Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Milyen fizetési módot használ a Telekom? Barion? Nekem azzal van bajom. Ott van hozzá társítva a bankkártya és szerinte nincs elég egyenleg rajta. Szeptemberben még fizettem telefonszámlát, most meg nem tudok telefont feltölteni a Barion rendszeren keresztül.
-
MadMancs
veterán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Az attól függ.
Legtöbb gyártó 2 évet ad alapból. Szóval gyártó függő.
Az alap garancia céges vásárlásra 1 év, ettől a gyártó eltérhet pozitív irányba.
Ársávos garancia idő csak lakossági ügyfelekre vonatkozik. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ó ugyan már! Sose fog teljesülni adatvédelmi okokból. Isten hozott a XXI. században.

btudos: már látom is magam előtt:
*** Ön az XY szolgáltató által üzemeltett díjmentesen hívott számot tárcsázta, amennyiben folytatni kívánja a híváskezdeményezés, kérjük, nyomja meg az 1-es gombot, angol nyelvű...
*** 1
- 112, Kovács főtörzs beszél.
- Sürgősen küldjenek egy mentőt, édesanyám rosszul van! -
btudos
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Komolyan, ha fel akarsz hívni valakit, lehet, hogy inkább mégse teszed, mert a hálózat azt mondja, hogy más szolgáltatónál van a szám és pénzbe kerül?
Nagyon remélem, hogy soha nem lesz ilyen, a gyors hívásfelépülés nekem sokkal többet ér, pont nem érdekel, hogy ki hol van, azért hívom, mert beszélni szeretnék/kell vele.
-
anadroid
senior tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Például kb. 70 ezer forint kedvezmény 2 év hűséggel Galaxy Note 9 vásárlásakor. [link]
Samsung Galaxy Note 9 Dual SIM 128 GB-os modell, fekete színben
Készülék listaára 259 820 Ft
Készülékkedvezmény - 68 200 Ft
Online kedvezmény - 6600 Ft
Kedvezményes készülék ár 185 020 Ft
1323 Ft Havi díj összesen 30% Magenta1 kedvezménnyel
35 Ft/perc vagy SMS + 6 GB 2 év hűséggel259 820 Ft listaár helyett 74 800 Ft Online - és extra készülékkedvezménnyel 22 havi kamatmentes részletfizetéssel
Volt 512 GB-os is, húszezerrel drágábban.
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Készülékkedvezmény tavasszal és ősszel volt inkább. Külföldi ajánlatokhoz képest még az is csak tessék-lássék alapon.
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Mert ez (M)agyarország.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ja, a kommenteket olvasva látom a hatékonyságukat.

Mondjuk most már be tudtam lépni.
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nálam rendben van. Épp most intéztem benne ügyet.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Neked kell intézni, automatikusan senkit nem tesznek át sehová, mert a régi csomag is működik, csak szeptembertől nem lesz már köthető új előfizetéshez.
Viszont, ha hűségben vagy, akkor ha a havi keret alá mész az olcsósítás miatt, akkor az szerződésszegés, és kötbért jelent. -
4Grider
félisten
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nem tudod.
Megkérdezed valamelyik hívót, hogy pontosan milyen számot hívott és ráküldesz arra a számra egy sms-t hátha időnként használja még a sim-et. Ha nem, akkor így jártál... -
Miska0330
tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Megerősítem! Nálam is hiba van. Kollégák mondták, hogy próbáltak hívni többen is de nem voltam kapcsolható.
-
UHHH
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Romániában nagyon jó és bestbuy. Talán idehaza is odateszik magukat. De tényleg befejezem az offot, sorry.
-
UHHH
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Muszáj offolnom: Inkább várd meg a júniust, hátha lesz valami jó Digis csomag...

-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Az egy előfizetés nekem nem volt egyértelmű a posztból.
De ha úgy van, és neki előnyösebb a Vodafone mindent mérlegelve (elképzelhető még az is, hogy ahol lakik pl jobb a Vodafone térerő), akkor neki élni kell a számhordozhatóság lehetőségével, szerencsére ennek ma már nincs akadálya. -
btudos
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Mehet tovább ahogy van.
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Amíg ki nem vezetik - ami nem mostanság lesz - a jelenlegi, illetve hamarosan lezárásra kerülő díjcsomagokat, addig nem muszáj váltani.
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Melyikek? Az apposak is?
-
glacious
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Valószínűleg olyan lesz, mint a pirosaknál, EU-s számokra is elhazanálhatod majd a havi perceid.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ezek szerint várhatóak új csomagok. :facepalm:
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Dehogy, nem lesz semmi! Megunták.

-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Szerintem lesznek új csomagok, elég hülyén nézne ki, ha nem lenne hang díjcsomag. Remélem olcsóbb csomagok jönnek. Pl. korlátlan beszéd és korlátlan SMS 5.000 HUF összegért jó lenne.
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Én városokba járok és autópályán megyek jellemzően. Ott nem volt problémám. Nemrég voltam Villach közelében pár napot a hegyi részen és ott is csak az A1 adott 4g hálózatot megbízhatóan. Németországban még soha nem jártam, így nincs tapasztalatom.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
És az általam leírt jelenség(ek) sem voltak jelen? Feltöltős vagy szerződéses?
-
radio100jozs
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Mivel évet nem ír, így a január 30 az 2020. január 30.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
A következő év január 30-ig. Nem bug, csak az évet nem írja elé. (Két hete én is meglepődtem ugyanígy, amikor a laptopom 4G modemjébe tettem SIM-et, és vettem rá Maratont)
-
migabi24
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Gratulálok telekom😂
-
embe
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Viszont Dominó csomagban ki lehet fogni egész jó vételeket. Flottás csomagomhoz, évek óta nem hosszabbítok, mert a MM-ban pl. olcsóbban tudnék venni telót. Ez van.
Így legalább nem köt ide semmi, ha úgy alakul könnyedén továbbállok. -
migabi24
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
ilyen kamu akciókra nem írok alá 2évet az biztos😁
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Univerzális egyenleg a T fórumon: [link]
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ha nem akarod, h megszűnjön, fel kell tölteni, ezek szt nov21-ig. 1500Ft > fél évig él, 2500 > egy évig.
Elkölteni az univerzális egyenleget lehet lottóra, parkolásra, autópályamatricára, stb.
A nem univerzálist telefonálásra, sms-re, adatra. A mostot érdemes akkor bekapcsolni rajta.Ha mégis mindegy, h megszűnik-e, hagyod békén, nem töltöd fel, és a rendelkezésreállási idő után visszaigényelheted a pénzt: 1800.
-
Cranberries
aktív tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ahogy mondod!

Lehet, hogy valami akció keretében emelték az online extra készülékkedvezményt? -
válasz
Fox Mulder
üzenetére
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Igen, de azonnali átvétellel csak akkor, ha ténylegesen van készleten adott üzletben, ellenkező esetben futár szállítja oda is és legjobb esetben is csak a következő munkanapon.
De jó, hogy nem lapoztam, holott már megválaszolták...
-
Soulfly842
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Egyes esetekben elképzelhető, hogy felhozza az azonnali átvétel lehetőségét egy adott üzletben, de ehhez az is kell, hogy legyen az adott készülékből az adott üzlet raktárán szabad mennyiség.
Abban az esetben, ha nincs, akkor több napot vesz igénybe amíg a logisztika leszállítja az adott üzletbe és utána lesz átvehető a készülék.
-
atala
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Én ITT vettem a lányomnak. Már nem emlékszem, mennyi idő után tudtam átvenni, de úgy rémlik, hogy másnap. Teljesen korrektek. Gyári garancia, normál magyar áfás számla.
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Az elsőre általában igen a válasz, a második pedig a körülményektől függ (van-e a kiválasztott üzletben a konkrét termékből?).
Ha van lehetőség az üzletben átvenni, erről kapsz tájékoztatást a megrendelés során.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ebben en nem hiszek tovabbra sem.
Ezert holnap kar is bemenned. Egyszerubb, ha a telefonos ugyfelszolgalaton hajtanak el.Az valami nagyon egyedi cucc lehetett vagy siman felreertettetek. Nincs tobbfele arlista befizetett osszegtol fuggoen.
Mind1, holnap utana kerdezek, mert mar erdekel. Ird mar meg mikor vetted pontosan a telefont.
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Igen, de a szolgáltatónál azért sokkal egyszerűbb a helyzet, pláne a meglévő ügyfeleknek, nem kell külön bankokkal, hitelügyintézéssel...stb. foglalkozni, gyakorlatilag semmi extra teendő nincs.
Az persze igaz, hogy a szolgáltató nem sok kedvezményt ad - kivéve néhány készüléket, amire korrekt akció van -, ezt már döntse el mindenki maga, hogy miként éri meg neki jobban. -
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Az egyéb jellegű hiteleknél nincs mellé külön szolgáltatás is, ahol változó lehet havi szinten a számla összege, de itt több dologgal kell kalkulálni - pont ezért változó akár előfizetőtől függően is a mobil előleg összege, még ha minden más feltétel azonos is.
Más azért, ha a számlák összege kerül levonásra a mobil előlegből, mivel az az összeg akár havi szinten változhat az előfizetői szokások függvényében, ráadásul nagy intervallumban is, a készülék törlesztője pedig állandó. -
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Az érdekes lenne, ha mindenki maga szabná meg, milyen konstrukcióban akar vásárolni.
Esetedben a mobil előleg sem lenne megoldás, az más célt szolgál, ráadásul a törlesztőket amellett is fizetned kellene, mert az előleg összegéből csak a számlák kerülnek jóváírásra, a készülék törlesztője nem.Malachi: A régi készülék árát betolod vásárláskor rögtön a törlesztőkbe, úgy nem költöd el.
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Olyanra, külön speciális konstrukciókra nincs direktben lehetőség, csak személyesen vagy átutalással tudsz bármekkora összeget, illetve bármennyi részletet előre befizetni (a megfelelő számlára és hivatkozással) és addig nem kell foglalkozni a törlesztőkkel, amíg adott összeg tart.
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Kicsit kezd is idegesíteni ez. A sok mostos hsz-től nem látszódik lassan a többi...
-
Redneck
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Miért ne lenne 1 évre kedvezmény???

Főleg hogy rég lejárt a hűségidőm ergo olyan vagyok mint aki az utcáról esett be.A 1414-en beszéltem egy nővel, aki elvileg beállította. A kálvária utolsó részét rögzítettem az utókornak, biztos ami tuti.

-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Elképzelhető, hogy nem tartanak belőle készletet, csak megrendelés alapján értékesítik.
-
punky10
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Az elmúlt 6 évben csak úgy hosszabítottam hűséget,hogy minimum 1500 forint havidíj-kedvezményt kaptam...Meg két éve egy 30 ezres okosórát 5000-ért,a havidíjkedvezményen felül...
Ja,és nem 10 ezer feletti a díjcsomagom! -
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ugyanezek jelennek meg nálam is csak.
-
joey04
titán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Köszi

-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
De így van, mind a 3 új modell 1 nano + 1 esim.
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére

-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Basszus, nem!!!!
A Max kezel egyedül 2 sim-et ami a kínai piacon 2 fizikai sim, az többi piacon, (EU-Amerika) pedig 1 fizikai sim és egy e-sim. A többi modellbe mint eddig is az i5s-tól talán nano sim megy, egy darab!
-
TheMarci
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Szerintem is így van.
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nem kompatibilis a micro simmel mert nano sim kell bele! Mondom, hogy egyedül a Max-ban lesz az egyik e-sim.
Ha feltekersz a tetejére a lapnak akkor ott a kép a (sima) Xr-ről aminek az oldalán ott a sim fiók. Akkor az dísznek lenne ott ha e-sim megy bele?! Érted...
Fogadunk?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Dehogy. Csak a Max-ban az egyik foglalat e-sim.
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Szerintem igen, elvégre mi értelme lenne, hogy árulja a Max-ot?!
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Speciel ez éppen telitalálat: [link]
) -
Nikaré
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Eddig szinte minden ügyintézést az online felé terelték.
Mi lesz ebből? -
enginev3.0
félisten
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Otthoni szolgáltatásban igen, elvileg magenta 1 is megújul ezzel, és hallottam olyat is hogy a mobil részlegen is lesz változás
-
punky10
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nem kell ujra aktiválni sem...Autómatikusan újra jön az SMS az aktiválásról.

-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Mázlisták.
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Így lesz kerek a történet: van, aki többször is aktiválhatja, nekem pedig fel sem kínálja (csak a csatolt Dominóhoz).
Összességében tehát _darabszámra megvan_ a lehetséges aktiválások száma, csak kissé elcsúszva.

-
EmberXY
veterán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nálam az app már el sem indul, biztos belemásztak már. (Pedig olyan szívesen bekapcsoltam volna én is még egyszer.
) -
4Grider
félisten
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Reklámozd csak, annál hamarabb kijavítják a hibát. És igen, olvassák a fórumot.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Talán szeptembertől...
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Egy ideje már...
Az is egy x idő lesz, mire fel is lehet csatlakozni rá. -
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Jó reggelt Index...
Párszor már említettem, hogy nekik nem kéne tech cikkeket írniuk, most is ezt teszem. Beszántanám az egész "tech" rovatot. Többet nem írok, kali kolléga remekül összefoglalta a lényeget. -
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Régóta elérhető sok helyen, ez önmagában nem jelent semmit, mondjuk a cikk is annyit ér, amennyire ezen fórum kapcsolódó topikjára hivatkozik...
Tudhatnák, hogy a DIGI.MOBILE HUNGARY 4G és hasonló kiírások - mert sok változata van - nem a DIGI függvénye, hanem azon eszközé, amivel rákeresnek a hálózatra, at társít nevet a 21603-hoz.
Egyrészt évek óta készül valami, de azóta többször is tolt a határidőn a DIGI, másrészt amilyen sávszélességgel rendelkeznek, a hozzáértőbbek nem várnak nagy csodát, szóval érdemes helyén kezelni a dolgot és akkor foglalkozni vele ténylegesen, ha már valóban van miről beszélni. -
válasz
Fox Mulder
üzenetére
febr. 16 0 órától febr. 19 24 óráig.
-
Sofian
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nem
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- JBL STAGE 2 9634
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
dptrsk