Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
Van egy multisim-em, amit beraktam egy másik telefonba netezésre. Van valami olyan app, amivel ki lehetne kaocsolni, hogy bejövő hívásaimat ne jelezze ki?
-
Az ios telekom appban miért nincs díjcsomagváltás lehetősége?
-
btudos
nagyúr
válasz
Gubu0101
üzenetére
A Telekom DE-nek (meg úgy általában más országok helyi Telekom leányvállalatainak) hálózatilag az égegyadta világon semmi köze a Magyar Telekomhoz, szóval értelmezhetetlen a saját hálózaton roamingolás. A magyar viszonyokhoz szokva egyébként is meglepő lehet, hogy külföldön lényegesen rosszabb a mobilhálózat, valószínűleg a sebesség helyi kártyával sem lenne sokkal magasabb, a roamingnak ehhez nem sok köze van.
-
Gubu0101
veterán
Olyankor mivan,ha most aktivaltam ez e-simet,roaming be van kapcsolva,jelzi is a telefon,hogy 5G-n vagyok,viszont internet az nincs,ker valami halozat bejelentkezest,meg hogy nezzek roaming adatcsomagot.Augy az van 16 Gb.Egyenlore kikapcsoltam a telefont,hagyom gondolkozni
Esetleg kell valmit atallitani
Es nemetben vagyok,ha ez szamit. -
Zeki
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
Az van, hogy új embert találni csak drágábban lehet. De mindenki bérét nagy cégnél emelni nem lehet, mert oda lenne a nyereség. Ezért van sokfele lemorzsolódás, színvonal esés.
-
-
pitiless
senior tag
Az elmúlt pár hétben/hónapban 3 általam használt szolgáltatásnál voltak ilyen jellegű változások.
Az egyik a Telekom, ami most nem igazán zavar, mert nem veszek semmit, nem kell semmi plusz szolgáltatás, de látom, hogy pl. a webshop nem az előnyére változott.
A másik a Vodafone
.
A harmadik az MVM. Ők is frissítettek, azóta 4-8 e-mailben értesítenek arról, hogy megkezdődött a diktálási időszak. Az utolsó napon... -
Joachim21
őstag
Úgy látszik nem csak engem zavar az új webshop. A Chatről is a régi weboldalra irányítottak, mert "az sokkal átláthatóbb" alapon. Ha a telekom diszpécserei is oda küldik az embert, és azt írják, hogy az új nem olyan népszerű és hiányoznak funkciói az eléggé elgondolkodtató kellene hogy legyen a Telekomnál is. Gondolom jó sok pénz volt az új, tele olyan algoritmussal ami számtalan nem kért szart is a kosaradba tesz ha nem figyelsz. Vásárlói élmény megszünt a Telekomnál, vagy van olyan hogy negatívba fordul az élmény? Azt hiszem az a csalódás kategória már.
-
kiki89
aktív tag
Sziasztok! Másnak is szokott a telekom alkalmazás felkínálni tarifa csomag váltásra lehetőséget plusz kedvezménnyel összekötve? Nekem most pl azt ajánlja, hogy ha tarifát váltok akkor 30 nap korlátlan beszéd és internet. Ez egy sztenderd vagy van akinek más ajánlata van? Illetve ezt szokták változtatni bizonyos időnként?
-
Indian74
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Rendben lehet hogy nem ide tartozik ezért sorry,de pl tárhely mekkora,proceszor tipusa,vagy ram Mhz mennyi is?? Mindehol néztem,videokat,más oldalakat de az i3 as tipusról nincs infó,és még A Telekomchat-en sem adtak rendes válasz kérdéseimre,max annyit goog le a barátod...nagyon rendes volt a fiatal srác

És hol kérdezzem meg,van-e ilyen jellegü fórum?? -
seger
addikt
4G hang probléma. Telekom szerint aktív, telefonon bekapcsolva,
Ha hívást indítok, mégis lekapcsol a net a készüléken.
Xiaomi mi 11Ötlet?
-
altair66
csendes tag
válasz
seger
üzenetére
65-70 percet használtam
4-ből 2 csík a térerő band 4g-n
Csak a 2.4 es wifije volt bekapcsolva
Ezalatt a 60 perc alatt kb 6.5 giga fogyasztással zömmel 4k folyamatos videozással közbe kis fórumozással facebookozással úgy, hogy egy db eszköz csatlakozott rá fogyasztott 15%-ot az akkujából -
válasz
herdsman12
üzenetére
Amikor legutóbb itt jártam, még csak apk volt, de ha ki tudod szedni belőle, akkor az jó lesz úgy, írja is miből áll az xapk....nekünk meg csak a base APK kell.
The XAPK (Base APK + Split APKs) File, How to Install .XAPK File?Nem tudom, miért bonyolítják, ami eddig eccerű volt. Amúgy ja, valami gixer mindig van a Telekom App-pal, de ezt már megszokhattuk.
-
törölt tag
Telekom appot havi egyszer nyitom meg számlát fizetni, tegnap nekem is hibát dobott, próbáljam később. Egy óra múlva már sikerült. (iOS 14.8)
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!! Valaki tudna nekem valami infot adni,mert a telekom oldalán nem minden információ van feltüntetve.Erröl a gépröl lenne szó,
ASUS AIO V241EAK
[link]
-
Kaba
veterán
válasz
anderledani
üzenetére
Rendelheted Pick Pack pontra és tetszőleges belföldi címre is(munkahely,tartózkodási hely stb.),mivel egy szerződés nélküli mobiltelefont szeretnél vásárolni listaáron.
-
Winne
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Így értettem én is.

-
altair66
csendes tag
válasz
seger
üzenetére
Általában hálózatról használom leginkább de ha pl 2.4 ghz-n sugároz csak és streaming meg böngészés úgyis jópár órát kibír
De csinálok neked egy tesztet, hogy meddig bírja (4g band 7 és 60% körüli a térerő)
Melyik frekit használnád rajta inkább?
2.4 5 vagy mindkettő egyszerre?
A teszt miatt kérdem -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
herdsman12
üzenetére
Lehet megoldható, de ne fűzz hozzá sok reményt.
-
viktorhu
veterán
válasz
anderledani
üzenetére
Nem lehet személyes átvétellel rendelni? Én annak idején későig nyitva tartó pick pack pontra rendeltem, és ott szépen megnézték a személyimet, és ideadták a terméket.
-
anderledani
őstag
Hogy a viharba lehetséges az, hogy egy helyi Telekom üzletbe (Budakalász Auchan) már 1 hete nem érkezik iPhone 13 mini? Sajnos nem tudjuk futárral rendelni mivel személyivel lehet csak átvenni.
-
válasz
herdsman12
üzenetére
Itt vannak a régebbi verziók is!

Azért ez csak eccerűbb, mint a Linuxos gubancok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
herdsman12
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Androidot keresek.
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
herdsman12
üzenetére
ios vagy android app?
-
seger
addikt
4G hordozható wifinek mi lenne a jó? Telekomnál huawei és alcatel van.
Ajánlott valamelyik? -
Kbali
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Most működik
-
Gubu0101
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nekem is,ugyan ez
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Lehalt a telekom app... először http500 timed out, utána meg meg már csak hiba történt üzenet...
-
Indian74
senior tag
Szerintetek lesz ebben az évben Cyber November
-
Kaba
veterán
válasz
Helmoras
üzenetére
Amennyiben mindenképpen eladni szeretnél akkor válassz egy márkás akciós vagy ÁK ár alatti vagy körülötti terméket és ne csak mobilra korlátozd a keresést(így a tiltási lehetőség kiküszöbölve),vehetsz pl.PS 5-öst is keresett termék és jó árban is van a Telekomnál,vagy pl.iPadot is szintén jól eladható.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Mai napra:
Domino Day 600 MB és 60 perc -
Dilikutya
félisten
válasz
anderledani
üzenetére
Ez mondjuk nem érv, hogy valakitől átvegyem a listaáron megvett telefont.

Továbbmegyek, ha annyira kell, inkább beesek az utcáról, és kihozom Dominoval. Ilyen értékű telefonnál én már mellőzném a legkisebb cigánykodást is. -
Joachim21
őstag
13 Pro Maxok érkezéséről van bármilyen információ is? Azt tudja valaki a Telekom miért nem forgalmaz Ezüst Pro maxot? Még csak fel sem vitték a rendszerbe, a Pro ezüst legalább elvileg ott van.
-
Kaba
veterán
válasz
Helmoras
üzenetére
A gariztatással nincsen gond,akinél a számla van az tud gariztatni.Hiába fizeted ki egyösszegben,mégsem a listaárat fizeted,hanem a készülékkedvezménnyel csökkentett árat a hűséged miatt.A készüléket a Telekom letilthatja amennyiben nem fizeted a havi számlát.
Ettől függetlenül megveheted a mobilt,mivel ezt sokan nem tudják,vagy csak az ár érdekli őket. -
Helmoras
őstag
-
Kaba
veterán
válasz
anderledani
üzenetére
Az istyle.hu oldalon is megvásárolható az iPhone 13 több színben és olcsóbban.
-
törölt tag
válasz
anderledani
üzenetére
És nem bírják ki pár hétig? Lesz máshol is pl webshop, offline üzlet... nem csak szolgáltatónál. Ha már vki annyira oda van érte...
-
Helmoras
őstag
válasz
Panthera
üzenetére
Sziasztok! Lejár a husegem es hosszabbitanek ket evre kb 65 ezer forint keszulekkedvezmenyem van, nincs igazan semmire szuksegem, szoval kihoznek valami mobiltelefont amit aztan kicsit olcsobban eladnek, van valami tippetek adott keszulekre? Par tizessel felé mehetünk...
Elore is koszi a tippet
-
seger
addikt
Ha minden előfizetésemen van hűség, listaáron tudok attól vásárolni?
-
Maist
senior tag
válasz
Panthera
üzenetére
Pár napja tűnt el a funkció a Telekom fiókból, én sem látom, pedig nemrég még megvolt, mert nézegettem, mik közül tudnék választani. Én is flottás kártyával vagyok, én is csak az eseti bővítést látom csak most, ha belépek.
Ilyesmi gomb volt, mint itt a díjcsomagváltás, csak net módosítása felirat volt rajta, úgy emlékszem:
-
Sziasztok!
Net csomagot módosítanék meglévő flottás díjcsomagom esetén. A tájékoztató szerint ezt lehet a Telekom weboldalán is.
Belépés után flottás előfizetésednél válaszd a net módosítás linket vagy a Beállításokon belül válaszd a Testreszabást, és azon belül az Internetet, ahol elérhető a Flotta Net módosítás. Én csak eseti adatbővítőket látok. Először a 1414et próbáltam, de egy automatával történt "beszélgetést" követően (mióta van ilyen?) nem volt türelmem kivárni, hogy egy élő emberrel beszéljek végre. -
nobiand
aktív tag
Kaptam egy értesítést az appban, hogy 50% net havidíj kedvezmény + 30gb 90 napra. Abban az esetben, ha aláírok egy évet. De hibára fut mikor rálépek. Ez valós ajánlat lenne, vagy valami hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 10
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
En csak kicsit tobbre szamitottam,kezdtem orulni mikor megjelent az ikon
Es nemetben vagyok,ha ez szamit.
megnyugodtam, hogy nem csak nekem esik rosszul amiket művel a rendszer.

... Tavaly elött nagyon jól kifogtam utolsó napra a 32" Hitachi TV+XboxOneS 65ezerért a kettőt