Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
őstag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Nem jó helyen akarod frissíteni.
Beállítások - A telefon névjegye - Szoftver adatai és itt nyomj rá a Google-Play rendszerfrissítésre. -
Nekton
aktív tag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
A kitakarásod átlátszik!
Sajnos nekem is egyre többször kitakar valamit a nav. sáv.
-
AndrewBlase
senior tag
-
FattyDove
őstag
Kettő is jött
-
-
dzf007
senior tag
Új google-play rendszerfrissítés letölthető...
Február 1. -
WhiteWalker
nagyúr
Van valakinek ötlete hogy miért van az , hogy sokszor a YT videók lényegesen halkabban szólnak mint máskor ? Hiába van a hangerő maxra tekerve.
Van hogy hullámzik a hang is. -
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű OJM (*9BZB7) frissítést : ILO régiókódra is .
Ezzel, a BL-értéke, ennél is változik .
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű OLM (*9BZB7) frissítést : THL & XID régiókódokra is .
Ezzel, a BL-értéke, ennél is változik .
-
-
csubííí
őstag
Megérkezett a februári szoftverfrissítés.
-
válasz
isti732712
üzenetére
-
válasz
isti732712
üzenetére
Pl, hogy nem minden bankkártyával kompatibilis. Pl CIB-bel sem.
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés! Miben màs a Ssmsung Wallet, mint a Google Wallet?
Köszönöm!
-
válasz
csubííí
üzenetére
(Kösz.)
3. Ha "extra elsötítés" == "extra dim", akkor azon már túl vagyok (mint írtam is), és az sajnos kevés.
2. Ezt eddig kihagytam, beállítottam valamit, reméljük működni fog.
1. Nem találtam ilyet, de alapból is emelkedő, csak az vele a gond, hogy 3-5 másodperc alatt eléri a maximumot. Google Clock-ban ez akár 60 másodpercre is állítható. De akkor marad a Google. -
-
válasz
gerner1
üzenetére
Igen, de majd még lesz alkalmam megnézni, amikor esetleg hüvősebb lesz az akksi és 15%-os. De úgy néz ki jelenleg, hogy 36 a MAX az A54-gyel neki, ami mondjuk 7-tel több mint a korábbi rekordja így, hogy portcsere volt, de még mindig 9-cel kevesebb, mint a 45W. Viszont sűrűbben visszaeesik 12W-ra, és amint hül az akkumulátor, újból 30-on van.
-
-
mrgold
tag
Sziasztok!
Egy A52s-t váltott a készülék... volt pár kedvenc játékom - mely, jó volt várakozás közben időt tölteni (Poker With Bob, Archery Challenge, WSOP - Hold'em Legend stb.)... az előző telefonon még futott, ezen nem... „ A nem alkalmazásként telepített alkalmazás nem kombatibilis az Ön telefonjával.” - üzenetet kapok... Autoblokkoló kikapcsolva, ismeretlen alkalmazások: Chrome, Fájlkezelő engedélyezve, mit lehetne még tenni?
Köszönöm. -
1. Samsung Clock alkalmazásban nem lehet beállítani, hogy ébresztésnél 1 perc alatt hangosodjon csak fel? (Végül is használhatom a Google Clock-ot, csak stílustörés...)
2. Nem találtam olyan beállítást, hogy ha egy adott szintre csökken az akku töltöttség, akkor automatikusan váltson energiatakarékos üzemmódba. Tényleg nincs ilyen?
3. Az van a témaindító írásban, hogy a minimum fényerő 1,8 nit. Hát, többnek érződik... Illetve este elég nehéz optimálisra beállítani, mert a 0 közelében kellene milliméterereket mozdítani a csúszkán - gondolom nincs mód az átskálázásra. (Az extra dim nem sokat segít...)
-
csubííí
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
Telefon-jobb felül 3 pötty-beállítások-egyéb hívásbeállítások-hívás vagy üzenet ujjhúzással.
Mivel egy kártyával használom, a két kártyás résszel nem tudok segíteni.
Samsung készüléknél bármely beállításában, ha a kapcsoló előtt van egy kicsi függőleges vonal, akkor ott kétféle lehetőség van.
1 kapcsoló ki-be kapcsolás.
2 szöveg megérint, plusz beállítási lehetőségek. -
tobias40
veterán
válasz
csubííí
üzenetére
Még keveset használtam de pl egy bökéssel hogyan lehet hívást indítani a gyárival?
Meg a képernyőn egy sim-es lehetőség van ,tehát bele kell menni a kontaktba és ott lehet választani melyik sim-el akarok hívást indítani,stb..Ma rászánom a napot hogy kitanuljam és megszokjam..

-
-
tobias40
veterán
válasz
csubííí
üzenetére
Elvileg megcsináltam én is ezeket a beállításokat de nem olvassa fel a hívó fél nevét.
Ehhez az is kell hogy a gyári tárcsázót használjuk?
Én a true Phone tárcsázót használom a full verziót..Esetleg képekkel megmutatnátok pontosan mit kell letölteni-beállítani?
A magyar nyelvi csomagot is letöltöttem... -
bmt50
senior tag
válasz
vodkamaffia
üzenetére
A Youtube biztosan rossz, mert nekem a Redmi-n is ugyanezt csinálja. Nem kell megvárni a 3. videót sem, és sötét lesz a kép
-
vodkamaffia
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémával talákozott már valaki A56-nál, hogy amikor a YouTube egymás után automatikusan játsza a videókat, kb. a harmadik után minden videó olyan, mintha a fényerőt levenném 10%-ra? És csak a videó sötét, a kezelő felület fényereje megmarad. Csak a YouTube újraindítása oldja meg ezt a hibát. Mástól még nem hallottam ilyet, az egyik ismerősömnek A55 van, és még ő sem tapasztalt ilyet. Nálam viszont rendszeresen előjön. Már töröltem a YouTube gyorsítótárat, adatokat, újra is telepítettem a YouTube -ot, de semmi. Az is gyakori, hogy mikor elindítom a YouTube -ot, nem tudja a főképernyőt betölteni, csak ha átváltok pl. a feliratkozások lapra, majd visszaváltok. A Twitch is folyamatosan bugos, hol a chat nem működik, vagy beragad egy üzenet, vagy teljes képernyőn bele zoom-olva jelenik meg a videó, és csak a Twitch újraindítása segít ideiglenesen. És ezek a problémák minden nap jelentkeznek. Most nem tudom, hogy a telefon rossz, a UI rossz vagy a Twitch és a YouTube rossz.
-
mrgold
tag
Sziasztok!
Egy A52s-t váltott a készülék... volt egy kedvenc póker játékom (mely, jó volt várakozás közben időt tölteni) Poker With Bob [link] ... az előző telefonon még futott, ezen nem... Auto block kikapcsolva, fájlkezelő engedélyezve, mit lehetne még tenni?
Köszönöm. -
gerner1
nagyúr
válasz
csubííí
üzenetére
A Google -nél lehet, hogy valóban nem kellett manuálisan (mert plö aut. települt a korábbi költözéskor áthozott settings szerint) . Ezt nem tudom, mert nálunk, az eddig sem volt default.
A Samu -hoz, nálunk biztosan kellett eddig is mindig. Mi ezzel költözünk, de a nyelvi csomagot mindig le kellett tölteni eddig is . A 3rd party az mauális. Most, próbaképp a Google -ra váltottunk, és ott volt a letölthetők között (a miénken nem volt letöltve) ~7.3MB .A miénken is, mindegyikkel jó a hívó név felolvasás.
-
Att1la.
őstag
Van valami jó app ami felolvassa ki hív? Ami gyárilag van az ilyen gagyi AI ami angolul olvassa fel a magyar neveket, ami segíteni nem éppen segít.
-
-
dzf007
senior tag
Valami apró frissítés ma is megjelent a Google-Playre..A55- re is!
-
-
FattyDove
őstag
El se hiszem így fel év csúszás után
-
user01
aktív tag
Sziasztok!
Légyszí segítsetek a Biztonságos mappával kapcsolatban, mert nem teljesen tiszta!
Ha berakom a gmail-t a B.mappába, akkor ott újra létre kell hoznom a gmail fiókot. Viszont, ha a B.mappán kívüli fiókot törlöm, mert ott nem szeretném megkapni a leveleket, akkor ott hogy fog működni a play áruház? -
capriTomi
csendes tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Egy uptodate rendszernek nem az a lényege, hogy lázba hozzon... Legalábbis szerintem, de elfogadom, hogy téged ez nem érdekel, nem vagyunk egyformák.
-
capriTomi
csendes tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azért nem pusztán szekuriti pecsről van szó. Fél évnyi frissítés hiányzik a tulajdonképpen a play sevice-re épülő telefonról. A telefonnal együtt kifizettél 6 évnyi szoftverfrissítést is, amit nem kapsz meg. Együtt lehet ezzel élni, de azért ne állitsuk már azt, hogy ez rendben van.
Ha van türelmed, nézd át a kiadási jegyzéket, a biztonságon túl van ott minden más is:
[link] -
FattyDove
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Erre inkább nem is reagálok
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
FattyDove
üzenetére
Meséld már el akkor mi a lényege? Eskü nem értem (szarkazmus) , mennyivel vagy előrébb, ha a januári security patch van a telefonodon , nem pedig mondjuk a novemberi?

Téged szépen felültettek a frissítési hype vonatra.A bankokat inkább hagyjuk , mennyire vannak képben, mert ők csak próbálják lecsökkenti a saját felelősségüket , és rá terhelni a hibát az userre.
Láttál valaha is internetes csalás után , olyat , hogy vissza utalták valakinek a pénzét?
És mint írtam a hülye user ellen a legfrissebb Android security patch sem véd vagy segít!
Az meg az Android szégyene , hogy havi szinten írnak hozzá biztonsági frissítést. -
user01
aktív tag
Xiaomi után nekem egy dolog hiányzik nagyon ebből a telefonból, ez pedig az app lock.
Ott, ha egy lezárt app-ot elindítok, a többi zárva marad. Itt, ha a Biztonságos mappából elindítok egy alkalmazást, a többi mind hozzáférhetővé válik.
Sajnos az utóbbi nem váltja ki teljesen az előzőt. Esetleg ismer valaki olyan app lock progit, amely azonnal képes lezárni? -
FattyDove
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szóval leírtad, hogy alapjaiban nem érted ennek a lényegét
Még szerencse, hogy a bankok jobban képben vannak és nem engednek ezer éves szarokon banki alkalmazásokat használni. -
FattyDove
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ezt nem tudhatod. Nem véletlenül biztonsági frissítés a neve.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
+1 👍🏻
@ #2119:
Régebbi, UI6.1.1 -et, vagy az előttit futtató típusok egy részére érkezett frissítés (nemrég), amellyel, azokon : Január 1 lett.Idő kérdése, és jönni fog erre a típusra is.
-
-
FattyDove
őstag
Arról tudni valamit, hogy miért ragadtunk szeptemberi biztonsági frissítésen?
Azért ez így február közepén kicsit vicces
-
qltsar
veterán
válasz
Att1la.
üzenetére
Milyen a panel beallitasod?
Egyutt, vagy kulon vannak az ertesitesek?
Ha kulon, akkor nem lesz kulon jelzes mod kapcsolo, mert egybe van epitve a fenyerovel, es kulon kis kapcsolokent nem rakhatod ki.
Ha egyben van, akkor ki tudod rakni kulon is, es egyben is ottmarad a fenyeroszabalyozoval egyutt.
-
Att1la.
őstag
Ezt a hang opciót hogyan tudom elővarázsolni az A56-on?
-
-
hunfefe
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Az A52 és simán csatlakozott smart view el a tv hez.
Az A56 nem akar.
Valami ötlet?
A tv egy Samsung QN90AA
Köszönöm. -
gerner1
nagyúr
válasz
zeus_2k14
üzenetére
2.4 vagy 5GHz -en osztod a NET -et ?
... - Mert, 2.4GHz -nél, ugyanezen a frekin kommunikál a BT.headset -tel is, és a két jel zavarhatja egymást .Van még a (Bluetooth) "Abszolút hangerő funkció letiltása" opció, a Fejlesztői beállításokban (majd restart...), amely, esetleg hatást gyakorolhat.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Az alábbi jelenség mitől van?
A telefonom alapból össze van kapcsolva az okosórámmal. Mikor vezetek akkor pedig a headsetemmel. Ez így ez a 2 teljesen jól működik. Viszont.. mikor megosztom az internetet a tabletre a gps miatt, akkor ha a headseten keresztül telefonálok, akkor alig hallom a másikat. Ők hallanak de én nem. Ez mitől lehet? Ha nincs megosztva, semmi gond.
-
user01
aktív tag
Hali!
A Beállítások / Értesítések / Speciális beállítások / Értesítési jelzések ismétlése útvonalon be lehet kapcsolni, hogy megadott időközönként hanggal emlékeztessen az elmulasztott értesítésekre.
Lehet-e ezt valahogy (pl. rutinnal) automatizálni, hogy éjjel ne legyen aktív? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 Év garancia
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Makulátlan Samsung S24 Ultra 512Gb !!! Garanciával + sok kiegészítővel !!!
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.