- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
-
gabor72
aktív tag
-
Bazsee71
őstag
Csak most azért autózzak 2-3-400 km-eket, és szánjak rá egy napot, hogy ott is ezt mondják? Egy telekommunikációs cégnél, akinek az utolsó csavarról is naprakész adatbázissal kellene rendelkeznie?
Inkább futok egy kört a többi szolgáltatónál, hátha nem ennyire életképtelen mindegyik. -
törölt tag
-
törölt tag
Ezt írtad: "Olvassál pontosan. Nem volt róla szó,
hogy a Telekom felezi a kozmetikázott inflációs adatot,csak arról, hogy alatta marad, de mindegy is, ne offoljunk tovább, mivel nem témája a topiknak."
Én pedig ezt: Szerintem ugyanannyit fog emelni, mint a KSH inflácós adata, azaz 15%-ot.
"a Telekom inflációkövető díjkorrekciót 2023. március 1-től, amelynek mértéke 14,5%." -
-
törölt tag
Induló hsz-ed:
"a KSH pl. 30%-os inflációt hozna, ki a Telekom biztosan nem emel annyit. Az áremelés várhatóan 15% körül lesz a telekomnál."Én: "...azért marad a feltételezésed? hogy csak a felét fogja a telekom áthárítani az ügyfeleknere a hivatalos inflációnak?"
Majd azt írod, hogy "Nem volt róla szó, hogy a Telekom felezi az ...inflációs adatot.."
Oké: én kiszállok ebből a parttalan vitából.
-
törölt tag
Csűröd-csavarod a mondandód.
Az első hsz-edben 30%-os inflációt írsz, majd a szolgáltató által ennek az inflációnak az 50%-os mértékű áthárítását feltételezed (15%).Amikor az általad említett 30%-ot cáfolom, akkor azt írod, az csak egy példa volt.
Jó...akkor legyen csak egy példa. De azért marad a feltételezésed? hogy csak a felét fogja a telekom áthárítani az ügyfeleknere a hivatalos inflációnak?
Mert ha igen, akkor a 15%-os éves inflációnak a fele 7,5% lenne....Gondolom meg is tudod/fogod cáfolni a KSH inflációs adatát....
-
kchris78
veterán
sajnalatos de van fogyasztoi kosar. ebben egy tv ugyanugy szerepel mint a kaja. es egy 65" tv ma sokkal olcsobb mint par eve ellenere mindennek... meg vannak olyan arak hogy ugyanazt egy helyen 1300 helyett 1800-ert kapod meg (ha csak butan pakolod a kosarba). Ez utobbi szerintem onmagaban nem inflacio hanem szimpla lehuzas amit ki kellene vizsgalni.
-
törölt tag
-
törölt tag
És ha a KSH 2022-re 15%-os inflációt publikál?
Akkor szerinted a telekom mennyit emel?
Szerintem ugyanannyit fog emelni, mint a KSH inflácós adata, azaz 15%-ot.A 30%-ot nem tudom honnan vetted....mivel ismert az előző 11 hónap inflációs adata, ahhoz, hogy 30% jöjjön ki egész évre, úgy a decemberi hónap önmagában 200%-os infláció kellene legyen, hogy 12 hónapra súlyozva 30%-os adat jöjjön ki.
-
kchris78
veterán
-
-
kchris78
veterán
ha valaki jo arat harcolt ki elfogadja a hivatalos kshs emelest es kesz. mas tema de otthoni T-s spec2-ben vagyok evek ota ami mar nem is letezik. Amig at nem vezettetnek mindenkit masik csomagba engem onnan ki nem rugnak annyira jo ar...ufszesek is csak neznek mikor meglatjak mennyit fizetek.
-
Lehetetlen az, amit írtál. December végén nem tud semmilyen inflációs adat jönni sehonnét, még a KSH-tól sem, mert minden év január 1. a kezdő nap és a végső nap december 31. December 31-én honnét tudhatja a KSH előre, hogy mennyi volt december 31. legutolsó másodpercéig a fogyasztási adat, ami alapján nézik az inflációt? Szerintem majd a 2022-es évre vonatkozó munkabér adatok közlése körül fogja a KSH a 2022-es inflációt közölni és az majd valamikor 2023. február vége, 2023. március eleje körül lesz. Ha érdekel a közlési időpont, akkor nézd végig a régi évek időpontjaira vonatkozó közlési időpontokat. Jelenleg a KSH még a 2022. szeptemberi adatoknál tart.
Forrás: KSH munkabér adatok (keresetek) -
-
Hashvrad
tag
Köszönöm a választ!
Akkor sajnos jól gondoltam. Meglévő Yetteles Hello Datát szeretném már nyugdíjazni (főleg kedvezmények miatt), de marad továbbra is a várakozás.A + kérdés erre vonatkozott:
"Hűséget vállalhatsz egy vagy több mobil és otthoni szolgáltatásra (hűségcsoportba vonva) és azok költési szintjére. A költési szint a választott díjcsomagok együttes havidíjának összege (kedvezmények nélkül). Költési szinteden belül hűségidő alatt is változtathatod a díjcsomagodat, havonta egyszer díjmentesen. Ha a vállalt költési szinted alá váltasz, kötbért kell fizetned."
Én úgy értelmezem, hogy a példában a 7700 "a vállalt költési szinted", csak nem vagyok benne biztos. -
Akelaus
senior tag
Köszi, akkor nem tartom a telefont, hogy az ügyfélszolgálaton emberrel sikerüljön beszélni.
Igen, láttam a számla végén, azért is néztem egy nagyot az app-ba belépve.
Arról esetleg lehet tudni valamit, hogy az adadforgalomba nem beszámított app-ok meddig működhetnek így? Nálam ilyen a Spotify pl. -
greggae
tag
Na, egyelőre az sem vált be, de lehet, hogy most már a többszöri próbálkozás miatt sem engedi ugyanazokat a kártyákat: „A megadott bankkártya terhelése nem lehetséges. Kérjük, válassz másik fizető eszközt, vagy vedd fel a kapcsolatot a bankoddal.”
Mindezt a kétszeri banki ujjlenyatolvasás, és sikeres jóváhagyás után. (A végén még veszek mingránskártyát.Az is remek feature, hogy a böngészőablak átméretezésére törli a beírt adatokat.
)
-
-
gyemipapa
senior tag
Erre mondta az imént az ügyfélszolgálatos, hogy amint töltök rá legalább háromezret, ez is onnantól egy évig jó. És úgy voltam vele, ha már ott vagyok az üzletben úgyis, mindek rendelgessek és várjam a küldeményt esetleg napokig.
Most az ügyfélszolgálatos telefonon azt mondta, a rendszer elvileg már jó, másoknak tudott aktiválni, az enyémmel ő sem boldogul, talán kártyahiba, csak muszáj lesz bemennem egy kirendeltségbe ott aktiváltatni, vagy ingyen kicserélik. -
gyemipapa
senior tag
Ja így utólag könnyű mondani... Auchanban jártam, ott megvettem, elvileg két perc lenne az aktiválás, fene se gondolta, hogy ilyen trehány cég... Igazából csakmobil wifi routerbe vettem, és náluk a legkedvezőbbek adatra a feltőtőkártyás lehetőségek etéren.
Amúgy nem hiszem, hogy olcsóbb, ezresért vettem, és tartalmaz 500MB adatot, 40 perc hanghívást. Domino Fix Quick. Aranytartaléknak kell, Maraton csomaggal 5GB-t megvéve egy évig felhasználhatom, amikor szükséges. Ezért választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest