Hirdetés
Hirdetés
-
Wizard of Legend II - Jövő hónap elején indul a korai hozzáférést
gp A PC-re szánt alkotás alig néhány hét múlva végre elérhető lesz az érdeklődők számára.
-
Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
ph A vállalat egyre több ilyen magot szeretne alkalmazni, így inkább egy kis fejlesztői munkát várna el.
-
Szeptember 26-án érkezik a Xiaomi 14T
ma A renderképekre viszont már egy másodpercet sem kell várni.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Végre egy jó "hiba" az egyik szolgáltatónál!
Jelenleg a Telekom hálózatán lassítás nélküli a mobilinternet!
Hogy jelen állapot meddig áll fenn, nem tudni, ezért kihasználni szíveskedjenek a lehetőséget!Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Vikt0r #38116 üzenetére
Már nincs ilyen, hogy T-Home, meg T-Mobile. Csak Telekom van. Vagyis igen. (legalább is az én értelmezésemben.)
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szabogabor10 #51990 üzenetére
Benne van a cikkben is, hogy "ha minden jól megy".
Szerintem láttunk már nagy bukásokat...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
-
kakuk.tamas
addikt
Telekom, Zalaegerszeg, panelban.
Xiaomi Redmi 4X-el mérve. (Csakhogy mindenki lássa mire képes egy 40ezres kínai sz#r...)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz #04669952 #96185 üzenetére
Azt nem írták, hogy nem azonnal, hanem 2-3 IDŐBEN befizetett számla után kezdik el vissza forgatni a befizetett előleget.
Amennyiben csúszol az elején a számlával, a szolgáltató hosszabíthatja az időt, míg elkezdi az előleg vissza forgatását.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Én mikor megláttam, hogy van ez az ajándék 50 mega net, jól felröhögtem. Hagyjukmár...
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
Az utasbiztosítás hogyan működik?
Elsején megyek Izraelbe (Tel-Aviv) egy hónapra... Ha megrendelem még Bécsben (onnan indul a repülő), és csak szeptember elején mondon le, akkor az kb 15000-16000 ft. Ezt a havi számlához számolják, vagy most tegyek az univerzális egyenlegemre 20.000 ft-ot? (előfizus vagyok)Bocsika a láma kérdésért...
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
A tapasztalatotokra/tudásotokra vagyok kíváncsi.
Nos. Van egy rendelés. A weboldalon a megrendelés végén kiírt a rendszer egy összeget előlegnek (legyen most 10.000 ft). Hívott az ügyintéző a megrendelés miatt, hogy az előleg 15000 forint lesz.
Ez el lett fogadva, a Telekom fiókban látszódik is.A készüléket üzleti átvétellel kértem, de ott viszont nem csak a 15000 forintot, hanem a 10000 forintot is kérik.
A kérdésem: most mindkét összeget ki kell fizetni, vagy csak a 15ezret, amit a telefonba mondtak, és látszik a fiókban is?
A válaszotokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok! Használ valaki innen Huawei Watch 2 eSIM-et?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz davidsz #103924 üzenetére
Ha fizikai sim-et vált esimra, a fizikai sim-en NEM lesz elérhető! Az a kártya onnantól kuka.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz #15490560 #103923 üzenetére
Ahogy írták:
A Telekom e-simes oldalán elindítod a váltást, a kapott QR kódot bescanneled az iPhone-oddal, és voalá!
De szerintem előtte a fizikai sim-et aktiváltasd be, addig ne akarj váltani e-simre![ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szabogabor10 #103925 üzenetére
Jó, de itt általában a magyar Telekomról van szó... 🤔
-
kakuk.tamas
addikt
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Tappancs2001 #103987 üzenetére
Ahogy írták, meglévőre nem sűrűn van előleg.
Van egy haverom, aki Huawei Mate 20 Pro-t hozott ki részletre, M-es csomagban, 0 forintért. (Meglátta az enyém, és huusss iPhone )
Csak pislogtunk, hogy nem kérnek semmit se.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz mayday00 #104005 üzenetére
Erstés automatán 1500, Budapest Bank és Citibank automatán 2500ft a legkisebb összeg. Még sms-ben lehet 1500al tölteni.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Nikaré #104012 üzenetére
Miért nem regisztrálsz egy fiókot, vagy a meglévőhöz adod hozzá a számokat? Nem küldene sms-eket, és nem is kellene ki-, be lépkezdi...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz tylerddd #104126 üzenetére
Az smsben nincs egy webcím, meg egy felhasználói név + jelszó páros? Ha nem tudja fogadni a készüléke az mms-t, akkor ezen az oldalon tudja megnézni az mms-t.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kory24 #104286 üzenetére
Hogymi?
Ha neten rendeled, ott tudod részletre venni. Azt nem lehet megcsinálni, hogy megrendeled, és utána nyögöd ki az üzletben, hogy te részletre akarod megvenni.
Ha megrendeled, akkor téged az üzletben egy számlával várnak, amit ki kell fizetned (vagy elállsz a vásárlástól).Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Kolondrum #104310 üzenetére
De mindig is volt rajta pénz? Mert azt tudtommal vissza kellene adniuk, ha kiadják másnak a számot... Nem? Meg az éves adategyeztetést ha kihagyod, akkor kell lennie x hétnek amíg még nem adják ki újra a számod.
Vagy a számot ütötted el, vagy a Telekom b#szott el valamit.Mennyit raktál rá? Én azért felhívnám azt a nőt, és megkérdezném tőle, hogy mit vállal érte...
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz madle #104414 üzenetére
A viber a telefonszámodhoz tartozó dolgokat tárolja, az a csoport mástól nem származhatott, csak tőled.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz #08205312 #104469 üzenetére
Dehát az, hogy milyen számmal kezdődik függ attól, hogy előfizetéses/dominós, illetve, hogy csak adat kártya, vagy nem.
Én legalábbis így vettem észre.
Mobilnetnél 1xx, és 3xx ami új számmal volt, előfizuval, normál előfizetéses csomagban pedig 5xx ami új volt.[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Úgy, hogy új előfizetés mellé kapott.
Jah, de most nézem, hogy "szűz" számot kérdezett.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz _stick_ #104533 üzenetére
Bolti vásárlás esetén, ha olyan az ügyintéző, akkor lehet választhatsz számot, az éppen kéznél lévő kártyák közül. (Feltöltős csomag esetén)
De van egy külön szolgáltatás, a Választott hívószám, amikor a mobiltelefon-szolgáltatásra történő előfizetéskor (vagy azt követően bármikor) külön díj ellenében a rendelkezésre álló szabad számmezőből tetszés szerinti mobiltelefonszámot választhatsz.Ennek díja 10.000 forint/alkalom.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz prozodus #104539 üzenetére
Akkor is, ha bemegy a boltba, és ott mondja, hogy mit szeretne venni? (online rendelés nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz 4Grider #104541 üzenetére
Hát ez elég gáz. Alap dolognak kellene lennie, főleg, hogy fizetős szolgáltatás...
Akkor sry. :/Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz btudos #104543 üzenetére
"de nincs olyan megoldás, mint egy postpaid szerződésnél, ahol az értékesítő fog egy random SIM-et, és azt kb. bármilyen számhoz hozzá tudja rendelni."
Ezt tudtam, én az elötte írt esetre gondoltam.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz dptrsk #104571 üzenetére
És szerinted egy robotnak meddig tart 10 millió számot végig csörgetnie, hogy kiderítse melyik él? Csak a külföldi csaló hívásokból kiindulva, nem olyan sok idő.
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Vangelis #104578 üzenetére
Ezt kéretik írásba is foglalni a részükről. De én a helyedben hajlobogva rohannék a fogyasztóvédelemhez.
Ez édes móka. Nálad a hatalmas labda, ne b@szd el.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Vangelis #104581 üzenetére
Akartam írni, hogy alkudj ki egy fasza telefont, de 9es droidnál már nincs hívásrögzítés.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Vangelis #104583 üzenetére
Rendszer szinten tiltva van, az adatvédelmi törvény miatt... Nem tudom, hogy root mellett megy-e, nem akarom kipróbálni a kis 20as Pro Mátén.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Vangelis #104585 üzenetére
Ha Kukutyimban, a Marson szervizelik, akkor is velük állsz szerződésben, kötelességük megcsináltatni.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz sopruk #104588 üzenetére
Ők rögzítik, de a törvényi előírásoknak megfelelően tárolják. Ezt vizsgálják a cégeknél. Magánszemélynél kicsit nehezebb vizsgálni (ergo 7 milliárdan élünk), ezért fölösleges tiltakoznod.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Soulfly842 #104591 üzenetére
Duplán válaszoltál nekem.
Egyébként miben gondolta meg magát a Motorola? Ott írták a TMX-es levélben, hogy 2018. Október óta nem szervizelnek Motorola telefont. Ezt a Telekomnak illenék tudnia. Azt is, hogy merre kellene küldenie.
Itt a Telekom hibázott nem kicsit, ezen nincs mit szépíteni.[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Soulfly842 #104599 üzenetére
"Egyik pillanatról a másikra, ha gondol egyet a gyártó, akkor azzal nincs mit tenni."
Október óta eltelt 3 hónap. A Telekomnak tudnia kellene róla, hogy a TMX mit javít, és mit nem, ha egyszer ők a fő szervizeseik, nem? Valami kis hangyaf#sznyi ímélt csak kaptak, hogy" Skacok, mától ezt, meg ezt a márkájú telefonokat nem javítjuk, ide ne is küldjétek."
Itt megint a Telekomos kommunikáció lehet a jó, hogy az adott üzletbe nem jutott el a hír, hogy hogyan kezeljék az ilyen eseteket.
Az érvényes jogszabály szerint pedig az eladóval vagy szerződéses kapcsolatban, nem a gyártóval. Főleg úgy, hogy a szolgáltatók hivatalos viszonteladóknak tekinthetők.Egy kis morzsa a Fogyasztóvédelem oldaláról:
"Három (munka)napon belüli reklamáció fogadása, illetőleg szervizhez irányítás
Ismert olyan forgalmazói eljárás is, amelynek keretében arról tájékoztatják a fogyasztókat, hogy minőségi kifogásaikat csak három (munka)napon belül tehetik meg az üzletben (a vállalkozásnál), és ezt követően már csakis a jótállási jegyen/használati útmutatón feltüntetett szervizhez vagy a gyártóhoz fordulhatnak minőségi kifogásaikkal.A hibás teljesítés miatti – akár szavatosság, akár jótállás alapján fennálló – felelősség az eladó felet, vagyis a forgalmazót terheli. Ebből adódóan a fogyasztó jogosult minden esetben annál a forgalmazónál megtenni minőségi kifogását, akitől a terméket megvásárolta. Még akkor sem lehet (jogszerűen) továbbirányítani őt a szervizhez, ha kötelező jótállás alapján kijavítás iránti igényt kíván bejelenteni.
A Kormányrendelet 5. § (1) bekezdése alapján ugyanakkor a fogyasztó a kijavítás iránti igényét a forgalmazó által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is bejelentheti, vagyis, ha ez kedvezőbb számára, a kijavításra irányuló igényét nem csak az eladó félnél jelezheti, tehát a fogyasztót illeti meg e körben a választás joga. Amennyiben cserét, árleszállítást, vagy vételár visszatérítést kíván, úgy az ezek valamelyikére irányuló igénybejelentését viszont minden esetben az eladó féllel, a forgalmazóval kell közölnie. A kijavítás iránti igény kapcsán pedig jogellenes őt ide-oda küldözgetni (üzletből a szervizhez, vagy fordítva). "
Ezek alapján simán Fogyasztóvédelemi ügy a dolog, és a helyében rohannék is hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Soulfly842 #104605 üzenetére
Ha IT-s részlegen dolgoztál, igazán megcsinálhattad volna a belső kommunikációs rendszert, hogy áramoljon a tudás mindenfelé.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz leviske #104603 üzenetére
2018. Április 25-től él a GDPR rendelet. Előtte még kezelhette bárhogy (najó, nem), utána viszont csak a jogszabályoknak megfelelően. Mikor történt a vásárlás, azt tudjátok?
De ha jól tudom, megörzési kötelezettségük van a szolgáltatóknak a megszűnéstől számítva X hónapig/évig. De nem vagyok jogász.[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Soulfly842 #104614 üzenetére
Ma is tanultam.
De akkor se értem.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz davidsz #104666 üzenetére
Én egyszer (2008-2009 körül) a Telenorhoz küldtem ilyen panaszt. Rá kb 2 hétre hívtak, hogy az érintett területen bemérték kocsival a hálózatot, és tapasztalták az ingadozást. Kérdezték, hogy szeretném-e, hogy a vizsgálat eredményét elküldjék e-mailben, vagy postán adathordozón. Pofám leszakadt amikor a nő negyedszer kért elnézést, és kaptam 1 hó jóváírást emiatt. És még meg kérdezte, hogy így jó lesz-e nekem.
A hibát utána javították, raktak fel mobil tornyot, mert kellett a 4G-hez nekik. 😂Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz st3v3np3t3r #104735 üzenetére
Bocsi, ha láma a kérdésem: Most az a baj, hogy nem írja ki, hogy VoLTE, vagy hívás közben nincs 4G egyáltalán?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz st3v3np3t3r #104738 üzenetére
Az, hogy a konfigurációs fájlban mi szerepel, az lényegtelen.
A Huawei Mate 20 Pro-ban van a rendszer mélyén 5G-re vonatkozó megjegyzés, és ez a telefon annak közelében sincs.Esetleg próbáld meg átírni ahogy láttad, hátha...
A videóban nem mutatják/mondják a szoftver verziót? Lehet az különbözik. Vagy nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- nVidia tulajok OFF topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nintendo Switch
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Energiaital topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- X1 Yoga 8th 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- HP Pavilion 15-ab104nh (AMD A10 -10 mag- / 12GB / R9 M360 2GB VGA / 120GB SSD)
- Automata óra felhúzó Mozsly műbőr borítás
- Ducky One 3 fullsize hot-swap gaming mechanikus billentyűzet
- IPhone 15 128GB Fekete Független 100% Akku Újszerű
- Garmin Instinct 2X Solar (garanciális, újszerű, számlával)
- Zhiyun Crane 3S Pro (Image transmitter, External battery pack, zoom & focus servo motorok!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen