Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Meddig tart a nyári 5G?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
.
-
Bl.Gyo.
őstag
Üdv. Igényeltem új esim qr kódot a weboldalon az új telomba (teló váltás). Aktiváltam is. Kérdésem, ha törlöm az esimet a telomrol ugyan evvel a kóddal újra aktiválni tudom? Képernyő képet csináltam róla.
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem dominon automat aktív a nyári ingyenes 5G. De miert lehet bekapcsolni 0ft-ért mégis?
-
Bl.Gyo.
őstag
Üdv!
Dominóról egyenleget akarok vissza igényelni, egyik Telekomban személyesen azt mondták ha az egyenleg ideje lejárt akkor tudom. Lejárt az egyenleg, vissza mentem, aztán azt mondták hogy ha a szám megszűnik teljesen akkor tudom, ez 2025.06.06, mutatta a laptopon az ügyintéző. Most ez igaz hogy csak akkor tudom ha végleg megszűnik a számom, vagy csak le akar húzni a Telekom avval az összeggel? A végén meg az lesz hogy már nem lehet vissza igényelni mert megszűnt teljesen a számom/előfizetés, minden ment a levesbe... -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Megpróbáltam először az appban regisztrálni a számot: regisztráció sikertelen
A linken amit adtál, meg adtam a számom: valami kódot küldtek a Viberre üzenetben amit be kellett volna írnom a web oldalra (mivan???)
Be próbáltam jelentkezni a szamommal, majd az elfelejtettem a jelszavamra: Viber üzenetben el küldték a kódot amit be kell írjak az oldalra (mivan???)Sehogy nem engedi regizni a számot, ott figyel a sim aktívan fizikailag a telóban. Itt valami nagy disznóság van...
Bocs az Viberer offért, de ez a Telekomos szám, és gyanús ami történik vele.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Eddig nem láttam ezt a számot regizve sehova, most pár napja jelent meg mindenhol a listákban.
Kipróbálom hogy regizem a számot. És hogy utána mi történik, újra használja e. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Landsmann
üzenetére
Regisztrációkor el írhatták a számot és neked jön, simán előfordul. De én meg sms-t sem kaptam, egyszerűen a számommal minden üzenetküldő appra regisztrálva van, Viberen még kép is van kirakva egy nő akit soha életben nem láttam még.
Majd felhívom a Telekom-ot azt megkérdezem mi történhetett hátha utána tudnak nézni hogy esetleg 2 előfizető használja ugyanazt a számot, vagy már nem tudom. Legjobb lenne ha meg tudnám szüntetni, nem kell, kész.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Meg lehet szüntetni a dominó számom/kártyám az kérésemre? Inkább azt tenném.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Fel tettem a Viber-t másik számomrol, és ott is ott a Telekomos számom. Ééésss egy ukrán nő képe van rozsákat tart, az nem én vagyok😂, de ez a szám él és nálam van, egyenleggel, hívtam is róla ma. mégis más is használja!!
Így nem tűnik hekkelésnek, inkább szolgáltato tévedés.
Nem lehet hogy a számom ki adták egy másik embernek is? Mint ha hallottam volna ilyenről valamelyik mobilos topicban.
Így már a Telekom mobilos topichoz van köze. 🙂 -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Az hogy 30as szám és evvel történt, nem 20as vagy 70essel. Esetleg volt e mással is ilyen itt, és hogy a 30asok vannak e célkeresztben. Nemrég téma volt hogy 30as számokrol jönnek hívások de azok ellopott számok a hívások nem a tulajhoz tartoznak. Gondolom kapcsolódik a téma a Telekom mobilos topicjához.
Fel tettem a WhatsAppot, nem derült ki semmi. Milyen előzmények mire gondolsz? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
atosan
üzenetére
El van mentve régen az a szám nekem (számom/0630xxxx, néven), és tegnap megjelent nekem a WhatsApp, telegram listában mint élő elérhető account. Semmi varázslatot. Szóval jó lenne tudni mi történik, mert bizony regisztrálva lett tegnap annak ellenére hogy nálam van a szám és nem is használom.
-
Bl.Gyo.
őstag
Egyik domino számom tegnap regisztrálva lett üzenetküldőkön, WhatsApp, telegram, stb.
Én nem tettem mert nem is használom azt a számot csak úgy van nincs is készülében a sim. Ez is olyan lehet mint amikor ellopják valaki számát és azt megjelenítve hívnak kínaiak?
Lehet ez ellen valamit tenni? Nem akarom valami illegálisat csináljak róla, aztán nálam kopogtat a rendőrség. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Mamár nehéz nem kínai telót használni. Samsungot, meg iPhone-t hagyjuk 😄.
De megpróbálom amit mondtál. -
Bl.Gyo.
őstag
Miért nem vált 4G+ra terhelés alatt a teló? Újraindítás után is sokszor sima 4G, helyileg máshol is. Moto g51
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
szabacsik
üzenetére
Egy repülő mód be és kikapcsolása azonnal frissíti, vagy teló újraindítás. A lényeg a kártya csatlakozzon le a hálózatról, azt vissza, akkor már meg tudod nézni a valós adatokat.
Nem értem miért ilyen béna a Telekom, és a másik kettő szolgáltatónál miért működik azonnal minden trükk nélkül. -
Bl.Gyo.
őstag
Üdv.
Egy domino számomrol hogyan tudom a pénzt vissza venni az elköltése nélkül? A számot hagyom lejárni, nem kell, de a pénz róla igen. Van másik dominó-m amit használok arra át lehet vezetni legalább? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Landsmann
üzenetére
Kösz. Kicsit fura mert neten sok helyen van hogy végre támogatja X verzió számtól a messages, amitől nekem újabb van már rég, de még semmi. Akkor gondolom ország függő mikor hol teszik elérhetővé/aktiválják az appban, ahogy szokása a googlenak. Miért kell ezen ennyit ülni...
-
Bl.Gyo.
őstag
Üdv. Nem tudom hova írjak evvel, itt megpróbálom:
Elvileg mennie kéne az RCS chatnek dual simmel, úgy hogy mind a kettő aktív (csatlakozva) legyen. Voda mellett van Telekomom is, de a messages appban csak a sim1-et mutatja (Vodát), pedig mind a 2 sim aktív (lásd térerő).
A lényeg hogy a Voda simemet akarom használni RCS-re amikor netre meg a Telekom van állítva, de sehogy sem jön össze, át kapcsolja az RCS-t telekomra, a Vodárol meg le csatlakozik, pedig ezt már tudnia kéne.
Realme GT master a teló.
Ezt neten találtam, elvileg ilyennek kéne lennie:
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Próbáld ki másik kábellel is a dolgokat. Lehet a kábel rossz.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Demokatona
üzenetére
Én is, és nálam sem.
-
Bl.Gyo.
őstag
Megjelent nálam az 5G, 1600-ért. Van aki ezt aktiválja azok után hogy bebizonyították mindenkinek hogy mennyire sz.r?
-
Bl.Gyo.
őstag
Jött frissítés telekom appra, aki nem kapta meg a 15gbot az meg próbálhatja csekkolni frissítés után, hátha. Csak tipp.
-
Bl.Gyo.
őstag
Nem lehet valakinek oda adni az én 15Gb-omat? Nekem nem kell, nem használnám, vodát használok most netre. Még nem aktiváltam.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Android verzió tuti nem számít, szép is lenne.
A számomat én is utólag adtam meg a Mol appban. Végig vittem a játékot ami sikeres lett, aztán rá pár napra adtam meg a számomat. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Nekem csak maraton van aktíválva semmi havi díjas cucc nincs, és megkaptam.
-
Bl.Gyo.
őstag
Dominónál az egyenleg felhasználási idő egyenlő a sim rendelkezésre állási idővel? Ha lejár az egyenleg akkor a számom is korlátozzák/lekapcsolják/megszűnik? Thx
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
x64emulator
üzenetére
Pont Telekom mobil neten nincs sehogyan sem publikus ip valóban.
Viszont Vodafonenál igen mindenhogy akár feltöltő kártyában is ("standardnet.vodafone.net" apn-nel), ott van havi 500gb, vagy 1 évre hűséggel korlátlan xxl csomag, stb.
Yettelnél is van publikus ip, de az csak adat kártyákon érhető el, hang alapunál nem.
Ehhez tudni kell hogy 24 óránként új ip-t kap, ha ez számít.
Ennyit tudok segíteni ebben. -
Bl.Gyo.
őstag
Nem tudom volt e róla szó, de nekem dominó-n megy az 5G, nincs semmi extra dolog megrendelve hozzá. Úgy tudtam lelőtték már.
-
Bl.Gyo.
őstag
20án közeledve a tűzijátékhoz az 5G kivételesen jó szolgálatot tett a parlamenttel szemben a budai oldalon abba a nagy tömegben. 4G meghalt, 5Gn ment a net.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
akaszajanos
üzenetére
magával ragadott az 5G a tettek hálózatán.

én pont ilyenek miatt tettem a telót 4G onlyba, mert akkor szarik be a net 5G-n amikor pont kellene... vagy valószínűleg máskor is csak akkor épp nem kell és nem veszem észre
-
Bl.Gyo.
őstag
Nem voltak panaszok ezekre a telókra, jók lehetnek (megbízható), ha a tulajdonságai megfelelnek akkor mehet szerintem. A kijelző felbontása ahoz a mérethez lehet kifogásolható, de személy szerint engem nem zavarna a kicsit pixeles kijelző (látszanak a képpontok) valakit meg nagyon. A többi megfelelő a mai dolgokhoz. Attól függ mire használnád. Játékra nem ilyen teló kell, minden másra meg szerintem teljesen jó.
-
Bl.Gyo.
őstag
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
lipido
üzenetére
Konkrétan ilyen az alkalmazás:

Lenne Windowsra is egy jo (nem script), de ha ios rendszerek vannak abban én nem vagyok otthon.
Lehet csak jelszóval is be engende, de gondolom próbáltad már...
De látom már sikerült eljutni oda hogy a savokat tudod váltogatni, és a cellmapperen is ki igazodsz, az a lényeg. 🙂
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
lipido
üzenetére
Itt van Android telora egy egyszerű alkalmazás amive a Huawei routerekben lehet a savokat variálni: [lte manager]
Routereden vagy, ebben bejelentkezel a routered felhasználó név, jelszó parossal, és utána alul a bands configuration -ra menve csak azokat hagyod bekapcsolva amelyik bandot használni akarod. Először meg kell nezni a cellmapper.net -en telekom Szolgáltót kiválasztva hogy ahol laksz milyen sávok érhetőek el a tornyon. Ebben az appban amit adtam a "cell id" résznél ki írja hogy melyik toronyhoz van csatlakozva, és ezt a számot/tornyot meg keresed ott ahol laksz ezen a térképen. Ott ki irja milyen sávok érhetők el, és akkor azokkal tudsz játszani ebben az appban, kombinálva össze vissza hogy mikor milyen a sebességed és a legjobbon hagyni.Remélem nem írtam le túl bonyolultan, csak ez így megy, de nem nehéz.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
akaszajanos
üzenetére
Appban ezt meg lehet próbálni:
Alul menü>beállítások>értesítések és nyilatkozatok>nyilatkozatok fül
Itt nekem csak a felső van bejelölve hogy tudjam használni az appot, a többi ilyen marketing szarság. Nem is jön semmi. Lehet a szüleid az elején rá nyomtak a mindent elfogadomra. Talán evvel megoldható, meg lehet próbálni.
-
-
Bl.Gyo.
őstag
A domino day-t gyakorlatilag legkésőbb meddig lehet aktiválni? 23:59ig, vagy pl. másnap reggel is?
-
Bl.Gyo.
őstag
🍿
-
Bl.Gyo.
őstag
🍿
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
Nem ismerem azt a részt de nem árnyékolja valami? Kisebb domb, stb. Lehet a felhajtó és a torony között van valami domb, épület ami kitakar.
-
Bl.Gyo.
őstag
Ha van egy dominó kártyám amin van egy kevés pénz de nem akarom már használni, azt az összeget át lehet tenni a másik dominómra, vagy csak "levásárolhatom"?
-
Bl.Gyo.
őstag
motorolámra aktiváltam a telekom ingyen 1 nap korlátlan netét hogy 5G-t tesztelhessek. azt hittem egész nap nyomom majd a speedtestet. az első 3 mérés után el ment a kedvem, max. 30-40mbit le, 3mbit fel (volt 0.5 is), ping 50. hagyjuk inkább, már nem is kell.

-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
köszi
-
Bl.Gyo.
őstag
Valaki használ itt még realme készüléket? Még mindig nincs 5G az enyémen. Igen tudom június 1.én van az időpont az 5Gre, de szinte már mindenkinek él, csak nálam nem. Még a Motorola készülékemen is elsők között megjelent.
Vagy telefonszám szerint megy? A realme-ben egy kb. 2020 környékén bevezett telefonszám van 30 017..., Szóval lehet ezért az utolsók között lesz aktiválva rajta, sorba mennek. 🤔 -
Bl.Gyo.
őstag
nem tudom írta e valaki, mert össze vissza 5G téma van most itt...
de domino-n is van már 5G.
motorola telómon meg jelent az 5G ikon, realme Gt masteren meg nem.
van rá esély hogy ezen is menni fog? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Lehetne ilyen teszt domino-n is.
-
Bl.Gyo.
őstag
hogy lehet az hogy az egyik domino-val megy a vowifi a masikkal nem, ugyan abban a telefonban ugyan avval a beállításokkal? a volte megy mind a kettőn, avval nincs gond.
amelyiken megy a vowifi az online rendelt sim, a masik meg hipermarketben lett véve... ehez lehet köze? -
Bl.Gyo.
őstag
Pár hónapja én aktiváltam a volte-t a domino simemre, és nem ügyfélszolgálatossal (nem elő emberrel), sms is jött róla hogy aktív. És egy realme gt masterre amin nem is megy, nem támogatott, de ha át rakom a simet egy moto g51-be akkor működik, a vowifi is. Már nem emlékszem hogyan csináltam
. -
Bl.Gyo.
őstag
azt hogy lehet látni google messages-ben hogy melyik kontaktom rendelkezik RCS-vel?
-
Bl.Gyo.
őstag
van egy új függetlenül vásárolt mobilom emag-ról, és miért van az hogy a chrome böngésző kezdőlapnak a telekom oldalát dobja be? megnéztem a beállításokat és alaphelyzetben a telekom.hu van beállítva kezdőoldalnak.
a készülékben sim1: telekom, sim2: voda.
telekomon aktív a volte és a vowifi is. ezek miatt lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

van rá esély hogy ezen is menni fog?
.
dptrsk