Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
- Android szakmai topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz tsiga18 #93476 üzenetére
Egyébként a GLS csomagkövetője is meg van bolondulva mostanában, pénteken a kicsit később dél körül rendelt cuccoknál csak "ügyfeles adat fogadva" volt egész hétvégén, a többi meg "Beérkezés a HUB-ba" státuszban. Érdekes módon héfőn reggel az összes átváltott "GLS járműben kiszállítás alatt".-ra, és meg is kaptam őket.
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
2 hónapja egy Telekom üzletben személyesen vettek anyumék egy TV-t, akkor volt ilyen akció, hogy 25% lejön az otthoni szolgáltatásokból vagy mi, a lényeg, hogy a tv (LG 43LH630V) 102000Ft volt, 22x4600Ft, így is lett megrendelve. Online csak visszahívást lehetett "rendelni", ezért mentünk be személyesen. Most kitalálták, hogy a TV 117000Ft, és a havi részlet is több, most ilyenkor mit tudok csinálni?! Mert ugye papírt a megrendeléskor sem adtak semmiről. Azért álljon már meg a menet...ne nézzenek madárnak. Esetleg van, aki anno hasonló áron vett ilyen tv-t?
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Soulfly842 #93508 üzenetére
Augusztus 8. Volt egy csomó képernyőmentés az árakról mert ugye mutogatták nekem viberen, de sajna kitöröltük.
-
Lackooo84
nagyúr
Most ez volt a nagy újítás, hogy a böngésző nem jegyzi meg a belépési adatokat?? Itt minden visszafelé fejlődik...
-
Lackooo84
nagyúr
Csak tudnám minek adnak meg tegnapi rendelésnél holnapi szállítást egy készülékre, ha ennyit molyolnak rajta.... jó tudom, hogy azért, mert domino kártya + kupon, de akkor is...
-
Lackooo84
nagyúr
Hmm kb 3 hete vettem domino simmel valamit, akkor 1GB net és 80 perc, a mostanin viszont csak 500MB net és 40 perc van.
-
Lackooo84
nagyúr
Tegnap este megkaptam az smst, hogy a honor rendelésem teljesítettre változott. Most reggel meg azt az sms-t, hogy futárnál van, és ma kiszállítják. Na ennyit a T rendszeréről...
-
Lackooo84
nagyúr
19-én rendeltem valamit, napokig hozzá sem szagoltak, szóval megrendeltem újra, az meg is jött rá két napra, az előző megrendelést meg 1414-en töröltettem. Erre mit akart ma hozni a futár...?
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Én eddig 2 dolgot cseréltettem, mindkettőt szó nélkül cserélték volna a bolti készletről, csak nem volt nekik, rendelni kellett. Egyébként hivatalos menete az, hogy beviszed, jegyzőkönyvet kell felvetetni, ez fontos, mert enélkül semmi konkrét ügy úgymond nincs (1x megszívtam így), és át kell vegyék a rossz terméket. Nekem először azt mondták, hogy megrendelték a cserét, a rosszat vigyem haza és majd vigyem, ha megyek a cuccért. A baj csak az volt, hogy hetekig nem jött a cucc, ügyfélszolgálat ugye nem tudott segíteni, mert jegyzőkönyv nélkül nem volt ügy...
-
Lackooo84
nagyúr
Elállásom is volt 1x. Ott kezdődik, hogy kb. 30 nap mire megkapod a pénzed. Nekem 2 hét után sztornózták csak a terméket a telefonos csesztetés hatására, aztán valahogy csak nem sikerült postázni. Amúgy teljesen ráérősen folynak az ilyesmik ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo 16 Yoga 7 WUXGA 2in1 Touch Ryzen5 7535U 16GB 512GB SSD Radeon 660M Aktív Toll W11 Garancia
- ASUS PRIME B365M-K + i3 8100 + 16 Gb Kingston 2.666 Mhz Beszámitok!
- Teljesen új iPhone 13 Mini 128GB Green eladó (bontatlan+garancia)
- Huawei MediaPad M5 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen