- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bombibmw
veterán
válasz
szalai112 #138548 üzenetére
Igen türelmes voltam pedig nem az erősségem.
Nem szeretem, ha hülyének néznek és ezek mindent úgy csinálnak, hogy annak legyél nézve.
A kiscsajt az Árkádban majdnem elküldtem de aztán hagytam, mert volt más dolgom is.
A Pólusról eddig jobb véleménnyel vagyok, de majd meglátjuk.
Köszi a választ! -
bombibmw
veterán
válasz
szalai112 #138546 üzenetére
A chateseknek fogalmuk sincs semmiről, de úgy kb. egyiknek se.
Két emberrel beszéltem chaten, egyel a 1414-en és személyesen is voltam az Árkádban, ahol a nő már majdnem elhajtott, olyan volt, mintha sietne valahova, gondolom sza.ni, vagy nem tudom.
Tiszta vicc, hogy egy ekkora cégnél ez megengedhető.
Mindegyik vakon van.
Amúgy nem tudok, csak egy számot kiválasztani, random dobálja be az összeset, csak azt nem, amelyiket kéne.
Holnap még bemegyek a Pólusba, aztán ha ott is ez lesz, hagyom a francba és veszek egyösszegben telefont. -
Statikus
senior tag
válasz
szalai112 #131236 üzenetére
Végre valaki, aki képben van.
Budapest több pontján próbáltam több Telekomos kártyával, sehol semmi.
Amit írtál abból jól értem, hogy Telekom Budapesten 1800 Band3 és 2600 Band7 szolgáltat?
A kártya viszont kompatibilis ezekkel az alapján, amit találtál.
Akkor nem ez a hiba? -
szalai112
senior tag
válasz
szalai112 #131235 üzenetére
4G/LTE 800 [Band 20] (791 ~ 821 MHz): elsősorban (Vodafone által használt) vidéken, valamint gyérebben lakott területek esetén4G/LTE 1800 [Band 3] (1805 ~ 1880 MHz): Telenor és Telekom nem épített új hálózatot/rendszert, hanem inkább (közösen) használja a régit4G/LTE 2600 [Band 7] (2620 ~ 2690 MHz): elsősorban Vodafone által használt, valamint Telekom a határ mentén, illetve zsúfolt (használati) helyeken (pl. Budapest belváros, nagyobb rendezvények, 4-es metró, stb.)
-
kychy
csendes tag
válasz
szalai112 #130675 üzenetére
Ugyanebben a cipoben jarok... Mobil M + GigaerosNet +, 7025 jelenleg, most ugyanezt a tudast 9723-ert kapnam, es ami meg vicc hogy erre 35ezer a keszulek kedvezmeny, de uj elofizetokent 50ezret adnanak... Ma uzletben megkerdeztem ezt a kozel 30%-os arkulonbseget, azt mondtak ez van, megszunt a 50% kedvezmeny a mobilnetre ami magenta1-ben volt.
-
slice14
veterán
-
BBke
tag
válasz
szalai112 #124168 üzenetére
Ez nagyon új… igaz, OTP-s vagyok de 1 kártya elég, nem bonyolítom a dolgot
Csökken az OTP ügyfelek száma?
Maradok a szolgáltatói törlesztésnél.
Ha már a bankot is bevonják a bizniszbe, abból csak az ügyfél jöhet ki rosszulRégen is volt valami hitelkártya előfizetéseseknek, még a Westel korszskban…
-
válasz
szalai112 #123379 üzenetére
Szia,
2019. szeptembere óta használok eSIM-et, minden ok.
Van előnye és hátránya is, például ha ellopnák netán a telefont, nem lehet csak úgy kidobni abból, hogy nehezebb legyen megtalálni a készüléket - több is van, egyet ragadtam csak ki -, ellenben ha gond lenne a telefonnal és csak fizikai SIM-es másik készülék van, akkor üzletben kell átcseréltetni, ami nem mindig megoldható azonnal. -
szemesi69
addikt
-
válasz
szalai112 #123056 üzenetére
Nekem ezt dobja most Mageta 1 kapcsán, az alábbiak szerint:
Meglévő Gigaerős Net 1000/1000 díjcsomag + Szuper Családi HD díjcsomag, ezek szűk 2 hónapja lettek bekötve 1 év hűséggel, most 2 évet írnék alá, pontosabban megtoldanám bő 1 évvel.
3 mobil előfizetés, ezeken régóta nincs hűség, régebbi díjcsomagban vannak, most mindegyiknél váltanék az aktuális Mobil M + 4 GB díjcsomagra és 2 év hűséget írnék alá.Adott esetben még annyi sincs a kedvezmény, mint amennyivel többet kifizetnénk a 3 mobilra a 2 év alatt az új díjcsomagokban, márpedig ha a felár adta többletet nem használjuk ki - jelen állás szerint nem -, akkor nem éri meg azokra a váltás és a hűség.
-
-
-
Buckey
őstag
válasz
szalai112 #122650 üzenetére
Xbox, PS4-5 nincs, Win10 telepítőt nem töltök le, mint ahogy Win10 update sincs (Linuxot használok). De szerintem azért egy-két Win10 update-től nem kellene összeomlani a rendszernek, nem is omlik össze, ha jól tudom. Linux telepítőtől, frissítésektől sem omlott még össze egyszer sem.
-
Buckey
őstag
válasz
szalai112 #122646 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
Ez így nem jó, bár, eddig meg voltam a feltöltés nélkül.
Mondjuk volt már havonta egy-két P2P (torrent, és csakis éjszaka!) letöltés (feltöltéssel nem foglalkoztam), és volt olyan, amikor majdnem 2 TB anyagot kellett leszednem, de semmi büntetés nem jött. Akkor ezek szerint a feltöltés van csak korlátozva?Azt hittem, valami beállítási hiba van a rendszeremben (bár, lehet, hogy ez sincs kizárva).
Sebaj, megleszek nélküle, mint ahogy eddig is megvoltam. Csak most (másodszor) kíváncsivá tett, hogy miért nem lehet filmet nézni NAS-ról mobilneten keresztül. Akkor WIFI-vel nem próbáltam, és azt hittem, a NAS (QNAP TS-228) a gyenge. Ezek szerint nem.
De azért kipróbálom videóhívással (Signal), az is igényel némi feltöltési sebességet, és ha jól tudom P2P kapcsolatot használ. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest