-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulipa
csendes tag
Szia! Ha neked a percek jönnek jól, azt minden szerdán be lehet állítani (60 perc, telekom hálózaton belül), csak akkor viszont az aktuális domino day netet már nem lehet, amikor adnak. Szóval vagy ez vagy az, választani kell. Ez a kódja, amit a 1414-re kell küldeni sms-ben: +dd60
-
S különben is, boomerek vagyunk sokan, ne legyen már ingyen net, inkább mindig ingyen beszélgetés legyen!
Meg egyébként is, kiszúrják a zember szemit 600mega adattal!
Sajna sokat szívnak a percekkel a boomerek, mert amit hívnak, arra épp nem vonatkozik az ingyenesség..., mondjuk én modern boomer lehetek, mert a beszélgetések 1%-át intézem hanghívással. De ja, lehetne külön boomer csomag is meg tinicsomag meg gamercsomag...ja és ezek az ingyenopciók lehetóleg null latency-vel pattanjanak az orrunk elé...
Tényleg, hogy képzeli ma egy szolgáltató, hogy percekig várat, ha már kegyeskedek elfogadni akármilyen szutyok ingyenes ajándékát?
(#135884) dzf007
Jaja, nekem pár éve volt vagy 6 Domino-m, de rohadék mobilgyártók arra képtelenek, hogy normális telókat csináljanak, amibe belefér legalább 8 SIM!
Lehet megyek is a mobilos topikokba puffogni egy sort!
Digi SIM van nekem is az egyik a telóban, kíváncsi vagyok, hová fut ki a dolog jövő évtől, nem igazán bízom ebben a Voda/ONE valamiben...
(#135887) Pipi75
Köszi, mondják sokan egyébként!
És vannak olyanok is, akik értik a mögöttes tartalmat a szavak mögött...te láthatólag ilyen úri huncutsággal nem fárasztod magad!
-
Ez szerintem rosszabb, mert csak 40 perc beszélgetést ad ingyen.
Ez így korrekt. Neked rosszabb! Csak éppen tegnap azt írtad, hogy rosszabb lesz mától és mindenki vegyen gyorsan Domino SIM-et. Nekem ez nem volt OK, főleg, hogy semmi részlettel nem indokoltad, hogy mitől is lenne rosszabb! Ez szerintem így inkább jobb, mint rosszabb és gyanítom sokan vannak ezzel így.
csak egy példa:
1GB Maraton 1550.- ft
2GB Domino SIM-en 990.- ftJa és köszi a figyelemfelkeltést, épp pár napja akartam venni 2 Domino SIM-et, örvendetes, hogy ellustiztam a vételezést!
(99%-ban neten kommunikálok, még a normál hívások is neten keresztül mennek)
-
Ugyanannyiért lehet rendelni rosszabb domino sim-et,
Ugyanannyiért ugyanaz, igaz más néven.
Az, hogy megszünnek kedvezményes opciók, innen nem derül ki. (Domino Fix SIM 1990,. volt eddig is, online rendelve futárral feleennyi)
Még mindig nem látom mi a rosszabb Domino SIM!
(#134977) domper2015
Kezdtem gondolkozni, hogy megyek vissza a Digihez
Oda már mehetsz....
Nekem mondjuk még megvan egy Digi SIM-em másodkártyának, Digi már kampeca, SIM még nem teljesen. Ha valami rosszabb lett, akkor erre mondanám.
-
Nem tudom, mit néztél, új ÁSZF alapján mit lehet nagyon rossznak látni? Ugyanannyiért lehet rendelni egy Domino SIM-et, Maraton is dettó...
-
Nikaré
őstag
Tippelni sem tudom mennyien vannak akik a nyomógombos telefont/dominó verziót használják, de a szolgáltató/k biztosan látják a rendszerben.
Én, mint itt is néhányan, saját fiókhoz rendelt dominó kártyákat menedzselek, hogy tudjunk segíteni távolról. Telekom appon keresztül ez rugalmasan megoldható, szerencsére. -
pdr755
aktív tag
Nem ide tartozik, de: a BB-nél a backend rendszer kikapcsolásra kerül a jelzett napon. E miatt a BB10 rendszernél valószínűleg bizonyos funkciók nem fognak már működni (pl. nem lehet factory reset-elni a telefont, vagy aktiválni, etc.).
Jelenleg nem világos hogy a sima hívás, SMS lesz e érintve.
A szolgáltatók azt írják nyilván amit a gyártótól kapnak
A BB10 előtti BBOS rendszernél a backend kikapcsolása a legtöbb funkcióját használhatatlanná teszi (e-mailt például mert az BIS/BES-n keresztül megy)
Egyelőre ennyi tudott, ha érint (szerencsére engem nem) ajánlom a Crackberry fórumát ahol folyamatosan követik hogy mi van. -
juve600
nagyúr
nekem a Netfon-nál volt ugyanilyen problémám, ők is T-Com hálózatát használják de nincs náluk 4G hang,kb fél évig nem volt gond,utána csak sms-t kaptam hogy nem fogadott hívásom volt,
visszajöttem a T-Com-hoz és amint bekapcsolták az előfizetésemhez a VoLTE-t ( alapból a tcom üzletben elfelejtették,pedig ott is elsírtam a problémám) megszűnt a probléma -
st3v3np3t3r
nagyúr
Akkor is nagyon régi,függetlenül a frissített hardvertől...főleg az optendszere ősrégi... Mellesleg, ha ilyen hibát tapasztalsz,("magától bekapcsol a hangposta, 4G nem érkeznem meg a hívások) akkor érdemes leadni hibára a 1414-en vagy telekom chat-en. Az is lehet, hogy a hívások 4G-n sim kártya hiba miatt nem érkeznek meg.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Én 1 S szériás Samsungról tudok ami Snapdragon 410-el lenne szerelve... Ez az S4mini... De ez is pontosabban S400-al. Ami 8éves technológiát képvisel... ilyen korban már lehet nem úgy működik a 4G modem, ahogy kéne, így elképzelhetőek hibák, ráadásul ez a telefon 2018-ban kapott utoljára valamiféle frissítést [link] , de az is 3éve volt. Nem gondolkoztál el azon, hogy nem a hálózattal lehet gond, hanem inkább a telefonoddal?
Kimondott 410-el szerelt S széria nem jött ki mostanában, csak az A,J szériák.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ugyanígy történt velem is - a heti "csont" nem nagyon izgat, de a Domino Maraton-hoz hasonló szolgáltatás másutt nemigen volt, nekem meg ez az előnyös: évente 10-20 alkalommal, egy-egy napra kell csak mobilnet, de az ha lehet akkor roamingban is leforgalmazható legyen. Évi 2-3 db 3000 forintos feltöltéssel teljesen jól elvagyok.
-
4Grider
félisten
-
kovacsmi_74
senior tag
Azért nem szűnik az meg egyből, telekomnál még 90 napig megmenthető a hívószám egy feltöltéssel.
De nem te írtad, hogy hány hívás volt emiatt?
Esetleg nem egy régebbi nyomógombos telefonról van szó, amin hamar betelik az sms tárhely? Lehet csak törölni kellett volna párat belőlük. -
atosan
veterán
Üdv,
Néhány hónapja olvastam, hogy gond nélkül enged hűség alatt díjcsomagot váltani a rendszer, még ha kisebb is a vállalt költség szintnél, így a következő számlával jön a kötbér. Így van még ez? Van egy 2019-es mobil S+2 giga még hűséggel. Szeretném egy új mobil S+korlátlan netre váltani. Szerintem magasabb a a vállalt költési szint (bár sehol nem látom se a régit, se az újat), tehát semmi gond nem lenne.
Gondoltam rákérdezek mielőtt leokézom. -
szabonagyur
félisten
Igazából nem zavar, hogy 40 vagy 80 perc, vagy 500 vagy 1000 Mb netet adtak.
Nem telefonálok sosem ezen, illetve Waze-hoz kellett mobilnet aminél az 500 Mb is elég a fél évre, utána meg majd feltöltöm meg veszek valamilyen mobilnet csomagot.
#120496Winne
A másik DOMINO kártyám amit tavaly nyáron vettem, de nem hordoztam ugyanilyet mutat mint a képen neked -
Pityu.
nagyúr
Mondjuk mert előfizetésesként vásárolt?Bár én ebben nem vagyok benne annyira.
Én már meg kavarodtam,ha anno előfizetéses volt a telefon akkor nem a saját hálózatukra van korlátozva még ha dual simes is?Vagy az előfizetés lejárta után független lesz automatikusan vagy hogy van ez?Na de ha független lenne akkor nem azt írták volna válaszul,hogy ezt a készüléket nem kell függetleníteni?
2018-as a telefon.
-
Azért nem gondoltam írni a szerdai kezdést, mert a szerdai nap ugye alap (igaz az időpont nem feltétlenül).
Az 50 MB netről csak itt olvasott tapasztalataim vannak és állítólag mindenképpen az fogy elsőek minden helyzetben.
Nekem nem aktiválható az 50 MB, mert ahhoz havidíjas netet kellene használnom a Maraton helyett, ami számomra sokkal testhezállóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged