Hirdetés
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iOS alkalmazások
Hirdetés
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Már játszható az NBA 2K25
gp A franchise legújabb része még élethűbb megjelenéssel és irányítással, új kompetitív és közösségi funkciókkal jelent meg.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elviekben holnaptól kéne mennie az LTE szolgáltatásnak, de nem megy.
Adott:
- Új Sim
- LTE engedélyezve
- APN: internet.telekom
- Internet csomag: Net Plusz XL
- Domino csomag: Surf
- A telefon Note 4 F-es verzió
A lefedettség maximális 4G-re is és mégsem....Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Dominó LTE kérdés megoldva: akinek a sim száma úgy kezdődik hogy 893630 24.... Azok nem LTE képes kártyák, a 34 és 38-rá végződők azok. Tehát a 89363034.. és 38 a jó. Akinek nem ilyen, cseréltetni kell.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az én kártyám hlr60-as központra jelentkezik fel. Kíváncsi vagyok lesz-e egyáltalán normális cserekártya. Ma cseréltetem és meglatjuk segít-e dolog.
-
törölt tag
Azért röhej hogy a kék t mindenkinek 4g-s simet ad évek óta. Egy hónapja vettem a note4-em és ehhez is kaptam sima nem LTE simet, hát szép...
-
törölt tag
Bent voltam az Érdi T-Home-ban. E hónap végén kapják meg a boltok a 4g képes dominó sim-eket. Ha valaki mégis máshol sikerrel jár, írja meg pl BP hol érdemes próbálni cseréltetni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A domino biztos marad fix 10. Állítólag van már olyan márkakepviselet ahol van cserekártya. 1430 mondta.
-
törölt tag
.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #58343 üzenetére
Nekem Note 4 max 3g kapcsol vissza legtöbbször.
-
-
törölt tag
válasz kchris78 #99203 üzenetére
Mivel sokat járok ki így az alábbit javaslom:
Telekom kártya:
TIM 4G megy, adat is
Vodafone: Nem működik
Wind-Tre: Legcélszerűbb, ha erre állítod a telekomos telefont, igaz nincs csak 3g adatforgalomTelenor:
TIM: 4G megy, de adat nem feltétlen
Vodafone: ugyanaz
Wind-Tre: 4G és adat is működikVodafone:
TIM: 4G nem megy
Vodafone: 4G és adat is megy (legnagyobb 4G lefedettség)
Wind-Tre: 4G és adat is megyOlaszba személyes tapasztalat, hogy érdemes Vodafone-os kártyával roamingolni, de Ausztriában is hasonló a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Siófok Telekom 4g közvetlen a parton nem működik. Eddig a sebesség volt nevetséges, már jel sincs. Máshol is 4g hiba van?
-
törölt tag
Megjavult közben
-
törölt tag
válasz fornettisuti #102341 üzenetére
Xs max használok 12.1-el (béta előtte) és kb 3 hete megy az esim Telekom. Online ügyfélszolgálat belépsz és a kártyád esim-re váltod. Appleblog le van írva a teljes folyamat hetek óta. De csak ios 12.1 xs és xs max működik.
-
törölt tag
Sziasztok. Eddig hó elsején volt a számlázás fordulója és készült a számla. Ez változott? Még ma sincs online számlám.
-
törölt tag
Sziasztok!
Gond van a Telekomnál az esim-mel? Eltűnt az esim csere lehetősége az online ügyfélszolgálati felületen (alapadatok, sim adatainál) és hagyományos sim-nél pedig nem lehet váltani esim-re.
-
törölt tag
Akkor ez izgalmas, ha nem lehet esim cserélni, ugyanis egy restore után nem lehet újra aktiválni az előfizetést, mert ahhoz bizony új esim kell. Múltkor szerencsére visszatettem a számom fizikai simre. Amúgy a probléma alapja, hogy az iPhone-ban egy modem van és azon osztozik a két SIM, így gyakorlatilag vagy az egyik működik vagy a másik. A Samsung és HUAWEI eszközökben kettő darab modem van és mindegyik SIM így önállóan működőképes.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gzbotii #105573 üzenetére
Nekem is hasonló problémáim voltak Telekom és Telenor egyaránt. Amióta Vodafone váltottam, ezek a gondok megszűntek. Ausztria, Szlovénia, Olaszország vonalon mozgok jellemzően. Szlovénia, Ausztria A1 szokott lenni a telefon, olaszban pedig Vodafone. Olaszban amúgy is a vodafone a legjobb 4g hálózat. Egyszer voltam Svájcban is, ott nekünk az is EU ország, nincs roaming többletdíj, Swisscom használtam gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fox Mulder #105584 üzenetére
Én városokba járok és autópályán megyek jellemzően. Ott nem volt problémám. Nemrég voltam Villach közelében pár napot a hegyi részen és ott is csak az A1 adott 4g hálózatot megbízhatóan. Németországban még soha nem jártam, így nincs tapasztalatom.
-
törölt tag
Viszont egyedül a fő esim kapja meg ténylegesen a hivoszamod. A többi esim kicseng ha téged hívnak, de ha Te hivsz azokról valakit, egy teljesen idegen 30as számot ír ki. Ergo inkább adatmegosztasra tökéletes a megoldás. Én is azt szerettem volna, ha két telefonban működne, de sajnos ez nem teljessen így van.
-
törölt tag
-
törölt tag
A munkám során elég sokféle megfordulok. Az utóbbi jó félévben mi történt a Telekomnál? Gyakorlatilag töredékére esett az internet sebessége. Budaörs, Százhalombatta, Siófok, Érd és a környékén megyek sokat. A régen lesajnált Vodafone (céges kártyám) toronymagasan jobb, sokszor 3x jobb értékeket ad és a Telenor is (26 vs 140). 3CA képes iPhone 11 proval néztem az értékeket és nagyon nagy lett az olló a Telenor/Vodafone páros javára. Csomó helyen 4G+ sincs, ahol meg csak a 800as hálózat van, ott rettenet napközben is a sebesség, igaz ott a másik kettő is gyenge. Korlátlan csomagban vagyok, nincs az internet sebesség bekorlátozva. A leggyengébb értékek Siófok-Szabadifürdő részen vannak. Egyébként a magyarországi mobilnet állítólag az élvonalban van, a friss listákon jó az a kb 20ik hely is. 😁
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 4Grider #113488 üzenetére
A gond csak az, hogy ez nem már csak Balaton probléma. Pl. Százhalombatta központ vagy éppen Budaörs Szabadság út, Polgármesteri Hivatal környéke is lassú a hálózatuk, sőt Batta központ beltéri 4g lefedettség szinte nem létezik. Legutóbb amit tapasztaltam Budapest, Rétköz utca elején sincs beltéri lefedettség és a sebesség is lassú. Balaton-parton a közvetlen parti apartmanokban jó, ha egy csík a 4g térerő és a max sebesség télen 30-40, Telenor 180, Vodafone december óta olyan 120-140. Szezonban megint jön majd a tök 0, ha nem lesz fejlesztés vagy 5g belátható időn belül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz neo-geo #113490 üzenetére
Olaszországba? Vörös zóna az egész ország a mai naptól. Kinti rendőrségi engedély kell az utazásokhoz akár egyik városból a másikba a vírus miatt. (Tudok olaszul, nem a magyar hírekből idéztem.) Nem tudom mi fontos dolga van ott, de semmiképpen sem javasolt most oda menni jó darabig. Amúgy megértem, mert régebben szinte kéthavonta megfordultam kint, de december óta nem voltam és nem véletlenül. Van kínt ismerősöm és azok az álhírek, hogy ez a vírus olyan mint az influenza nem igaz, aki elkapja és gyengébb a szervezete, brutálisan érzi magát, akár folyamatos 10-14 nap lázzal. Közel 30 nap a teljes gyógyulás, amire úgy érzi magát a súlyosabb beteg, mint előtte. Igen és valóban sokan tényleg csak egy megfázásnak élik meg, de senki nem tudja előre, melyik verziót kapja el.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Balatoni fejlesztésből tapasztalt már vki bármit is? Tegnap néztem, pont ugyanolyan gyenge 3CA képes eszközzel a hálózat, mint előtte volt. 10-30 megabit max, míg a másik kettő szolgáltató 70-250 között működik. Mindezt Siófok Aranypart Szabadifürdő részen néztem a parton lent. Most rossz idő volt és így is elhasalt szinte egy YouTube 2K video is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz anglergab #115846 üzenetére
iPhone 11 pro max-em van. Jelenleg üres a Balaton-part és így 30, szóval ha visszajön a jó idő és a turizmus, megint jön a tavalyi mizéria, a tök 0.
Telekom ezért már tavaly is másodlagos kártya volt csak. Vidéken néha jól jön, ahol nincs Vodafone 4G[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz anglergab #115854 üzenetére
Akkor meg pláne. Botrányosan gyenge a másik kettőhöz képest. Mondjuk Nyugat Magyarországon a Telenor építette az elsődleges hálózatot és a Telekom fel van csak rá engedve részben elég sok helyen. Keleten meg fordítva van. Telenor-ral nincs is probléma erre, hasít a net. Torony közelében mértem múltkor 300 felett is. Erős terhelés mellett is minden esetben pont a Telekom duplája a sebessége felénk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha már laa. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Politikai mémek
- Tudományos Pandémia Klub
- Algieba: Rádiótelefontól a digitális kiszolgáltatottságik az ökológiai válság korában
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen