Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yuing
őstag
A DxOMark már tesztelte is a kamerát. [link]
-
Na meg is történt mostantól 1490juróóóóóóó leszen az ára mondá az Úr

-
Oldfoksz
aktív tag
Egy gsmarena olvasoi poszt a telefonról:
"Anonymous2 hours ago3mY
And with Us/Israel spyware included"
-
ghiottone
nagyúr
Drágábbra vártam.
-
mhydas99
őstag
Persze, csakhogy a Motoban takarekos proci van. Igaz ebben a Signatureben is az lesz, lwgalabbis az Elitehez kepest. Kivancsi leszek erre a simara. Mert tekintve, hogy a Qualcomm is az 1 ev uj fejlesztes-1 ev reszelgetes metodikajat jatja mar egy ideje igy ez az 5. generacio pont egy ujabb lepes, ez eleg gyenge lett hohaztartasban. Eddig jo volt az 8 gen 2, aztan gyengebb volt az 8 gen 3, aztan ujra jo lett az 8 elite (gen 4), most meg megint gyenge az 8 (elite) gen 5. Gyenge hohaztartasban es fogyasztasban, nem teljesitmenyben.
-
Szerintem az Edge 80 széria minden tagja minimum 6000 mAh-s akkuval fog érkezni, ezzel a Signature vonallal meg majd lesz valami.
kbyte1024
Félreértés ne essék, a Xiaomi nekem a szívem csücske, de nagyot harapnak az akkuba a modelljei. A Redmi Note 14 Pro 5G-m 5110 mAh-s akkuval tudott 5-6 óra SoT-ot, a G86 5200 mAh-val meg 8-9 órát. Ugyanaz a chip, ugyanakkora kijelző megegyező felbontással és képfrissítéssel.
-
-
janeszgol
félisten
6.8 colos, szilícium-szén akku, és csak 5200 mAh? Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az Edge 70 nyitó ára után simán kinéztem belőlük. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)