- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Caranita #133422 üzenetére
Bankoknál már fizetnek azért, hogy nyáluk nyiss számlát.
Ha jól választasz később is előnyős lesz, vagy olyan feltételekkel szállsz ki.Hasonló akciók kisebb mértékben telekommunikáció cégeknél is vannak, pl elengednek egy havidíjat meg egyebek. Más kérdés, hogy ez megéri nekik hosszú távra
-
Landsmann
addikt
válasz
Caranita #132963 üzenetére
Ezt én is láttam, de nekem a leírásból az jött le, hogy a tetőre elhelyezett antenna veszi a jelet, azt kábelen levezetve és felerősítvi kisugározza a helyiségben. A leírásból viszont nem derült ki, hogy ez fordítva is működne. Magyarán a mobil így tudja venni a jelet, de sokra nem megy vele, merta mobil által kisugárzott jelet nem veszi és nem erősíti semmi. Magyarán egy használhatatlan hulladék az egész. Ez inkább rádihoz, tv-hez használható. Persze lesznek gyanútlan ügyfelek akik beleugranak és megszívják, mert ugyanúgy nem fognak tudni telefonálni a borospincéből.
-
válasz
Caranita #132577 üzenetére
Köszönöm az infót!
Mellékesen megjegyezném, hogy tegnap Budafok-Déli pályaudvar vonalon megbüntetett a jegykezelő az applikáció hibája miatt.
A Telekom azt a tájékoztatást adta, hogy szóltak a közlekedési vállalatoknak. A jegykezelő viszont nem tudott róla és a Máv ügyfélszolgálata sem.
Erről ennyit, ezentúl papír alapon veszek bérletet. -
törölt tag
-
MolTol
tag
válasz
Caranita #126846 üzenetére
A 72 óra vs. 3 munkanap teljesen jogos, én fogalmaztam pontatlanul éjjel és azt a kiegészítést is köszönöm, hogy csak fogyasztókra vonatkozik.
Azonban a lényegi részt érintően nagyon nem értünk egyet és erről Kúria döntés is rendelkezésre áll már.
Működést gátló hiba esetén a kereskedőnek előzetes bevizsgálás nélkül, azonnal cserélnie kell az eszközt, ezt az Apple sem írhatja felül, én sem tapasztaltam ilyet korábban. Már csak azért sem, mert ilyenkor a kereskedő köteles helytállni, és nem a gyártó. Jogi hivatkozás. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Caranita #126428 üzenetére
Nem tudom megérteni, hogy a designváltás miért kell funkcióvesztéssel járjon…
Néha az az érzésem, hogy a designer csapat kigondol valamit, s meg sem nézik, hogy mit használnak az ügyfelek.
S ez most olyan funkcióvesztés, ami ügyfél megkeresést generál, mert nincs másik felület, ahol kezelni lehet.Appba a mai napig nem került vissza rengeteg korábbi (új appos) funkció…
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Caranita #124549 üzenetére
Nem jól értelmezted amit írtam. Inkább továb csavartad a dolgot.
A lényeg, hogy ha másik szolgáltatónál valakinek tartozása van, annak semmi köze, ha a Telekomtól valaki készüléket szeretne venni. Az csak akkor lényeges mikor először szerződik, mert akkor magasabb mobil előleget kér a szolgáltató.Nálam legalábbis így volt 6 éve... A Telenyomor 3szor akarta kifizetetti pluszba amit már egyszer kifizettem nekik. Mikor a Telekomtól(anno még T-Mobile volt) kihoztam a mostani előfizum, 20ezer Ft előleget kértek és ennyi, kifizettem az előleget, megkaptam az előfizut, meg a hozzá választott készüléket. Ennyi... Ennyit számít, ha valakinek másik szolgáltatónál van-e tartozása.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Caranita #124547 üzenetére
A Telenornak a Vodához semmi köze ilyen szempontból, mivel a számohordozás a 2 szolgáltató között megy végbe
.
Ha jobban megnézed a képet, Telekomos oldal, +36 70, nem +36 20...
De mivel tavaly váltott szolgáltatót, számhordozással, így bárminemű tartozás másik szolgáltatónál nem releváns az Ő esetében. -
zsinnyegtet
aktív tag
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Caranita #124466 üzenetére
Ez nem lehetne minden esetben igazságos! (de sajnos jogszerű)
Például ha egy 1 Forintért vett telefonom elromlik és nem tudják megjavítani, akkor telefon nélkül fogok maradni? (ez egy régebbi Vodás eset)
Szerencsére nem romlott el!
Persze a telefonhoz tartozott szolgáltatás is.Vagy akár egy másik eset:
Jó régen volt olyan akció is, ha vettél pl. 10 darab műsoros DVD lemezt, akkor 1 Forintért kaptál hozzá egy DVD lejátszót.
Ilyen esetekre is kéne valami megoldás, de ha lenne ilyen akkor meg sokan visszaélnének vele.
Ezért minden marad a régiben... -
tomy86
addikt
válasz
Caranita #124162 üzenetére
Hozzá sem tudom adni a fizetési módokhoz a Telekomot (nem a vásárlás lett elutasítva), mert meg sem jelenik opcióként a Playen a Telekom számla terhére lehetőség. Nem a gyári sms küldőt használom, de visszaállítottam. Így sem jó. Számlaelmaradásom az elmúlt 25 évben nem volt és tavaly novemberben még tudtam így vásárolni.
-
törölt tag
válasz
Caranita #122669 üzenetére
Kap róla sms-t.
Évi emlékeztető a naptárba, és kész.Amúgy nem tudom elfogadni józan ésszel amit leírtál: ilyen alapon ezek az emberek a gáztűzhelyen felejtik az ételt, túlfolyatják a kádban a vizet, nem zárják be maguk után kulcsra a lakást...stb....stb...mindenre képtelenek amit saját erőből kell csinálni, és nincs automatizálva.
twofatcat:
Számomra a havi számlás módszer kényelmesebb.Na látod: ilyen egy igazi érv. És ezt el is fogadom.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Caranita #122291 üzenetére
Kizárt.
Dominónál nincs jogalap rá nincs számla amivel elmaradsz. Listaárasnál meg egyáltalán nem jön létre távközlési szerződés telekommal.Maximum akkor ha a kedves eladó bejelenti hogy ellopták, beballag rendörségi jegyzőkönyvvel és kéri a tiltást. De ennek az esélye közelebb van a 0% hoz mint a 0.1 hez, nem valószínű hogy valaki meglépné.
-
-
-
Winne
nagyúr
válasz
Caranita #116781 üzenetére
Na várj, nálam nem ez a szitu, nem volt korábbi reg ezen a számon, csak úgy kapcsoltuk be, mint régen én, ahogy írtam.
Tehát az a kérdés, hogy korlátlan net maxon az appban kapcsoltuk be az hbo go opciót és nem a leírás szerint az oldalon. Így a funkció ugyanúgy ingyenes lesz és megy a reg, vagy kiszámláz 1990-et, mert az appban kapcsoltuk be?
-
Caranita
aktív tag
válasz
Caranita #115499 üzenetére
https://mobilarena.hu/tema/nagy_t-mobile_topik/hsz_85761-85761.html
Itt egy magyar vodás mifi felülete. Kötelezően kérné az ipv4/ipv6 mezőt, nélküle nem tudod menteni a profilt, anélkül meg nincs net.
A T-s kártyával csak üresen hagyva megy, így a kódban törölni kell azt a részt, és akkor lehet menteni.
-
MadMancs
veterán
válasz
Caranita #114244 üzenetére
Nézz utána egy jogi fórumban. De akár telekomot is meg lehet kérdezni. Ezt hirtelen pont egy letiltott készülék esetében intézett segúrségkerénél írta ügyvéd úr: Viszont amennyiben a közte és a telefontársaság közti szerződés szerint ő nem vált tulajdonossá mindaddig, amíg meg nem fizette a teljes hátralékot, akkor a telefon nem lett a tiéd, mert nem kereskedelmi forgalomban vásároltál nem tulajdonostól.
Ha esetleg tévedek elnézést mindenkitől. Nem vagyok jogból naprakész, csak internetről keresgélek.
-
-
-
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Caranita #113168 üzenetére
Ez esetben XL csomagod van, ahhoz a teljes sávszélességen üzemelő MultiSIM is 0 Ft. Alapvetően azokat az eseteket vettem számításba, ahol számít, melyik csomagot választod. Mivel XL mellé mindenképp 0 Ft a MultiSIM, így ennél nincs jelentősége, nyilván nem éri meg a csökkentett sávszélességgel korlátozni a használhatóságot.
-
MadMancs
veterán
válasz
Caranita #112647 üzenetére
De a kérdésben szerződés bontás majd új szerződés + teló szerepelt. Nem szerződés hosszabbítás
Előleg, szeptemberben keményített a telekom. Mostmár nem ügyintéző függő hanem a rendszer diktál. Pl ha valakinek a testvere/szülei/akárki akivel egy lakcímen van negatív listán van, vagy akár csak elmaradása van Telekomnál, felejtse el hogy akár csak dominó csomagot is vesz.
Ebbe futottunk bele. Párom augusztusban vett mobil S + korlátlan NET egy Huawei B525 routerrel. Rendesen volt fizetve minden. Októberben akartunk telót is, nem lehet. 1 hónapon keresztül jártuk üzleteket, ügyfélszolgálat telefonon, rengeteg email, mindenki látta hogy pozitív ügyfél múlt, nincs tartozás, stb, de rendszer mégis azt mondja hogy vásárlás és szolgáltatás igénybevétele nem lehetséges. December elején sikerült egy ügyintézőnek kiderítenie hogy az új kockázatkezelő rendszer már a lakcímet is nézi, ahol pedig édesanyja negatív múltú ( vannak ugyan elő előfizetései de egyszer már a teljes kikapcsolásból hozta vissza őket). -
btudos
nagyúr
válasz
Caranita #112647 üzenetére
Egyetlen mobil előfizetést meglévő készülékhűséggel nem hiszem, hogy újra tudsz kötni újabb kedvezményért, nem tűnne túl logikusnak a Telekom irányából.
Nyilván más a helyzet, ha kifizeted a kötbért és felmondod a határozott idejű szerződést, de az új rendszer sem arról szól, hogy egy hűségben lévő előfizetésre vehetsz újra készüléket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest