Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
anadroid
senior tag
Én is elhittem. Így buktam el két kártyát. Az egyik még most is aktiválható lenne a rányalt matrica szerint, a másik pár napja múlt volna ki, ha nem aktiváltan küldik ki (és így persze a benne foglalt percek és a net is kimúlt rajta még tavaly nyáron).
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
Nem 22-t, hanem 38-at. A 2280 az másodpercben értendő. Csak a T weblapzsonglőreihez még nem ért el 2 év alatt, hogy itt is elszúrták.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
veterán
Hol van erről az 1+10GB-ról szó?
Nem találom itt a topicon belül se nagyon, meg Google se akar segíteni. :/Ez lett volna az?
https://itcafe.hu/tema/nagy_t-mobile_topik/hsz_97429-97429.html
De ez csak a beavatottaknak szólt, vagy mi, nem?#Soulfly842:
Számot nem akarok hordozni, nem baj, ha lesz még egy plusz kártya, minden telefonunk dual simes, ill. van ami még ezen felül tud SD-t is kezelni, úgyhogy nem gond.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
nagyúr
Nekem múlt évben úgy engedte a roaming aktiválást, ha töltöttem rá minimális összeget (1500 pezó), nulla egyenleggel nuku. (itteni javaslat alapján és működött)
(#105637) UHHH
Jól mondta a néni. Ahogy ilyenkor jön is SMS néha, hogy egyenleg 0 nulla forint, töltse fel!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
legenda
Az egyenleg külön téma, de amúgy:
80 perc lebeszélhetőség belföldön és az EU-ból magyarországi alapdíjas irányba
1 GB net, ami belföldön és az EU-ban használható
5 db SMS belföldi alapdíjas irányba itthon és az EU-banForrás: [link]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
senior tag
-
törölt tag
Majd lesz kis nosztalgia.
-
-
nagyúr
-
Még nem is néztem, mindjárt ránézek
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
bringasisti
őstag
Ez így egyáltalán nem igaz !!!! A Nokia telefon rendelkezett FM adóval ami a műsorszóró rádiók pályázaton nyerik el a frekvenciát! A telefon is tudott műsort sugározni amit gyakran használtam a lényege az volt hogy a zenét egy X frekvencián kitette és ha egy rádió közelébe tetted akkor az szolgáltatta a műsorodat. Itt a lényeg hogy a hatótávolság 10 Km vagy mint a Nokia volt 10-20 cm.
[ Szerkesztve ]
BENEFON DELTA--------N8
-
Atomgeszi
veterán
Mivel nem egy helyen lakunk, és csak messengeren tudunk beszélni, nekem pedig nincs Telekomos kártyám, gondoltam, hogy el se jutok addig a menüpontig, ha nincs mihez rendelnie az alkalmazáson belüli opciókat_teszem azt SIM kártyához_, de a 1777-es jó ötletnek tűnik, köszönöm.
Eladó csúcs DLP házimozi projektor: https://hardverapro.hu/apro/projectiondesign_cyviz_f32_vizsim_mozigep_projekto_4/hsz_1-50.html
-
4Grider
nagyúr
A Telekom leírása nem pontos.
A törvényi szabályozás ez:
(2) Előre fizetett díjú szolgáltatások egyenlegfeltöltéssel történő meghosszabbítása esetén a szolgáltató az előfizető által kifizetett, de az egyenlegfeltöltést megelőzően fel nem használt összeget az új előfizetői szerződéshez kapcsolódó egyenlegen jóváírja. A szolgáltató a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnésekor az előfizető - az Eht. 143. § (2) bekezdése szerinti elévülési időn belül előterjesztett - kérésére elszámol. Semmis az előfizetői szerződés azon rendelkezése, mely szerint a fel nem használt egyenleg elvész, vagy az előfizetőnek nem jár vissza.
Az Eht. 143. § (2)-ben pedig ez van: Az előfizetői szerződésekből eredő polgári jogi igények egy év alatt évülnek el.
Tehát nem fél év, hanem egy év a visszaigénylés határideje és a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnésének időpontjától tart. Ha a szolgáltató a hívószámlekötési időt is beleveszi (mint ahogy a Telekom teszi), akkor annak végétől egy év. Ha nem veszi bele, akkor az egyenlegfelhasználási időszak lejártától 1 év. -
Lackooo84
nagyúr
Nem értelek. A Telekom nem árul használt terméket tudomásom szerint... Én új terméket vettem, legyen már bontatlan, uram bocsá' még nem összetapizott, ragasztott, beüzemelt. Ha neked jó a visszaragasztott használt, akkor egészségedre, nekem nem jó.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen