-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
válasz DrBubo77 #129223 üzenetére
Csak tanulságképpen leírom az esetem végkimenetelét.
Június végén járt le a hűségem és volt némi túlfizetésem. A chat-en már június folyamán jeleztem a felmondást és a visszaigénylést. Az előfizetés megszüntetése sikerült is a kért napon. A visszaigénylés ügyében július folyamán még kb háromszor beszéltem ügyintézővel a chat-en, mindannyiszor ígéretet kaptam, hogy már úton van a pénz.Augusztus második felében e-mailben tettem panaszt, másolatban az NMHH-nak is továbbítva. És a mai napon sikerült célba érnie a visszafizetésnek.
Mindössze 2 és fél hónap (meg némi nyomásgyakorlás) kellett nekik.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz djsunstealer #129427 üzenetére
Az 5G használatához szükséged van: 5G hálózati képességet biztosító a Gigaerős Net vagy a Gigaerős Net+ díjcsomagunkra, 5G képes eszközre és 5G lefedettségre.
(Forrás: Telekom)ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
A hónap végéig tart a hűségem a Telekomnál. Mikor kell / mikor tudom jelezni, hogy utána fel akarom mondani a szerződést?
Illetve a befizetett előlegemből még marad is fent összeg, mert nem fogyott el a havidíjakkal. Azt hogyan tudom visszaigényelni?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz kisapa #129179 üzenetére
Nem mondom, hogy nincs értelme. De az alapból bekapcsolást már rég meg kellett volna szüntetni. Fentebb már írtak pár szempontot, ami a hangposta ellen szól, főként úgy, ahogy hazánkban működött.
De mi kis halak vagyunk ahhoz, hogy beleszólásunk legyen.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
Most június végéig vagyok hűségben a Telekomnál. Mikor kell / mikor tudom jelezni, hogy utána fel akarom mondani a szerződést?
Illetve a befizetett előlegemből még marad is fent összeg, mert nem fogyott el a havidíjakkal. Azt hogyan tudom visszaigényelni?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz kovacsmi_74 #128799 üzenetére
Nekem "Net 3 GB 2019" csomagom van. Gyorsan meg is örültem a "Netezz gyorsabban! 5G opció"-nak, hogy így ki tudom próbálni a lefedettséget. De sajnos a feltételekkel ki is zártak.
Hamarosan lejár a hűségem, ezek után már biztos, hogy véget ér a kapcsolatunk a Telekommal.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz kovacsmi_74 #128763 üzenetére
Ezt csak az anyák vehetik igénybe?
-
DrBubo77
veterán
Ezt a hülye kötelező SIM cserét nem értem.
Az Y-nál, amikor lejárt a flottás előfizetésemen a hűségidő, átváltottam feltöltősre. 1-2 papírt kellett aláírni, de a SIM kártyát még csak ki sem kellett venni a telefonból, mégis átállt feltöltősre.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz kovacsmi_74 #127622 üzenetére
Méltányos adathasználat
A visszaélésszerű vagy nem rendeltetésszerű használat megelőzése érdekében a Telenor az alábbi méltányos használat feltételeket alkalmazza a hang-, üzenetküldés (SMS, MMS) és adatszolgáltatások vonatkozásában:
A Szabályozott Európai roaming díjszabás az Előfizető életvitelszerű magyarországi tartózkodása és az 1-es roaming díjzónában történő időszakos utazása esetén vehető igénybe. Ehhez kapcsolódóan a Telenor minden előfizetésre vonatozóan két kritérium teljesülését vizsgálja, a megelőző 4 hónap mobil használati adatainak tekintetében:
1) Tartózkodási kritérium: életvitelszerű magyarországi tartózkodásnak az minősül, ha az Előfizető a hívószámát a vizsgálatot megelőző 4 hónap vonatkozásában túlnyomórészt (több mint 50%-ban) belföldön használja.
2) Forgalmazási kritérium: a belföldi és a 2-3-as roaming díjzónában együttesen bonyolított hang-, SMS-, MMS- és mobilnet forgalomnak meg kell haladnia az 1-es roaming díjzónában bonyolított hang-, SMS-, MMS- és mobilnet forgalmat.
Amennyiben a fenti kritériumok valamelyike nem teljesül, úgy az adott előfizetés adott típusú forgalmára (indított hanghívás, hívásfogadás, SMS, MMS, mobilnet) többletdíj kerülhet alkalmazásra az EU-ban és az 1-es roaming díjzóna más országaiban történő barangolás során. További részletek.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz Kicsirics77 #126599 üzenetére
Igen, személyes ügyintézésnél a második munkanap estéje általában elérhető a váltásra.
-
DrBubo77
veterán
válasz blackmajesty #124666 üzenetére
Megint egy jól átgondolt törvény...
-
DrBubo77
veterán
válasz szabonagyur #124420 üzenetére
Ő azt írta, hogy nem olyan kaliberű a karbantartás, mint a Vodánál. Én nem láttam, hogy eSIM-ről lett volna szó.
Ha elkerülte esetleg a figyelmemet. akkor elnézést kérek.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz kakuk.tamas #124266 üzenetére
Nekem nem jelenik meg.
-
DrBubo77
veterán
Van egy hűségben lévő Telekom előfizetésem. Olyan lehetőség van, hogy egy másik számot ráhordozzak?
-
DrBubo77
veterán
válasz szabonagyur #122620 üzenetére
Azért az MM-nél is elég gyakran van kamatmentes részlet és ott nem kell sem hűséget, sem minimális költést vállalnod.
-
DrBubo77
veterán
Már itt volt az ideje, remélem a többi is követi a pédáját:
Sok volt a visszaélés, a Telekom megszüntette az emelt díjas sms-tÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
Telekomnál vásárolt készülék esetén honnan tudható, hogy eSIM-képes?
És más szolgáltató eSIM-je is letölthető rá?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #122043 üzenetére
A szolgáltató látja, milyen készülékben van a SIM kártya. De ez elég gyökér megoldás.
-
DrBubo77
veterán
válasz st3v3np3t3r #119737 üzenetére
29. § (2) Előre fizetett díjú szolgáltatások egyenlegfeltöltéssel történő meghosszabbítása esetén a szolgáltató az előfizető által kifizetett, de az egyenlegfeltöltést megelőzően fel nem használt összeget az új előfizetői szerződéshez kapcsolódó egyenlegen jóváírja. A szolgáltató a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnésekor az előfizető - az Eht. 143. § (2) bekezdése szerinti elévülési időn belül előterjesztett - kérésére elszámol. Semmis az előfizetői szerződés azon rendelkezése, mely szerint a fel nem használt egyenleg elvész, vagy az előfizetőnek nem jár vissza.
Ha hordozol, akkor ez nem vonatkozik rád, lásd a vastagon kiemelt részt.
-
DrBubo77
veterán
válasz szabogabor10 #119443 üzenetére
De legalább itt BP-en nem a gyorsan nagy lefedettségre kéne menni, hanem inkább a sebességre és a stabilitásra,
Miért is? A budapestiek havidíja többet ér?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz szabonagyur #118483 üzenetére
Igen, a Telenor nem méri a saját szerverre indított sebességmérést.
-
DrBubo77
veterán
válasz peugeotmate #118317 üzenetére
A beágyazott videók fogyasztják a keretet.
-
DrBubo77
veterán
válasz szaniszlokar #118085 üzenetére
Ez jó ajánlatnak tűnik. Nekem 0 perc + Net 3 GB csomagom van, erre ajánlja a Mobil XS + Net 15 GB-ot. Csak háromszorosa az ára.
-
DrBubo77
veterán
Néztem az ÁSZF-et, a hangcsomagoknál Mobil S 2019-től Mobil XL 2019-ig írja. Akkor tarifaváltásnál a Mobil XS 2019 már semmiképpen sem maradhat? Még telefonon, üzletben sem?
-
DrBubo77
veterán
válasz kovacsmi_74 #117690 üzenetére
-
DrBubo77
veterán
válasz Lackooo84 #117680 üzenetére
Holnaptól lesz, a honlapon még én sem látom.
De itt egy cikk róla.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz szabonagyur #117524 üzenetére
A Pick-Packra még érték limit is van. Azt hiszem, 500 ezer.
-
DrBubo77
veterán
válasz Atomantiii #117216 üzenetére
Megújult a Domino Day, nem hallottál róla?
-
DrBubo77
veterán
válasz st3v3np3t3r #116870 üzenetére
Eddig nem volt ilyen? A Telenornál már elég régóta van erre lehetőség.
-
DrBubo77
veterán
válasz anderledani #116728 üzenetére
-
DrBubo77
veterán
válasz enginev3.0 #116244 üzenetére
A hűségidő őket nem köti?
-
DrBubo77
veterán
válasz sifarr #116183 üzenetére
A 2. opció tuti nem áll fent.
Én is legkisebb csomaggal (1890) vettem készüléket és az előleg 54 ezer körül volt, ami kb 27 havi előfizetési díj. És az előlegből a készülék törlesztőrészletét nem vonják, csak az előfizetés díjait. Tehát a 2 év hűség után még marad előleg, ha nem lépem át a limiteket.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz Lackooo84 #116138 üzenetére
Az előleg pont fedezi a 10 hónap havidíjait, ha a legkisebb csomagot választod.
Most én is így vettem egy készüléket egy 2 hetes Dominó kártyával. A kért előleg nagyjából a 2 évnyi havidíjnak felelt meg, így gyakorlatilag végig csak a készülék törlesztőjét kell fizetnem.
Az 512 GB-os S10+ esetén már nálam is 100 ezer fölötti előleget kért.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
SMS kóddal bekapcsoltam a VoLTE-t és a VoWifi-t is, újra is indítottam a telefont, ahogy kérte a visszaigazoló SMS. Az állapotsávban viszont nem jelenik meg. Pedig a másik slot-ban a Telenoros kártyánál jelzi a VoLTE-t.
Mi lehet a probléma?
-
DrBubo77
veterán
válasz karl_fischer #76356 üzenetére
Korábban azt írták, hogy megjelent az app-ban, de nem aktiválható.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz karl_fischer #76354 üzenetére
És meg is tudod őket rendelni?
-
DrBubo77
veterán
Nekem több, mint 10 éve szűnt meg a Telekomos net előfizetésem költözés miatt. Elvileg mindent rendeztem. Erre 1 vagy 2 éve jött egy felszólító levél, hogy 8 napon belül fizessem be az összeget vagy behajtó céghez kerül a tartozásom. Be is fizettem.
Pedig ez valami 1-2 ezer volt csak, mégis ennyi idő után is utánamentek.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz kinder93 #76245 üzenetére
Komolyan a mindenegyben.net portálról linkelsz hírt?
Itt egy még jobb hír[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest