Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Az hogy van, hogy mikor enged kivenni pénzt, és lezárni így a szelvényt?
Nem bírok rájönni a mikéntjére.
Tegnap is volt egy 10 meccses szelvényem, eleinte írt kis aprót, 500Ft környékét, aztán már ott jártam, hogy 6 meccs jó volt, véget is értek. Maradék 4 még nem kezdődött el. A véget értekbe olyan is volt aminél írta, hogy korai kifizetés. De onnantól végig csak annyi, hogy cash out nem elérhető. -
hobizoli
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
en arra szeretnek amr rajonni, hogy mikent kell ugy bejelentkezni, hogy amikor beirom a tetet ne azt irja, hogy a fogadashoz elobb jelentkezz be, mikozben be vagyok jelentkezve
vkiket ugy ki kene rugni mar ezert a vezetosegbol, hogy le se essenek.... -
Csápájev
őstag
Miért van az,hogy ha egy meccsre fogadok,bejelölöm ki nyer és hogy X-gólnál több lesz,arra azt írja kötéstiltás van?
But why? -
Csápájev
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Szia,tőlem nem.
-
sherlock82
senior tag
tippmix pró oldal töletek is kért a közelmúltban adat ellenőrzést? okmányok feltöltését kérték, mert nem engedtek fogadni amíg ez meg nem történt.
-
AMD94
junior tag
Sziasztok!
Vannak külföldi oldalak például spinit,purebets visszatudnak élni a bankkártyámmal ha azzal fizetek be hozzájuk ?
-
draco31
veterán
-
bazsimano
őstag
Mitol van h azt irja h a tet nem haladhatja meg a 0 ft??? Vicc
-
draco31
veterán
Nálam most épp ilyen, és ettől csak rosszabb más böngészőben.

-
Csápájev
őstag
válasz
underdark
üzenetére
Tippmixpro?
Igen,kb egy éve rossz, képtelenek megcsinálni.
Általában 2 -3 alkalom után enged belépni és fogadni. A többi funkció,mint napló meg ilyenek,azok még ritkábban működnek.
Nem véletlenül áll 1,4 csillagon google playen
Ha sikerül fogadni,akkor egy képernyőmentést mindig csinálok,mert volt már,hogy nagyon nehezen akart megjelenni,hogy nyertem
-
underdark
aktív tag
Üdv
Másnak is sokszor rossz az oldal?
Mosntaában rengetegszer jön be ez a 23-1-20 hibakód
Ha igen van erről valami infó, hogy mi ez?
Köszi -
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap megjátszottam a Chelsea -Pool meccset hogy mindent csapat szerez gólt és a végén a Pool nyer ,a GG bejött a Pool győzelem nem a Tippmix radar mégis nyertél feliratot mutat.Ha bejött a GG akkor annak a szorzója lett a nyeremény? -
draco31
veterán
Lejátszották a meccset, természetesen elment rajta. Erről ennyit...
-
draco31
veterán
válasz
fekomat
üzenetére
Akkor inkább számolják el 1-essel, az a biztosabb.

Bár 1.5 volt a 6 ellen, szóval talán ott is biztos lenne a győzelem.
Teljesen ilyen ismeretlen csapatok, random országok, csak a szorzókat néztem. 1-2 hetente rakok egy ilyet, de most van legközelebb a nyeréshez. Illetve amcsi focit szoktam néha.Köszi!
-
draco31
veterán
Hello!
Tippmixpron adtam fel tegnap egy szelvényt, éjszakai-hajnali meccsek. 15db, 14 jött is, egy meg szürke. De nem találok infót róla, hogy mi van vele. Ez így bukta lesz, vagy mi van ilyenkor?
-
pohár
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
igen, ők vették meg az Unibetet, ha jól emlékszem

-
Csápájev
őstag
Sziasztok
Tippmixpron kívül van más legális mód itthon online fogadásra?
A tippmixpro hetek óta nem működik sajnos. -
pohár
félisten
ah, még egy sárga kellett volna a Juve meccsre, olyan jó kis betbuilderes szelóm volt rá

de legalább papíron jött 25k, annak örülök

-
esbii22
őstag
Keddenként van most min 5000 befizetése esetén 100% bónusz. Jól értem a leírásban, hogy minimum 2-es oddsra kell fogadni 5000 Ft értékben három külön szelvényen, szept 11 23:59-ig?
-
Rhair
csendes tag
.rossz topik volt
-
Janosi129
friss újonc
Erre gondolsz? https://sportfortuna.com/tippmix-blog/qarabag-ftc-fogadas-tippmixpro-5000/ Itt azt írják, hogy minden felhasználónak jár csak vigyázz hogy ne legyen aktív bónuszod mert múltkor már jártam én úgy pórul, hogy két bónuszt akartam forgatni és az egyiket nem számolta bele.
-
v-man
őstag
válasz
bazsimano
üzenetére
Nekem olyan jött ma, hogy ha fogadok 5000 Ft-ért a Fradi meccsre (saját zsebből), akkor jár majd az 5000 Ft ingyen fogadás, csak azután lesz a legördülő menü a tétnél. Igényelni meg kellett ezt is, nem kizárt a Tiéd más feltételekkel járt, mert haver tegnap kapott US Open bónuszt is, én meg nem.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
egy gyors kerdes...pron van valami 5000es ingyenes fogadas...megigenyeltem a bonuszt de sehol sem latom, hol lenne barmilen ingyenes fogadas legordulo vagy barmi... Ti megtalaltaok?
-
Kardos.N
tag
Mai nap UTE 3.0 odss.
Nem a kedvenc csapatom , de a pénz az pénz 💸 💰
-
v-man
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Igen, előző 2 fordulóban is így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lehet, hogy amit osszevalogattam esemenyek azokat nem lehet ingyen megtenni?