- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
senior tag
Domino day: Nincs (még)!
-
UHHH
senior tag
Sziasztok!
Domino Day mai napon: 300 MB és 30 perc
Nikaré köszi a munkád, gondoltam, ma besegítek EGYSZERI alkalommal![ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Adategyeztetés: majd ha aznap pont be van szarva a rendszer, akkor gondolj arra, hogy kár volt kivárni az utolsó napot. #tapasztalat
A nav-nál is ez van, érdemes időben leadni a dolgokat.
-
UHHH
senior tag
Telekom app: Nem nyertem, pedig rengeteg % esélyem volt! [kép]
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
-
UHHH
senior tag
Megnéztem az új domino díjcsomagokat, nagyon rosszak, aki teheti, még MA rendeljen (utoljára ma?!) Domino Fix Extra díjcsomaggal sim-et 990 Ft-ért. Szerintem.
Az új csomagokban drágább percdíjak, sokkal kevesebb ingyen beszélgetés, stb. -
UHHH
senior tag
Pécsett nem volt korábban 5G? Vagy csak álmodtam?!
-
UHHH
senior tag
Az érzés, amikor miattad változik az ÁSZF: PRICELESS!
Facebook Telekom privi, amikor rákérdeztem, hogy az ÁSZF-ben az van, hogy a Telekom appból is lehet bekapcsolni a 10 nap hangot, mivel messze élő idős rokonunk nem tud sms-t küldeni: -
UHHH
senior tag
Mások is megjárták?
"Tisztelt Ügyfelünk! A(z) "DD60" promòciò jelenleg nem elérhetö. Jelenlegi akciòinkròl honlapunkon tàjékozòdhat. Üdvözlettel: Telekom"
Kár érte, gondoljanak a nyomógombos dominósokra!Vagy csak 8 előtt próbáltam, az a baj?
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Sziasztok!
DominoDay: 300 MB és 30 perc a mai ajándék!Nikaré emulátor vagyok!
-
UHHH
senior tag
válasz Atomgeszi #128371 üzenetére
Telekom appot töltsd le és regisztráld be az Ő számával. Eztán te tudod kontrollálni a dolgait, mobiltelóról. Egyébként a vodafone tuti ingyen van és ad havi 100 megabyte netet INGYEN, nem kell feltölteni sem SOHA (1 évig érvényes az ingyen rendelt és ingyen postán megkapott SIM).
-
UHHH
senior tag
Egy pár autópálya matricát vehetsz rajta!
-
UHHH
senior tag
A héten kaptam sms-t, dominósként, öröm-boldogság:
"Kedves Ügyfelünk! Nàlad is elérhetö a Wi-Fi Hanghìvàs havidìjmentesen, mellyel màr a téreröben hiànyos helyeken is telefonàlhatsz, ahol eddig nem. A hìvàsok jelenlegi percdìjaidon szàmlàzòdnak. Részletek: telekom.hu/vowifi Az aktivàlàshoz kérjük, indìtsd ùjra telefonod! Telekom"Az oldalon:
Használhatom a Wi-Fi Hanghívás szolgáltatást külföldön is?
Külföldön nem használhatod a Wi-Fi Hanghívást, a Wi-Fi hívások itt jelenleg nem engedélyezettek.Honnan tudja, hogy külföldön vagyok?
Ha airplane módba rakom idehaza a telefont, s utána wifi hanghívást kapcsolok külföldön, akkor...[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Domino szerda: 500 MB net
VoWifi igazán lehetne dominósoknak is!
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Domino day 600 mb és 60 perc!
-
UHHH
senior tag
Korábban írtam, hogy szívok a telekommal. Látszólag van térerőm, amikor hív valaki, akkor LTE-ről levált "lejjebb", hogy tudjak beszélni, de nem sikerül neki: Aki hív, annál csak síp és hogy nem elérhető... Sebaj: 2G-re átraktam a telót, az sem segített.
Sim-et cseréltettem, hiába. Számhordozós vagyok, talán ezzel függ össze.
Korábban olvastam itt, hogy más számhordozásos ember is szívott telekommal.Több telefonban is rossz, a telekom nem igazán oldja meg ezt a problémát.
Lassan fél éve rossz!
Van, amikor napokig jó. Van, amikor reggel még felhív valaki, de utána már senki sem hív...
Aztán hirtelen jön sok sms, hogy kerestek erről-arról a számról.Természetesen Pécs belvárosában van térerőm. 2021 végén elég kiábrándító a helyzetem.
Én vagyok a hülye, hogy váltottam szolgáltatót: A Telenorral Norvégia hegyvidékes részein sétálva is tökéletesen tudtam fogadni a hívásokat, a B20-as mobilnet is hasított.
-
UHHH
senior tag
Bocs, de ez WTF?! Miért ne működne ugyanúgy a BB január után?!
A BlackBerry Limited, a BlackBerry megoldások gyártója 2022. január 4-étől megszünteti a SIM licence alapú megoldások támogatását, ezért a nem Android operációs rendszert használó BlackBerry készülékek már nem fognak megfelelően működni, beleértve az adatforgalmazást, a telefonhívásokat, az SMS-t és a segélyhívás funkciókat.
-
UHHH
senior tag
válasz 4Grider #125123 üzenetére
Bármilyen! Dominó, B20-as LTE is van, a net nincs bekapcsolva egyébként, szóval nincs semmi VOLTE, se semmi. Kicsit megvizsgáltam a dolgokat és LTE-n vagyok, bejön a hívás, levág 3G-re vagy 2G-re, de nem sikerül neki rögtön konnektálni és emiatt off-network vagyok. A hívó meg megkapja, hogy off vagyok. Hívó leteszi, én visszamegyek automatice LTE-re. S így tovább. Fuck!
#125124 P@ppaJoe: A kollegád is számhordozott?
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Ismét ott tartok, hogy LTE hálózaton (Pécs, itt van szemben egy 10 emeletesen az adótorony) hiába van látszólag térerőm, "nem kapcsolható" vagyok. Nesze neked számhordozás... A 1414-nek is szóltam már korábban ezügyben, több telefonnal is csinálja, nem tudom, kinek kellene szólnom, hogy alaposabban megnézzék, hogy "mi folyik Gyöngyösön". 2020 decemberi a sim-em, nehogy már ne legyen jó, eddig sokáig jó volt, s most nyáron kezdte az "elromlást".
Semmilyen extra LTE funkció nincs bekapcsolva.Más nem szív ilyennel, aki számhordozott?
De legalább jön az sms, hogy ennyi meg amannyi nem fogadott hívásom van.
Raktam vissza 2G-re, ott legalább elérnek![ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz szabonagyur #124627 üzenetére
December vége nem igazán régi.
-
UHHH
senior tag
válasz lugosi #124620 üzenetére
Ki vannak kapcsolva az egzotikus dolgok, a hangposta úgy kapcsol be magától, mint amikor TE bekapcsolod a telekom appban, én nem akarok hangpostát, a telekom mégis oly kedves és bekapcsolja. Nem a telefonom a hibás, neki sem a 3 telefonja a hibás.
-
UHHH
senior tag
válasz st3v3np3t3r #124614 üzenetére
2015-ös, upgradelt hardver teknolodzsis az enyém, ezért 410-zel van szerelve (i9195i, az i a végén jelenti a frissített hardvert). Sajnos nincs ekkora, normális méretben semmilyen jó telefon. Mint említettem: Nem a telefon tehet róla, hogy bekapcsolódik a telekomnál a hangposta random módon, mert más eszközben is rossz.
Más nem szív számhordozásos gubanccal? -
UHHH
senior tag
válasz st3v3np3t3r #124612 üzenetére
Egy csodaszép B20 kompatibilis ( B1 (2.100) B3 (1.800), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B20 (800) ), snapdragon 410-zel ellátott samsung S széria.
A lokáció szintén nagyon szuper, mert tőlem 100 méteren belül van adó, rálátok az ablakból most is.
De nem hiszem, hogy a hangposta össze-vissza be és kikapcsolását az én telefonom kezdeményezi, amikor felhívom a 1414-et, és megkérem, hogy ne szórakozzanak már a hívásértesítővel meg a hangpostával. Telekom appban is néztem és meglepett, hogy hirtelen hangposta ON van.S amikor átrakom egy (szintén 4G-s) nokiába, akkor is fennáll a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Anno telenorról hordoztam telekomra, tegnap is hiába hívogattak, nem jött semmi, rögtön visszadobja, aki hív. Átrakom 4g-ről 2g-re, hirtelen kapok sok smst, hogy kerestek. Hát a tökömet... Tegnap is ez volt, meg múlt héten is, meg ki tudja, ma is lehet ez van... Most 2g-n hagyom, hátha segít.
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz szabonagyur #124138 üzenetére
Aktiválástól számított 24 órát megy. Ne hallgass a Telekomra.
-
UHHH
senior tag
DominoDay: 1 GB net!
-
UHHH
senior tag
Köszi a domino day jelzést mindkettőtöknek!
-
UHHH
senior tag
A nagy testvér figyel? Úgy jött sms ma, hogy múlt hétfőn volt csak a sim kártya hálózaton, azóta flight mode-ban van. Hogy jöhet sms wifin? MMS is tud jönni wifin, azt tudom, de ahhoz is kell először mobilhálózat, s csak a letöltést végzi el a wifi. De az sms-t hogy kaphattam meg?!
-
UHHH
senior tag
Tegnap még csak sípolt egyet, ha a /kikapcsolt/ számom hívtam máshonnan.
Ma már jött a szöveg, ha hívom a kikapcsolt számom. S bekapcsolás után már jön is az SMS.
Tegnap bejelentettem hibára, persze az jött ki, hogy én vagyok a hülye. Most olvasom, hogy másnak meg a hangposta SE ment...
Ma megjavult hirtelen a hívásértesítőm! Több telefonszámmal is próbáltuk, más számokkal is rossz volt, de most mindnél jó lett. -
UHHH
senior tag
Belépek sikeresen a weben és:
"TECHNIKAI HIBA MIATT AZ ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT JELENLEG NEM ÉRHETŐ EL.
Kérjük, hogy ismételd meg a műveletet később!"
De két hete ez van. Inkognitó lapon is... -
UHHH
senior tag
válasz kovacsmi_74 #122716 üzenetére
Egy tökéletesen működő (dominoszerdás sms-eket megkapó) androidos telefonról van szó, és egy db sms se jött ezügyben. Csak amikor hirtelen sok nem fogadott hívás volt a telekomtól, akkor megnéztem az usernek, hogy vajon miért is aggódnak ennyire az üszisek, s megláttam, hogy érvényesség a végét járja.
-
UHHH
senior tag
Ha nemsokára lejár a dominó érvényesség, akkor ne telefonálgasson már a Té, hanem írjanak egy sms-t, hogy töltsd fel két héten belül, vagy kampec!
Vagy 10 nem fogadott hívása volt ismerősnek pár óra alatt a Telekomtól... -
UHHH
senior tag
Szintén domino: Kaptam sms-t, hogy bocs az Anyák Napjai gondokért és majd kapok sms-t, ha aktiválnak 1 nap korlátlan beszélgetést...
-
UHHH
senior tag
Szintén: Domino számom ugrott fiókból. Felvettem újra, de nagyon furán viselkedik, csak homokóra. S nem csak az appot használom, hanem weben is ugrott!
-
UHHH
senior tag
Hurrá, már android 9-en is jó nekem is! S android 6-on is (de azt nem teszteltem, amikor még a 9-en nem volt jó).
-
UHHH
senior tag
Kipróbáltam az android 9-cel, egy domino számnál sem hozza a megfelelő menüt a "Főoldal-szám kiválasztása-Kiegészítő szolgáltatások"-nál, csak az "Aktív szolgáltatások" látszanak.
Az android 8-ban meg ott figyelnek a Netbővítők ésatöbbi.
Majdnem 20 év pannon után jöttem Telekomhoz, mert a pannon a lónak egy testrészét sem adja ingyen, míg a Telekom meg ilyen meglepetésekkel szolgál random. De a szoftver az nem erős, de ezt elnézem nekik, hisz ma is korlátlan netet adtak.
Zsolt_72: Milyen eszközön próbálod?[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz #40993792 #121259 üzenetére
Más telefonnal próbáld meg, mert egy "menő" android 9-es telefonon nem kínálta fel, egy régin meg igen, android 8 rulez. Az új telefonon semmit se engedett bekapcsolni a "további" -nál, teljesen hiányoztak a menüpontok ott. Mint amikor üzleti díjcsomagot nézek...
A réginél meg simán ment. Szóval hajrá más eszközzel/android emulátorral pc-n![ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz Astery #120523 üzenetére
A kis x akkor van, amikor wifizel vagy a mobilneted ki van kapcsolva. Ha wifit offolod, majd lesz ott más, mert amikor nem a mobilnet megy, akkor ott biza x van és nem 4G/LTE/satöbbi. Be lehet állítani általában a telefont, hogy tartsa a mobilnetet bekapcsolva bekapcsolt wifinél is.
-
UHHH
senior tag
Idén hordoztam INGYEN a számom domino-ra. Most lett aktív, 40 perc beszélgetés, 5 sms, 500 mb net és 180 nap elérhetőség. Nem vagyok elégedetlen.
-
UHHH
senior tag
válasz szabonagyur #120494 üzenetére
Számhordozás domino-ra: Érdekes, én se papírt nem kaptam, se semmit. De én idén voltam, s nem tavaly! Cserébe nem is kellett fizetnem semmit. SMS-t kaptam ma, hogy folyamatban van a váltás, a korábbi szolgáltatóm engedélyezte a váltást. Ma lesz a váltás este!
[ Szerkesztve ]
-
-
UHHH
senior tag
válasz szabonagyur #120471 üzenetére
Valaki nagyon átvert akkor téged, én ingyen hordoztam át a számom DOMINO-ra, bár még folyamatban van, de nem kértek érte semmi pénzt. Ingyen kaptam egy simet és mondták, hogy 2 munkanap múlva este 8-24h között fog átváltani.
Ha vásárolsz domino-t simán egy új számot, akkor van a 180 nap, ha nem online veszed.[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz szabonagyur #120469 üzenetére
Ezt jó tudni, én is kérdeztem itt nemrég, de nem kaptam választ.
-
UHHH
senior tag
válasz kovacsmi_74 #120179 üzenetére
S az új kártya tartalmazza a szokásos jóságokat, vagy csak a 40 perceset?
Meglévő simre semmi esetre sem lehet mozgatni?[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Ha telenoros számom domino-sra számhordozom, megmarad a létező domino-s kártyámon lévő ingyen 1 GB net és 80 perc beszéd?!
-
UHHH
senior tag
Csoda történt: Eddig amikor vettem domino sim-et, akkor mindig az üszin kellett bekapcsoltatnom a technikai internetet, de amit decemberben vettem idén, azokat nem kellett, rögtön volt internet! Ez a csúcs!
-
UHHH
senior tag
Amikor még 2020-ban is a megrendelt Domino-hoz oda van írva, hogy "Domino iWiW" díjcsomag... Akkor ne csodálkozzunk semmin!
-
UHHH
senior tag
Vettem már pár SL-es telekomos telefont, nem volt lockos egyik sem. Ha lockos, akkor meg kikódoltatod a weblapon!
-
UHHH
senior tag
válasz szabonagyur #118416 üzenetére
Elvileg 8-tól.
-
UHHH
senior tag
S mi van, ha be van kapcsolva a dominó most, de még ingyen volt? Elkezd majd levonni pénzt, ha lejár az ingyenes időszak?!
-
UHHH
senior tag
Rákérdezett egy ismerős Facebookon, hogy lesz-e valami nyári pár GB adat a Domino usereknek, de azt mondták, hogy nem. Kérdezzetek rá ti is, hátha lesz!
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Telekom stories #624: Amikor megveszem a sim-et az én nevemre, aztán egy év múlva a webes kötelező éves adategyeztetésnél teljesen más nevére egyeztetem le és onnantól más nevén fut s én teljesen eltűnök arról a számról. #terrorism
-
UHHH
senior tag
válasz csabyka666 #114013 üzenetére
Két tipp: Adategyeztetés, domino feltöltés...
-
UHHH
senior tag
válasz #31816946 #113938 üzenetére
Ha semmilyen interneted nincs a domino sim-eden:
Felhívod vandát a 1414-en, és mondod neki hogy internet dominó hiba. Aztán a humannak mondod: technikai internetet kapcsolják be. Ennyi! Én is mindig megszívom az új domino sim-ekkel, már tudom, hogy ez a teendő, ha netezni akarok![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest