- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
Sziasztok,
Ha lejárt hűségidős előfizetésről úgy váltok másik csomagra, hogy a honlapon "Díjcsomagváltásnál" beállítom a kívánt új csomagot, úgy az eddigi "kedvezményeim" megmaradnak? Kérdeztem már előzőleg, de ezt a verziót még nem gondoltam át. Hátha maradna az új csomagomon a meglévő -1500Ft kedvezmény...
-
r4z
nagyúr
válasz zzola #122496 üzenetére
Ah valoban, koszi! Telefonon nem tekertem lejjebb, amikor mar keszulekeket ajanlgatott. Utalom, hogy minden erdemi info aprobetus, es hogy evrol evre minden csak dragul es jobban korlatozodik Legalabb a dupla mobilnetemet nem vettek meg el, uj Magentahoz mar az se jar.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
A Magenta1-es csaladi ingyenes beszelgetes opcionak mik a pontos feltetelei? Egy linket megkoszonnek, az istennek se talalom..
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #122492 üzenetére
Ahham. Köszönöm.
Netnél van i betű ott írja hogy holnap lejár 46mb a 2gb ból (holnap lesz 1 hete hogy töltöttem) de hogy a többivel mi lesz percnél meg nincs is I betű, de így már tudom hogy holnap ugrik az is.
Igen egyszerre volt több feltöltés.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz MadMancs #122491 üzenetére
A feltöltési bónusz 7 napig érvényes. Ha az "i" betűt kinyitod, és ott nem írja pontosan, akkor az sms vagy az app "Feltöltésnapló" része lehet még támpont.
Egyszerre volt több feltöltésed? Lehet jobban jártál volna, ha időben eltoltad volna őket (pl. hetente, így minden héten ott lett volna az adott bónusz).
A percek csak Telekom mobil irányba érvényesek. -
veterán
Sziasztok. Ez tudja valaki meddig használható fel? Illetve net se teljesen érthető már. 2,9Gb ból elérhető még 2Gb amiből éjfélkor lejár 46mb. És a többi meddig érvényes vajon. Régebben egyszerűbb volt, kérek perec írta mindenhez meddig oké.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
mirci18
addikt
Sziasztok
Gondolkoztam mobil csomag újításán de meglepődve tapasztaltam hogy újra fix az internet csomagok vannak.
Eddig mobil m csomagot használtam plusz 3 gb mobilnetet és mellé járt ajándékba 3gb mivel magenta 1-es vagyok.
Ha jól látom 4 és 15 gb-os csomagnál nincs magenta 1-es duplázás.
Jól gondolom?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
veterán
válasz Landsmann #122486 üzenetére
Erre valóban maraton a legmegfelelőbb választás. :) Nekem egy flottás eSIM volt munkahelyi net címén, de osztottam szoroztam, jobban járok dominóval. YouTube music tud letölteni, minden másra meg elég munka közbenre (pár Messenger/Viber üzenet, néha ph app) 1gb/hónap kijövök. Szóval beszereztem egy domino simet, flottás eSIM et meg lemondtam következő számlazárással.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Landsmann
addikt
válasz MadMancs #122485 üzenetére
Ahha. Nem tudtam hogy működik, nem használtam Telekom szolgáltatást. Most is csak azért, mert a Maratonnal hosszú időre el tudom látni a telefont internettel. Navigáció, egy kis böngészés, ilyesmi. Frissítésekre ott a wifi. Másiki telefonon az előfizetéshez tartozó 100 mega arra bővel elég, hogy az e-maileket meg tudjam nézni.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
veterán
válasz Landsmann #122481 üzenetére
Ahogy írták addig ameddig el a kártya.
Egyébként ha nem szólsz Vandához kb fél-1 percig akkor kapcsolja a régi hagyományos gombos menürendszert ami után már lesz élő ember.
-
Landsmann
addikt
Köszönöm a választ. Aktiváltam a Maratont, de annak sehol semmi nyoma, pedig Vanda is azt mondta, meg az SMS is megjött. Az egyenleg sem ment lejjebb. Érdekes.
Na, már frissült, hozzá adódott.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Landsmann
addikt
Vettem egy Domino SIM kártyát. Azt írja, hogy adnak 500 megát és 40 perc beszédet. Azt viszont sehol sem találom, hogy ez mennyi időre szól. Vandából nem tudtam kiszedni, élő emberhez meg nem jutottam el.
-
snooze
veterán
válasz kovacsmi_74 #122471 üzenetére
akkor nem volt mobilnet,néztem..este 6-kor jött az sms,hogy aktiv..
GO Gunners!!!
-
G@ben
addikt
válasz isti732712 #122468 üzenetére
6.0.1-em van. Pedig frissítés után egyszer még használtam! Mindegy, ezt megreklamálom, hogy akkor hétvégére kérem az 500 megát, úgyis akkor használnám jobban.
elfelejtette: az rendben, hogy visszarakok egy régit, de az ingyen net határideje már lejárt.
[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz snooze #122443 üzenetére
Visszajelzés a tegnapi DD 500 MB-hoz.
Reggel bekapcsoltam, és úgy van, ahogy tippeltem. Ott nekem sem mutat semmit (tehát az egyenleget), csak az aktív szolgáltatásoknál van kipipálva, hogy aktív. Mondjuk én kaptam sms-t is.
Egy próbát azért tehettél (?) volna, van-e mobilneted? -
elfelejtette
veterán
válasz G@ben #122458 üzenetére
Redmi 3s-em van android 6-tal, én letöltöttem apkpure.com-ról az előző 18.2-es verziót, az simán működik.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
isti732712
aktív tag
válasz G@ben #122454 üzenetére
6-os android verziótól lefele nem működik,egy darabig nem is fog! Bejelentettem,már egy hete keresik a megoldást a problémára nagyon igyekeznek....
Annyit tudok tanácsolni tiltsd le az automatikus frissítést és a telekom app ot rakd vissza ,mármint az előzőt! Nekem így müxik semmi gond! Egyszer majd csak kiadnak egy kompatibilis változatotMerek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
Laki
tag
Üdv,valaki tudja hogyan lehet használni a vowifit?Most lettem tmobos,pont emiatt s10+ al
-
veterán
Sziasztok. Felfedeztem egy érdekes dolgot. Bár nem biztos hogy Telekom specifikus dolog, lehet inkább teló, de más szolgáltatóval nem tudom ugye megnézni. Adott munkahelyemen egy helyiség, extra módon árnyékolt, és adott egy Telekom eSIM + 1 domino fizikai sim, felfedeztem hogy eSIM el ott EDGE vagy segélyhívás, viszont dominó simmel igaz -120 as értékkel de 4G ami ha nem is száguld, de működik. Mindkét SIM B20. Teljesen véletlen derült ki mikor véletlen domino maradt aktív és egyszercsak jöttek üzenetek. Több alkalommal próbáltam , oda vissza váltva simek között, ugyanaz. Meglepő, úgy tudtam simnek azonosításon kívül nincs sok szerepe.
-
félisten
-
G@ben
addikt
Köszi! Akkor majd megreklamálom, hátha adnak valamit helyette.
-
G@ben
addikt
Az app megy nálatok? Tegnap este óta a T-s kezdőképernyő közben bezár.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, létezik még a katolikus flotta? Mert kollégám szerint nem, illetve már nem lehet belépni. Viszont mi tegnap mégis megkaptuk az igazolást, de állítólag az nem lesz elég, stb..? A másik kérdésem, hogy tudtommal nincs vagy nagyon kevés a mobilnet a csomagban, erre milyen megoldások léteznek? Illetve magáról a flottáról van infó, hogy milyen a percdíj, havidíj? Az üzletkötőm erről nem nyilatkozott, kicsit olyan az érzésem mintha le akarna beszélni róla.
Köszönöm a válaszokat!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
veterán
-
Landsmann
addikt
A VoLTE támogatott a Xiaomi Redmi 9-en a Telekomnál?
-
törölt tag
-
Caranita
aktív tag
válasz jansky1 #122446 üzenetére
Alap esetben digitális tartalomvásárlásnál a 10000 Ft-os operator billing havi limit az elsődleges egyenleg.
Ha biztosra akarsz menni, szerintem csörögj be, hogy ezt átmenetileg függesszék fel/deaktiválják, használd el az univ egyenleget, majd vissza kérheted a limitet.
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
válasz kovacsmi_74 #122440 üzenetére
appban jelezte,hogy ok..de lehet bekever a hétvégi dolog is,amikor eltüntek a dominos elöfizuk..erre tudok gondolni,mert eddig amikor megrendeltem mindig jött sms,appban is megjelent..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
kovacsmi_74
senior tag
-
snooze
veterán
válasz kovacsmi_74 #122435 üzenetére
bocsánat..se sms,se appban nincs benne,hogy élne..megvolt a repülömód is..
ja,két kártyábol egyiken sem..
egyidöben lett megrendelve..link[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
veterán
válasz Caranita #122437 üzenetére
Sose váltottam még sorrendet, azt se tudtam hogy lehet, és mindig univerzális egyenleget használta eddigi mindenre első körben (play vásárlás és lottó amire én használom). Több elofozetésem is volt már.
-
Caranita
aktív tag
válasz dptrsk #122432 üzenetére
Ennyire nem egyszerű a helyzet.
El kell dönteni, hogy mire költené el az egyenleget.
2 kategória van: Mobilvásárlás és Digitális tartalomvásárlás (carrier billing)
-Mobilvásárlás:
-autópálya matrica
-parkolás
-szerencsejáték
-randivonal kreditvásárlás
-hirdetéskiemelés
-adatbázis szolgáltatásEzeknél a termékeknél az előfizetőnek alapesetben 2 egyenlege van:
-havi limit, ami kezdetben 20ezer Ft
-univerzális egyenleg, amit rá lehet tölteni ahogy a fórumtárs is tetteAz alap egyenleg sorrend 1. havi limit, 2. univerzális egyenleg.
Mobilvásárlásnál ezt lehet módosítani, 1414, üzlet biztosan tud segíteni, de lehet a chat is.
-Digitális tartalomvásárlás:
-AppStore alkalmazásvásárlás és alkalmazáson belüli vásárlás
-Google Play alkalmazásvásárlás és alkalmazáson belüli vásárlásEgyenlegek:
-havi limit, ami 10ezer Ft, és ez teljesen független a mobilvásárlási havi limittől
-univerzális egyenlegItt az alapsorrend szintén 1. havi limit, 2. univerzális egyenleg, de itt a sorrend nem módosítható, kódba van égetve.
Mind a mobilvásárlásnál, mind a digitális tartalomvásárlásnál él a szabály, hogy az egyenlegek nem összevonhatók.
Azt lenne jó tudni, hogy a fórumtárs mire költené el a pénzét, úgy könnyebb kitalálni a megfelelő lépéseket.
-
snooze
veterán
két órája aktiváltam a domino day 500megát,de még semmi..nálatok?
GO Gunners!!!
-
veterán
válasz dptrsk #122432 üzenetére
Play áruházban add hozzá fizetési módként a Magyar Telekom nevezetű fizető eszközt. Utána már ki tudod választani appon belüli/play vásárláskor ezt is.
-
jansky1
senior tag
Sziasztok!
Előfizetéses telefonra töltöttem fel 5000 Ft egyenleget. Hogy tudom alkalmazáson belüli vásárlásra költeni ezt a pénzt?
-
-
DrBubo77
veterán
Már itt volt az ideje, remélem a többi is követi a pédáját:
Sok volt a visszaélés, a Telekom megszüntette az emelt díjas sms-tÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Kaba
veterán
Domino Day 500 MB mobilnet.
Akint érint,ma van az utolsó nap a Magenta1-es es szerencsejáték regisztrációra.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
M5 autópályán , Pest alatt az Auchan Soroksárnál nem megy a mobilnet. Tegnap sem ment délután,ma sem reggel 4G.
-
m1lan
őstag
válasz flegga92 #122423 üzenetére
Az MT azonosító lenne a lényeg, viszont az neki nincsen, mivel nem Telekom ügyfél. Az online fiókja így semmilyen összeköttetésben nincsen a belső rendszerrel, élő szolgáltatás nélkül nem is lehet összekapcsolni a kettőt. Az adatai nem voltak benne a rendszerben, ezért jó eséllyel manuálisan állították elő a számlát/garanciajegyet az üzletben, ilyenkor nem is készül online hozzáférhető dokumentum.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Az asszony tavaly vett listaáron személyesen egy Huawei P30-at amit most el szeretnénk adni. Természetesen a számlát, gari papírt nem találja, gyanítom, hogy csak online rendelés esetén lenne a fiókjában elektronikusan. Van rá mód, hogy pótolja a Telekom IMEI szám alapján? -
UHHH
senior tag
Szintén domino: Kaptam sms-t, hogy bocs az Anyák Napjai gondokért és majd kapok sms-t, ha aktiválnak 1 nap korlátlan beszélgetést...
-
m1lan
őstag
válasz isti732712 #122406 üzenetére
Így mondjuk végképp nem értem, hogy miért a szolgáltatót hibáztatod. Az Xperia Z3 egy közel 7 éves konstrukció, a 6-os Android pedig 6 évvel ezelőtt jelent meg. Ennyi idős készüléken már az a csoda, ha elindul valami.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
UHHH
senior tag
Szintén: Domino számom ugrott fiókból. Felvettem újra, de nagyon furán viselkedik, csak homokóra. S nem csak az appot használom, hanem weben is ugrott!
-
isti732712
aktív tag
válasz szabonagyur #122409 üzenetére
Bejelentettem!
Még támogatott!
Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
félisten
válasz isti732712 #122407 üzenetére
Akkor meg be kell jelenteni.
Van millió meg egy droidos telefon, nem tesztelhetnek le mindent. Lásd itt eddig mindenkinek ment.
Az Android 6.0 meg elég régi ahhoz, hogy nem tesztelték rajta ha még támogatott egyáltalán.
-
isti732712
aktív tag
válasz szabonagyur #122405 üzenetére
Abból hogy frissítés előtt tökéletesen működött,és több ismerősömnél sem jó!
Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
félisten
válasz isti732712 #122402 üzenetére
MIből gondolod, hogy a szoftver rossz és nem a telódnál van gond?
-
zzola
titán
válasz isti732712 #122401 üzenetére
Milyen készüléked van?
-
isti732712
aktív tag
válasz #40993792 #122400 üzenetére
De egy teszteletlen programfrissítés kiadása ami hibásan működik az viszont már cselekvésnek minősül tehát innentől van értelme a megjegyzésemnek!
Hidd el nem kötözködni akarok! De hihetetlen hogy szombat óta szenvedek az app-al az az nem szenvedek mert nálam nem jó,nem tudom használni és már kismilliószór kértek türelemre szombat óta,és hát azóta már kedd van,azért van az hogy mostmár eldurrant az agyam kicsit..... De összességében én értem mire akarsz rávilágítani a bejegyzésem kapcsán!Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest