Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Másnál sem működik a Telekom app-ból a fizetés? Nem látja a mentett bankkártyát. Pedig ha felmegyek a honlapra ott megvan a regisztrált kártya.
-
Amennyiben új mobil vásárlása esetén a számlát cég névre kérem, hogy alakul a garancia? pld egy 400.000 telefonnál 3 év vagy csak 1 év?
-
Üdv!
Tegnapi nappal rendeltem egy multisim-et, ma ki is hozta a futár, de készülékbe téve azt írja nincs hálózat.
Ezt csak később fogják aktiválni vagy hívnom kell őket és ők teszik meg? -
válasz
macilaci78
üzenetére
Én sem nevezném "hisztinek" . Ez egy fórum ahol megbeszélünk negatív és pozitív dolgokat a szolgáltatóval kapcsolatban. De érdekes módon észrevettem ezekben a topikokban ha valaki negatív dolgokat vagy problémákat hozz fel egyből le lesz "oltva".
Bár ez csak az én észrevételem, lehet rosszul látom. -
-
válasz
Nordik
üzenetére
Nem csak neked szúrja a szemed, én például minden hónapban többször is beleszaladok abba, hogy olyan számokat hívok amik 30-al kezdődnek de közben más szolgáltatónál vannak.
Igen lehet ellenőrizni, hogy melyik szám hova tartozik de ezt nehogy nekem kelljen már 2019-ben.
Nevetséges.
De majd jön erre is egy törvénymódosítás, hogy jelezniük kell feléd, hogy nem hálózaton belül hívsz. -
Miért van az, hogy manapság már 2 éves hűségért cserébe olyan csekély kedvezményt adnak a készülékekre, hogy azt jobban megéri megvenni máshol mert olcsóbbra jön ki még úgy is.
Nem csak mobiltelefonokra gondolok. Csak a legnagyobb csomag kombinációnál ér valamit az egész. -
-
Másnak sem megy a Telekom alkalmazás IOS-en? Frissítés után nem tudok belépni.
-
Ha korlátlan net csomagom van Mobil S hanggal akkor fel kell hívnom őket és váltani a jelenlegi olcsóbb korlátlan netre vagy automatikusan olcsóbb lesz 1000 Ft-al a havidíjam?
-
Üdv!
Szeretnék rendelni a Telekom weboldalról egy készüléket 2 éves szerződés hosszabbítással.
A probléma az, hogy a jelenlegi csomagom amit használok az nagyobb mint amire szeretnék hűséget vállalni.
Az online felületen viszont erre nincs lehetőség mert arra akarja váltani a csomagot amire alá szeretnék írni, de én a nagyobbat szeretném használni.
Valakinek ötlet, tapasztalat? -
Olyan gondom van, hogy valaki véletlenül az én számomra irányította át a hívásait. Tudom ezt valahogy töröltetni esetleg ha felhívom az ügyfélszolgálatot?
-
-
-
-
Üdv!
Van két előfizetésem és szükségem lenne egy tabletbe egy korlátlan mobil netre. Ha jól néztem ha az egyik előfizetésemre kérek egy korlátlan net csomagot azt multi simmel oszthatom a tabletre havi 4000 Ft többletdíjért? -
-
-
Üdv!
A számla végén olvastam, hogy június 1-től megszűnnek a jelenlegi Mobil hang csomagok. Ezek szerint várhatóak új csomagok? -
-
-
-
Telekom alkalmazásban Domino Maratont 4 GB ma aktiválva azt írja, hogy felhasználható jan 30-ig. Gondolom ez valami bug és nem holnapig használható fel.
-
BUÉK!

-
Várhatóak vajon új díjcsomagok most 2019 elején?
-
Üdv!
Lejárt a hűégem az egyik előfizetésemről már több mint 1 hónapja. Mivel 2 évre volt szerződésem készülék nélkül így kaptam 1500 ft/hó speciális kedvezményt. Ha felhívok egy ügyintézőt vajon mehet ez a megoldás újra ha aláírok 2 évre? -
válasz
rayoliviero
üzenetére
Úgy tudom a régi pontrendszer megszűnt már.
-
-
Ugyan ezt tudom mondani a decemberi akciókról is. Szörnyű.
-
-
Üdv!
Van egy domino kártyám. Nem igazán használom de azt sem szeretném hogy megszűnjön.
Van rajta 1800 ft. A Telekom weboldala azt írja, hogy felhasználható november 21-ig. A kérdésem az, hogy ha töltök rá pl 1500ft-ot akkor ez az egyenleggel tovább megy az egész vagy mindenképp költsem el róla az 1800 ft-ot?? -
válasz
Cranberries
üzenetére
Igen, ezek az árak lennének úgymond normálisak egész évben.
-
A korlátlan net csomag mellé igénybe vehető a duonet szolgáltatás?
Közben megtaláltam: nem
-
-
A rendelésnél ahol eljutok az átvétel és fizetésig nem ajánlja fel a személyes átvételt üzletben, csak a házhozszállítás GLS futárral opció van.
-
Online rendelés során van olyan lehetőség, hogy üzletben vegyem át a terméket? Esetleg még a rendelés napján?
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
IPhone 5 megjelenés után 1 hét, IPhone 6 megjelenés nap után 1 nappal. Megjelenés alatt az itthoni Telekomos árusítás napját értem. Allee.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
De pontosan, hogy volt ilyen én is úgy vettem anno. Mindegy holnap bemegyek személyesen és rápróbálok mit tudnak intézni.
-
-
-
Hát amennyi kedvezményt telefonra adnak és még le is kell köteleznem magam 2 évre akkor érdemesebb megvenni üzletben és már szinte mindenhol el lehet hozni kamat mentes hitelre. Pld. az én esetemben egy Xs a havi 6000 ft előfizetésemre 11.000 ft a kedvezmény ami lássuk be szinte egyenlő a 0-val. Ezért is vettem eddig mindig üzletben a készülékeket de gondoltam most elhozom tőlük de akkor ez változatlan marad.
-
-
"Az érdekes lenne, ha mindenki maga szabná meg, milyen konstrukcióban akar vásárolni."
Már miért lenne érdekes?
Minden hitelnél eldönthetted, hogy mennyit raksz le előre és azt hány hónap alatt szeretnéd törleszteni. Itt ugye adott a 22 hónap az előfizetés miatt.A számlák összegéből kerül levonásra az majdnem ugyan az. 150.000 ft előlegeket kérnek pld. olyanoktól akik soha nem lépik túl a havi 5-6000 ft-ot számlában kicsit vicces és értelmetlen.
-
-
-
Olyan problémába botlottam, hogy adott egy előfizetés amire hűséghosszabbítással szeretnék egy IPhone Xs készüléket kihozni 22 havi részletre de úgy hogy a készülék felét előre kifizetném. De online nincs ilyenre lehetőség és a rendelés véglegesítésénél sem kér mobilelőleget. Tudom, hogy több részletet is feladhatok egyben mint előtörlesztés de pont az lenne a lényeg, hogy kevesebb legyen a törlesztőrészlet 2 évig.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Malachi
üzenetére
Nekem 2 éve amikor lejárt volna a hűségem akkor felhívtam őket és nyíltan megkérdeztem, hogy mit tudnak ajánlani hogy maradjak az előfizetőjük. /2 előfizetés/ Akkor egyből kaptam havi 1500 Ft kedvezményt az előfizetés árából 2 évre aláírva, igaz telefont nem kértem tőlük.
-
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Nem kérnek, ez nagyon változó, kissé zavar van az erőben náluk. Az viszont vicces, hogy egy IPhone Xs előfizetés hosszabbításával 2 évre a készülékkedvezmény egyenlő a nullával.

-
-
-
-
-
Az IPhone X-et gyönyörűen beárazták most, hogy megjött az újabb generáció, 2 éves havi 6000 Ft-os előfizetéssel drágább mint az Istyle-ban.

Sőt, a Telenor Hello Data smart csomagban hűség nélkül is olcsóbban adja mint ők.
Megint belehúztak gratula nekik. -
-
-
-
-
Az új iPhone -hoz vajon lesz esim támogatás a Telekomnál?
-
Komolyan mondom, hogy amit művelnek az alkalmazással, weboldallal az egy vicc, mintha egy iskolás programozó csoport csinálná

-
Hamarosan lejáró előfizetésem és régebbi csomagban lévő Domino kártyám miatt hívott a Telekom, hogy vannak új csomagok és személyes találkozóra invitáltak az egyik Telekom üzletbe.
Ezt eddig nem telefonon szokták intézni? Vagy ennyire kevesen lennének az üzletekben, hogy unatkoznak az ügyintézők?
-
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi! Akkor várok még türelemmel

-
-
-
-
-
-
Már másodszor kapcsoltam be mindhárom előfizetésemre a díjmentes 3GB adatot.

-
-
Nincsenek kilátásban új előfizetéses csomagok, valaki nem hallott valamit?
-
-
Digi elérhető a hálózatválasztásnál
Valami készül. -
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

dptrsk