- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #124297 üzenetére
lehet csak hálón belül ingyenes... legalábbis sok helyen fel van írva.
-
kory24
őstag
válasz IntelKiller7 #124297 üzenetére
Nettóban jelzi.
37Ft nettója 29,13Ft
11x29,13 = 320 Ft
kedvezményeket ott nem vonja le
-
IntelKiller7
veterán
Mobil M-nel a telekomosok hivasa ingyen van. ez stimm.
az oldalon irja, hogy + 30 perc belfoldon vagy sms. Hondolom akkor 30 percig ingyen beszelhetek 20-as es 70-essel is.
de akkor mi ez a 320Ft? Eddig 11 percet telefonaltam mas iranyba. De 37 perces percdijjal ez ki sem jon. Akkor mit szamol?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Elhunyt családtag nevére szóló dominós kártyát lehetséges a számot át regisztrálni családtaghoz?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
törölt tag
válasz simpley #124262 üzenetére
Mert akik váltottak, azoknak hetek óta be van ragadva a szolgáltatás, nem sikeres, vagy egyéb anomália. van akinek pl hibrid lett a kártyája, fél feltöltős, fél előfizetős.
"Feltöltősben Telekom a legjobb ha kell egy kevés mobilnet, és rendszertelenül használod."
Netre igen, ha rendszertelenül használod, de ha kell legyen.
Viszont telefonra a voda jobb, eleve 19 forint minden hálózatba. Másrészt, meg napi 300 ft-nál többet nem tudsz költeni, mert utána ingyenes szintén minden hálózatba."Ha lenne náluk Marathonhoz hasonló le nem járó net, még a T kártyámat is átvinném hozzájuk."
hát igen, akkor verhetetlenek lennének, kb minden téren. Bár nekem a jó dolgok is bőven elég... - lenne sokszor... mivel nem igen használok netet. egy két üzenetre meg pont elég lenne az is. De egy ilyen csomag valóban hiánypótló lenne.Telekomnál, előny talán a net -garancia (ha van min 2 otthoni szolgáltatásod), és a maraton... a Domino day ugye az egy napos volta miatt nem sok vizet zavar. Ez vodánál jobban meg van oldva, min 3-5 nap, mint lehetőség. Igaz kisebb adat/hangot ad.
A Dominoday arra lenne, jó, ha épp kellene, vmi miatt, és pont akkora esik.Egyébként meg amit egyik kezükkel adnak másikkal elveszik a túl rövid idő miatt.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
kengyel
nagyúr
válasz kakuk.tamas #124283 üzenetére
Marad a fizikai simmel való rendelés, utólag majd megcsinálom.
Köszi a linket.kengyel
-
m1lan
őstag
válasz kakuk.tamas #124276 üzenetére
Mobil XS + 15 GB = Kraft díjcsomag, ezért tudtátok aktiválni.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
kengyel
nagyúr
-
Kaba
veterán
válasz kengyel #124279 üzenetére
Próbáld másik böngészővel vagy az előzmények törlésével végig vinni,ha így sem menne akkor kérdezz rá chaten vagy a 1414-en az utólagos e sim rendelés miatt,de rendelheted fizikai simmel is és utólag módosítod.
Az extra online kedvezmény miatt mindenképpen online kell rendelned.[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
-
Kaba
veterán
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Szeretnék egy új előfizetést + készüléket online rendelni, de az e simet, nem akarja menteni, mielőtt a kosárba helyezném.
Mit rontok el ?kengyel
-
kakuk.tamas
addikt
-
Yszapos
tag
Sziasztok! A lakossági ügyfeleknek korlátlan a net ezen a hétvégén?
-
szalai112
senior tag
válasz st3v3np3t3r #124267 üzenetére
Hát ezz valahogyan mézes madzag
-
vpanangin
senior tag
válasz kakuk.tamas #124268 üzenetére
Bővebben?
Melyik csomaghoz sikerült?
-
DrBubo77
veterán
válasz kakuk.tamas #124266 üzenetére
Nekem nem jelenik meg.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
válasz kakuk.tamas #124268 üzenetére
Nekem egyikre se jelzi
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz st3v3np3t3r #124267 üzenetére
Nem kraftos csomag van, mégis megtudtam rendelni. 2500 forintért 85 giga net 30 napra nem rossz. Tesómnak pont jól jött most.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
válasz kakuk.tamas #124266 üzenetére
Ez csak azoknak elérhető, akiknek Kradt tarifacsomagjuk van.
Amúgy az oldalon kint van
amúgy ha megnézed, ez egy Mobil XS+15GB net tarifacsomag kiszinezve[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
tibor23
senior tag
válasz #33802016 #124255 üzenetére
Szerintem a Telenort egyedül az előfizetők (flottások) érdeklik, ez látszik az üzletpolitikájukon. Feltöltősre rossz választás.
Feltöltősben Telekom a legjobb ha kell egy kevés mobilnet, és rendszertelenül használod.
Vodafone a beszédhívásokra király a 19ft-os percdíja és 300ft utáni ingyenessége miatt, valamint az offroad netes lefedettsége miatt akinek ez számít. Ha lenne náluk Marathonhoz hasonló le nem járó net, még a T kártyámat is átvinném hozzájuk.[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
válasz kchris78 #124263 üzenetére
Más a moduláció és a spektrumsűrűség, azaz adott sávszélességen több adatot visznek át 4G-n. Én ezért nem értem miért kell leállítani a B8 (900MHZ) 3G-t, mikor az bőven megy olyan helyeken ahol a B20 4G már nem. Persze ez a Telekomnál nem kérdés, mivel itt már rég kilőtték ezt a sávot, emiatt gyengébb is netes a lefedettsége alulfrekventált helyeken.
-
kchris78
veterán
miért van az hogy ennyi évvel az lte bevezetése után még mindig az edge full térerőt mutat amig a 4G szenved, pedig a 4G 7-800MHzet is használ? sima gsm cellák ennyire sűrűbbek még mindig?
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #124259 üzenetére
jó tudni. thx.
-
Taktoj
aktív tag
3 mobilszám hordozás visszaigazolása 3 különböző készülékre..samu.hua..alma a 1430 tól..: [kép] ..
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
-
törölt tag
válasz tibor23 #124252 üzenetére
ja a másik meg, hogy csak 30-as számra jó a beszélgetés... Vodánál meg bármelyik irányba, ha kapok ingyen perceket, 15-30-60 stb. igaz ott max 500 mb lehet. Kivételes alkalmakkor volt több is pl karácsony, február körül 100 gb.
vagy most a leállás miatt.
Ez így ebben a formában inkább marketingre jó, már mint a domino day. Pedig azt gondoltam volna, egy ilyen nagy cégnél ez másképp van, már mint többet megtehetne... nyilván ha akarna...
(#124253) UHHH
igazából vodánál is van hasonló, ott "jó dolgok" a neve. De attól függetlenül is szoktam kapni főleg perceket, csak úgy sms-ben... újabb kártyára is... bár lehet az eltelt idő alapján megy (évtízed-ek). És az bármely irányba 3-5-7 nap kb. Más kérdés, hogy sokszor azt sem használom felMost meg az átállás miatt már nem tudom hányadszor, min 3x kapni 5 gb-ot, előttem meg pár gb-ot... a mostani az két hétre, a köv az egy hónapra... de végül is jól jött... igaz kb a felét használtam el az 5 gb-nak max... vagy annyit sem.
Viszont a telenor, az tényleg semmit nem ad. sőt talán a legdrágább feltöltősben a 3 közül.
Én lehet a maraton miatt tartom meg esetleg a kártyát... - ilyen nincs máshol, hogy korlátlan ideig van adatkereted (már mint nem jár le).
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ugyanígy történt velem is - a heti "csont" nem nagyon izgat, de a Domino Maraton-hoz hasonló szolgáltatás másutt nemigen volt, nekem meg ez az előnyös: évente 10-20 alkalommal, egy-egy napra kell csak mobilnet, de az ha lehet akkor roamingban is leforgalmazható legyen. Évi 2-3 db 3000 forintos feltöltéssel teljesen jól elvagyok.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
tylerddd
veterán
Üdv! Adott egy önkormányzati flottás csomag, aminek a kikért számláján Net 3GB 2017 szerepel. Lehet-e és ha igen, akkor mennyit roamingolni?! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
törölt tag
válasz simpley #124233 üzenetére
Lehet, hogy jól hangzik... de mivel max 24 óráig tudod használni, nem sokra mégy vele.... Legalábbis, én vagy elfelejtem, mert későn szeretném aktiválni, ezzel kitolva 1 nappal, vagy azon rövid idő alatt úgy sem használnám... ha 3-5 nap lenne, akkor talán több haszna lenne vmivel...
Most a vodánál volt 5 gb, legalább 2-3 hétre, az átállás miatt... szerintem a felét, jó ha elhasználtam... pedig nem voltam otthon. (összesen meg lenne vagy 20 gb is).
Így pusztán ezért nem biztos, hogy érdemes váltani... de az nyilván felhasználási szokásaidtól függ... de ha egy nap alatt elhasználsz 600 mb-okat, akkor gondolom olyan neted is van, előfizetve. Tehát megint nem sokat oszt/szoroz.
a beszélgetést talán előbb elhasználja vki. Bár nálam az sem feltétlenül... sőt.
-
veterán
-
Kaba
veterán
A Telekom Aug.20-án 0:00-tól Aug.22-én 23:59-ig az üzleti ügyfeleinek,korlátlan belföldi mobilinternetet és 3GB ingyenes roamingot ad.A kedvezmény automatikusan aktiválva lesz.Az érintettek SMS-t is kapnak.
[ Szerkesztve ]
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Csoportos hűségmódosítással rendeltem eszközt.
Azt viszont nem tudtam, hogy az otthoni részleg szállítja azt ki.
Így sajnos tapasztalataim alapján, semmilyen értesítést nem fogok kapni.
Érdeklődni szeretnék, hogy történ e változás ezen a téren, javult a helyzet?
Valakinek tapasztalata?
Köszönöm a választ! -
törölt tag
válasz adam1400 #124236 üzenetére
Be vagy lépve a fiókodba, és a fiókban szereplő előfizetések miatt kalkulálja a rendszer neked ezeket az árakat. Lépj ki, és állíts össze egy ilyen csomagot: meglátod már nem lesz 30%-os magenta kedvezmény a korlátlan netre, és a hang része is 2900 Ft lesz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz andor80 #124234 üzenetére
3 hónap után igen. Előtte csak univerzális egyenleggel (fel kell tölteni mint a dominót). Havi keret 20000Ft. Ezen felül szintén csak feltöltéssel lehet.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
andor80
senior tag
Csővi lehet havi egyenleg terhére lottozni (okoslottó) telekomnál?
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
simpley
őstag
Amúgy, nagyon erősen elgondolkoztam hogy esetleg átjövök magentásnak mert nagyoon jól hangzik pl ez a DOMINO DAY is.
Csak kérdés hogy megéri-e nekem only 1,5-évre átjönni mert azt követően elképzelésem szerint "emigrálok"
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
adam1400
tag
mióta lett a 15 GB ilyen olcsó? és 5500 Ft a korlátlan net is (nekem nem ajánlja de láttam van olyan hogy 5000-ért 100 GB+korlátlan fb)
-
slice14
veterán
Nálatok van probléma a mobilnettel Bököny közelében? Nálam gyakorlatilag halott reggel óta. Hívtam őket délelőtt, de semmit nem értem el vele. Csak felvettek egy hibajegyet.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day 600 MB 60 perc -
Kaba
veterán
válasz IntelKiller7 #124216 üzenetére
Nem fix,fel és le csatlakozáskor,de legkésőbb hetente változik.
Fix IP címet kérhetsz a 1414-en.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ebben az árfüggő garanciális rendszerben a készülék listaárát veszik figyelembe vagy amennyiért kihoztad adott díjcsomagban vagy ... ? Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
törölt tag
válasz simpley #124219 üzenetére
Egyszer akartam venni egy repjegyet. Megnéztem, de nem tudtam dönteni. Aztán ismét megnéztem. Majd beszélek asszonnyal és kérdezem: mi a véleménye. Visszakérdezett a repjeggyel kapcsolatosan. Ekkor harmadjára is megnyitottam az oldalt. Az ár jóval magasabb volt. Azt hittem, megemelték az árat. Asszony mondja: nála annyit mutat, mint amit nálam első és második alkalommal.
Csináltam a telefonon egy repülő mód be-ki-t, ami által új ip-t kaptam.
Az ár ismét az alacsonyabb lett...
Szóval előfordulhat, hogy van értelme az ip cserének mobilon. -
simpley
őstag
válasz IntelKiller7 #124216 üzenetére
Miért kellene új? Amúgy igen, minden fel és le-csatlakozáskor változik.
Szerintem a kérdésed inkább az otthoni szolgáltatások topikba lenne való.[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
Karcub
senior tag
Helló! Januárban jár le a 2 év hűség, nem tudok hamarabb kihozni készüléket meghosszabbítás gyanánt? Mindenképp januárig kell várnom?
-
IntelKiller7
veterán
Hogy tudok új IP címet kérni? Gondolom nem fix, de mikor változik?
Router resi?Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
m1lan
őstag
válasz simpley #124214 üzenetére
Nincs akadálya, üzletben el tudják indítani a hordozást.
Személyi és lakcímkártya legyen nálad, és lehetőleg a Telenor rendszerében is legyenek pontosítva az adataid. Kapni fogsz egy kártyát és egy hordozási időablakot. Amíg nem történik meg a váltás, addig az új kártyád nem fog felmenni a hálózatra, a jelenlegi viszont változatlanul működni fog az átvétel pillanatáig.[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz simpley #124212 üzenetére
Miről szeretnél mire hordozni? Ha jelenleg van egy működő domino kártyád, aminek a telefonszámát szeretnéd lecseréltetni egy másik létező telefonszámra, az nem lehetséges. Másik szolgáltatótól természetesen át tudsz jönni feltöltőkártyára, ahogy egy meglévő Telekomos előfizetés telefonszámát is megtarthatod feltöltős konstrukcióban. Ezeket viszont csak üzletben tudod intézni, és mindenképpen új kártyát fogsz kapni.
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
Üdv,
Quick SIM-re lehetne kérni számhordozást aktiválásnál?signed by simpley.
-
törölt tag
válasz bigdady #124185 üzenetére
Valószínű IOS hiba. Nálam olyan hiba van, hogy útközben egyszer csak elszáll a 4G, majd levált 2G, utána magához tér 3G majd 4G. Ha beszélgetés közben van, akkor beragad a 2G jó darabig. Telekom/Telenor egyaránt megvan ez a hiba. Ez biztos modem hiba (szoftveres). Régebben nem találkoztam ezzel a hibával. Ami érdekes, hogy kizárólag vidéki területeken jelentkezik, ahol b20 van csak legtöbb helyen 4G.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-
harry3
őstag
Ha már itt tartunk lenne egy kérdésem.
iPhone 12-re kértem ajánlatot. Dominoról szerettem volna váltani. Múlthéten kértem, hogy nézzük már meg. 101000Ft-ot kellett volna előlegnek fizetnem. Ezt követően visszamentem, hogy 12 minire meg tudnánk-e nézni, de két külön helyen is annyival letudták, hogy hát vagy 200 ezret biztos kellene fizetni, szerintük nem éri meg, azt le is tudták. Miről beszélnek, ha a 12-nél közel sem annyit kellett volna. Már nincs pofám megint visszamenni. Lehetséges, hogy olcsóbb készülékre magasabb előleg jönne ki? -
Kaba
veterán
válasz szabeska #124201 üzenetére
Üzletben nem ajánlott,mivel nincs meg a 14 napos elállás és az adott készülékre kapott online extra kedvezmény sem.A számla később fog érkezni,mivel nem előre,hanem utólag kell fizetni.Új készüléket legkorábban a hűség lejárta előtt 3 hónappal tudsz vásárolni kedvezményesen és kötbér nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Ha kötbér fizetése ellenében díjcsomagot váltok, mikor érkezik meg a számla (alkalmazás), illetve mennyi idő elteltével tudok új készüléket elhozni új hűséggel? Illetve a kötbér összege (esetemben 23.100 Ft) a még nem rendezett készülék (monitor) részleteket is tartalmazza?Vagy jobb bemenni a telekomhoz és ott intézni mindent?
[ Szerkesztve ]
F1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LEGO klub
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest