-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bksgbr
tag
válasz Nikaré #131295 üzenetére
Okés, de ki beszélt itt netről??? Én az Ünnepi korlátlan hang 10 napra opcióról beszélek!
Az ÁSZF szerint ezt azok vehetik igénybe, akik nem okostelefonnal veszik igénybe a szolgáltatást.
Úgy látom neked se kapcsolható be, csak a net. -
Soulfly842
addikt
Sziasztok!
Telekomos ügyfeleknek lehet 2000 Ft kedvezményt igénybe venni foodpandán. A Telekom applikációban lehet igényelni.
Mindezek mellett ingyenes szállítás is van most.
Telekom app/ menü/telekom élmények/aktuális meglepetéseink.
Min 3000 ft-os megrendeléssel engedte.Ugyanitt, Líra 27% kedvezmény igényelhető. Ez utóbbinál azt hiszem listaárból és nem online árból húzza
Pennyből vásároltam kettőt gyorsan.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Nikaré
őstag
-
bksgbr
tag
Hali
Egy gyors kérdés: 4 Domino számot (családon belül) kezelek az alkalmazásban, ezek közül 3 okostelefonban, 1 pedig buta nyomógos telefonban (nagymamámé) van használatban, viszont se az alkalmazásban, se a Telekom fiókban nem jelenik meg az ünnepi 10 napos korlátlan beszéd opció nagymamám esetében. Nem úgy van, hogy ha egy telefonszám/SIM kártya nem volt használatban okostelefonban, akkor lehet bekapcsolni az ingyenes 10 napos beszéd opciót? -
Nikaré
őstag
Domino Day ma
600 MB és 60 perc
hálózaton belül. -
Pawaja79
csendes tag
Udv. A Waberer’s-el van valakinek tapasztalata?
Egy telekom tabletet hoznának holnap, én viszont reggeltől este 10ig dolgozom. Írtam meghatalmazást, van rá esély, hogy asszony átveheti? GLS simán oda szokta adni ezeket. Azt sem értem, hogy igazából ez nem egy nagy termék, miért nem a GLS vagy Posta hozza. Ők ismernek minket és nem szokott gondot okozni.iPhone 14 Pro Max 128 GB eladó! Részletek Privát Üzenetben!
-
DrDoktor
senior tag
Hello!Jól látom,hogy az pár hónapos korlátlan netes gigerős nethez jár iyngen multisim aminek nincs havidíja?
KösziA szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
huan
őstag
Sziasztok,
iOS-en a Telekom widget az első feltöltőkártyámat mutatja, de a másodikat szeretném. Hol lehet beállítani ezt?
Köszi -
Bl.Gyo.
őstag
válasz szabonagyur #131273 üzenetére
az csak az az időpnt ameddig használhatod ha abban a pillanatban aktiválnád. ha pár nappal később pipálod be akkor ahoz mérten 10 napot számol, stb.
bocsi a képernyőképért, nem kellett volna betenni, csak mutatni akartam hogy tényleg attól a naptól él a promo, de más jelentése nincs.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz kovacsmi_74 #131269 üzenetére
igen? ezt nem tudtam. csak azt hogy nekem kb. akkortól kellett a korlátlan net mert úgy értem rá és hogy ne veszítsek a 1 napot se a 6 napból. véletlen egybeesés avva amit mondasz.
-
félisten
-
Doky586
nagyúr
-
Kaba
veterán
A Telekom honlapján is találsz infót. A korlátlan net ajánlat pl. januárig fut, választhatsz egy hónap ingyen HBO Maxot is.
-
Doky586
nagyúr
-
félisten
-
Doky586
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #131271 üzenetére
Az ünnepi 10 napos csak 1x rendelhető meg januárig.
-
Kaba
veterán
-
HoaryFox
őstag
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz slice14 #131261 üzenetére
Igen tudom annyiból jó, csak nekem az 1 hét korlátlan elég lett volna, nem kell több, nem használnám azt már ki. És akkor evvel az erővel mehetett volna ez a 10 napos ingyen. De ez egyéni probléma tudom, csak idegesítő hogy 1 nappal ez van miután megvettem a 6 naposat.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz kovacsmi_74 #131259 üzenetére
-
kovacsmi_74
senior tag
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz kovacsmi_74 #131257 üzenetére
Igen rendben van, már 7GB elment és megy minden.
Egész jó sebességwket produkál a Telekom mobilnet routerben, kilőve a B20at, de minden más mehet, 80-90mbit le. Felfele kicsit harmatos 10mbit. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz kovacsmi_74 #131255 üzenetére
-
Bl.Gyo.
őstag
Egy kérdés. Megvettem a korlátlan netet 6 napra 2090ft-ért a dominómra. Összeget levonta, sms is jött hogy sikeresen aktiválva, de az appban nem jelenik meg semmi erről. Ne foglalkozzak vele attól még aktív? Hiába nézem hogy fogy e másik adatkeretem ami volt mert sokszor kb. fél nap után frissül. Ja és igen, volt újraindítás is 😁.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Marcell1578 #131229 üzenetére
Evvel az alkalmazással megy nekem: [link]
Megnyitod: Launch band selection, bajd bal felül a három vonal, majd band selection és itt kijelölsz mindent kivéve a "preffered" végüeket és ugye a B20-at. Aztán jobb felül bekapcsolod a "Selection" gombot... ezután újra csatlakozik a net, és innentől kiléphetsz és nem fog már B20ra menni, még a teló újraindítás után sem. Nekem szépen működik. Ha mégis kell a B20 azt ebben az appban tudod vissza kapcsolni. -
törölt tag
válasz Oposzumtoszó #131247 üzenetére
Mint mondták.
Tabletnél nekem pl játszana, h esetleg nem tudja megjeleníteni rendesen a görögbetűs sms-eket, és akkor visszaadhatom simán. Telefonnal már volt erre példa. Pedig a Euronics-ban mindent elkövettek, h ne vegyék vissza De a MM is hasonlóan macerás, ha nem teljesen működésképtelen, akkor nagyon nem akarják elfogadni, h nem oké. Na, azóta rendelek ilyeneket csak online, v veszek lidlaldiban, ha olyan. -
senior tag
-
Kaba
veterán
válasz Oposzumtoszó #131247 üzenetére
Nem lehet elállni. Amennyiben hibás a készülék, akkor cserélik vagy javítják.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Személyes vásárlás esetén 3 napon belül el lehet állni a vételtől indoklás nélkül?
Egy Tabletről van szó.Előre is köszönöm!
-
martonl
senior tag
válasz Statikus #131239 üzenetére
Ha most csak emiatt vennél másik laptopot, akkor azért először nézz be a Bios-mods oldalra, hátha ki tudják venni a korlátozást a BIOS-ból, és akkor más kártyákat is el fog fogadni.
De írtam eddig egyszerűbb javaslatokat is, ahogy gondolod. Én azt a programot, amit linkeltem, nem tudom kipróbálni, mert nincs ilyen kártyám, de állítólag hálózati üzemmódot is lehet vele választani.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz Statikus #131238 üzenetére
A legjobb lenne ha megmérnéd telefonnal és Cellmapper-el hogy nálad ott abban a szobában mi érhető el és megnéznéd hogy a modemed mit támogat. Én pl kénytelen voltam telefonon letiltani a VoLTE-t mert annyira irdatlanul szakadozott hogy a 2G felüdülés volt hozzá képest, pedig a telefon tudja a B20-at is.
-
Statikus
senior tag
válasz martonl #131237 üzenetére
Próbáltunk bele újabb, 5G-s kártyát, de FCC lockos és dell több irányból is megerősítette, hogy csak a benne lévő típus fog működni.
Viszont ennek a kártyának van többféle kiadása, a világ különböző területeire konfigolva. De ez egy EU-s kártya és mégsem...Elkezdek új notebookot keresni, de ez egy vicc, hogy 2-3 évente venni kell egy közel milliós notebookot, mert nem kompatibilis.
-
Statikus
senior tag
válasz szalai112 #131236 üzenetére
Végre valaki, aki képben van.
Budapest több pontján próbáltam több Telekomos kártyával, sehol semmi.
Amit írtál abból jól értem, hogy Telekom Budapesten 1800 Band3 és 2600 Band7 szolgáltat?
A kártya viszont kompatibilis ezekkel az alapján, amit találtál.
Akkor nem ez a hiba? -
martonl
senior tag
válasz Statikus #131234 üzenetére
A linken elvileg egy kapcsolatkezelő van, amivel gondolom finomhangolni lehet az eszközt.
Igen, sajnos simán lehet, hogy csak BIOS fehérlistás (szélsőséges esetben még típuson belül is csak Dell firmware-es) eszközöket fogad el a laptop és nem rakhatsz a helyére akármit. Lehet használni még USB modemet, de gondolom az nem opció. D-Link DWM-222 vagy hasonló.
-
szalai112
senior tag
válasz szalai112 #131235 üzenetére
4G/LTE 800 [Band 20] (791 ~ 821 MHz): elsősorban (Vodafone által használt) vidéken, valamint gyérebben lakott területek esetén4G/LTE 1800 [Band 3] (1805 ~ 1880 MHz): Telenor és Telekom nem épített új hálózatot/rendszert, hanem inkább (közösen) használja a régit4G/LTE 2600 [Band 7] (2620 ~ 2690 MHz): elsősorban Vodafone által használt, valamint Telekom a határ mentén, illetve zsúfolt (használati) helyeken (pl. Budapest belváros, nagyobb rendezvények, 4-es metró, stb.)
-
szalai112
senior tag
válasz Statikus #131228 üzenetére
Szia
Csak egy tipp, valszeg nem támogatja a frekvenciát.
Kb mint a mobiltelefon
Ő találtam infót hogy mi a frekvencia támogatása.Szerk
Csak azt kéne tudni melyiket támogatja a Telekom B frekvencián.
Category 4G Module
Manufacturer Sierra Wireless
Chipset Qualcomm
Form Factor PCIe M.2
Pins 52-pin
Frequency bands
- LTE FDD Band B1-B5, B7, B12, B13, B17, B20, B25,B26, B29, B30, B41
- UMTS/HSPA+ B1, B2, B3, B4, B5, B8
Technologies UMTS,HSDPA,HSPA+,LTE
Max Download Speed 300 Mbps
Max Upload Speed 50 Mbps
Temperature -10 o C to 55 o C
Certifications/Regulatory Planned:FCC, IC, CE, NCC, GCF, PTCRB
Carriers Approved Planned:AT&T, Verizon, Sprint, Vodafone, Telefonica, Orange
Connectors Main, Aux/GNSS, GNSS
Satellite Systems GPS, Glonass, Beidou, Galileo
Modes Standalone, SUPL 2.0, XTRA 3.0
Contrl Options APIs, AT Commands
Voltage 1.8V
Active Antenna Control 4 pin
Dynamic Power Control 1 pin
Interfaces "USB 3.0, USB 2.0 High Speed"
SIM interface 2 x 1.8v or 3v
Audio PCM/I2S**
Other interfaces Main Radio Disable, GNSS Disable, Flash LED Output, Wake on WAN, Reset
Dimensions 42 x 30 x 2.3 mm[ Szerkesztve ]
-
Statikus
senior tag
válasz martonl #131233 üzenetére
Már mindent próbáltam, semmi használható infó nem jött ki belőle.
DW5811E kártyám van egyébként és Dell elmondása szerint csak ez a kártya kompatibilis a notebookommal.A linket meg tudom nyitni, de ez nekem már magas.
Tehát van egy nagyon nem olcsó, nagyon nem gagyi notebookom, amibe nem tudok másik kártyát rakni, mert csak ezzel kompatibilis, de a kártya viszont nem működik együtt a mobilszolgáltatóval.
Ebből számomra az következik, hogy vegyek új notebookot...[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz Statikus #131231 üzenetére
Ezt próbáltad már?
Vagy lehet neked nem ilyen modemed van. -
martonl
senior tag
válasz Statikus #131231 üzenetére
Sajnos én sem értek hozzá. Elvileg alapbeállításon kéne lennie, de vannak csodák. Maga a driver is beállíthat dolgokat pl. Windows régiótól függően. Ki kéne deríteni működő kártyával, hogy milyen hálózatra csatlakozik. Akár speedtesttel is meg lehet tippelni, ha másképp nem mutatja. Ha jól tudom, nem szokták sajnos túlragozni már a szoftvert hozzá, van a driver és kész. Lehet, hogy IT-s topikokban a szakik jobban tudnak segíteni. Már ha tényleg ez a hiba. Antennahibára nem gondolnék, ha már egyszer benne van ez a modul, akkor csak olyan antenna is van a laptopban, ami megy az eszköz minden frekvenciáján.
[ Szerkesztve ]
-
Statikus
senior tag
válasz martonl #131230 üzenetére
Én ilyen mélységben nem értek hozzá, de azt gondolom, hogy az újratelepítések alkalmával a "beragadások" törlődnek. Nem hiszem, hogy a kártya rögzítene magában valami beállítást. Vagy de?
Antennahiba nem lehet? Pld. a yettel olyan frekvencián dolgozik, ami még pont jó, a telekom pedig picit arrébb van, ami már pont nem ad elég jelet? Ehhez sem értek, csak egy ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz Statikus #131228 üzenetére
A csak 3G csatlakozás az én tippem volt (akár úgy is, hogy még a 2G-t sem engedi). Gondolom valamilyen AT parancsokkal lehet kényszeríteni erre és esetleg így maradt, vagy valami rejtélyes okból kifolyólag ez az alapértelmezés. Valószínűleg ez felülírható. De ezek csak az én ötleteim.
-
Statikus
senior tag
válasz Bl.Gyo. #131225 üzenetére
4G LTE képes a WWAN kártyám, több helyen ki lett próbálva, több Telekomos kártyával is, olyan helyeken sem működött, ahol full Telekom térerő, 4G, 5G minden működött telefonon, Notebookon nincs hálózat.
Viszont ha ennyire egyszerű lenne a hiba, nincs 3G hálózat, attól még fel kéne csatlakoznia 2G-n és 1kB/s sebességgel kéne poroszkálnia, nem? Nem az a GSM hálózatok alapelve, hogy ha nincs elérhető gyors, akkor visszább lép? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz Marcell1578 #131223 üzenetére
Itt én arra gondolok hogy a Telekom a Yettel B20át használja ami rohadt lassú sokszor mert szét van terhelve, és ebben az esetben csak az az 1 sáv megy. Amikor meg felugrik a sebesség akkor lehet átváltott saját B1, B3, B28ra amit méghozzá össze is foghat, ha vissza esik akkor megint B20. A Yettels B20al meg nem tudja a sajátját összefogni így az a terhelt szar lesz csak. Nálam is mindig a B20at erőlteti amikor az említettek is elérhetőek itt.
Nem tudom mibe jelentkezik a problémána, de Huawei routerek és Samsung telefonok esetében ki lehet lőni a B20at, és akkor arra soha nem megy fel.[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Telekom felületén megjelenített QR kóddal nem tudom aktiválni az eSIM-et az iPhone 12-es készülékemben. Kértem új QR kódot, azt sem fogadja el. Nem a készülékben van a hiba. Mit lehet ilyenkor tenni?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Marcell1578
csendes tag
Sziasztok!
Rejtélyes hibám van, amely régóta fennáll.
Van egy Yetteles és egy Telekomos SIM kártyám.
A Telekomos 4G használata esetén rendkívül lassúnak érződik az internet, oldalak betöltése. Speedtest futtatása esetén az crashel. Feltöltésnél a mutatott érték egyszercsak lefagy majd beszakad. (Pl:40ről 1.5re,majd lassan megint felmegy aztán ismét beszakad.)
Yetteles internet esetén hibátlanul működik minden.
A probléma bárhol fennáll az országban.
Sim kártya s21 ben szépen üzemel.
Oneplus9 LE2111
Kép a problémáról:
https://kepkuldes.com/image/igdjKR [link] -
mzso
veterán
Helló!
Gyors kérdés. Olyankor mi van hogy ha az SMS-ben azt írták, hogy ma éjfélkor megszűnik a Domino szolgáltatás, és holnaptól új előfizetői szerződés kell a szám megtartásához.
DE már most azzal fogad, hogy az adategyeztetési határidő lejárt, használjam a kódot, és amikor az adatokat megadom akkor ezzel fogad:Most akkor csak előfizetésesként lehet folytatni?
[ Szerkesztve ]
-
Statikus
senior tag
válasz atosz #131216 üzenetére
Ne haragudj, de most megnyugodtam kicsit.
Nekem 1 hónapom ment rá, 100 email, több óra telefonálás és feladtam.
Dell Support szerint minden tökéletes, náluk nincs lockolva semmilyen kártya. Yettellel tökéletesen működik évek óta, Telekommal 2 hónapja nem...Telekomnak 100x elmagyaráztam, de mivel a kártya más készülékben hibátlanul működik, Telekom szerint nem náluk van a hiba.
Az én WWAN modememnek nem nullás az IMEI száma. Próbálkoztam én is, hogy ellenőrizzék, de nincs tiltva.Ja, olyan okos gondolatoknak ne dőlj be, hogy csinálj új felhasználót a windowsban, telepítsd újra, stb. mert semmi köze hozzá.
Nagyjából az első hét után biztos lettem benne, hogy a Telekom Multisimmel van a probléma, de Telekomnak fogalma nincs még arról sem, hogy létezik "beépített modemes" notebook. "Akkor ön egy USB-s modemet használ?" Igen bammeg, azt...
Örülnék, ha egy belsős Telekomos tudna segíteni, mert telefonos ügyfélszolgás, sőt, hozzáértő szervizes sem tudott semmiben segíteni.
Így pedig rohadt gáz, hogy fizetem a multisimes csomagot, de használni nem tudom. Mondjuk beledughatom a seggembe, annak több haszna lenne, mint hogy a fiókban álljon.És tényleg örülök, hogy másnál is előjött ugyanez a probléma, hurrá-hurrá-hurrá. Így talán könnyebb lesz megoldást találni!
-
atosz
őstag
Sziasztok,
Hátha van valakinek tippje, mert már nagyon sok időm elment rá.
Adott egy terepi számítógép Windows 10-el.
Sierra Wireless EM7455B Qualcomm Snapdragon X7 LTE-A modem van benneHa beteszek egy Voda vagy Yettel (régi Telenoros) kártyát, gond nélkül kapcsolódik automatikusan.
Viszont ha egy Telekom-os kártyát teszek bele, érzékeli azt is, viszont azt írja, hogy "No service"Próbáltam már kézzel beadni neki APN-t is, de nem segít.
1 postpaid és 2 prepaid kártyával is néztem már, mind ugyanaz.
Windows is újra lett telepítve, de semmi.
-
Varszegig
veterán
válasz Statikus #131208 üzenetére
Ok, ezt mind tudtam eddig is. Csak épp az eredeti kérdésre még mindig nem tudjuk a választ: ha eddig minden évben sikeres volt az adategyeztetésem, és csak és kizárólag a személyim cserélődött le közben, akkor miért nem volt sikeres utána? És nem írtam el semmit, egészen biztosan.
És miért járt így a fiam, szintén személyi cserével, szintén sikertelen, majd minden adat módosítása nélkül a jogsija beadásával mégis sikeres lett? Tehát az esetem nem egyedi.
Lehet nem voltam egyértelmű: Hónapokkal a személyi csere után, sikertelen lett az adategyeztetés, mert nem fogadta el az új személyit. Azért küldtem csak be a személyit a T-nek, mert nem volt jobb öteletem Én is úgy tudom, hogy a BM adatbázisában ellenőrzik az iratokat, na de akkor mi a retkes fenéért nem fogadta el az új személyimet??? Vagy évente csak 1x tükrözik az adatbázist?Vagy a BM iratellenőrző szoftverét is a Krétások írták? Mert akkor minden világos
[ Szerkesztve ]
-
Statikus
senior tag
válasz Varszegig #131201 üzenetére
A feltöltőkártyás adategyeztetés nem arról szól, hogy lássa a szolgáltató, hogy te vagy-e te, hanem arról, hogy minden évben legalább 1 alkalommal rögzítve legyen, hogy abban a pillanatban ki használja a kártyát. Pld. év közben odaadod a kártyádat a haverodnak, az indít egy adategyeztetést, beírja az adatokat és kész, onnantól a nevén van. Ha 2 nap múlva visszakapod, indítasz egy adategyeztetést és ismét a nevedre kerül.
És hogy honnan tudja a Telekom/Voda/Yettel a személyi és jogsi adatokat?
Biztosan nincs náluk minden magyar összes adata, amivel összehasonlítják.
Erre az a megoldás, hogy bekérik az adatokat tőled, majd beküldik onlány az "adathivatalhoz" - nem tudom mi a neve pontosan - és ők lecsekkolják, hogy amit megadtak, az helytálló-e, vagy sem és visszaküld a szolgáltatónak egy OK-t, vagy egy NOK-t. Persze, ha minden magyar előfizet az összes szolgáltatónál, akkor összeáll náluk is egy nagy adatbázis, de nem tudják, hogy aktuálisan érvényes-e.
Egészen biztos, hogy a személyit nem kell beküldeni a szolgáltatónak, ha feltöltőkártyás vagy, már csak azért sem, mert egy scannelt/fotózott személyi élő arc nélkül nem sokat ér, legfeljebb bűnszervezetben elkövetett "részletfizetéses nullávalkihozás" esetében...[ Szerkesztve ]
-
-
kchris78
veterán
hogy van EUn belul a fair use policy? Ha 2 honapig kint vagyok olaszorszagban es utana hazamegyek az meg annak szamit? Tudtommal valami 3 honap az idő? 25GBos havi forgalmam van, az eus keret ebbol legalabb 12GB, e mellett nem vennek olasz prepaidet csak adatra foleg hogy legalabb az elso honapban wifi is van.
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Megszűnt mobil előfizetés utolsó számláját kipostázzák, vagy hozzá fogják csapni a megmaradt otthoni előfizetések számlájához?
Eddig magenta 1 volt ugye, de külön számlán volt az otthoni és a mobil, külön email címmel is, mert utóbbit más használta és kezelte.
-
nagyúr
válasz Varszegig #131201 üzenetére
Egyik évben nekem is a jogsi beírása volt az, amit simán elfogadott, de volt olyan eset, amikor az egyébként rohadt hosszú lakcím első számát elrontottam és idegbetegségemben lenyomtam véletlenül az Enter-t és egyszercsak kiírta, hogy elfogadva! Mindaddig, mag tucatnyiszor jól írtam a címet, mindig visszadobta....
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Varszegig
veterán
válasz ubyegon2 #131197 üzenetére
Na hát ez az. A következő sorrenben történt:
1) Személyi csere
2) Eltelt pár hónap, adategyeztetés, sikertelen. Mondom ok, biztos be kell jelenteni a személyit nekik
3) Beküldtem a személyit, vártam 1 hetet, legyen meg az átfutás.
4) Adategyeztetés sikertelen. Ok, kapjátok be, megyek fogorvoshoz, útba esik egy T, elintézem személyesen. Done.Fiam kb. hasonló, személyi csere, majd hónapok múlva már Svájcban jött rá, hogy adategyeztetni kéne. Személyivel sikertelen, erre bepróbálta a jogsival és siker. Jogsit biztos nem adott meg soha a T-nek.
Szóval lehet hogy a BM adatbázisából megy, de hogy nem túl sűrűn frissítik az adatokat az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest