Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
válasz DrBubo77 #76026 üzenetére
Igen, pont ilyenre gondolok
Hat lehet , csak 1 evet irunk ala, aztan meglatjuk menet kozben mi lesz. Meg pl diginel mi lesz a szivas.max ev vegen atvaltunk ra. De ha valami brutal jo konstrukcioval rukkolnak elo, kenytelen lesz a tobbi szolgaltato is lepni a jelenlegi kartelhelyzetbol[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz DrBubo77 #76063 üzenetére
Az önrész a készülék értékétől függ, nem pedig a javítás költségétől.
180.001-350.000 értékű készüléknél 28.000-33.000 forint között van az önrész.Az önrész azt jelenti, hogy ha a javítás olcsóbb, mint az önrész, akkor kvázi te fizeted a javítást(nem az önrészt, ha 10.000 a csere, akkor csak 10.000-t.)
Ha a javítás drágább, mint az önrész, akkor a felette levő részt a biztosító fizeti. (pl. ha beázás miatt új készüléket kapsz, akkor neked "csak" az önrészt kell kifizetned).Mivel biztosításos cserénél megmarad a garancia is, így a hivatalos szervíz árakat kell nézni.
itt van példának a hivatalos Samsung szervíz árlista
Így már nem is olyan sok az a ~30.000 forint.
Persze, ha nem hivatalos szervízbe viszed(és bukod a garanciát), akkor lehet, hogy töredék áron megúszod. -
edk-
őstag
válasz DrBubo77 #76256 üzenetére
Neked nem kellett volna befizetned, mert az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény szerint az előfizetői szerződésekből eredő polgári jogi igények egy év alatt évülnek el.
Vagyis egy év után már nem követelhetnének semmit.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
enginev3.0
félisten
válasz DrBubo77 #116245 üzenetére
Nem azoknak gondoltam akik hűség alatt állnak
Hanem akik új előfizetők lesznek, vagy egyszer váltanak és aztán megszűnik a 3gb opció stb...Lényege hogy az emberek előbb utóbb 500fttal többet fizetnek a telekomnak pedig ez 0ft kiadással jár majd
Persze többet adnak ami jó, és támogatom hogy inkább így növeljék a bevételt mint valami drasztikusabb megoldással
Tavaly is mikor jöttek az új díjcsomagok akkor is pont ez volt a lényege az osszesnek, hogy kicsit többet fizess, valamivel többet is kapsz, de a lényege a dolognak hogy többet kelljen fizetned
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Caranita
aktív tag
válasz DrBubo77 #116439 üzenetére
nem, saját magadat se tudod felhívni
attól, hogy van egy technikai száma a multisimnek, a bejövő hívás a fő számra esik be
(ebből volt bonyadalom nálam, csomószor hívtak, tök mást kerestek... kértem hogy mondják már be a számot, amit akartak hívni, totál nem volt ismerős, sokáig azt hittem hogy valaki véletlen az én számomra irányította át a hívásait. Végül kiderült, hogy az a multi simem tech száma, mely korábban másé volt)
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz DrBubo77 #116441 üzenetére
Minden SIM-nek van egy db hívószáma (az adatkártyának is), és az egyedi.
Technikai neve: MSISDN (igen, az ISDN, nem véletlen vagy elírás benne) és nincs rajta a SIM-en.
Van egy másik, ugyanígy egy db és egyedi szám is, az IMSI, az természetesen rajta van mindig.[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz DrBubo77 #116445 üzenetére
Ezt az 1 verziót sose próbaltam szóval nem tudom. A technikai számmal alap esetben nem tudsz hívást indítani, ennek ellenére sokszor előfordult hogy ha engem hívtak a muliról a technikai szám jelent meg mint hívó.
Felállás ugy volt hogy fő kártya egy routerben nálam, multi pedig sógornőmnél telóban.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
-
szabonagyur
félisten
válasz DrBubo77 #118484 üzenetére
Akkor ez a Telekomnál nem igaz, na mindegy, csak kíváncsi lettem volna egy adott helyen mennyit tudhat, alkalmas lehet e 1-3 hónapra mobilnetet venni amíg nincs meg a vezetékes bekötése, de ami van hátra 700 MB ha jó a max sebesség elég hamar elfogyhat. Ahogy néztem ha tud az adott helyen a Telekom mondjuk 80/34-et akkor az 100/60MB adatkeret fogyással járna.
-
Greybeard
tag
válasz DrBubo77 #118817 üzenetére
4Grider: Igen-igen, tudom, hogy csak "márkát váltottam" hálózaton belül, de éppen ettől még nevetségesebb a helyzet, hogy nem sikerült abszolválniuk házon belül a feladatot.
DrBubo77: Úgy tűnik beletört a bicskájuk. Most próbálkoztam egy repülőmód be/ki váltással, de még mindig nem csatlakozik a kártya a hálózatra. Most a munkahelyem wifi-vel rendelkező közös helyiségébe járok ki óránként egyszer, hogy legalább az e-mail és messenger üzeneteket el tudjam olvasni. Kellemetlen.
s.k.
-
veterán
-
válasz DrBubo77 #119738 üzenetére
Cikkből részlet
Az erről szóló törvény 29.§. 2 pontja szerint a fel nem használt egyenleget a szolgáltatónak vissza kell utalnia, ha az előfizetés megszűnik.
“(2) Előre fizetett díjú szolgáltatások egyenlegfeltöltéssel történő meghosszabbítása esetén a szolgáltató az előfizető által kifizetett, de az egyenlegfeltöltést megelőzően fel nem használt összeget az új előfizetői szerződéshez kapcsolódó egyenlegen jóváírja. A szolgáltató a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnésekor az előfizető – az Eht. 143. § (2)bekezdése szerinti elévülési időn belül előterjesztett – kérésére elszámol. Semmis az előfizetői szerződés azon rendelkezése, mely szerint a fel nem használt egyenleg elvész, vagy az előfizetőnek nem jár vissza.“
Ugyan az van leírva[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
őstag
válasz DrBubo77 #123478 üzenetére
Azonnali megoldásra volt szükségem, mivel olyan telefont vettem, aminél a dual SIM-et csak eSIM-mel tudom használni és nem akarok két telefonnal rohangálni.
Igaz a Telenornál nagyon jó flottás csomagban voltam, fillérekért tudtam telefonálni, viszont mivel ugyanez elmondható a céges előfizetésemre is (Vodafone, aminél a net is korlátlan), így igazából nem használtam és minden hónapban csak a minimár árat fizettem utána. Az, hogy mostantól a Mobil S díjcsomag 37 forintos percdíja a többszöröse lesz az eddiginek, nincs jelentősége. Szintén jelentéktelen, de nagyon régen már számhordozással kerültem hozzájuk is, így a 30-as előhívóm végre a helyére kerül.
[ Szerkesztve ]
"Less but better" - Dieter Rams
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen