Hirdetés
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Dominóról csak a szám megszűntetésekor lehet visszaigényelni a rátöltött mannit?
-
-
Lackooo84
nagyúr
Szerintetek ez így oké, hogy hó 10-én lemondtam egy mobil előfizetést (amit egyébként csak kegyeleti okokból tartuttunk meg, a szám sosem volt bekapcsolva használva), de a mocsok Telekom mégis egész hónapot kiszámlázta?? Én még ilyet sehol nem tapasztaltam, akárhol lemondtam előfizetést, mindehol tört havi számlát kaptam az adott időszakra. Ez így szerintem eléggé jogsértő, jól gondolom? Mivel mindenkinek csak azért kell fizetni, amit használ, én a hónap utolsó 20 napján már nem voltam előfizető, milyen jogon fizettetnék ki velem? A simet a lemondás másnapján inaktiválták.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Áhá, értem.... Köszi

-
Lackooo84
nagyúr
A kártyás netbővítővel kapcs lenne kérdésem, vannak ezek a havonta megújulók... ezekkel el lehet játszani azt, h csak 1 hónapra aktiválom be? Tehát bektiválom és akkor rögtön le is mondom? És akkor 30 napig használhatom a korlátlant mondjuk? És gondolom az alap, hogy az aktiválástól ketyeg mindig a 30 nap?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem. Ezek nem fogadnak el azt hiszem csak olyat, amit ügyvéd előtt csinálsz.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Hát ez érdekes... volt szerintem vagy 100 Tkom rendelésem már, de mindig az volt a csomagszám.

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Azért írd be a gls csomagkeresőbe az 1+tkom rendelés számot, és voila...

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
A GLS csomagszámot mindig úgy kapod, hogy a Telekomos rendelésszám elé biggyesztesz egy 1-est.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Hát pont ezt nem értem, ez egy elég sűrűn lakott terület, ráadásul a városrész legmagasabb ponja. És talán ez az egyetlen torony a környéken, amin nincs Telekom B28 (Yettelnek van ezen a tornyon). Remélem majd felszerelik akkor itt is. Itt mind3 szolgáltatónak vannak antennái, kivéve digi.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ahogy nézegettem a cellmapper térképen csak ott van 5G ahol B28 is van. Sajnos a mellettem levő tornyon pont nincs...
-
Lackooo84
nagyúr
Amúgy ha ez az 5G még nem az az 5G, akkor miért nem szórják az összes 4G tornyon?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
De mit nézzek, ha a cellmapper nem lát 5G-t? A fő tér környékén látta, amikor egy hete arra jártam, de akkor még nem engedett fel rá.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
y300fire
üzenetére
De ez olyan gagyi, mert ha külön antennával adnák akkor azt mondom ok, de így, hogy ugyanarról megy minden, miért vannak oylan tornyok, amiken nem megy 5G??
Felhívtam a Telekomot, elmondtam mi a nyűgöm (térképük szerint kellene lennie 5G lefedettségnek, gyakorlatilag nuku), erre "háááát ahogy látom egy 2019-es előfizetés (csak a neve az am sokkal régebbi
), meg ehhez 5G simkártya kell stb stb", mondom köszönöm szépen viszont hallásra.... Ilyen technikai analfabétákat mi a rossebnek tesznek oda ügyfélszolisnak? -
Lackooo84
nagyúr
Tatabányán megy már valakinek az 5G, bárhol a városban?? Mert én még mindig nem látom, pedig a térkép szerint kell lennie lefedettségnek.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
dzf007
üzenetére
Roottal kell belepiszkálni a konfigba, máshogy nem lehet. Egyébként jó nagy nyomik, mert most, hogy roamingol a digi sim, a hosszú operátor név miatt a telefon elrejti mindkettőt, és nem látom, hogy a Telekomos mikor van wifin. Egyedül a záróképernyőn írja ki az operátor neveket a telefon így. Baromi bosszantó. Miért nem lehet nekik is ugyanazokat az ikonokat használni, mint a többinek? Mert ha most ugyanazokat használná, az operátor neveket ugyan nem látnám, de látnám az 1-es VoLTE ikon alatt a 2es VoLTE illetve VoWifi ikont.

Szívem szerint rootolnám a telót ez miatt, de akkor meg lehet nem menne a bank alkalmazás...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
5G-n megy a Vo4G? Hogy mi?! Annak meg mi értelme?

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Localmatador
üzenetére
Állítsd át, hogy wifi legyen a preferált, és akkor nem fognak váltogatni.

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Landsmann
üzenetére
A készülék mindenben megfelel a feltételeknek, és volt használva a megadott időszakban. Más is járt így nem egy emberről tudok. A telekom rendszerhibára hivatkozva nem frissítette az adatbázist, ők maguk vallották be, náluk csak azok az IMEI-k jók most, amik az előző turnusban (júli 17-ig) megfeleltek a kritériumnak. Mert ugye azokra is lehet továbbra is igényelni, annyi, hogy most hozzácsapták a 2G telókat is. Na ezek nem kerültek még be.
-
Lackooo84
nagyúr
A telekomnál bohócnak nézik az embert. Mobilcsere program téma, jogosult IMEI nincs az NFFKÜ adatbázisban ugye, Először mikor hívtam őket, akkor ugye 22-ét mondtak, hogy addigra meglesz. Hívtam őket 22-én, akkor a ma pénteket mondták, hogy meglesz. Ma hívom őket, most meg azt mondta a papagáj, hogy ezt személyesen kell intézni telekom üzletben ééés még onnan kb 5 nap mire bekerül az IMEI az adatbázisba. Hát elmennek ezek a jó édes.... oda. Balfax banda.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Bárki nevére lehet adategyeztetni. Kérdés az, hogy ki veszi a nevére, mert hát ugye itt bizalmatlansági problémák vannak.

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Egy domino kártyánál miért kellene felelni? Ne vicceljünk már.
Más megoldásod pedig nincs, ha nem akarod bukni a simet. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
?? Miért nem egyezteted egy rokonod/haverod nevére, problem solved... Aztán majd ha hazajössz visszaegyezteted a sajátodra.

-
Lackooo84
nagyúr
Ez, hogy online csak előfizuval lehet telót venni ez komoly ezeknél a birkáknál?

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egyik eset sem áll fenn. Teljesen érvényes még a kártya. Telefonon elintézem majd ha lesz időm nem gáz, csak így értemét veszti ez az online kényelmi funkció...

-
Lackooo84
nagyúr
Adategyeztetnék online, minden okmány stimmel (évek óta nem volt gond) de most mindig ezt a hibát kapom:

Most ez mégis mi a rosseb? Mi értelme van az online adategyeztetésnek, ha "védeni kell" az adataimat, röhej...
-
Lackooo84
nagyúr
Hogy mekkora trágya ez az új felület. Nem lehet megnézni egy készülék részletből mennyi van még hátra? Vagy csak én nem találom?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Gubu0101
üzenetére
Az jó, mert nekik kötelező megvárni a bontást, erre már az emailben is felhívják a figyelmet. De sajnos ez nem cég függő, hanem mindig adott futár függő kinek milyen véleménye van. Ahol tróger a futár ott "szar az xy futár cég" lesz elterjedve, máshol meg az ellenkezője.
-
Lackooo84
nagyúr
Hát szerintem egy embernek nagy már egy 50-es tv is. Főleg, ha a negyedikre kell felvinni lift nélkül. Anyumék telekomos 50-es tévéjét még a GLS hozta 3 éve, de akkor 2 futár jött (egyik betanult asszem). Most máshonnan a Royal hozta, de nekik van külön nagy csomagos autójuk, azzal párban járnak, kerekes kocsival stb, azzal gurították fel az 55-ös oledet a negyedikre.

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Én anno muterom német vodás S9+-ára flasheltem XEH romot, és ebből:

Ez lett:

Ami már teljesen vodafone mentes, se bekapcsolás logó, se szolgáltató szarságok, na és persze megy minden aminek mennie kell (VoLTE, VoWifi minden szolgáltatónál).
-
Lackooo84
nagyúr
Na, még hogy-hogy nem megy a vita arról, hogy ez a kraft mekkora szar...?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
1414 már rég...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Samsung A06 mobiltelefon
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dptrsk