-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
-
attiati
veterán
Vajon miért nem hívható a Dominós számom Magyarországról?
Külföldön vagyok.
Dupla SIM (Telenor a másik)
Azon megy a roaming folyamatosan
Telenor számom elérhető
Mindkettő SIM-en van térerő látja a telefon mindkettő kártyát.Ilyenkor otthon fogok kapni sms értesítéseket a nem fogadott hívásokról?
(Alap esetben szoktam kapni otthon). -
bajuszatti
tag
Domino Day: 60 perc a mai ajánlat.
-
törölt tag
válasz ggabor02 #125792 üzenetére
Vodánál most cseréltek fő szerrendszert, így lehet ez is változott. Kis csomag is létezik talán 100-300 mb-os.
De akkor neked egy telekomos maraton jobban megérheti... vagy vmi más... valóban.Apropó megszűnik a Mol-Mobil:
"A MOL Mobile megszűnésével gyakorlatilag az összes márkázott mobilszolgáltatás megszűnik hazánkban. Ez a konstrukció az előző évtized elején élte virágkorát, amikor szinte mindegyik hazai mobilcég összeállt valamilyen partnerrel a piacszerzés reményében."
[ Szerkesztve ]
-
ggabor02
aktív tag
válasz #33802016 #125791 üzenetére
Eddig a Telekomnál is működött normálisan. Vodafone sajnos nem játszik. Több okból. Ezek nagyon kis adatforgalmú kártyák, jellemzően 20-40 MB/hó. A valós és a Telekomnál mért adatmennyiség 20-40 MB/hó. A Vodánál az 1GB-os csomag is elfogyott két hét alatt. Nagyon durván rosszul számláznak. Van 7 db kártya, mindegyiken van Domino Maraton csomag. Két eszközbe tettem Digis kártyát, mert ezek az eszközök már 4G-s modemmel rendelkeznek, a többi viszont 2G-s, így ezeknél a Digi nem ok.
-
Zeki
nagyúr
válasz pdr755 #125785 üzenetére
Nem csak chip hiány van. Durván megy fel mindennek az ára, ami kell a gyártáshoz. Energia ( csak itthon 65-70%), alumínium, réz, szilícium, stb. A használt autókat már alku nélkül is elviszik. Ha nem ő, akkor más. Új autó jövőre harmadannyi lesz. Kvóták léptek életbe. Ez a hiány és brutál nagyfokú áremelkedés a mobilokra is ugyanúgy kihat majd.
[ Szerkesztve ]
-
se4ever2
aktív tag
Egy előfizetéses készülékrendelés törlésen meddig szoktak ülni a telekomnál? Volt már valakinek tapasztalata?
2 hete rendeltem egy készüléket, 1 hét alatt sikerült beismerniük hogy fogalmuk nincs arról hol van a csomagom. Nagy nehezen eldöntötték hogy törlik a rendelést, ennek 5 napja. Még mindig pár nap türelmet kérnek, vagy vesznek fel panaszt amit 30 napon belül kivizsgálnak.
-
Gubu0101
veterán
válasz pdr755 #125785 üzenetére
Ameddig a szem ellat addig lapos,nem de? Lassan egy eve huzodik ez a hiany,mi lesz meg ezutan,mikor lassan a wc is chipel mukodik Ha ennyem lenne az osszes aranybanya es elkohintenem magam,hogy hat nem tudok annyit banyaszni ami kell,igy arat kell emelnem,vagy meg adod vagy nem kapsz annyit amennyi kell.Ki tudja mi all a hatterben…Aztan a valosag lehet tenylegesen a szilicium hiany,nem mondtam,hogy nem.Vagy a gyarak nem birjak a kapacitast,sok a ha..na meg a corona…Mind1,kar ezen lovagolni
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
ggabor02
aktív tag
Mióta változott meg a Telekom fiókból indított domino online adategyeztetés?
Eddig mindig meg tudtam csinálni a Telekom fiókból online sms kód küldözgetés nélkül. Most megváltoztatták, hiába lépek be a fiókba, akkor is sms-t küldene. Eddig ez az egy szolgáltató volt, akinél ez normálisan működött. Riasztóban, autóriasztóban, különféle eszközökben vannak a kártyák, melyeket még szétszedni is nehéz, némelyik 200 kilométerre. Miért kell egy normálisan működő szolgáltatást elrontani? A Telekomnál korábban nem voltak ilyen abnormális változtatások. Úgy látom, hogy a hülyeség ragadós. -
TheMarci
addikt
válasz viktorhu #125780 üzenetére
Nekem is van csomó dominós kártyám másnál, meg természetesen csak kötözködtem, sok más olyan dolog van az aszf-ben, amit megszegünk, és még csak eszünkbe sem jut.
Pár éve meg pont a telekomos ügyintéző javasolta -nyilván kifogásolható módon-, hogy kössem az alap biztosítást, és ha bármi lesz a telefonnal, én ejtettem le. (Persze nem lett semmi, el is felejtettem, hogy van rá biztosítás, és most mondogattam le 3 éves biztiket.)Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz 4Grider #125778 üzenetére
Teljesen igaz, ezért sem javasoltam, hogy ezt tegye, viszont érdemes tudni, hogy a saját néven levő SIM kártyát sem adtja át az ember másnak, plusz e szerint az, hogy ki mennyit fizet a szolgáltatásért is tilos megosztani:
"Az Előfizető kötelezi magát, hogy a szolgáltatás keretében kapott információkat (továbbiakban: Információ) kizárólag saját céljára használja fel, azokat nem jogosult sem ingyenesen sem ellenszolgáltatás fejében harmadik fél részére sem részben, sem egészében tovább adni,..."Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz anderledani #125774 üzenetére
Hacsak nem mondod azt, hogy neked esett ki a kezedből a telefon.
Do You Dream?
-
anderledani
őstag
készülékbiztosítást csak az előfizető nevére lehet kötni, akinek az előfizetésére lett véve a telefon?
Mivel van a kitételek között olyan, hogy ha hozzátartozó töri össze a telefont, nem a tulajdonos, akkor nem fizetnek, lényegesnek tűnik ez a kérdés.
Amúgy engem is érdekelne mikor lesz 13 Pro. Tegnap jött készletértesítés, de 1 óra múlva már el is fogyott. Ha valaki esetleg tud segíteni informálisan, írjon PM-et.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Kbali
nagyúr
válasz Nikaré #125772 üzenetére
Jelenleg kb. bármelyik. VW csoportos autókra most 40-50 heteket mondanak.
Ha nem tudsz raktárról vagy gyártásból választani és mindenképpen egyedileg konfigurált autót szeretnél, akkor ilyen szállítási határidőkre kell számítani. Vagy olyanra, hogy van Vitara, SX4, csak épp fejegység nincs benne. -
válasz 4Grider #125766 üzenetére
Akkor 150K. Így sem éri el a 180K-s felső határt.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
4Grider
nagyúr
válasz Gubu0101 #125769 üzenetére
Aha. Jó üzleti fogás miatt állnak pl. az autógyárak és a korábbi évek notebook kínálatának meg a tizede áll rendelkezésre. Csak a mi cégünknél 6 olyan autóra várunk, aminek nyár elejére kellett volna megérkeznie. A most kora őszre ígértekre már pótidőpontokat sem adnak...
-
Joachim21
őstag
Tud valaki bennfentes a 13 pro maxok várható érkezéséről bármit? Körvonalazódik már valami?
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
válasz Winne #125764 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #125755 üzenetére
-
félisten
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #125760 üzenetére
Valószínűleg a problémát a multisimek terjedése (és routeres használata) okozza. Ha nem tesz semmit a Telekom, akkor nagyon hamar a Telenor szintje alá fog így süllyedni a hálózata.
-
félisten
válasz norbertoth #125759 üzenetére
Helyileg merre vagytok? Csak, hogy lehessen érzékelni a probléma nagyságát/valósságát?
-
válasz GoodSpeed #125757 üzenetére
A két csík ugyanis pont ott van, ahol a HOCO CA73 telefontartó tokom van rolleren, azon gyárilag egy rögzítőgumi. Esetleg az hagyhatott nyomot az üvegfólián.
-
válasz st3v3np3t3r #125756 üzenetére
Köszi
Mondjuk a dolog az úgy néz ki, hogy esélyes az üvegfólia hibája.[ Szerkesztve ]
-
-
Helló,
Az lenne a kérdésem, hogy megjelent két ilyen csík:Ilyen biztosításom van:
A kérdés pedig az, hogy csak Xiaomira cseréltethetem, vagy Samsungra is?
-
nexus6
aktív tag
válasz Renwick #125746 üzenetére
én is így voltam először hogy a magenta 1-ben módosítok, de régen kaptam valami olyan klafa kedvezményt hogy az itthoni szolgáltatásokon nem akartam végül változtatni csak a mobilt...
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
Demokatona
tag
válasz kovacsmi_74 #125749 üzenetére
Megnézem.Köszi.
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Demokatona #125743 üzenetére
Ezek a kedvezmények vannak.
-
4Grider
nagyúr
válasz Demokatona #125747 üzenetére
De most nem vagy postpaid előfizető, így nincs ilyen múltad.
Egyébként Android 12-től lehetővé válik a VoWiFi elérhetősége a telefonban lévő második sim kártya (pl. Domino Maraton) mobilnetjén keresztül is. Ez most Digiseknek egy igen fontos info... -
Demokatona
tag
Köszönöm.Voltam már előfizetéses is.Amikor bejött a Digi akkor váltottam vissza Dominóra.
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
Kaba
veterán
Az előfizetésre nem kapsz kedvezményt.Amennyiben készüléket is vásárolnál,akkor plusz 11000Ft vagy 22000Ft (nem állandó ajánlat) extra készülékkedvezményt kapsz a neked járó készülékkedvezmény mellé a dominosról történő váltás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
A feltöltőkártyások nem számítanak sehol sem meglévő előfizetőnek. Ugyanazokat a kedvezményeket kapod, mint bármelyik dominós, aki vált előfizetésre.
-
Demokatona
tag
Sziasztok!
Több mint húsz éve vagyok Telekomos.Létezik valami megoldás,hogyha én most Dominóról átváltanék havidíjas előfizetésre akkor kapok valami kedvezményt?
-
MODERÁTOR
válasz Renwick #125731 üzenetére
Neeeee!!!! Köszi, mindjárt rávetem magam.
Szerk.: nálam nem. Lehet, hogy lekéstem azt az idősávot, míg működött? Ha rákattintok a váltásra, akkor az új otthoni szolgáltatások megrendelése oldalra dob, ami új hiba az eddigiekhez képest, tehát biztos változott valami. (Előtte is csinált ilyet, de akkor random volt a kutyás és a szöveges hibaüzenet mellett ez, plusz a korábbi webshopbadobós hibakor kijelentkeztetett, most bejelentkezve hagy.)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Frontiner #125719 üzenetére
Elvileg mind független. De nézd meg itt , ha függő kapsz egy feloldó majd amit mellékelhetsz vevőnek, ha független akkor pedig úgyis szól. Máris 100% függetlenként ahatod el.
(Telefonszámnak saját számot érdemes megadni, oda küldik kódot. Nem muszáj a függetlenítés alatt álló telefonszámot megadni -ha van neki-.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segiteni. Kaptam egy Blaupunkt butatelefont, melyet eladnék. Telekomosként hirdetem, nem akarom kibontani, nem tudja valaki, hogy esetleg nem e független ez is, mint pl. az Iphoneok?
Köszi IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
legenda
válasz lugosi #125707 üzenetére
Lehet, hogy az van, amit Renwick is írt, szeretné a szolgáltató, ha váltanék, de azt ugyan leshetik... (Örüljenek, hogy a céges korlátlan - az is Telekomos - mellett megtartom egyáltalán havi díjas előfizetésnek a privátot, de hozzám nőtt már a telefonszám, mert lassan 25 éve használom, sokan csak azt ismerik, a másikat nem.)
A előfizetésekbe belépve, majdnem legfelül írja, hogy 30 nap korlátlanság, ott rányomok, hogy érdekel és dobja a díjcsomag módosításának a lehetőségét.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kaba
veterán
válasz anderledani #125713 üzenetére
Flottás rendelésnél biztosan működik,lakossági rendelés esetén is (elvileg).
Online rendelésnél vigyél végig egy raktáron levő terméket addig a pontig,ahol a szállítási címet kell megadni,így láthatod,hogy a házhoz szállításon és a Pick Pack ponton kívül mit ajánl fel neked még a rendszer(tetszőleges belföldi cím?). -
anderledani
őstag
Ha az üzletben kötök személyesen szerződést akkor ott megrendelhetem úgy a készüléket, hogy oda az üzletbe érkezzen?
eddig azt tudtam hogy gls vagy pick pack pont vagy ami épp pont van készleten az üzletbeniPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Kaba
veterán
válasz anderledani #125710 üzenetére
Többféle kivitelben lesz.Kérjél készletértesítőt.Amikor megjön az email bemész az üzletbe és oda kéred a megrendelést.(mivel napközben nem vagy otthon).Amennyiben a lakhelyeden GLS depo lenne,akkor kérhetsz későbbi kiszállítást is 17-20 óra között.
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
Ez a két hét a 13 Pro (nem Max) fekete színűre is vonatkozik?
Arra van esély hogy (nem központi) üzletekben is legyen készleten, vagy ennél ezt tényleg engedjem el?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
kakuk.tamas
addikt
válasz viktorhu #125704 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy bejelentkezés után a kosárra mentem (amiben nem volt semmi), majd onnan a készülékekre.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest