudod, hogy mennyi aktív szám van 30-as előhívóval, gyorsan kiszámolják neked a Matematika topicban.

-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Átgondolva, lehet ez lesz a megoldás, mivel a felső a fő szám, vagyis az a telekom fiókod száma.
Mikor korábban sorrendet módosítottam, csak a fiókomba utólag felvett számokat mozgattam.Az eltávolítással valószínűleg törlöd is a fiókot, a másikkal persze csinálhatsz újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen gamer szék Citadel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
itt sem jobb a helyzet nincs 5g mert nem olyan díj csomagban vagyok de mikor volt is akkor sem volt jobb a helyzet ,a telefon új és e simet használok,esetleg valaki tud valami megoldást erre a problémára vagy volt valakinek ilyen problémája ?
(hivatalosan.)
dptrsk