- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
-
Kolbi_30
őstag
En most leptem ki...lepattano mindenrol is...mindennel...
4 meccsen vezettunk jelentosen..ertsd kb 30 mp es megnyerjuk...aztam mindenki elfelejt celozni, minket kb 3 jatekos nullaz lehetetlen szogekbol, foglalnak...es cakk pakk vege... -
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki #17212 üzenetére
Nálam ma csoda történt : Tegnapról 3 win-el átjött az a kalapos kötvény, hogy nyerjek 10 meccset 50%-os HA-val.
Ezután 5 meccset zsinórban nyertemmajd még kettőt némi megszakítással, igaz azokhoz nagyon meg kellett már dolgozni. Közben T3-as feladatnak leszedtem a 4db csatarepülőt, (mondjuk kellett hozzá vagy 9 meccs, most is rendszeresen szivatott azzal, hogy vag nincs csatarepcsi, vagy assit rá... de sok volt benne a Win így a kalapos is haladt), úgyhogy én ma egy egész BP pontot begyűjtttem és kereken 17.0-án álltam meg
Explosive watermelon? Nyitottam én is egyet, 60 ezer SL-ért nyertem 10 ezer SL-t, vagyis -50K ... Ezen a ponton abba is hagytam, mondván ha ez a beetetés, akkor mi lesz itt később?
-
Kotomicuki
senior tag
BP 7. szint és még 8 pöttyig jutottam idáig, hogy meglett a könnyű feladat a 'győzelem + 80% aktivitással'. A nehéz (3 győzelem + 85% aktivitás) már erősen kérdéses a mostani viszonyok között -> ma 2 csatát mentem, mindkettőben gyalulás volt, az egyikben az eleve nyertes csapatba sorsolt, így meglett a győzelem (1 foglalás +2 kill - az egyik tüzérséggel egy AA-t).
Stark-nál láttam videóban az új ládát, hát én is nyitottam 10-et, amiből dobott egy 2018-as, 2. szintű, 3.0-ás BR-ú, prémium, ánglius vadászt (F4F) - anno már dobott egy-egy talizmánt a 2.3-as és a 2.7-es Hurrican-noknak - 7.7-es géppuskások, sz'al a srcipt-re nagyon rá vannak szorulva - , így az egy sor megint nem jön ki..., de legalább dobott "vmit".
Második 10-re visszakaptam a belefeccölt 600k ezüstöt és meg is álltam itt. Ebbe ennyi volt... (A yt-bernek is az első 2 nyitásában volt a lényeg, a többi már csak a "bank" kitömése...) -
KROK640
nagyúr
Ma nekiestem a kötvényfeladatnak 18:01-kor, azzal, hogyha 19:10-ig megvagyok a T2 + T3 ÉS/VAGY kalapossal akkor jó vagyok, itt A T2 (3 földi bomberrel) egyből meglett. T3 meg az, hogy szedjek ki 6 bázist, a kalapos meg 15 csatarepülőt lőjjek le, és ebből már 7 megvolt.
Nos a WT az hozta a formáját, T3 az volt, hogy szedjek ki 6 bázist, a kalapos, hogy csináljak ki 15 csatarepcsit, de ebből már 7 megvolt, ezért sorra kaptam a reptérbirtoklásokat (amin nincs bázis ugye), csatarepülő nélküli ellenséges csapatokkal. Volt olyan, hogy nálunk négy is volt az ellenfélnél meg 0-1. De ha egy volt, azt se én lőttem le, meg assistot adott rá. ha ilyenkor kilépek még én kapom a crewlockot, pedig a játék volt képtelen megfelelő meccset összehozni. 19:30-kor még négy kidobott bázissal és 10 csatarepülővel álltam.Végül 16 meccset kellett végigszenvednem, és 21:44-re lettem meg. de ebből volt pár ami totál alkalmatlan volt bárminemű előrehaladásra is.
Legalább 15/4-es vagyok BPben. -
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki #17207 üzenetére
Úgy látom, hogy pontosan ugyanazt tapasztalod mint én. Tutira nézi a játék, ha elkezdesz ráfeküdni a kötvény feladatokra, akkor lehetetlen legyen. Lásd az előző hozzászólásomat, én is pont ettől szenvedek.
Szőkőévente egyszer van olyan nap, hogy nagyon könnyű, aztán mindig rádob gyorsan 6-8-10 nap szenvedést. Ma is a T3hoz a mézesmadzag... van két 85% feletti win-ed, már csak egy kell... 14 meccs sem volt rá elég, pedig négyet is megnyertem.Egyébként erről egy ideje tervezek írni egy postot a hivatalos fórumra, és nem lenne rossz ha amikor elkészültem, támogatná más is, hogy csavarjanak valamit a scripten, mert ez így büntetés.
Én most így 13/5-ös vagyok. Az előző BP-t nem csináltam, csak tesztelgettem. Most kéne a francia repcsi, (51-es szinten) de úgy viselkedik velem a játék, hogy kezd elmenni a kedvem tőle.
Közben naponta 3× a pofámba nyomja, hogy ugyan vegyek már prémet ... MIRE IS? Arra hogy mostmár fizessek is azért, hogy szivat? -
KROK640
nagyúr
Mai T3-as kötvény feladatunk az a feladat, amiről tudtam, hogy LEHETETLEN, de azért megpróbáltam. Nos jól tudtam, tényleg LEHETETLEN.
"Aktivista" nevű feladat, melyben az van, hogy nyerj meg 3db meccset 85%-os harci aktivitással. Arról már írtam, hogy miért "jó" ez a harci aktivitás (továbbiakban HA) dolog. Mert ha teljesül minden feltétel, akkor sem kell adjon semmit. Még a bögöly kivitelezése alatt (nyerj meg 3db meccset úgy, hogy kilősz 1+ BRel nagyobb gépet közben) lejött ebből is kettő. A három,ból kettő.
na mondom már csak rászállok, mert egy darab meccset már csak megnyerek 85%-os aktivitással. (jah, tényleg ezt hittem).
Ezután 14 meccsből 10-et elveszettem négyet pedig 82%-os aktivitással nyertem meg! Ami ugye nem 85 ... 18:00 és 22:10 között nagyobbrészt ezzel voltam elfoglalva ...
Amúgy nem seggeltet ott a játék, freefragnek meg hülyének nézve ... ÁH, dehogy ... Ez tuti csak véletlen. MI??? Hogy bele lenne nyúlva ??? Jajj dehogy, csak napról napra, véletlenül mindig pont pechem van 10 éve ...A legutóbbi meccset úgy sikerült elveszíteni, hogy majdnem ötször annyi ticketünk volt mikor kiléptem (1300 vs 300). Aztán a meccs az Istennek nem akart végetérni... majd egyszercsak jön a hír, hogy sikerült ekkora hatalmas előnyből VESZÍTENI.
Jó, hát 3 előrehaladási pont ennyit... akkor nem sikerült
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Kotomicuki #17207 üzenetére
én már elengedtem. leszarom...az elozo BPben valami 8as szint jott ossze.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Kolbi_30 #17203 üzenetére
12 assist, 24 óra alatt..., 5 lett meg belőle - vagy egyből durrant BÁRMI, ami szembejött, vagy (kritikusan) sebezni sem engedte az ellenfeleket az idő nagy részében. Ahol meg volt 1-2, ott a csapat is erre a szintre volt szedálva és nemtudták behúzni nekem.
Átültem repcsibe: nyerj és mellé 2 csapássorozat..., ha nem is egyből, de meglett egy óra alatt, bár itt is voltak "érdekességek"...---
Nem lehet vhol kikapcsolni ezt a BP-t?
Mert a küldetéscéljait nagyon nem akaródzik beadni és így nem nagyon lehet élvezni a meccseket, mert a "nem kaphatod meg" miatt alig-alig van normális, átlagos találat(hatás) a csatákban -> ami a cél, az nem lesz, de így a többi vagy (kényszeresen) jön, vagy még azok se akarnak megjönni, mert akkor épp minden tilos.Most tudtam megszerezni az első kötvényes feladatot, de, hogy mikor(ra) lesz meg...
2 éve még nagy rössel, kisebb döccenőkkel, de adogatta és így lett 2 3.7-es repülő, meg egy T-14 prémium tank a boltból...
De mostanság - az előzőben is - , mintha falba ütköztem volna és nem ereszt! Vmit nagyon elcsavartak a script-ben! -
Kolbi_30
őstag
120 crit kotveny..tuti meg fogom csinalni..amiota megvan semmi sem crit max hit..de meg az sem..full broad tank penelem hosszaba keresztbe semmi..elfingja magat meghaltam..raketaval targetelhetetlen helik..tankok...barmi..tornyot keresztul basztam no dmg..jo is az..
-
Kolbi_30
őstag
Br 12 tank!
10 kill 1 halál..atomot dobtam..ma masoodik alkalommales az elmult 2 evben szinten 2 alkalommal szumma..
a tobbi meccsem az kb ertekelhetetlen volt..ertsd 2-3 perc es bukta..
-
KROK640
nagyúr
Kipróbáltam azt a T3-as küldetést, hogy semmisíts meg 10 bombázókat, és megcsináltam.
Tudjátok te mennyi faxgépet kellett ezért üdvözölni?
Természetesen sokkal nehezebb mint elsőre gondolná az ember, mert :
1. Magasan kezdenek, vadászgéppel felevickélni oda kihívás
2. Rengeteg reptérbirtoklást kaptam, ahol 1-1 volt az egész játékban
3. Valamilyen okból kifolyólag a kilőtt bomberek nagyobbik felére csak assist járt furcsa módon. Bezzeg mikor 15 assist kell, akkor az nincsLaza 1 óra 25 perc volt lehozni, a P47-esekkel vadásztam rájuk (ebben a BRben rengeteg csatarepülő van a 4db csatarepülő kilövése lényegesen könnyebb) és mindezt úgy, hogy a végére már optimalizáltam. Konrkétan 2×2 gépre bontottam a P47-eses presetemet, és még kettőn crew lock volt, kettővel nyomtam.
A tanulság az, hogy két gép tök elég a presetbe, a bomberek az elején kerülnek elő, utána fölösleges is a meccsben maradni, nekem csak azért nem volt mert vadásszal 100 kill is kell. Valamint az is a tanulság, hogy sokkal nehezebb mint amilyennek látszik. A fronline, légicsapás barátok, olyan meccsekben akár két bombert is ki tudtam lőni, reptér birtoklásban gyakran egyet sem.
-
KROK640
nagyúr
Ejha! Ilyenre nem is emlékszem, hogy lett volna mint most a Svéd J21A1-el, egyetlen géppel nyolc ellenséges gépet lőttem ki.
és eléggé jó meccs volt, 13 kill-el és 2 assistal :
-
Kolbi_30
őstag
A heten nyomtam kicsit..elso 4 meccs ment szepen egesz jol vegeztem(top3 mindig) aztan jott a kompenzálás..a 2 perces agy halál amire ellent lattam mar megnyerték szintü...a spawnrol spanon kilovesek...stb kb 20 meccsbbol 4 win 16 durva bukó..megvettem az uj nemet AA-t FlaRakRad kvazi mar hasznalhatatlen volt..igy vettem GE-t es a maradekot a fejlesztesbol kilottem azzal...igy van hasznalhato AA ismet a setupban..ha fejlesztenem kellett volna az minimum egy honap mert kiszedtek mindig kb azonnal mire megtalaltam a repcsit/helit..ezzel meg sima ismet, csak klikkelgetni kell es jon a kill, akar raketak ellen is, de a jatekos allomany az igen gyengusz..huznam a nemet helikopter agat..gondoltam megnezem a premium maxos nemet helit..kiprobaltam probarepulessel..hat a yt videokban ugye oroszok vannak, ott klikkelget a tag kilovi a raketakat a kill meg porog..ennel lezeres raketak vannak, igy kb mint a dron, amig latod a celt addig jo..ha nem akkor elbasztad..igy nem vettem meg, mert minek..ha 2 evbe telik akkor 2 ev lesz elerni a treeset..60 eurot nem er..
-
Urna
tag
(kissé megkésve a szerverleállás miatt ugyan de nem marad el
)
Mivel most is volt értelmesebb jutalom a BP-ben, ennek is megosztom a boosteres meccseit. Összességében megint jól ment.. az 500-500-as meccset sajna nem sikerült olyan szinten teljesíteni ahogy a korábbiakat. Vegyesen volt itt Turm 3, Német 9,3, BMD-4M, és végül az olasz 9.3 volt megint ami a leginkább kézre állt. Két részletben, egyik du a 100-150-esek, majd a kövin a nagyok.
A BP-ben lévő SL mellett a meccsekkel együtt kb 7,5 Misi jött össze.
Sorban akkor:
100%RP
100RP- 100SL:
100RP- 100SL #2:
150%SL: (ez nem magas kill, csak a sok sok scout miatt ennyi sl)
És akkor a nagyobbak.
200SL-200RP:
300SL-300RP:
400SL-400RP:
És a végére a gyengus 500/500-as: -
Kolbi_30
őstag
válasz
csongi #17193 üzenetére
Hetvegen probalkoztam kicsit...lementem br6 kotvenyfeladat miatt..tankozni olni kellett 1 tankot medium heavi es aaval..2 gyoztes csataban..ahol sikerult buktuk, ahol nem azt nyertuk...gondoltam leszarom vissza fel br12..hat ha 2 percnel tovabb tartott egy csata akkor sokat mondok...megyek kilovok egy tankot nagynehezen...pukk lelonek a halal faszarol..spawn.. itt mar campelve voltam..oke akkor masiknpont..ott is..ok fail..ez vagy 6-7 egymas utanban..nagy elmeny volt..semmi elvezeti erteke nincs a jateknak..tankot kibassza a repulo 13-14 kilometerrol, ha nincsen uj AAd mert nem fizetsz erte penzel.. a flarakrad kvazi semmire sem jo mar..rangen kivulrol jon a raketa, vagy siman gyorsabb a repulo mint a raketaja..csak a balfaszokat lehet vele kiazedni, mar ha radarra kerul egyaltalan..
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki #17189 üzenetére
Azt pedig érdemes frissen tartani, mert akkor eleve céirányosabban úgy tudnak írni az embernek.
Abit... én is nagyon szerettem. ma is létetzik egyébként, de csak kínában, és tulajdonképpen csak átbradnel más alaplapokat. Szóval technikailag létezik, de már árnyéka se önmagának.RX 560-as is nagyon csereérett már, főleg a 4GB VRAM miatt.
Ez a jó a légi csatákban, nyugodtan mehet maxra a grafika
nem akadályoz semmit
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #17187 üzenetére
Az adatlapommal nem sokat törődtem, ez az én hibám.
Annyi a változás, hogy egy RX 560 4 GB-os lett a videókártya, a többi maradt a régi. (ABIT..., hol van ma már az olyan minőség és árazás páros... Az ASUS is már csak árnyéka, egykori önmagának.., no, nem az árazás terén!)
Ezzel együtt tényleg nem mai darab a gépem, de ez idáig az ilyen jellegű játékoknál ez nem volt akadály.
A grafika vissza lett véve alacsonyra, már régebben, mert a túl sok gaz akadályozta a kilátásomat (a földi csatákban).Az utolsó nagyobb path viszont beleköpött ebbe az idilli állapotba, nálam is.
#17188:
Sajnos, már nem megy minden, mai játék, ezen a gépen, de ennek a videókártya a (leg)nagyobb akadálya, inkább, mint a processzor, amin szintén érződik, hogy nem mai darab, de még bírja. (Pl. HoI4 sebességét kell a kampány előrehaladtával lelassítani, akkor tovább bírja szusszal és így nem lép ki programhibával az asztalra...) -
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki #17184 üzenetére
Nekem nem csak csatakezdéskor, hanem pl ha mögém jön egy repülő akkor is sokszor, de nem mindig. Vagy ha pl támadni akarok. Általában csak 1-1 pillanatig tart, de nagyon bosszantó, és a grafika lejjebb vétele sem segít
Egyértelműen nem a nettel van gond. Így csúcsidőben sem erősebb a hatás mint máskor. Gondolom a DX12 módra sikerült akkora gépigényt varázsolni, hogy az embernek gépet legyen kedve cserélni
Egyébként ha gépigény növekedésről van szó, ez a játék egy remek példa : 2015 elején mikor elkezdtem vele játszani akkor I3 4330, 8GB RAM, HD4890 1GB is elég volt a játéknak, 60FPS-re még highon is. GTX950-el mehetett a movie is. Ma egy ilyen gépen HD4890-el, low-on sem indul el. GTX950 2GB-ra cserélve már elindul, de low-on is játszhatatlan.Nem tudom, hogy milyen géped van, de a PCI3.0-ából arra következtetek, hogy 2nd gen vége és 10th gen közötti géped van. Az adatlapodon lévő C2D E6600, Abit QuadGT, 4GB DDR2 Geil, 7900GTO, 750 GB F1 HD753LJ kissé korosnak tűnik ehhez. Gyanítom, hogy a ASRock H97M Pro4, i5 4690, 16 GB DDR3 1600/CL9, ASUS R9 280-DC2T-3GD5 lesz az a gép amiről írsz. Ha igen, akkor itt a VGA a legkomolyabb korlát, de a procit sem ártana erősebbre cserélni
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #17183 üzenetére
A "megakadások" nálam is rendszeresek, főként csatakezdéskor...
De az is lehet, hogy csúcsidőben erőteljesebb ez a "hatás"?!Ez lehet a régi rendszerem elmaradott, belső kapcsolattartási sebességéből is kifolyólag (PCIe 3.0 + SATA), de örülnék neki, hogy azt, ami már működőképes volt, legalább azt ne babrálják el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest