Hirdetés
- Apple Watch
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobil flották
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
válasz #08176384 #57472 üzenetére
Elmehetnek oda ahová gondolom. Nem egész 2 hete lett az egyik kártyánk cserélve T-pontban. Mikor már a dominósok egy részének be is kapcsolták akkor a 4G-t, akkor hogy van képük olyan kártyát adni ami nem LTE képes, csak azért hogy az ember mehessen megint sorban állni megint.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz #08176384 #57476 üzenetére
Kérdés hogy a T- pontosok tudni fognak-e erről a dologról? Mindenesetre én bemegyek a T-pontba és kérem a cserét. Ha olyat adnak ami szintén nem megy fel LTE-re, akkor addig bontatom ki velük az összeset amíg nem lesz egy olyan ami jó. És oda fogok hozatni egy bemutató telefont ami kirakva LTE-re van csatlakozva, nehogy azt mondhassák hogy biztos rossz a telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #08176384 #57479 üzenetére
Évek óta?
Tavaly nyáron mikor telenoros lettem, az első sim kiadása után 3 kék tbe kellett mennem mire tudtak új usimet adni, ami 4g képes...
Telekom előfizetéssel pedig már 4 éve is 4g SIMet adtak...
azt azért ne felejtsd el, hogy a dominosok(domino 5 pl) nagyrész nem fizet elő netre.
Ha Surf simet kiadtak nem LTE képesen, az gáz...[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz #08176384 #57481 üzenetére
Én az egyik Domino simet két és fél éve cseréltettem. Akkor Domino 5 csomagban voltam, mégis olyat adtak akkor amivel most megy az LTE. Itt írta egy T-s illetékes valamikor októberben vagy novemberben hogy annyi a publikus információ hogy 2015 első felében lesz 4G a dominósoknak. Ha ennyi ideje készülnek rá nem hiszem el hogy nem lehetett ilyen simeket kiküldeni mostanra az összes boltba.
[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz #08176384 #57531 üzenetére
normális, minden más típusú/gyártójú telefon esetén is ez a helyzet, mivel a 4g/lte szórása eltér a 3g vagy 2g módokétól.
Dj.Kütyü; az originált esetén ha bontatlan újra gondolsz, akkor azt kérheted, de nem kötelesek teljesíteni, láthatóan/ténylegesen használtat viszont nem vagy köteles elfogadni a kicserélés során.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
válasz #08176384 #57535 üzenetére
~2 éve lógok lte hálón különböző telefonokkal (xperia z, galaxy s4, iphone 5s és most note 4 - illetve a páromnak is lte képes iphone 5c van), mindegyikkel és szinte mindenhol gyengébb az lte, mint a 3g/2g, mert a 4g adott tekintetben - eltérő frekvencia és technológia - fogékonyabb az akadályozó tényezőkre, de nem tulajdonítok jelentőséget a dolognak, mert a kapcsolat sebessége szempontjából nincs komoly hátránya a kevesebb pálcikának/pöttynek, a telefonálás során meg úgyis átkapcsol 3g/2g módba minden telefon, hiszen ezen funkció(k mert az sms-re is igaz) (még?) nem működnek a 4g/lte hálón.
Dj.Kütyü; azt írtam, hogy bontatlant nem kötelesek adni, és ez igaz is, de a bontottság nem is egyenlő a használttal.
visszakaphattad volna a használt telefonodat is, ráadásul javított állapotban, az is rendben lenne.[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz #08176384 #94821 üzenetére
Megkockáztatom, ez a telefontól is függhet.
Lackooo84: A szabvány egy dolog, sokszor elég tág mozgásteret biztosít a gyártók számára, amin belül apróságok, egyedi fejlesztések is számíthatnak, márpedig hosszabb távon számíthat, hogy miként bánik adott töltő a hozzá csatlakoztatott készülékkel, annak akkumulátorával, mennyire kezeli és/vagy veszi figyelembe a különböző töltési technológiák specifikációit...stb.
#94827: Pont ezért írtam korábban a gyártón belülit, az a biztos.
A most használt telefonomnál konkrét töltési példát is tudnék írni, specifikációval és mással is alátámasztva,
de nem itt van a helye, viszont más módon leírom, ha igényled.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #08176384 #103467 üzenetére
Szia,
A számlákat mindig a hónap utolsó napján zárják, a fizetendő összeg meg is jelenik akkor a fiókban, de a tételes számla mindig csak néhány nappal később kerül feltöltésre, ez korábban is így volt, sőt, az utóbbi időben még hamarabb el is készül, mint évekkel ezelőtt.
sundayrobi: Vannak pedig jó ajánlatok, a különböző topikokban olvasgatva itt a fórumon, a G6-ot, bizonyos tévéket, fülhallgatókat, okosórát...stb. viszik, mint a cukrot, mert tényleg olyan olcsó, hogy mindenhol máshol, még a sufnis üzletekben is drágábbak.
Én is kinéztem néhány dolgot a Telekom webshopban, meg is rendelem mindjárt. (Addig ne is vásároljon senki, nehogy elfogyjon a készlet! )[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
-
4Grider
nagyúr
válasz #08176384 #113487 üzenetére
A Telekom a kezdetektől bedobott mindent amit akart, mostanra ért fel a kereslet a kínálathoz. Nagyon sok korlátlan csomagot eladtak az elmúlt egy-két évben. Előtte való két évben meg a Telenort rogyasztotta ugyanaz meg...
A Balaton mellett szezonális jelleggel be szoktak üzemelni egy csomó ideiglenes átjátszót. Ezt a szokásukat a Telenor is átvette 1-2 éve, csak ők rájöttek, hogy a mobil tornyokat nem mindenütt érdemes elbontani télire, mert sok helyütt többe kerül a bontás/szállítás/építés mint a területek bérleti díjai. -
adika4444
addikt
válasz #08176384 #113496 üzenetére
Ez a téma itt nagyon OFF, de ezzel maximálisan egyetértek. Sajnos nagyon sokan nyomják itthon a "influenzába is meghónak párezren" típusú ócska érvet. Ez nyilván kétségtelen tény, csak a valósággal nehéz vitatkozni, azaz magasabb mortalitás, és ugye nem tudjuk hogyan fog zajlani. A 30 nap meg ismét csak reális időtartam, egy sima megfázás reggeli köhögései tartanak vagy plusz két hétig.
üdv, adika4444- Ha egy munkát 30 perc alatt elvégzek, az azért van, mert 10 évet töltöttem azzal, hogy megtanuljam, hogyan kell 30 perc alatt elvégezni. Az évekért tartozol nekem, nem a percekért.
-
-
legenda
válasz #08176384 #116218 üzenetére
Nem írtam ugyan, de van, a szeptemberben lejáróra ebben a hónapban fizetendő az utolsó részlet, egy akkor elég drága készüléké. (Nem is tudom, miért nem fizettem már be régen egyben az egészet, azóta több telefont is vettem, de nem szolgáltatónál, hanem üzletben, egyben kifizetve.)
596.860 Ft-os végösszeggel sem kér előleget.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz #08176384 #116224 üzenetére
Nem. Legkisebb csomagot kell csak fizetni 2 évig, (anyum nevére 15% kedvezménnyel a havidíj 24x1607Ft, amúgy 1890, de még úgyis röhögve megérte volna), amiben van havi 3GB net + ugye domino előfizura váltással a teló 0Ft volt az egész ára lejött kedvezménynek -89000Ft. Na így már azért más volt nem?
Csak megjegyzem, hogy 1x 3.5GB net dominora 3600Ft körül van, szóval 3GB netért 1600-1900Ft jó deal, és még kaptál mellé ingyen egy zászlós SoC telót...
Meg előtte volt még azt hiszem 10 havi akcióban is, akkor is valami potom összeg volt a teló, és csak 10 hónapot kellett aláírni.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
tag
válasz #08176384 #116216 üzenetére
Tőlem nem kér a Telekom előleget akkor sem, ha 2 db mobiltelefont szeretnék részletre venni. 0 nap munkaviszonnyal rendelkezem. Ha elmennék bankhoz 0% THM-es kölcsönért, akkor elküldenének, mert hitelképtelen vagyok a bankok szerint.
• 2020.06.05. napon rendeltem részletre a Telekomtól Samsung Galaxy Note 10+ 5G mobiltelefont és nem kért tőlem előleget.
• 2020.07.09. napon rendeltem volna részletre a Telekomtól Samsung Galaxy S20 Ultra 5G mobiltelefont és nem kért tőlem előleget.
Viszont nekem elég a Samsung Galaxy Note 10+ 5G mobiltelefon, ezért amikor véglegesíteni kellett volna a szerződést, akkor töröltem a rendelést.Samsung Galaxy Note 10+ 5G kisker árlista (2020.06.05.): 625.743 HUF
Samsung Galaxy Note 10+ 5G alap árlista (2020.06.05.): 438.020 HUF
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G kisker árlista (2020.07.09.): 661.571 HUF
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G alap árlista (2020.07.09.): 463.100 HUFFujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen