Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ma megérkeznek az alternatív alkalmazásboltok az iPadekre is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
Ezúttal versenyeztette a cégeket a következő PlayStation kapcsán a Sony
ph A Reuters szerint az Intel versenyben is volt, de végül elbuktak az AMD-vel szemben.
-
Megújult a Linkin Park
lo Megújult a Linkin Park, az új énekes Emily Armstrong, amit egy egyórás élő koncerttel jelentettek be.
-
Katonai chipeket gyárthat az Intel
it 3,5 milliárd dollárnyi juttatást nyert el az Intel, amely katonai chipeket gyárthat az USA-nak.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
Szia,
Ha telefonról van szó, pláne nagyobb értékűről, akkor gyakori elállás esetén nőhet például a mobil előleg összege, illetve akkor is kérhetnek, amikor amúgy nem szokás.
Egy elállás még nem nagy gond, de ha valaki sportszerűen űzi - mert így akar például kipróbálni minden új csúcstelefont, aztán egyiket sem tartja meg -, akkor egy idő után nem árt valami visszatartó erő.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aaron14
őstag
Köszi!
Közben találtam olyan megoldást, ha családtag vesz egy Domino kártyát és azt váltjuk át előfizetésre, akkor 60.000 csak az előleg, illetve a készülék kedvezmény is dupla annyi. Ha egyenest az előfizetéssel rendelné, feleannyi a kedvezmény.
Nincs benne logika, de valószínűleg ez lesz.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Koszonom szepen! Meg egy kerdesem lenne. Nagyon alaposan becsomagoltam a TV-t, fotot is keszitettem rola, de persze azert bennem van a felsz, megkapjak-e epsegben. Ezzel kapcsolatban mi a tapasztalat? Kell aggodnom, hogy epsegben odaer-e a TV?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
bendegruz
őstag
-
-
-
-
bendegruz
őstag
Nem jó a matek.
Pl ha most vennék egy galaxy s20 ultra készüléket, 1890ft-os elofizuval, arra ugy 400.000 a forgalmi előleg.
Ugye a részleteket fizetem, mert a forgalmi elolegbol csak a számlát lehet.
Ha megszorzod 22-vel az 1890-et, az nagyon nem 400.000 :)
En nem értem kinek éri ez meg így.[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
bendegruz
őstag
A vodafonnal soha nem voltam előfizető, mégis 270.000 az előleg.:D
Es beszéltem olyan régóta vodassal akinek szintén ezt az összeget dobta ki.A másik amit meg leírtam már párszor:
Par hete a harmadát kérte a Telekom elolegnek, mint most.
Mi történt ez idő alatt vajon?Asus Rog Strix Scar III
-
Lackooo84
nagyúr
Azt tudom, csak a Lenovo oldalán összevissza van írva minden, modelszám alapján ez nekik sima M10 smart tab ami 8.1-gyel jött ki, pedig ez M10 FHD ami ugye 9-cel jött...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Nordik
őstag
Köszi!
Eddig 0Ft+3GB csomagom volt, de mindig olyan 40-50-60 percet beszéltem el. Most Mobil S+4GB lett így az 50 percem csak 1200Ftba kerül. Ameddig az tart valamivel kedvezőbb a percdijam illetve ugye +1GB internet minimális plusz összegért. Spotify, Deezer nem használok. Mobilnet viszomt jó ha több.Szerintem akinek hasonlók a szokásai annak megerheti ez a kombináció.
-
kakuk.tamas
addikt
Egy másik számon váltottam tarifacsomagot újra, és mégis jött az sms... Holnap megnézem az oldalon, hogy mit írnak adatforgalomra...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Nordik
őstag
Nekem mégis ott van az appban és az oldalon is az opció továbbra is. Lehet mégis meghagyták a 4GB csomagba is?
Ugye elvileg fizetős lenne, valami 500Ft havonta. De ilyen opció pedig sehol nincs amivel megtudnam rendwlni. Könnyen lehet az oldalon szerepel rosszul. Vagy ír erről valamit az aszf?
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
nem még mindig nem, most írtam nekik a facebook-on, és kivizsgálják a dolgot, mert nem jelezte még más nekik, legalább is ezt írta az egyik ügyintézőjük
kért adatokat, megadtam, most a válaszra várunk.
látták hogy a sütiket töröljem, mentett bejelentkezéseket, mindent megtettem de nem javult a helyzet[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
egyedül a safarit nem próbáltam még, de a többivel sem megy. ami érdekes hogy a mobil app viszont müködik, igaz ott meg a net nem csökken ahogy használom
Ateszpapa: azzal is próbálta, SMS kóddal is, meg csináltam facebook belépőt is, de azzal sem megy
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
igen így van, regisztráltam, igaz ez még korábbi regisztráció...
akartam is hogy összevonja, ami az érdekes hogy eddig is magentás voltam, csak ha jól értelmezem akkor egy számlára került majdnem az összes előfizetésem, magentán belül.
próbáljak meg újra regisztrálni?
bár előtte törölném a mostanit, mert itt azért a tesómék előfizetései is benne voltak, a lányomé is..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
az a baj hogy a meglévőbe be lépni sem tudok, nem hogy törölni....
de mondjuk ha újat regisztrálok akkor úgy is le fogja választani a korábbiról az előfizetést.
bár ezért nem akarnék egy külön email csinálni
bár attól tartok ez lesz a vége[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
ez is igaz lehet bár én szeretem egy helyen tudni a dolgokat, éppen ezért vonakodok több email használatát.
mindenem ezen a jelenlegi gamilon fut, de ha nem marad más akkor megteszem, természetesen"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
atosan
addikt
-
whitezo88
nagyúr
Köszönöm a választ! Ugye a termék megjelent, csak folyamatosan rendelik mert nincs készleten. T oldalán "CSAK ONLINE KAPHATÓ" van írva, 128GB verzióba nincs is opció,, 256-osnél van az alábbi és ott is csak egy színnél (de tegnap a Kéknél is volt még ez a táblázat, de ott is hiányzik már ha belépek): [kép]
ha akarnám akkor végig tudnék menni rendesen, és 2. készüléket is tudnék kiszedni max 91e-ért? ("levásárolható készülékkedvezmény amit vásárláskor a kosárba tett készülékek, tartozékok árából vonunk le.")[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen