Hirdetés
Hirdetés
-
Musk fasisztának nevezte az ausztrál kormányt, válaszoltak neki
it Ausztrália megbünteti a közösségi cégeket, ha nem gátolják meg a tévinformációk terjedését – Elon Musk fasisztának nevezte az ausztrál kormányt, ahonnan válaszoltak is neki.
-
Assassin's Creed Shadows - Fókuszban a játék világa
gp A franchise legújabb részének premierjére még kicsit várnunk kell, november közepén várható a premier.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
adequate_cou
senior tag
válasz kakuk.tamas #38117 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. Ettől még külön van bizonyos szempontokból a két üzletág, tehát kapcsolat regisztráció szerintem kell hozzá.
-
szabogabor10
veterán
válasz kakuk.tamas #51993 üzenetére
De pont nem az Apple-nél (legalábbis az utóbbi időben).
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
blackmajesty
aktív tag
válasz kakuk.tamas #73819 üzenetére
Igen, augusztustól nem lesz music opció, a spotify-nál kell majd előfizetni.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz kakuk.tamas #98972 üzenetére
Miután ingyen van, és kb két kattintás, én nem bánom.
-
air
nagyúr
válasz kakuk.tamas #98972 üzenetére
Vannak akik nem mobilon élnek közösségi életet. Vagy van egy régi telefonjuk, amit például online navigációra használnak. Erre mondjuk tökéletes.
Nem értem, hogy miért kell leszólni egy ilyen promóciót.
Ha nincs rá szükséged, nem aktiválod. Ennyi.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Arcképgyáros
válasz kakuk.tamas #99579 üzenetére
Előre meg kell kötnöd, mondjuk megkötöd 3-a és 5-e között. Nem utólag fizetendő.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
addikt
Van Wizz Air járat Pöstrűl is
-
Kbali
nagyúr
Ha van lehetőséged, azért kalkulálj egy biztosítást valamelyik összehasonlítós oldalon (pl.: netrisk) - plusz nézd meg, hogyha van bankkártyád, van-e hozzá és milyen feltételű utasbiztosítás.
-
4Grider
nagyúr
válasz kakuk.tamas #100632 üzenetére
Nem írtad, hogy milyen rendelés. Új előfizetés nem lehet?
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #103919 üzenetére
Ez így barokkos túlzás, a körülmények összességét célszerű figyelembe venni. Annak tükrében pedig a válasz: igen, van olyan eset, amikor simán megéri. Mégha nem is sűrűn, de van. Esetleg te meg tudnád indokolni az ellenvéleményedet?
-
szabogabor10
veterán
válasz kakuk.tamas #103919 üzenetére
Ausztriában pl. simán megéri. Ne ragadjunk le Magyarországon.
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #103927 üzenetére
Neked az a jó, nekem pedig kizárt, hogy kellene. Különféle emberek vagyunk, eltérő igényekkel.
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #103929 üzenetére
Arról van szó, bizony - és rájuk is bőven igaz, hogy a körülményektől függően igen, megéri.
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #103941 üzenetére
Ahogy írtam, felhívni nem tudom, bemondja az üzlet nevét, majd minden menüpont átkapcsol a 1414-re. Holnap bemegyek, de nem akarnék autózni 30 percet a semmiért, mert direkt a munkahelyem mellé rendeltem.
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #103943 üzenetére
Allee
-
tylerddd
veterán
-
kory24
őstag
válasz kakuk.tamas #104290 üzenetére
Neten nem lehet így részletre venni, ez nem volt kérdés....
Igen elállok vásárlástól, de ekkor egyúttal lenne raktárkészletükön a termék amit utána egyből meg tudnék venni részletre.
De már meg lett beszélve nem próbálkozok ilyesmit....
Azért köszi.....
-
félisten
válasz kakuk.tamas #104311 üzenetére
Áprilisiban volt telefonban, mert akkor kaptam új sim-et mivel elkevertem. Akkor aktiválás miatt tettem be. Nyugodtan voltam mert mai napig él a szám. Bemegyek rá fogok kezdeni mi van vele. Éve óta csak töltöm. SOS szám volt ha kell. Ilyen megesni velem.... Aaaa nem hiszem el. Még westel volt a Telekom olyan öreg szám. Sőt, ez a szám legalább 13 éves mert tudom mire használtam akkor. Úgy bosszant....
-
madle
őstag
válasz kakuk.tamas #104450 üzenetére
Tuti nem voltam benne a csoportban, teljesen idegen személyek voltak benne 4-en, viszont egy srác Viber képét felismertem mert régi ismerősöm és megvolt a száma. Komolyan már úgy érzem én nézek be valamit, tudom, hogy a telefonszámomon megy a Viber, de ez akkor is ott volt, na meg a 21 óra telefonhasználat.
[ Szerkesztve ]
-
Esqs
tag
válasz kakuk.tamas #104473 üzenetére
Azt hogy érted, hogy „új” szám? Lekérdezted előzetesen, hogy valóban még senki által nem használt számról van-e szó, vagy egyszerűen csak neked volt „új”, de lehet, hogy már korábban megkapta valaki (vagy akár többen is)? Amúgy az 5-össel kezdődőek között elég alacsony valószínűséggel lehetnek még soha nem használt számok, mert már 2002–2003-ban kiadhatóak voltak.
[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
válasz kakuk.tamas #104538 üzenetére
Nem, a boltban nem választhatsz, uúgy adják oda, mintha otthonra szállították volna neked. Uolyan csomagot és szállítólapot adtak, nem pedig a bolti készletből.
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
4Grider
nagyúr
Ezzel csak az a gond, hogy a prepaid ÁSZF-ben nincs nyoma (csak a postpaid-ben). Azaz feltöltős előfizetés esetén nem választható ez a szolgáltatás.
-
btudos
veterán
válasz kakuk.tamas #104542 üzenetére
A bolti prepaid kártya pont ugyanolyan csomagolású, mint amit online megkapsz, tehát előre kiosztott hívószámok vannak hozzárendelt kártyával, amin senki nem tud variálni. A boltban fizikailag rendelkezésre álló számok közül adott esetben - értékesítő jófejségén is múlhat - lehet választani, de nincs olyan megoldás, mint egy postpaid szerződésnél, ahol az értékesítő fog egy random SIM-et, és azt kb. bármilyen számhoz hozzá tudja rendelni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
lugosi
MODERÁTOR
Ez de jó!
Nem lehet online lekérdezni hogy egy adott szám foglalt-e? -
Vangelis
nagyúr
válasz kakuk.tamas #104580 üzenetére
Rögzítettem a hívást
Lehet törvénytelen de mindent rögzítek.
Panaszlevelet , már írtam a telekomnak...
De igazából a beszélgetést vajon rögzítik, mert a hölgy nem mondta amikor hívtam.
0612659479Hát semmiképpen nem hagyom annyiban.... az biztos.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
nagyúr
-
Vangelis
nagyúr
válasz kakuk.tamas #104580 üzenetére
Már romániában szervizelik..... faxa most beszéltem a moto ügyfél-szolgálattal.
-
Vangelis
nagyúr
válasz kakuk.tamas #104586 üzenetére
Igen... meg is írtam nekik....
Viszem vissza és oldják meg.
-
sopruk
senior tag
válasz kakuk.tamas #104584 üzenetére
Szia!
A szolgáltatóknak is tiltva van a hívásrögzítés?
Például hívnak, vagy hívjuk a gáz, villany, telefon stb. szolgáltatót, és eddig mindig bemondta az automata, hogy "hívását rögzítjük" blabla. Ezt már nem tehetik és reklamálhatok a GDPR-re hivatkozva, ha mégis? -
Soulfly842
addikt
válasz kakuk.tamas #104586 üzenetére
ill. (#104586) kakuk.tamas
Lehet, hogy ez tényleg nagyon rosszul jött ki, de az is lehet nem, hogy már úton volt a TMX-hez a csomag, amikor a moto (/kínában valaki megvakarta a feje búbját) gondolt egyet, nem?
Nem szokták ezek a gyártók előre közölni... egyik sem... tudom, hogy a Telekommal vagy szerződésben, ill. tőlük van a vásárlás, de ez most a gyártó oldali 'érdekes újdonság is lehet'.
Vannak olyan gyártók pl. akik csak pickup szervizt támogatnak... és nem is engedik máshogy... sok érdekes sajátosság van sajnos a szervizelés 'csodás' világában.
-
Soulfly842
addikt
válasz kakuk.tamas #104606 üzenetére
Nem sajnos, front terület volt
-
leviske
veterán
válasz kakuk.tamas #104610 üzenetére
A vásárlás 2018. Szeptember 23-án történt a Telekom felszólítása szerint.
MOD: A megőrzési költelezettségre nem gondoltam. Így akkor logikus, hogy nem törölték. Gondolom itt is 5 év lehet a keret.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz kakuk.tamas #104604 üzenetére
Én ezeket értem is, de a gyártó nem fogadja be máshogy.
Ez hivatalosan is kint van a weboldalukon!
Lenovo/Motorola Okostelefonok: Sykes Lenovo ügyfélszolgálat: +36-23-999-704
A Lenovo és Motorola telefonok garanciális és nem garanciális javításait egyaránt, pick-up and return szolgáltatás keretén belül üzemeltetjük Magyarország egész területén. Javítási bejelentését követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.
Más eszközöknél is kint van, hogy szervizpartnerekhez is vihetik, de ennél nincs.
Az még nagyobb hiba viszont, hogy még a TMX e-mail címét írják, hogy ott is le lehet adni ezeket az igényeket
Na, itt egy ékes példa, hogy ezt hogyan kommunikálják/nem kommunikálják, ha még a saját oldalukon is rosszul van!
Én az elméletet abszolúte értem, de sajnos nap, mint nap láttam, hogy a gyakorlat sokkal problémásabb.
-
Soulfly842
addikt
válasz kakuk.tamas #104615 üzenetére
Gondolom ez a külföldi szervizelés miatt van. a 14 napon belüli iránymutató szervizelés elmulasztásának következményeitől jobban félnek mint a jelenlegi helyzetből adódó következményektől Jobb megoldásuk meg egyszerűen nincs.
Csak erre tudok gondolni, hogy ez az oka.
(#104616) 4Grider
Jogos, ez viszont beidegződés volt. 8 év beidegződését nehéz levetkőzni. Próbálok ezekre a beidegződésre odafigyelni, de most elvonták a figyelmemet. Náluk akart lenni, de a freud-i elírás megtréfált.
[ Szerkesztve ]
-
st3v3np3t3r
veterán
válasz kakuk.tamas #104740 üzenetére
rootolhatóság hiányában esélytelen...
az az 5G megjegyzés nem az 5GHz-es wifi inkább? mert azt is 5G-ként szokták megemlíteni
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
nagyúr
-
thomas77
senior tag
válasz kakuk.tamas #104851 üzenetére
Ez nem teljesen világos számomra. VoLTÉ-ről simán visszavált 3G vagy 2G-re. Vajon miért nem sikerül wifiről 3G-2G váltás? A lassú hívásfelépülési idő miatt?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz kakuk.tamas #104851 üzenetére
Akik foglalkoznak az ilyen dolgokkal és külön preferálják a VoLTE hívást, azoknak nem lesz ilyen tekintetben probléma a WoWiFi, meg aztán sokkal jobb az országos 4G lefedettség, mint a 3G-s, így nincs is nagy jelentősége a dolognak.
st3v3np3t3r: A VoLTE lényege pont az (a 3G HD ellenében), hogy nem számít, mi a helyzet a másik oldalon, ha nálam adottak a feltételek, én központig minden esetben 4G-n telefonálok, a másik fél miatt az én kapcsolatom nem fog leváltani akkor sem 3G-re vagy 2G-re, ha a másik fél azok valamelyikét használja.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
válasz kakuk.tamas #104826 üzenetére
Bizony ám
-
szabogabor10
veterán
válasz kakuk.tamas #104868 üzenetére
A 4G-re nekem BP-en sok panaszom nincs.
-
legenda
válasz kakuk.tamas #104868 üzenetére
Hazánkban a Telekomnak van a legjobb 4G hálózata, ami még világviszonylatban is a legjobbak közé tartozik. (Részben ezért is szeretnek itt tesztelgetni új dolgokat, a jó technika mellé, viszonylag jók a környezeti adottságok is.)
Bogyó bá': Online is lehet intézni: [link]
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tomp
félisten
válasz kakuk.tamas #104870 üzenetére
A kérdés, hogy mennyi tűrése lesz a dolognak, 1-2 mp kiesést elvisel-e majd, de remélhetőleg igen.
Év végén teszteltem a Telekom VoWiFi-t. Ha kirántottam a upc-s modemet a telefon alól a telefon nagyon gyorsan reagált rá. "Hívás befejezve"
Pedig elméletben itt is át kellett volna vennie a VoLTE-nek a hívást de nem tette. Csak a manuális wifi kikapcsolásnál vette át. De ott a telefon lassabban is kapcsolta ki a wifit. Gondolom megvárta amíg a VoLTE kapcsolat elindul. -
Vangelis
nagyúr
válasz kakuk.tamas #104912 üzenetére
Ahh.. ennek semmi értelme...
Soha nem szoktam feladni ... de ezek marhák....
-
goop
őstag
válasz kakuk.tamas #105270 üzenetére
Nem kell, mivel tartozékként veszi meg.
-
fornettisuti
veterán
válasz kakuk.tamas #105320 üzenetére
Pár napja, erről érdeklődtem én is, miből gondolják ezt a nettó hülyeséget.
A legütősebb érv az volt, hogy ha youtubeon beleakar nézni/tekerni, hogy jó-e akkor betölti az egészet, pillanatok alatt.
Onnantól kb. elengedtem a dolgot és nyomtam egy facepalmot inkább.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #105473 üzenetére
Ahogy mondod: elvileg nem tud senki sem mínuszba menni. A gyakorlat pedig az, hogy már több ilyen esetet is láttam.
-
nagyúr
válasz kakuk.tamas #105475 üzenetére
Telekom hibája, ahová vinné éppen a számot a kolléga? Igazi prebug ez akkor.
P-nél te mentél le erős minuszba és még ők fizettek? No ezek a cégek szoktak eltűnni.....
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #105475 üzenetére
Telenornál múltkor is megesett, akoor talán -40 volt az egyenleg.
Telekomnál még ilyen nem fordult elő, mert mint fő kártya, azon van mindig.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz kakuk.tamas #105542 üzenetére
NFC SIMed van kb 5-7 éve volt mobiltárca, azzal működött.
-
Keem1
addikt
válasz kakuk.tamas #105544 üzenetére
Már nem. Két éve szűnt meg, de még utána is lehetett kapni beragadt készletről simet, mivel minden másban megegyezett a hagyományossal. De az NFC funkciója már nem használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?