- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Nem tapasztaltatok több hibát a hálózatban mint egyébként? Tegnap és ma aránytalanul sok hívásom szaladt meg (fizikai és esim esetén is).
-
-
pohár
félisten
sziasztok!
ezt az akciót most láttam csak meg, ma le is jár (új SIM esetén 100GB net egy hónapra ingyé')
viszont alul azt írják, hogy aki az adott időszakban rendelte meg, és ugyanezen időszakon belül FEL IS TÖLTÖTTE 5000Ft-tal, annak jár pár nap múlva a 100GB... akkor ma már felesleges megrendeljem a SIM-et, jól sejtem? (nehezen tudnék feltölteni egy olyan SIM-et, amit napok múlva kapok csak meg)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
tomi5244
őstag
Sziasztok. Pixelhibás telefont mekkora tortúra kicseréltetni? Ma jött meg és beüzemeléskor figyeltem fel rá iPhone 13. A dolgot még színesíti, hogyy kkv flottás vagyok. Jeleztem a flottakezelőnek, de még nem reagált. Gondoltam itt is érdeklődök. Ha három napon belül jelzem, akkor azért ki kéne cserélnijük, nem? Van valakinek tapasztalata ilyen téren?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #130488 üzenetére
Appokat sem vettél?
1414et hívd fel mi az oka -
dptrsk
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #130486 üzenetére
Üzletí/magán?
havidíjas/dominós?
mióta van nálad?
volt korlátozás alatt? -
IntelKiller7
veterán
30-as szammal miert nem tudok mobil parkolast inditani?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
sajtos365
tag
válasz AXisBOLD #130481 üzenetére
Itt lehet ellenőrizni IMEI szám alapján, jogosultság ellenőrzése gombra kattintva.
-
törölt tag
Vki megfejtené nekem, mi a fenét mentettem el sok éve a *103*xx()xxkettőskereszt alatt?
Előkerült a vmikori bluemobilos kártyám, és átnéztem -
nagyúr
válasz Nikaré #130478 üzenetére
A dijmentessel sosem volt 24h túli szerencsém
Nagyon nekem sem, nem vagyok egy nagy mobiladat használó, de az 500MB feltöltési bónusz már 4 napja nem fogyott és a Maraton is befagyott, pedig ma 125,4MB adatot fogyasztottam a teló szerint(wifin többet, de azt nyilván külön méri)...de még a postpaid SIM-ről se fogyott le az ehavi keret. Szóval eddig úgy néz ki, hogy ez az Őszi ajándék a 24 óra időtartamot elég barátin használja.
Lehet ezért mutatja nekem "jó hamar"
7:15-kor néztem a mai DD-t
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz ubyegon2 #130474 üzenetére
Ja és mielőtt elfeledjük, mivel sokan rácsodálkoznak itt dolgokra, szóval egyértelműen le van írva a bekapcsolási információkban, mi a teendő! (utolsó mondat)
Nyilván egyetértünk a fórumtársakkal ebben, ettől még saját érdekünkben megcsináljuk, amit javasolnak az App-ban...kár, hogy 100%-ban még ez sem biztosíték semmire.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day 400 MB és 20 perc
Hálózaton belül és roaming helyzetben. -
Nikaré
őstag
válasz kovacsmi_74 #130361 üzenetére
Köszi a jelzést, nem biztos, hogy találkoztam volna ezzel az infóval!
-
AXisBOLD
addikt
válasz AnonymusX #130467 üzenetére
ok azt értem, hogy nem az évek,
de ha a csomag számít, amihez egekig emelt készülékárak tartoznak és erre X Forint kedvezmény, akkor ezért se kapsz sok mindent
nem kötekedni akarok, de ebből is látszik, hogy mennyire más cipőben jár a fogyasztás itthon, mint más országokban. de mindegy, nem akarok mélyebben belemenni.akkor semmi megoldás A52s 5G vagy A53 5G kedvezőbb vásárlására?
A53 5G Dual Sim: ~155k - 30k a hűségért = 125k?Aurea mediocritas
-
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
hogy lehet nagyobb kedvezményt elérni?
Édesapám 27 éve előfizető, de nem igazán érződik.
A33 70k-ért, ezt az ajánlatot kapta most, de olvasom, hogy hűségért valakinek 0 Forintért adtak A33-at vagy A52-t 50k-ért...Aurea mediocritas
-
4Grider
nagyúr
válasz rasotamas #130460 üzenetére
Itt megtalálsz róla minden információt:
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/multisim
Összefoglalva: Lehet fizikai és eSIM is, ez a te választásod. Megérkezik rá a te hívásod is. -
veterán
Sziasztok! Ha kérek olyan mobilinternet szolgáltatást, amihez lehet kérni 0Ft-ért 1mbit-re korlátozott "okosóra" sim-et amire ugyan az a net megosztható, akkor van más korkátozás, vagy gyakorlatilag bármilyen készülékbe beletehetem?
Fizikai vagy e-simről van szó? Telefon szolgáltatás is van rajta, vagy csak mobilnet?
Az autóba akarok fixen egy régebbi telefont berakni navigálni, arra tökéletes lenne nekem.https://tinyurl.com/rasoapro
-
adam1400
tag
válasz RoyalAirForc #130457 üzenetére
persze, sőt még gyorsabb is lett 150/100-at mértem 4G-n. amúgy nyugatinál 5G-n mennyit bír?
-
adam1400
tag
válasz RoyalAirForc #130453 üzenetére
volt, mert pont ma jött 1 szoftverfrissités.
-
adam1400
tag
telekom otthoni szolgáltatásait illetve korlátlan netjét fogja emelni?
-
adam1400
tag
Képzeljétek dominósként aktiváltam az appban az 1 napi korlátlan netet még szombaton és azóta müködik
-
slice14
veterán
válasz #20238798 #130433 üzenetére
Én is mobilnetet használok otthoni helyett, de nem vetemednék ilyesmire. Gondolj a cellán lógó többi felhasználóra is.
Korábban egy MR6400-at használtam, de terhelésre mindig összef@*ta magát (Steam és egyéb letöltés közben.). Végül lecseréltem egy RT AC66U + E3372 kombóra.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Tompika777
senior tag
Mindig le volt írva,akár tiltva volt(durván lassitva) vagy engedve a torrent a Telekom mobilhálózatán,a mobilnet maradéktalanul nem tudja helyettesíteni a vezetékest.
Én szintén használtam otthoni célra korlátlan mobilnetet,és töltöttem is torrentet,de sosem eszetlenül egyszerre sok torrentet és sok szálon futtatva.
Egyrészt ezek a routerek sem erre vannak kitalálva,másrészt a hálózat sem olyan mint egy kábeles netnél.Nincs mit ezen csodálkozni,nincs itt hiba,neked kell ésszerűen használni,vagy más hálózati elérési módra váltanod,ha neked a torrent ennyire prioritás. -
dptrsk
Topikgazda
Ahogy írta 4Grider, ezek a mobil routerek ÁTLAGOS használatra lettek kitalálva.(streamelés, böngészés, esetleg online játék, de nem folyamatos letöltés)
Masszív, folyamatos sokszálú terhelést nem bírják.
A párhuzamos szálakat csökkentsd, teszteld le, hogy hol van a határ, amikor jól működik minden. (Feltöltés esetén is lehet sok szál, még ha kicsi a sebesség, akkor is...) -
legenda
Tárgytalan, a szokásosnál is bugosabb lehetett az elmúlt napokban a rendszer, most megint jól mutatja.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
snooze
veterán
válasz kovacsmi_74 #130428 üzenetére
még jo,hogy ritkán van ilyen,de ez hol van leirva?
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz kovacsmi_74 #130422 üzenetére
köszönöm!csak ez sajnos nem ebben a sorrendben történt,hanem a maratont szépen lefogyasztotta,majd utána kezdte a 3napos 3gb-ot..🤔🤔👍👍👍
GO Gunners!!!
-
Akelaus
senior tag
Köszi, akkor nem tartom a telefont, hogy az ügyfélszolgálaton emberrel sikerüljön beszélni.
Igen, láttam a számla végén, azért is néztem egy nagyot az app-ba belépve.
Arról esetleg lehet tudni valamit, hogy az adadforgalomba nem beszámított app-ok meddig működhetnek így? Nálam ilyen a Spotify pl.[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
Én értem, hogy árat kellett emelni, de az 1890Ft-os csomagot 300ft helyett ennyire, na azt már nem igen tudom hová tenni: 1890Ft-ról 7190Ft.
Számlát akartam befizetni, ami még a régi áron volt.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
-
snooze
veterán
sziasztok.
kérdés..domino maraton neten van 300mb adat,ha veszek 3gb-ot 3napra,akkor a maratont vonja először,majd utána a vásároltat?[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
rin33
senior tag
-
ballazol
senior tag
a tévében meg tolják a pofánkba az 5G reklámot
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz ballazol #130416 üzenetére
Nincs varázslat. B818-as router, és egyáltalán nem csatlakozik a B20ra. Minden más alap, de sokat nem is lehet állítani benne.
A Telekom mérés meg egy cat.19es mobil abban nem tudom kihagyni a B20at és ezt erőszerettel használja is, pedig menne a Telekom is ennyit szerintem más sávokon... 🤦
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz bociusz #130409 üzenetére
Lényeg a lefedettség meg hogy lehessen hirdetni ezt orrba szájba, de hogy le van halva minden ezért, az nem számít.
Yettel netem van otthon és ott is ez a bajom amikor B20on van hogy használhatatlan. Ki is lőttem a B20at a routerből, és lass csodát B1 B3 es B28on villám gyors. Evvel is segítettem a környéken élőknek legalább én nem terhelem azt a nyomorult B20at nekik.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Miért van ennyire rácuppanva a telekom a yettel B20ára? Sokra megyek a korlátlan nettel ha ezen lóg és megy 3mbit-el az egész. Pedig a Telekom saját savjai is elérhetőek amik mennek vagy 50-70mbit-el. Ezert ilyen xar a yettel B20 mert a yetteleseken kívül még a telekomosok is rajta vannak a szerencsétlenen. A többi sáv meg dísznek van🤔
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Jó ez az őszi korlátlan net 1 napra, csak az a baj 1 napra, lehetne addig amig el nem fogy 🫢🙈
-
greggae
tag
Na, egyelőre az sem vált be, de lehet, hogy most már a többszöri próbálkozás miatt sem engedi ugyanazokat a kártyákat: „A megadott bankkártya terhelése nem lehetséges. Kérjük, válassz másik fizető eszközt, vagy vedd fel a kapcsolatot a bankoddal.”
Mindezt a kétszeri banki ujjlenyatolvasás, és sikeres jóváhagyás után. (A végén még veszek mingránskártyát. Az is remek feature, hogy a böngészőablak átméretezésére törli a beírt adatokat. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest