Hirdetés
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony WF-C510 - beérett a folytatás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
társkártya nincs ha jól értelmezem aszf-ét?
egy kicsit pofátlan árak társkártyára[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
válasz kicsihuszar #83131 üzenetére
Most kérem a wifi fon
user passwordot amit smsben küldenek ell , mivel hétvégén váltotam mobil l csomagra
most mondták telefonban hogy várni kell kb az év közepén alakul a dolog[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
Sziasztok múltkori képet posztolóm csak is azért mert vannak infóim miért 5750Ft a XL csomag!
Azért de más díj csomagra is érvényes a kedvezőbb havidí ha meg nézitek a képet!
1Új Magenta1-es dijcsomag miatt vagy magenta1 leszel ha van 1-vagy 2 szolgáltatásod készülék nélkül
2Vagy meg újítod a magenta1 díjcsomagod vagy is amikor lejár a hűség! szintén készülék nélkül
Így majd elgondolkozom a XL csomagon mert nem sokára le jár a hűségem, lesz okom rá csücsülni a telefonra.
Sok ismerősöm van akinek nincs face vagy skype és társai[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Készíttetem egy videót hogy hogyan változnak az árak a magenta1 csomag összeállításban.
Okosoktól véleményt kérnék mert telefonban tagadnak mindent pedig azt mondták hogy megnézték úgy ahogy én!
Íme a videó link je [link]
De az összes moduláris havi díjas árai módosulnak jóvolta alacsonyban mint kéne!
és csak egy telekomos ismerte ell az árakat, ahogy olvastam a topicot ők se vannak a helyzet magaslatán
De ez így ajánlat tétel az ügyfelek felé vagy elfogadja vagy nem .
és én mindegyikről hangfelvételt készítettem tagadjanak ha tudnak[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
Miért van két ár különbözet , magenta1 csomag összeálitásban alacsonyabb a mobil hang díj csomag, de önmagában ha díjcsomagot modositok ugy drágább.
Úgy gondolom hogy új magenta előfizetőknek kedvezőbb[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Ha havi díjasból átmegyek dominosba és 30 nap múlva ismét előfizetőbe megyek akkor úgy új előfizetőnek számítok? -
szalai112
senior tag
válasz enginev3.0 #84231 üzenetére
Ne legyenek illúziód, ha nem pre-paides csomagot használsz(nem),
akkor rákövetkező hónapban bármikor jöhet a számla az ASZF feltételeinek
a megszegésével létrejött nem szabályszerű internet-vételezés miatt.Ezért nem találsz a Neten ezer helyen az ilyen és ilyesféle szolgáltatói ajánlatok kijátszására
vonatkozó "trükköket" és leírásokat.Ergo elég egyszer ránézni a szolgáltatódnak az adatforgalmadra és máris buktad a mutatványt.
-
szalai112
senior tag
válasz szalai112 #84232 üzenetére
Idézet a [link] aszf-ből
21 oldalról
Nem minősül az adott forgalomtípusnak megfelelő korlátlanul használható forgalmazásnak az adott forgalom
szabványos protokolloktól eltérő módon történő megvalósulása (pl. addícionális, nem a protokoll részéhez tartozó, SSH
vagy egyéb titkosított csatornákon keresztül történő forgalmazás) vagy a virtuális magánhálózaton (VPN) keresztül
megvalósított forgalmazás.[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Korlátlan böngészés és e-mail opció megéri?
Lehet aktiválom holnaptól nins már!
Mivel én ugy is csak böngészek a telemon -
szalai112
senior tag
-
szalai112
senior tag
Sziasztok magentás vagyok
Ha 08.026 jár le az előfizum mobilra ha kérek szám cserét akkor jár az az 50ezerFT kedvezmény? -
szalai112
senior tag
válasz dptrsk #85309 üzenetére
Vagyis új előfizetést, a régit le mondani értem
cseszhetem mert akkor megszűnik a magenta1 és visszamenőleg kötbér.
De ha 1 hónapja előtte kérek új előfizetést akkor megadják!
DE 08.26-nál jeleznem kell hogy új szám lesz a fő kártya , ha nem jelzem akkor megint kötbér követelnek[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
A Telekom oldala is fel ajánlotta nekem a hűség hosszabbítást.
A Samsung Galaxy J3 matt megkapnám 1273 FT-ért Mobil L + 1Gb havidijért
400mb netel 19 273Ft-ért -
szalai112
senior tag
Ha a Telekomnál lesz korlátlan net, én úgy tudom elképzelni hogy sávszélesség lesz fizetve .
Vagy külön opció lesz , hasonlóan mint a éjszakai net -
szalai112
senior tag
válasz enginev3.0 #86379 üzenetére
Még nincs mobilinternet szolgáltatásomAmennyiben nincs mobilinternet szolgáltatásod, de szeretnél a hétvégén korlátlanul netezni, kapcsold be a NapiNet szolgáltatást. Ehhez a +napinet kódot küldd el a 1414-es telefonszámra (az SMS küldése díjmentes), és a készüléked beállításaiban engedélyezd az adatforgalmazást.11) A korlátlan hétvége során a NapiNet használatáért nem számítunk fel díjat, a szolgáltatás napidíja azonban a hétvégét követően 181 Ft/10MB. Ha a továbbiakban nem szeretnéd a NapiNetet használni, kérjük küldd el a –napinet kódot május 28-án 23:59-ig a 1414-es telefonszámra (az SMS küldése díjmentes).
A május 26-án 00:01után aktivált Domino SIM-kártyákon a kedvezményt nem tudjuk érvényesíteni.
[link] -
szalai112
senior tag
válasz enginev3.0 #86448 üzenetére
Akkor a többi mivel tudhat többet
-
-
szalai112
senior tag
Korlátlan nyári adatforgalom
Új vagy meglévő Mobil L vagy Mobil XL hang díjcsomag előfizetők 2017.06.01. – 2017.08.31.
A promóció időszakában a Mobil L, illetve a Mobil XL hang díjcsomagra 24 hónapos határozott idejű szerződést kötő/vagy azzal már rendelkező előfizetők számára elérhető az ajánlat.
A promóció időszakában kötött előfizetői szerződések esetén automatikusan, azt promóció indulását megelőzően kötött előfizetői szerződések esetén pedig az előfizető a Telekom Applikáción történő megrendelését követően tudja igénybe venni.
A mobil adatmennyiség korlátlansága kizárólag belföldi adatforgalmazásra vonatkozik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen