- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Kotomicuki #17120 üzenetére
Na, csak meglett az a 34 kill nehéz tankkal - a repcsivel való nem számít bele!
Az új kötvényfeladat a 120 kritikust lőni nem tudom, hogy mikorra lesz meg, ha a megjavított már nem számít bele és így 1-1 kill, vagy ass' után is legfeljebb 1-et lehet begyűjteni - és néha kapok ass'-tot kritikus nélküli találatokra is.
A repcsi itt már beleszámít?
Bár, amilyen hülyén osztogatja a címeket, a 'komoly találat' nem biztos, hogy belefér, ebbe a kategóriába... -
Urna
tag
válasz
KROK640 #17162 üzenetére
Alapból felejtsük el a statkártya adatokat semmire se való hulladék félrevezetés az egész. Az in-game data meg a statcard data egymástól különböző adatok, kiváló pléda erre a turn time aminek semmi értelme, mivel az AoA és a tartott fordulás/ sec fog számítani ha mindkét fél csak az "elevator up"-ot nyomja. (bonusz hogy a max sebesség is úgy van írva, hogy megadott magasságon ami nem egyezik két gép esetén jellemzően)
Szerintem egyik swiftet se játszottad az alapján amit írsz .. de azért legyen itt a válasz is:
Kis swift nem utánégetett (3110kp), de kellmes balanszolt gép, moderáltan borzasztó CAS képességekkel, sem az rp3 se a két bomba nem segít semmin. A2A -ra viszont egy közepesen jó jármű, az egyetlen hibája ennek is hogy nincs féklap, így nem tudsz kijönni a dive-ból, és meglehetősen kompresszál az oldalkormány, aztán ahogy a sebesség halad, a magassági is.
Nagy swift utánégetővel ellátott (4500kp), tehát hamarabb, nagyobb tolóerővel rendelkezik egy alig nehezebb sárkányra. Két korrekt A2A rakétája van amit sok headonba szinte garantált kill. Itt is hiba hogy nincs féklap de cserébe jobb a roll-rate, illetve úgy rémlik az energiatartása is jobb mint a kicsinek, de amúgy tierhez képest mindkettő kellemesen tartja.(a bomba hiánya nem hátrány egy dedikált interceptornál... )
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki #17161 üzenetére
Én mindennel haladok, sokszor nem si tudatosan, csak halad, mert sokat játszok, nagyon régóta és egyszerűen fejlődnek a gépek.
A rankok totál logikátlanul vannak meghatározva. Értem én, hogy nagyjából korszakokat jelenítene meg, de sok gép emiatt olyan gépekkel találkozik, amikkel valójában sosem tehette volna, illetve eléggé nincs a helyén.
A BR-ezés megint egy targédia, rengetegh példát kiemeltem már, de itt van egy, amivel 8+ éve nem kezdtek semmit :
PBJ1H :
max sebesség : 474km/h
maxmagasság : 5800m
fordulás: 35.8mp
emelekedés : 10.4m/s
kilőtt lőszer tömege : 6.36kg/mpP61C
max sebesség : 726km/h
maxmagasság : 9143m
fordulás: 23.6mp
emelekedés : 21.3m/s
kilőtt lőszer tömege : 5.89kg/mp...és erre mindkettő 4.0-ás BRen van.
Vagy jöhetnék a Swiftek esetével :
Swift F1 (BR 8.3) :
max sebesség : 982km/h
maxmagasság : 12192 m
fordulás: 26.6 mp
emelekedés : 19.2 m
fegyverzet : 2× ADEN 30mm gépágyú (400 lőszer) + 2000 font bomba vagy 16 rakéta
kilőtt lőszer tömege : 10.42kg/mpSwift F7 (BR 8.7) :
max sebesség : 980km/h
maxmagasság : 12192 m
fordulás: 26.6 mp
emelekedés : 14.7 m
fegyverzet : 2× ADEN 30mm gépágyú (320 lőszer) + 0 font bomba vagy 2 rakéta
kilőtt lőszer tömege : 10.42kg/mpÁrulja már el nekem valaki, hogy a 2km/h-val lassabb végsebesség, a 75%-nyi emelkedési sebesség, a 80-al kevesebb lőszer, a bomba felfüggesztés lehetőségének a hiánya (ezáltal 2000fonttal kevesebb bombateher), mégis hogy a k. életbe indoklja a +0.4BR-t???
Merthogy a szarabb gép 0.4BR-el magasabban van, miközben minden tulajdonságuk megegyezik, vagy az F7-nek rosszabb.
Az már csak hab a tortán, hogy az F7-est sosem állították szolgálatba..."előbb fejleszd ki és vedd meg az előző gépet." --- igen, ezt pár helyen leőadták, de anyniból nem baj, hogy így van értelem alacsonyabb BRbe újra lemennem, ráadásul "felülről" fejlesztve nagyon gyorsan ki is jönnek.
"..és stock(-közeli) géppel nagyon nem lehet F2P-ként haladni, különösen a szinte állandó +1 BR-okban a direkt válogatott veteránok ellenében - és ez az "érzés" a BR növekedésével minimum egyenes arányban "növekszik"! " --- ahogy mondod
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #17160 üzenetére
Japánnál megálltam a B7A2-nél - ez az első és egyedüli, kifejlesztett gép, abban az oszlopban - és a BR-ban hozzátartozó Ki-49-nél, amit Rank II-es Zérókkal tudok csak kiegészíteni (BR 3.7), mert a két, kissé harmatos, 20 mm-es gépágyún kívül nemigen van fegyverzete a vadászaiknak, hiába is tudnának fordulni.
Van több, Rank IV-es gép is fejleszthető, még a régi szép időkből..., de - mostanra - a Rank III-ból is alig van vmi kihúzva.
Itt nincs talizmánom, ez meg is látszik a haladási sebességemen.Érdekes, hogy uazok a gépek a japánoknál csak rank II-esek, míg Kínánál rank III-asok... (aztán, hogy meddig még...)
Amcsiknál még a nagyobbik P-63-asok vannak bent a (jó tömött) sorban - ha egyszer ki lesz rájuk fejlesztve pár modul, akkor talán használhatóak is lesznek vmire...
Velük sem megy annyira, mint szeretném, így ők is inkább parkolópályán keringenek.
Itt nagyon 12 egytucat számomra a 2.7-től - sőt, a P-400-al a 2.0-tól - kezdődő katyvasz. Ezért inkább csak a ládából nyitott talizmános, Rank II-es F4U-1A (USMC)-t veszem elő, ha a kisebbik napi feladathoz éppen jó ez is - nem nagyon érzek eltérést ez és a nagyobb vadászgépeik mozgása és sebzése között.
A nagyok legfeljebb tudnak bombázni is!A régi gépeket mind 2.-3.-nak rakták be, így gyakorlatilag egész fákat kell újra kihúzni - német, szovjet, angol egykutya - , ha újra el szeretném érni azt a szintet, ahol tartottam anno. Fejleszteni lehetne őket, de megvenni már nem - előbb fejleszd ki és vedd meg az előző gépet.
Nagyon cselesek...
...és stock(-közeli) géppel nagyon nem lehet F2P-ként haladni, különösen a szinte állandó +1 BR-okban a direkt válogatott veteránok ellenében - és ez az "érzés" a BR növekedésével minimum egyenes arányban "növekszik"! -
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki #17159 üzenetére
Japánnál a type 99-es gépágyúk lesznek igen jók, ez olyan kb 5.0-ától van. Van A6M6c és J6K1-em (prém gépek), sőt most nézem, hogy hol tartok, van már Ki-84 HEI-m is, ami 7.7-es propos gép! 6.0 felett viszont nehezebb az élet, mert hasonló BRben nincs sok gép, elég nehéz egy nem túl széthúzó presetet összerakni
Nekem USAra van olyan presetem, hogy P47D22, P47D25, P47D28, és P51D-5. Ez mind 4.0, mindre fel lehet tenni 1000 font bombát ha kell, és killt gyűjteni is remek.
kínai ágon is már 6.0 / 6.3-nál tartok, csak azért raktam össze azt a kis presetet mert azok a gépek még stockok voltak. De ha így folytatódik azok is maradnak, rohadtul unom, hogy 1.7-el is folyton 2.7-ben vagyok
Egyébként nem tudom mit 'sztak vele, de kétszer annyi ideig tart nekem a betöltés is (a parancsikonra kattintás és a hangárba érés közti idő) mint korábban.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #17158 üzenetére
A Ki-44-II hei lesz a főnyeremény - pár modul kifejlesztése után -, míg a Ki-61-I otsu még kérdőjeles, hogy mennyire lesz inkább Me109 és/vagy mennyire P-51.
Ezek mellé van még a BP-s, prémium P-51C-11-NT és máris kész a 3.7-es sor, ami a legalacsonyabb BR-szintű Rank III-as, így még úgy-ahogy élvezhető is tud lenni - bár a reptérfoglalásokat, pláne az 1-2 darabosakat nagyon utálom, mert túl tömény számomra a nem túl nagy tudásom kibontakoztatásomhoz /agyatlan, mindenki, mindenki elleni lövölde/.
Talán még a két P-47-es + a kisebbik P-51-es lesz még egy élhetőbb, 4.0-ás sor - bombázásra, repteres utántöltéssel.
Szerencsére még nem annyira tömött a kínai ág, hogy ne lehessen haladni benne a fejlesztésekkel, még prémium nélkül is - ebben azért tud segíteni a P-51 "beépített" talizmánja.
(Ehhez képest egy amcsi/német/szovjet/angol fa...)
Akadásokat én is észrevettem, amik idáig nem volt jellemzőek, erre a "játékra".
Amennyiben ez az új verzió hozadéka, akkor nagyon nem örülök az ismételt félrefejlesztésnek. -
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki #17157 üzenetére
Nem tudom, én nekem tegnap úgy tűnt, hogy adja. Különben ha nem adná akkor újabban már 1.7-el is feldobál... MOndjuk a végeredmény ígys ugyanaz 1.7-el magasabb járművel harcolok
Jó, de ze melyik japán gép?
jah, igyekeznek elszarni a játékot
Most amúgy a gépigénnyel is b*sztak valamit, ma még DLSS-el is képes volt akadozni (gondolom a DX12 béta miatt) movie-n, pedig eddig az RTX3060 12GBnak ez semmiség volt.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #17156 üzenetére
De mintha már azt a BR-csökkentést sem adná, mert a végén már nem tapasztaltam a kínai, BP-os prémiummal ilyet: 3.7-nek írta mindenhol, pedig - akkor még - magányosan szerepelt a listán.
Viszont a mellépakolt, szintén 3.7-es, japán vadászgépekkel már-már játszani is lehet - a német eredetű nem olyan jó (majd ha a mozgékonysága(? - mer' eléggé P-51-esnek néz ki...) és bombái ki lesznek fejlesztve...
), de a fordulékony echte japán egy igazi csodagép (csak a ...-ért kellett 2-2-re szétszedni a géppuskáit, így gyakran csak félgőzzel lövök), míg a P-51-es a bombázó a csapatban, mivel nemigen forog le senkit sem, így elég nehéz vele bárki mögé kerülni, mer' senkit sem lehet vele lekövetni, hiába is zuhannék rá vkire.
Mostanság mintha MINDEN BR-t elakarnának rontani, hogy mindenképp pénzt fektess a "játékukba", hogy ne fájjon annyira az eredménytelenség-kényszer, amit a script generál, ahogy azt már átéltük anno a wot-ban...
-----
Ugyan az a szituáció, csak most dupla akkora távról és a Centurio-val, annak jóval gyengébb lövegével és lövedékével: egy lövéssel kiütötte a T-34-85-öt, ahogy ahhoz már a német Tiger L56/88-asa is hozzászoktatott a még kevesebb átütésével...
"Kissé" soknak és túl tág tartományban mozgónak tartom a "véletleneket", ebben a "játékban".
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kolbi_30 #17155 üzenetére
A legnagyobb BR limit +1.3 ... és ehhez hozzáveszem, ha AB-ben egy géped van a presetben, akkor 0.3-al kevesebb a harci minősítésed. Így 4.0-án simán kaphatsz 5.7-es ellenfelet is.
Nem is ez a legnagyobb bajom, hanem az, hogy ezt gátlástalanul ki is használja. Illetve, hogy 2.3BR alatt könnyű járműves meccset ad, vagyis bármelyik célpontot ki tudom lőni. Kicsit sarkítva akár egyedül megnyerni a csatát. Viszont ha vannak bázisok, meg medium stb tank, és nekem ugye nincs bombám, akkor a meccset nem tudom megnyerni akkor sem ha fejre állok. És ezért, hogy a kontroll-t kiveszik a kezemből "kárótlásul" még sokkal keményebb ellenfeleket is kapok. Ilyenkor tényleg csak abszolút free frag vagyok.
És egyszer-egyszer még bele is férne, de az, hogy a meccsek 100%-ban ilyen nehezített pályán játszok, nekem kér következtetést enged :
1. Vagy a WT playerek legfelső pár %-ába tartozok (és akkor kapjak több LBt, több jutalmas, több jó meccset)
2. Szimplán igazságtalan a rendszerMost míg ezen sorokat írtam, indítottam még egy meccset, ugyanezzel a kínaival, csak immár 1.3-al és megint 2.3-ban kötöttem ki!!!!!!!!!
Szóval módosítanom kell, nem kettő hanem három :
3. Eltörölték a 2.3 alatti BR-t és azzal együtt minden játékmódot, pályát stb ami ehhez tartozikFact check : Full tarcsis presettel 1.7-be dob! Szóval a 3-as pont nem lehet.
-
KROK640
nagyúr
It's soooo trageeeediiiiic ...
Összedobtam egy vadi új AB légi presetet (kína : I16 tip5, C11, HS-123A1, V-12D) nulla tapasztalatú crewval, 2.0-ás harci minősítéssel (mert ugye 1.0 + 1.3 + 1.7 + 2.0 az átlagban nyilván 2.0.... ) és egész délelőtt játszhattam 2.7-ben.
De nem az, hogy egyszer feldob, vagy kétszer feldob ... francokat! Egész délelőtt minden rohadt meccsben 2.7 ... Ha más nem, akkor csak 1-2db ellenfél, de megvan a 2.7 és semmi könnyű járműves meccs, még véletlenül sem.
Mivel egyik gépemen sincs még bomba így a bázisok dobálása eleve kiesik a 7mm-es puskákkal a sima páncélkocsikat is művészet kilőni, de legalább van csomó medium tank is amit meg se tudok karcolni. Közben folyton beragad a fegyver, minden kisebb fordulótól rögtön ájuldozik a pilóta. Cserébe sokkal magasabb BR-es és nem stock(!) ellenfelek jönnek ellenem. Akiket ha valamilyen csoda folytán lelövök, akkor sem az van, hogy jön a több száz LB, és fejlődök ezerrel ... nem ... még boosterrel is csak ilyen 40-50LB-k jönnek. 0.7BRel magasabb és nem stock? kit érdekel, annyi jár érte mintha ledobtunk volna.
És nyilvánvalóan a játék szerint ez így igazságos, mert nem egy, nem két hanem több meccsben hozta el nekem ezt a felállást. Mást nem is hozott.Azt hittem, majd egy kis kínai 2.0 alatti etap jót fog nekem tenni, de látom, hogy itt sem tudok szabadulni attól, amitől bő 9 éve : én itt mindig "felfelé" játszok. Nekem mindig hátrányban kell lennem. Az utóbbi 9 év alatt (10 éve játszok, de az első évben még nem nagyon voltam képben hogy megy ez), én a meccsek kb 80%-át BR hátrányból játszottam, 18%-ot BR azonosságban és vagy 2%-ot mikor ledobtak ...
Update : Kivettem 2.0-ás gépet a presetből, így 1.7-el-el vagyok állandóan 2.7-be felb*szva
-
KROK640
nagyúr
Ma délelőtt (11:15 2025. 06. 25.) jött a Leviathans frissítés. Egyik game még a régivel ment mikor indítottam volna a következőt, már írta, hogy lépjek ki, és frissítsem a játékot.
Amit eddig észrevettem :
Lent ikonban megjelent a bombasorrend csere mellett a futómű és a gépsített parancsok (egyfajta script, már látom, ahogy a sok hülye gyerek majd ezzel terheli le a rádiót) így mostmár egész sokat takar ki a képernyő aljából, jó lenne valahogy el lehetne tüntetni.
Mostmár ha AB légiben kilőnek akkor pedig kapsz egy ilyen táblázatot :
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #17151 üzenetére
AB (nekem)6.0 tank
Szembe jön egy T-34-85 a 84 mm-es, brit lövegemmel, ami bőven 200 mm fölött üt át szemből, 100 méteren, ahol a "találkozás" megtörtént.
Utána megnéztem a szovjet páncélját (effektív) 110-nél többet nem mutatott (a 45 mm-es lemez) a becsapódás környékén és a dőlésszög sem volt még vészes, meg máskor is beszokott ott menni... (sörmit is ott "kell" lőni, tudtommal)Nos, most nem ment be!
...de legközelebb majd jobban akarom, mer' csak ettő függ!
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki #17150 üzenetére
Tegnap az volt a kötvényfeladat T2-ben, hogy dobjak ki egy bázist. 5db bázisbirtoklás (ahol ugye nincs kidobható bázis) 4db instant quit (Peleliu-t gyűlölöm a legjobban így megkaptam négyszer is), majd a játékból is ALT+F4 ... azzal, hogy akkor mára ennyit erről.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #17149 üzenetére
Ma ismét szélsőséges csaták voltak leginkább: +1 BR és semminek sem tudok érdemben ártani, viszont helyből kilőnek - ahogy az egész csapatot is - , vagy akár top közeli BR és szinte mindennek kritikust lövök és legfeljebb másodszorra, de megvannak, miközben feltűnően ritkábban tudnak rajtam likat ütni és még nyerünk is - már megint nem érzem, hogy én irányítanám a gépezete(me)t, ez a másik véglet.
Olyan húzzuk-vonjuk csata nemigen volt, amiben egyenletesebben oszlanának el a találatok és a sebzések...Panaszkodok itt, aztán napokig csak az első variációból kapok megin'...
-
KROK640
nagyúr
Úgy érzem bármennyire is sokat tanultam a BP -ről, ha van egy kis eszem, sose csinálom többet amíg nem lesz a játék filozófiájában drasztikus változás.
Egy valami ellen semmit sem tudok tenni : Az pedig az, hogy nincs különösebb ráhatásom a játékra!!!Ma 4 meccset mentem (ez pont néggyel volt több mint amennyit szabad lett volna) és ebből 3db ctrl+c ctrl+v volt.
Az volt a T2 kötvény feladatom, hogy nyerjek meg egy csatát úgy, hogy az első hét helyzetben benne vagyok. OK, német 5.3-5.7 Do 217E2, 3db BF109 és két FW190...
Mindegyiknél PONTOSAN UGYANAZ TÖRTÉNT. Afrikai kanyon, frontline. Elindul a meccs, nekem köszönhetően eléggé rendesen elkezdünk vezetni. A meccs kb 75%-áig játszok ahogy bírok, közben a társaim látványosan semmit sem csinálnak. Utána elpártol a szerencse mellőlem, 1-2szer meg merek halni, és szépen sunyiban átveszi az ellenfél a vezetést. Majd nyílik és nyílik és nyílik az a kib*szott olló, és egyre reménytelenebb behozni, majd vesztünk, velem az első helyen.
Ezt egymás után HÁROMSZOR. Mindig pont ugyanaz történt.Jó, akkor váltsunk T2 feladatot :
nyerj meg egy csatát ...
váltás
nyerj meg egy csatát ...
váltás
nyerj meg egy csatát ...
váltás
nyerj meg egy csatát ...
váltás
nyerj meg egy csatát ...
váltás
nyerj meg egy csatát ...
váltás
nyerj meg egy csatát ...
váltás
nyerj meg egy csatát ...
váltás
végül már 5GE-ért váltottam mire az jött be :
Játsz egy csatát melyben eléred az 1-5 hely valamelyikét.Afrkai kanyon, frontline. Jó, semmi gond, most legalább nyerni sem kell, csak az első ötben benne lenni. Ezután a csata másról sem szólt minthogy repülök a fronline felé hosszú perceken keresztül, és amikor odaérek akkor valaki one-hit-el, volt, hogy azt sem tudtam hogy honnan. Vagy bárki aki szembejön velem azonnal kilő. Elpőbb nyitok tüzet? 75-ös személyzet, fullos gép, ezzel a konkrét presettel 1000+ óra 9+ év tapasztalat? NEM SZÁMÍT! Az előző három meccsben simán tudtam első lenni, ugyanezzel. Most? Az ötödik gép után 11-ik hely. ALT+F4.
Akkor ma NEM SIKERÜLT. De ha ez ilyenkor is, ígyis megtörténik akkor mi lesz rá a garancia ha téttel fogom játszani? Mi lesz rá a garancia, hogy nem fölöslegesen kezdek bele egy BP-be és a végén semmit sem kapok. Ha erre nem tud a Gajin egy megnyugtató garanciát adni, akkor többé nem érdemes a BPvel sem tervezni.
Mert az nem buli, hogy a rendszer deteketálja, hogy csinálom a kötvény feladatot, és akkor a lehető legtöbb akadályt gördíti elém.Az mindenesetre teljesen biztos, hogy "bele van nyúlva", mert az elmúlt évek alapján ez sima pech szériának kicsit erős lenne.
-
KROK640
nagyúr
Volt két jó RB meccsem a kínai PB4Y-2-vel, már szinte le is bíztam magamat : 400LB 18,5 perc alatt (nem tudom miért annyit ír, mikor félórás volt a meccs és az idő lejárta miatt lett vége)
2670LB 10 perc alatt
Aztán természetesen jött a szokásos : Wyvernek meg minden kidobálja előlem a bázist, majd egy lövéssel kilő valami ellenséges gép (totál vicc, hogy mennyire papírból van ez a gép), és konkrétan 0LB-vel lépek ki 7-8 perc repkedés után. Full time wasting, ezalatt AB-ben letolok 2-3 meccset, ha csak egyszer tudok oldani vagy rálőni a támadóra már több LB-t szerzetem.
Szóval ez a két jól sikerült RB csak valamiféle random csoda lehetett.
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17146 üzenetére
Az sem kellemes. Egy időszak nekem is volt, mikor villogtak/hiányoztak a földről a textúrák, szerencséreaz most nincs.
most van helyette ez, hogy alt+tab akkor a hardware monitor eltűnik, se screenshoot se videó rögzítés, cserébe full low a grafika. Ez különösen jó ha meccs közben következik be... -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17143 üzenetére
Nekem most az a sztár, ha ALT+TABolok, akkor pár percen belül a játék elkezd villogni a tálcán mint az őrült. Ha ilyenkor rákattintok, akkor visszadobva a játékba valami "hung videocard driver" üzenetet találok a bal felső sarokban egy villanásnyira, elszáll a hardver állapot kijelző, a screenshoot és videó felvevő lehetőség, és minden is ultra low qualitybe áll át. Vissza sem lehet állítani, és csak a játék teljes újraindítása javítja meg.
MÁShoz : Ez egy az egyben így van ám légicsatában is! Én már évek óta "felfelé" játszok mindig. A kívánt BR-t csak akkor tudom előcsalni, ha 1-1.3 BRel lentebbi presettel indulok.
De múltkor olyan történt 4.3-ban ami a 10 éves pályafutásom 23500 csatája alatt ötször sem : ledobott. 4.3-al voltam és tele volt a játék 3.7-es ellenfelekkel.
Részben innen tudom, hogy történhet ilyen is, bár fehér hollót találni négylevelű lóherével a csőrében némileg esélyesebb lehet. Részben pedig onnan, hogy van egy csomó ellenfelem aki minden csatában le van dobva. Újabban rendszeresen 6.7-7.3-as gépeket kapok 6.0-ában ellenfélként és társként is -
wednesday
őstag
válasz
JONAS77 #17142 üzenetére
Ha csak itt van bajod, akkor lehet Nvidia driver. Én már szívtam a májusival. Visszatettem a régit és minden bajom megszűnt (kidobált, visszavette a VRAM-ot, hogy kevés...).
Bár most megint elkezdett ALT+TAB-ozni magától a játék...
Más: Olyan történt velem ami évek óta nem. Ground RB 3.7 SAJÁT BR (igaz csak 1x).
Azt hittem ez csak legenda. Szerintem amióta játszok ilyet nem láttam. Bár gondoltam, hogy létezik (csak lehet nem a mi univerzumunkba), mert belekezdtem kínai ágba és a 2.7-et rendszeresen feldobálta, mindig.
Egy szó mint száz...vannak tipik nem létező saját BR-rek (3.7-4.0-5.7-8.0-8.3-10.3), amiket csak egyféleképpen lehet előcsalni, ha az ember itt akar játszani....egy br-el lentebb kell menni.
Most viszont hiba volt a MÁTRIX-ba és olyat láttam, amit szerintem sokan nem.
-
JONAS77
aktív tag
Ma bekapcsoltam a játékot, hogy menjek egy pár csatát, de ez fogadott:
Nem tudom mi lehet az oka, a szinek teljesen élvezhetetlenek, látjátok a külömbséget. Az alsó a mai, amiről beszélek, szerintetek grafikus hiba lehet, vagy valami más? Eddig nem volt ilyen hiba.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kolbi_30 #17139 üzenetére
Még ugyan pár gépen van pár dolog amit ki kell húzni, de nagyjából minden ággal eljutottam odáig a legmagasabb pontig, ahol a játék számmra még élhető. (Ez általában 6.3 környéke, de vannak olyan mnemzetek ahol már 11.3-as gépemim is vannak)
Inkább a BPre és egyéb célokra szoktam rámenni, de nehéz ügy.Most is kiváncsiságból mondom lehozom a T3-as kötvényt, elvégre csak 32db földi bomberrel.
Az első meccsben lett 12, a másodikban 4, a harmadikban 4, utána 2, és utána végig 1-2, 1-2, mígnem 30-nál fronline és lett 20 földitökéletesen hozta a hullámot amit nagyon régóta látok : erős kezdés, komoly visszaesésm, a feladat felét szenveded ezer meccsből, majd a legvégén hirtelen megint megszalad...
Nekem mostanság 46-47-48Milla Silverem van, mindezt úgy, hogy több mint 3 éve nincs prémem.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
KROK640 #17138 üzenetére
En azert nem boosterezek. Ha rakok fel akkor kb semmit nem tudok csinalni..sebzes nelkul keresztbelovom az ellent vagy meg se tudok mozdulni mert instant fekszek 2m mozgas utan. Igy ha van booster akkor hagyom elveszni vagy ezek a +10-30% semmiket elnyomom ott meg aranylag jatszhato(fejlesztesi pontosak) Mondjuk en nem veszem ezt a jatekot komolyan. Nemet ag tank kivan huzva fullra..helikoptereket fejlesztem, repcsik kb feluton vannak de az nem mozgat..van 2.5-3 milla silverem nem nagyon van mire elkolteni...tegnap az utolso meccsen mar otthagytam a masodik tank kozben..kilottek mindenen is keresztul bejottem a masodik tankkal mar spawnonvolt az ellenfel 4 harckocsival..2 kilottem leesett a protection pukk altf4. Vannak nevetseges meccsek nagyon.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kolbi_30 #17136 üzenetére
"Mindenfele booster nelkul" - ezt hidd el nekem, hogy nagyon sokat jelent. Megfigyeltem már 2016-ban, hogy minél nagyobb a booster, annál szarabb meccseid vannak, és csak nagyon ritkán van nem így, de akkor annak is megvan a "böjtje".
Ez pedig azért van, mert a játék alapvetően arra törekszik, hogy kb ugyanolyan meccseid legyenek (főleg a végén LB/SL haszonban) ezért ha nagy a booster akkor csak kevés pontot engedhet, vagy ha nem, akkor utána kell 2-3-4 meccs ami "helyrehozza" az átlagot. -
KROK640
nagyúr
válasz
Francia91 #17134 üzenetére
Nem csak rólad van szó, úgy általában mindenki klánon belül is stb, ezt csinálja az ABsekkel, hogy egyfajta alsóbbrendű noobnak van tekintve csak mert más játék módot használ.
Egyébként meg leírtam, hogy szerintem miért szívásabb az RB (olyan mint egy butított AB, sok jó lehetőség kivéve) ugyanakkor elismertem azt is, hogy annak is megvan a varázsa, sőt kisebb mértékben de én is szoktam játszani, és persze szokásomhoz híven be sem szóltam, mert nem írtam olyat, hogy "Az RB annak való, aki kevés az ABhoz" vagy bármi ilyet, amit kb én minden alkalommal megkapok még odaragasztva.De mindegy, hagyjuk az egészet nem akartam én ebből semmiféle vitát/cirkuszt, csak gondoltam, ha kapok egyszerű választ, talán beljebb leszek.
MÁS :
Szerintem komoly bajban lehetnek az új aktív játékosokkal, mert mostanában 6.0 felett is simán 1-2+ perces várakozási idő van (itt csökkent, mert szerintem az átlag eljutott kb ide) de mostmár 2.3 alatt is hasonló várakozási idők vannak, aztán meg kapok egy meccset ami tele van bottal ... -
Kolbi_30
őstag
válasz
laskr99 #17135 üzenetére
Mindenfele booster nelkul, ha top 4ben vagyok br 12 ben az naggyabol 40k silver, es akkor a presetet vegig jatszottam. Ha nem lonek ki mert elofordul neha...1 tank vagy puma akkor kicsit tobb..ha nem tudok csinalni semmit mert 2 perc alatt az ellenfel letarol mindent es lecampeli a spawnt akkor nullas a vege vagy max -3/4k..
-
laskr99
addikt
Hát nem tudom mit csináltok amúgy. Top tier tankban akkor vagyok max -5k körül ha 2 tankom 2x azonnal kiszedik. Ha van 1 killem 0-1k körül pluszban vagyok, többi meg már plusz.
Azon kívül repcsiben ha azonnal lezuhanok max akkor van 0, alapból mindig több. Top tier tankozva egy nap alatt 2-300k összejön, ha 6.7 német presettel tolom akkor 1-1.2m simán, mert a prémium elefánt hozza a zsetont
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #17133 üzenetére
Nem lenéző vagyok, Te titulálod szopatásnak az RB-t. Hol említettem most bármit az AB-ről?
Tankban meg a teljesítményeddel arányosan jöhetsz több járművel is. Repülőben meg nem, de ez a valóságban is így volt, nem ugrottál be másik repülőbe, ha lelőttek, arra az egy gépre kellett vigyázni, ezért volt izgalmas egy ripityára lőtt géppel visszaküzdenem magam a reptérig, volt hogy kicentizve jutottam oda, a keveréket állítgatva pl, hogy az üres olajtartálytól leállni akaró motorban maradjon még annyi kraft, hogy 12 km-re visszajuttasson -
KROK640
nagyúr
válasz
Francia91 #17132 üzenetére
Vajon miért nyomja minden RB-s ezt az elitista lenéző és fellengzős stílust az AB-sekkel szemben?
Arra gondoltam, hogy RB-ben pl nem tudod használni a backupot, egy meccsben csak egy gépet tudsz használni, az elején a céltalan repkedés is hosszabb, és azonos idő alatt kevesebb LB-t tudsz kifarmolni, sokszor a javítási költség is magasabb.
Ha gyorsan egy gépet akarsz kihúzni jó lehet az RB, de ha többet akkor mindenképp ABbe érdemes menni. Az RB persze "élethűbb", hogy egy géped van és annyi, de ha nagyon élethűségre akar mennyi az ember, akkor meg szimo -
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki #17128 üzenetére
Na végre mégvalaki, aki nem RBben szivatja magát főként. Egy ideig sokat RB-ztem, de rájöttem, hogy elég szívás ez a játék anélkül is, hogy kitoljak még magammal pluszba.
Az IL8-as csatarepülő, azért tölt be hamarabb a bomája mint a vadászgépnél. Amúgy 6,6 perc (400mp) az alapérték, de ha a személyzeten fejleszted a "újratöltési sebesség"-et akkor lerövidíthető. Nekem ász szinten a vadászok 200mp vagyis kb 3 perc 20mp alatt töltik vissza bombát a levegőben.A legjobb a DO217E2-esem, ász személyzettel 30mp alatt tölti vissza a 4db SC1000-es bombát
-
KROK640
nagyúr
válasz
Francia91 #17127 üzenetére
Valójában a 2017 május végi 1.69 "Regia Aeronautica" volt az utolsó jó patch a játékhoz.
Az 1.71-es "New Era"-ban (2017 szeptember) elb*szták a bombereket, és azóta nagy néha van egy kis igazítás (egyes repcsik lejjebb kerülnek, minimális HP erősítés) de alapjában véve azóta úgy el van szarva az egész ahogy csak lehet.Sajnos nem tudom megtenni a kötvényfeladatok miatt sem már, hogy ne bomberkedjek, na meg azokat kellene kihúzgáljam, már csak azok vannak amiket fejleszteni tudok kb minden nemzetnél, a többi ki van húzva BR7-10ig. BR 6.3 felett meg amúgyis egy rakás xar a játék.
-
Francia91
veterán
válasz
Kotomicuki #17128 üzenetére
Én csak RB-zek, 2014 óta
2013 februárjában kezdtem, 6-7 hónap kezdő AB után áttértem RB-re, azóta kizárólag az, meg némi szimulátor repcsi -
Kotomicuki
senior tag
válasz
Francia91 #17124 üzenetére
Akkor itt lehet a kutya elásva, ugyanis én is csak AB-zok.
De a top BR-nál a +1 BR hiánya a MM-ből is lehet egy eredményt módosító tényező...----
A BP-s, kínai P51-essel végre meglett a 100k XP és megszűnt a mesterséges XP-szivattyú, hogy végre valódi prémiumjárműként lehessen használni a F2P-eknek is. Mennyi idő is telt el a megszerzése óta...?!
A másik, hogy ezzel bombázva több XP-t tudok gyűjteni, mint az IL-8-assal, aminek még mindig csak a felénél van az XP-szivattyúja... (pedig a vadásznál 5 perc a bombák újratöltése a levegőben, míg az orosznál csak (<)45 sec)
Sz'al, lehet, hogy csak a légi harc hoz a konyhára, már ha a rengeteg, szarabbnál szarabb, új opció - mint a zidióta amcsik: 1/8-ad lelövés, hogy mindenkinek jusson vmi "sikerélmény" az alakulatnál - közül megkapja az egyén a teljes jutalmat a lelövésekért...
Mindenesetre több, mint "fura" ez a "játék"! -
KROK640
nagyúr
válasz
Francia91 #17124 üzenetére
Csak repülök, de egyre inkább fordulok el a reáltól. Az AB egyre jobban tetszik az RB ellenében.
Ráadásul már jó ideje bombert sem húzni az igazi az RB.
Azokon a BReken amiken vinnék ki bombert, mindegyik meccsben van 2-3-4 Wyvern, vagy ugyanennyi Corsair AU-1 , amik lentebbről kezdenek, sokkal gyorsabbak és simán kiszednek egy bázist. Én meg csak free fragnek lebegek ott fent, pontot szerzeni nem igazán tudok, aztán egyszercsak feljön valaki értem, 1-2 találattól ezer darabra hullik a gép és aztán minimális LBvel távozok a meccsből. Mindezért 10 percet fizetek az életemből. Aztán kifizetek 8-9 ezer SL-t a gép javítására, ami ABben 2000 SL ...
AB-be sokkal gyorsabban szerzek eredményeket, és egy árnyalattal szórakoztatóbb is -
Kolbi_30
őstag
válasz
Nekem autamatan javit. Nincs elofizun boosterr sem szoktam hasznalni..buko meccsen is plusszos vagyok..lehet te csinalsz valamit szarul..
-
KROK640
nagyúr
válasz
Nekem a javítás mindig ki van kapcsolva (2016 ősze óta), és igyekszem variálni a preseteket, hogy a lehető legkevesebb SL menjen el, 48 Milla körül állok, azzal nincs is gond ...
"hogy a F2P rétegből csinálnak a script segítségével, mesterségesen, akaratuk ellenére magatehetetlen célpontot a fizetőképes keresletnek" - nagyon szépen megfogalmaztad azt, amit sokszor én is érzek.
"Érezhető, hogy mikor vagy kedvezményezett és mikor terhelt, ebben a "játékban"." - így, így pontosan. A "terhelt" időszak gyakran egybeesik azzal mikor a kötvényfeladatodból már megvan 30-40%, és már arra bazíroz a játék, hogy úgysem hagyod ott. Így lehet 2-3 órát is elbosszankodni 1-1 feladaton. Egyébként ezért van az a szabályom AB repülőben, ha az első két gép nem hoz semmit, akkor quit. nem fogok még 3-4-5 géppel kijönni free fragnak. Sőt, ha több ilyen van, akkor tolok olyan meccseket, hogy belépek majd kilépek.
A kötvény feladat változtatható, én szoktam variálni, ha valami nagyon elakad. Arra érdemes figyelni, hogy ha egybevág a kettő akkor látszólag könnyű haladni (mondjuk a napi T3 40 kill vadászrepcsivel, a kalapos (tehát a nagy) meg 100 kill, akkor elsőre könnyűnek tűnik, de gyakran ilyenkor van az, hogy sosem látott mennyiségű assistot fogsz lőni). Mondjuk ma épp szerencsém volt, mert 28 földi csatarepcsivel, a nagy meg 78 földi csatarepcsivel, a napit lehoztam 4-5 mecs alatt és belesegített a nagyba. Megcsináltam volna azt is, de elkezdte bedobni azokat a meccseket amikről tudtam, ma itt kell befejezni.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Kolbi_30 #17117 üzenetére
Elég könnyen, ha azonnal javíttatnék...
Ha kivárom, míg megjavítják a járműveket, akkor azért lehet a nap végére pluszba hozni az egyenleget, de ez lehet, hogy csak annyi, mint amennyit egy prémiumos pár csatával összeszed. (nettó 1-1 misi összelapátolása akár egy-egy hónap is lehet - nálam legalább is)Továbbra is az a problémásabb, hogy a F2P rétegből csinálnak a script segítségével, mesterségesen, akaratuk ellenére magatehetetlen célpontot a fizetőképes keresletnek. (Érezhető, hogy mikor vagy kedvezményezett és mikor terhelt, ebben a "játékban".)
#17118:
Egy hete van benn az ölj nehéz tankkal x db-ot kötvényfeladat...
Nem hiszem, hogy meglesz csinálva a BP végéig, legalábbis a "játék" mostanság ezt "mondja" nekem, minden nap, amikor belépek. -
KROK640
nagyúr
válasz
Kolbi_30 #17117 üzenetére
Az is lehet, hogy te azzal a bizonyos másik War Thunderrel játszottál. Én is sokat hallottam róla, sőt, valamelyik nap játszhattam is vele : Vagy 10 meccsen keresztül csak nyertem, mindig az első 3-4ben, masszívan jött az SL minden meccs után. Kajak sajnáltam kilépni
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki #17116 üzenetére
Sose találtam volna ki
Igen, nekem is ez tetszik, amikor a játékosért dolgoznak. Belépek a játékba, csinálok valami apróságot, már pörgethetem a szerencse kereket (jó, sok haszontalan dolog is van rajta, játék beli pénz (mint itt az SL), ruhák, körtök stb, de autók is, meg minden jó valamire*. ) És tényleg azt érzem mindennap mikor fent vagyok, hogy haladtam, hogy valamivel több lett, jobb lett.
Ezzel szemben a WTben azt érzem, hogy húzza a mézes madzagot az orrom előtt, és mindent elkövet, hogy mindenért minél többet üljek a játék előtt. Nem véletlen, hogy a mostani BP-t sem csinálom már, csak kísérletezgetek, hogyha a jövőben megint elmenne az eszem hatékonyabb legyek (ebből a körből már sokat tanultam, a sors fintora, hogy 30/8-as vagyok már csak ígya véletlenekből meg a kísérletekből).
Ráadásul 2022 ősze óta nem tudok prémet se kihajtani ingyenesen, így 2023 tavasza óta prémem sem, na azóta ezzel is állandóan zaklat.* nem úgy mint a WTben a parancsok, hogy kb a kutya se használja őket, szó szerint 100-as nagyságrendben állnak a raktárban, ahogy a különféle fogadások is már
(egy ideje nincs kivel ellőni).
-
Kolbi_30
őstag
Amugy, hogy tudtok minuszba szaladni? Br 12 tankokkal premium nelkul ugy lesz kb -5-10k a kor ha konkretan semmit nem tudok csinalni mert spawnrol sem jutok 50 meternel tovabb..es nincs premium elofizu se premium jarmu. Ha meg nyerunk es top 3 ban vagyok akkor az 50-60k plusz. Booster nelkul persze
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #17115 üzenetére
Mechwarrior Online
Hasonló világnézettel, mint ahogy a Forza-t leírtad: a játékosért dolgoznak benne és semmiképp sem "követelődnek". A pénzért vehető újdonság kezdetben kicsit OP, de aztán az is beáll a sorba és nem borítja a MM-t, mint itt. Ha meg játszol vele event-kor 1-2 órát, akkor mindened is megvan benne. 50%-os leárazás is gyakrabban van, ahol el lehet költeni a megszerzett aranyat, aminek messze nincs akkora jelentősége, mint itt. A valódi, emberbarát F2P MMO megtestesítője - évek óta...
A Star Trek Online, már melósabb és monotonabb, ha prémium-ot farmolnál benne, de még ez sem olyan direkt gáncsoló stílusú, mint a wot, vagy a wártündér.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki #17114 üzenetére
Mi az az MWO?
Egyébként én a WT-t, a Forza 5-höz szoktam hasonlítani, ott nagyon szépen kijön a kontraszt, noha a két játék nem épp egy műfaj. A Forza 4/5 az a játék ami iszonyú mennyiségű jutalmat önt rád, már viszonylag kevés játékért is. És azért akarsz maradni, mert érzed, hogy "megfizetik" hogy ott vagy.
A WT esetén meg azt vettem észre, hogyha nem fizetsz, akkor büntet és büntet, 1-1 célt úgy tudsz elérni, hogy olyan sok időt kell beletegyél, hogy még MO-n, minimálbérrel is megkeresed az árát azidő alatt annak az aranysasnak amibe kerül a cucc.
és persze a WT esetében mikor elkezdesz egy feladatot, előbb gördülékenyen megy (pedig a rendszer szerintem már előbb tudja, hogy mit akarsz mint te magad), aztán elkezdesz elakadni, és minél tovább nyomod annál inkább lassul a haladás. De akkor meg már azért se adod fel.
Pl ma : csatarepcsivel szedjek ki 28 földit. Az első meccs után 14 megvolt. Ezután már csak 6-7 meccs kellett, de volt olyan meccs ahol egyet tudtam kiszedni. És persze a végén 27/28-nál mehettem még egy meccset. -
Kotomicuki
senior tag
A mai termés: kevesebb, mint 5k pont a jegybe és csak bázisfoglalást adott a repcsiknél -> egy (értelmes) karikát nem tudtam repülni.
A tankoknál az ellenfél prémiumjárművei ma kilőhetetlenek voltak, viszont két kivétellel mindig egylövés voltam az ellenfeleknek - abban a kettőben sem volt köszönet... (egyetlen, 3 kill-es csatám volt, a többi kuka és csak a pénzt vitte - még a T2-es sem lett meg)De megint feldobta, hogy ajánljam ezt a ... "játékot" az ismerőseimnek, mert ha velem együtt ők is felülnek a szopórollerre, akkor a semminél alig többet lesz hajlandó hozzám vágni a "játék"...
Ehhez képest egy MWO event..., azt sem tudom, hogy mire szórjam el a kapott prémium dolgokat - prém'nap, garázshely, arany, sokkal kevesebb játékidőért és szopásért prémiumjárgányok...
Sz'al, van különbség a nyugat és a vadkelet között, nem is kicsi! -
csongi
veterán
Atya ég mi van az oroszokkal. 100% os nyerés. 7,7 tank real felett.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki #17110 üzenetére
Igen, esetleg lemehettem volna Rank II-be és olyan gépekkel is megpróbálhattam volna. Azt veszem észre, hogy vannak hullámok, és amikor a játék "úgy dönt" akkor X számú csatáig te meg vagy b*szva. És ahogy mondod, addig a fizetőképes keresleg igényeit kielégíteni vagy ott. És persze a oksadik ilyen csata után, sokat sejtetően feltevdőik a kérdés, hogy ugyanmá' nem akarsz mégis prémiumot?
Én is ezt tapasztalom, hogy tőlem semmivel nem jobb, - sőt rosszabb - játékosok már rég a T3-at tolják, mert "mázlijuk" volt. Na meg pakoltak pénzt a játékba.
Nem véletlen, hogy már az eventeket se csinálom. Az is addig volt érdekes míg volt prémem, meg esélyem rájuk.most ezen a BP-n csak kísérletezek, de gyönyörűen rajzolódnak ki a nehezítések itt is.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #17108 üzenetére
Ilyenkor vagy rank II-be megyek és úszik a kötvényes cucc, vagy bele kell nyomni egy tucat csatát, aztán feloldja a korlátozásokat - kielégítetted a fizetőképes kereslet igényeit a kellő számú halálaiddal - és beadja végül. Az, hogy addigra tógád rámegy, időben és javítási költségekben is, a gaijint érdekli csak, mert ezzel akar
rákényszerítenirávezetni a prémiumvásárlásra. (Videósokat nézve, akik prémiumosok, annyi idő alatt, míg én kiszenvedem a "könnyű" napi feladatot, annyi idő alatt már a 2. kötvényfeladatot farmolják..., és nem csak amiatt, mert "jobb" játékosok.) -
Brekkk
őstag
Egyre jobb a játék M3 Bradly-t már gépágyúval is ki lehet lőni. Bezzeg az IS 7 2 db 1000 fonos bomba közvetlen találtát is lánctalp sérüléssel megússza.
-
KROK640
nagyúr
Tök kíváncsiságból ma elhatároztam, hogy lehozom a T2 és a T3-as kötvény feladatot is (már csak azért is kell mert csak úgy van vásárolható feladat már -- BP26/8) :
T2 : Nyerj meg egy csatát 80%-os harci aktivitással.
Első csata : Vesztettünk.
Második csata : nyertünk, de csajnos csak 79%-os harci aktivitásJó, akkor feladat váltás :
T2 : Nyerj meg egy csatát úgy, hogy az 1-7 helyezésben vagy
Harmadik csata : Loss
negyedik csata : LossJó akkor váltás megint :
T2 : Játssz egy csatát melyben 1-5 helyezést éred el
ötödik csata : végig 3-5-ik helyen voltam, az utolsó pillanatban pont az a két nyomorult játékos/bot szereztt kill-t akinek nem kellett volna a csata vége előtt 10mp-vel elcsúsztam a 7-ik helyre, és mellesleg fölöslegesen ellőttem egy backupotJó akkor váltás megint :
T2 : semmisíts meg egy ellenséges bázist
hatodik csata : reptér birtoklás (itt ugye esélyem sincs lehozni, de végigtoltam ezt is)
hetedik csata : reptér birtoklás (instant QUIT, crew lock*)
nyolcadik csata : reptér birtoklás (instant QUIT, crew lock). Pár perc várakozás
kilencedik meccs : Légi hódítás (itt nem fogsz elérni kibombázni a bázist olyan messze van) De mégis sikerült.Hurrá! De ezekután már biztos nincs kedvem T3-nak nekilátni, hiába lett volna még podcast amit hallgattam volna ...
* Ez a legjobb, mikor a nyomorult játék, olyan pályát ad be, amin esélyem sincs teljesíteni az általa adott feladatot, és én ekkor kilépek, még én kapok 8 perc büntetést.
-
KROK640
nagyúr
válasz
laskr99 #17106 üzenetére
Na, így már érthetőbb.
Nekem is van egy csomó repcsi ami beváltva sincs, de eladva se, régebben az apróságokból, meg tanok, hajók eladogatásával szereztem valamennyi GJC-t, azokból javarészt skinek lettek, meg volt amikor prém is.
Szinte biztos, hogy most is tudnék prémet intézni ha eladnék valamit. -
KROK640
nagyúr
válasz
csongi #17100 üzenetére
Kork?
Accot töröltél? Azt meg minek? csak nem lépsz bele és kalap. Van egy ismerősöm neki 4 accja van, mindegyiken 2.7-3.0 körül jár, mert mindig újat kezd valamiért.
BTW sose törölném az accomat inkább eladnám. Pár éve (van az már 5 is) néztem, az enyémtől sokkal kevesebb repcsivel rendelkező accock mentek 300-600 ezer ftnyi euroért, de még mindig az akkori(!) mennyiségem alatt de közelítően már 800K huf felett is akadtak, főleg azok amikben az SL, GE mennyiség is erősen közelített az enyémhez. Úgy tippelem mostanra az enyémért 2-3 Millió lehet a reális ár, az más dolog, hogy 1,5M-ért azonnal gondolkodás nélkül odaadnám.
De senki nem kínált érte még ennyit se, igaz nem is árulom, vagy ilyesmi.
Bár sokkal több tudásom van mint anno mikor elkezdtem a játékot, de semmiképp sem kezdeném előről... -
KROK640
nagyúr
válasz
laskr99 #17099 üzenetére
Ha assist kell és "okosan" lövök (mondjuk critet kap, de az ma már nagyon ritka) vagy csak rálövök, akkor utána leütközik, lezuhan valami történik, hogy ne legyen assist. De legtöbbször mikor rálövök azonnal döglik. Pedig van 12.7mm-ssel assitoló presetem direkt.
Ha leszedték és pörög 1 sorozat bele és kiugrik a pilóta gépből, meg leütközöm a roncsát meg hasonlók szoktak nálam történni. Persze csak ha assist kell.
Ha nem, akkor simán kilövöm belőle a pilótát mikor bordó a neve és zuhan, csak akkor meg nincs jelentősége. Egyébként innen tudom, hogy nem én játszok szarul. Na meg onnan, hogy 2-3 (szintén WT-s) haveromnak is adtam már át olykor a pilótaüléást nálam, és náluk is ez volt, fórumokon és a klánomban mások is panaszkodnak ilyen fura egybeesésekre. Érdekes, hogy nem mindenki.
Azt már nem is említem, hogy félév kihagyástól eltekintve szinte napi szinten játszok 10,5 éve, szóval van benne pár órám. -
laskr99
addikt
válasz
csongi #17100 üzenetére
Ez a leszakadó szárny dolog nagy bug, nekem szárny nélkül is sikerül, de vannak yt-on olyan vidik ahol az ember rámpán "függőlegesen" száll fel, futómű az távol tartja a repcsit, mégis a testvonalban szikrázik.
Tanknál meg alapból úgy próbálok helyezkedni, hogy csövet, lánctalpat vagy motort lőjek, így volt olyan match amin volt 5-6 assistom. Meg most már a hstvl is egy ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest