Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
"Ezt aki tudja megírhatná, talán hasznos lenne másnak is."
- Csökkentett, azazSAFE MODE
: LINKVagy, kikapcsolás után a korábbról ismert módon. Azaz:
- Bekapcs,
- A welcome screen -nél pedig, lenyomom & nyomva is tartom folyamatosan a hang-LE gombot, egészen addig, amíg be nem adja az OS háttérképet a bal alsó sarokban aSAFE MODE
jelzéssel (még a SiM-PIN előtt ...) .Ennél még nem próbáltam, és jelenleg most sem tudom kipróbálni, de S25U, S24U, Flip6 -oson is ugyanígy müxik ...
-
csubííí
senior tag
válasz
GEPESZ66 #574 üzenetére
Nem tudom milyen indítási mód amit említettél. Ezt aki tudja megírhatná, talán hasznos lenne másnak is.
A lényeg, hogy megoldotta a problémát és úgy működik a gyorskapcsoló panel ahogy kell.
Én ha rajta hagyom a kikapcsolás ikonon az ujjam, bejön a biztonságos mód (csökkentet mód)Azért vagyunk itt, hogy ha tudunk segítsünk egymásnak.
-
GEPESZ66
veterán
Kikapcsoltam a telefont.
A hangerő le és a bekapcsoló gombot egyszerre nyomva tartottam.
Amikor a logo megjelent, csak a bekapcsoló gombot engedtem el.
Érdekes módon ezek után jó lett a gyorsindító panel, már reagál a lehúzásra.
Ezt az indítást a neten láttam.
Egyáltalán milyen indítás ez?
A csökkentett módba nem tudtam belépni.
Amikor megjelenik a kikapcsolás menü, a kikapcsoló gombon hiába tartom rajta az ujjamat.
Hogyan kell előhozni ennél ezt a csökkentett módot?
Amúgy nem költöztettem át semmit másik telefonról, újra telepítek egyesével mindent.Amúgy köszönöm a válaszokat, amit eddig is írtatok!!!
-
GEPESZ66
veterán
Ma reggel arra jöttem rá,hogy ha várok kb.5 másodpercet,akkor reagál a gyorsindító panel,lenyílik.
Mi a fenétől lehet ilyen lassú?
Nyilván megpróbàlom csökkentett módban elindítani a telefont,hogy akkor hogyan működik,nem-e valamelyik alkalmazas zavar-e be.
Olvastam a neten,hogy ha valakinek gondja volt a panellel,akkor egy alkalmazas volt a ludas. -
Ribi
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #569 üzenetére
Nekem ugyan úgy nem ment, és ez a vid segített. Szerintem nem a vészhívás a lényeg, hanem hogy bekapcs+fel gombbal reseteld és ne a menüből. Aztán lehet hogy nem.
más:
Amúgy az UI szétfagy/unlock nem működik probléma perpillanat jól viselkedik. Kikapcsoltam hogy az értesítők megjelenjenek zárt képen kis ikonnal, hanem csak egy pöttyel mutassa. Nem tudom tényleg ez javította vagy valami frissült, de egyelőre nem merek hozzányúlni. -
gerner1
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #569 üzenetére
Én, Note 20 óta (~innentől kell USB -s egyéb..) mindegyiknél ugyan azzal a módszerrel be tudtam/tudok lépni . Ennél is .
Zömében, egy lekottlott USB-C -s fülest használok . De, a pár napja megcsináltam másik telóval összekötve is (ezt nem próbáltam korábban), amit itt javasolt zoltan77 (#514) , és azzal is ua. volt , 10/10 ... -
gerner1
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #567 üzenetére
A53 -ason, nem kellett felengedni a BEkapcs gombot a welcome screen -nél ?
-
csubííí
senior tag
válasz
GEPESZ66 #565 üzenetére
"Ha rákattintok a bluetooth ikonra, kinyílik az ablak..."
Ezt eddig nem is tudtam, néztem wifi-nél is ez van.Azt tudtam, hogy a kapcsolók két funkcióval rendelkeznek.
Érintésre be vagy kilapcsolás, érintve tartva elnavigál egy beállítás része, a fényerő és hang szabályzó is ilyen, de amit írtál azt nem. Most néztem, azokat nem csak megérintve lehet hanem érintve tartva is.
Mindig jól jön az infó. Kösz!Ha lehúzod az értesítési vagy a gyorskapcsolók részt, oldalra lapozva is lehet a kettő között váltani.
Gyorsítótár töltés meg ártani nem árt, lehet megoldja.
-
GEPESZ66
veterán
Amúgy a következőt vettem észre.
2 bluetooth eszközzel vagyok csatlakozva a telefonhoz.
Ha rákattintok a bluetooth ikonra, kinyílik az ablak, ami megmutatja, hogy milyen eszközökkel vagyok csatlakozva.
Ezután rákattintok ebben az ablakban arra, hogy kész.
Mindezek után már letudom húzni a gyorsindító panelt, hogy a többi ikon is megjelenjen.
De a következő lehúzáskor már ismét nem megy.
1 héte van meg a telefon.
Akko ha jól emlékszem, működött.
Utánna raktam fel a májusi, kb. 1GB-os frissítést.
Lehet, hogy a Recovery-ből csinálok egy gyorsítótár törlést. -
gerner1
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #557 üzenetére
Előbb-utóbb, meglesz a felelőse. Amúgy, nálunk egyoldalasra van állítva .
Erről jut eszembe... - Átköltözés után, jelentkezett a miénken az a furcsaság , hogy a BEkapcs gombot hosszan nyomva nem a KIkapcsolási képernyőt adta be, hanem a hangot némította.
Rákérdezésre, a használóján kívül is mindenki úgy nyilatkozott, hogy semmit nem állított(ak) rajta, & idegen kézben sem volt (véletlenül sem..) . Így, egy ideig azt gondoltam, hogy valami ~"bug", vagy APP kócolja össze rendszeresen, miután állandóan utánkonfigoltam . Majd, néhány napja hallom, ahogy a családtagok közt megy a fejtágítás a GL -kal megoldható dolgokról, és meg is lett a "bug" . "Ami" nem volt más, mint az, aki elfelejtette hogy mi-mindent próbálgatott ... -
csubííí
senior tag
Nem tudom nálatok mi lehet, de nekem nem kell azt a kis vonalat "megfogni", sőt van A55 azon sem. Lefelé huzok rajtuk egyet és amit odaraktam mind ott lesz. Becsukáshoz viszont kell, vagy kétszer felfelé huzok és úgy zárja be, mindenképp két mozdulat.
Megnéztem, beraktam az összes kapcsolót és beállítható, hogy hány sor legyen látható az első lehúzásra. 1 sortól akárhány sorra beállítható.Ha lehúzzátok az egyik oldalt, akkor utána a két oldal között, oldalirányú lapozással is lehet váltani.
-
GEPESZ66
veterán
Az egyik külföldi fórumon direkt ezt kérdezték a Samsungtól:
"másodszorra nem lehet lehúzni"
Ahogy olvastam, nem adtak megnyugtató választ.
De lehet, hogy valami beállítás kavar be.
A kollégám A36-osán gond nélkül lehúzom a sávot.
Ha jól emlékszem, mielőtt belaktam volna a telefont, nálam sem volt gond.
De 4 sorban beállítottam ami nekem kell, s így fixáltam le. -
-
gerner1
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #540 üzenetére
A telefon feloldást követően, lehúzod az értesítési sávot a jobb szélén, majd érinted a jobb felső szélen a ceruzát, utána a bal felső szélen a Panelbeállítások -at választva... - neked mi van beállítva ? Az új (7.0 -ával érkezett) osztott, vagy a másik ?
#PANEL_BEÁLLÍTÁS
-
csubííí
senior tag
válasz
GEPESZ66 #540 üzenetére
Szerkezd lehet nincs benne több kapcsoló.
Meg másodszor ne az egészet húzd le, hanem csak a Wifi/ Bluetooth alatti kapcsolókat. Ugyanúgy lehet belerakni és kivenni belőle, szerkesztéskor átméretezhető (kis vonalat megfogva), a többi rész nem, csak a sorrend variálható ( pl. hol legyen a fény a vezérlők stb.). -
GEPESZ66
veterán
Még egy dolgot nem értek.
A gyorspanelt jobb oldali lehúzással megjelenítem.
De hiába húzom le a megjelenő ikonok alját még egyszer, nem nyílik le, hogy a többi ikon is megjelenjen.
Mi a fenét csinálok rosszul? -
GEPESZ66
veterán
Elnézést, hogy itt is megkérdezem, de a másik fórumon még nem találtam megoldást erre.
Használom a Bitwarden-t.
Nem értem, hogy miért nem ugrik fel minden appnál a Bitwarden-nel való belépés lehetősége?
Amúgy a megjelenés legfelül beállítást ennél az appnál nem találom. -
csubííí
senior tag
Szerintem nem, ha csak nem vonz az újdonság varázsa és az a minimális eltérés.
Viszont neked kell eldönteni, hogy váltasz-e. Ha megtudod szerezni jó árban, az A55-öt meg szintén jó áron eltudod adni (kevés a ráfizetés) akkor talán érdemes lehet a váltás.
Van az is itthon, szinte semmi különbség, az is megkapta már az új szoftvert.
Ha A55-öm lett volna biztos nem váltottam volna. -
Kilaca
újonc
Sziasztok!
A55-ről megéri váltani?
Köszönöm! -
GEPESZ66
veterán
A mostani frissítés írt valamit a Gemini-ről.
Ahogy néztem, ez még nem tud magyarul, s így az oldalsó gombbal nem is lehet aktiválni.
Jól tudom?
Esetleg várható hozzá a magyar nyelv? -
GEPESZ66
veterán
Én is felraktam a frissítést.
Nálam viszonylag gyorsan lefutott.
Látszik, hogy ennél a telefonnál már úgy csinálja, hogy egy másik partícióra rakja fel, s újra indulás után ezt tölti be. -
FattyDove
őstag
Hat en az osszes leirtat megprobaltam, de nem tudok belépni. A54-en siman megy
-
zoltan77
aktív tag
Nálam így recovery jön be, pontosan ahogy leírtam, bekapcsolt telefonnál csinálom előszőr a hangerő le+be gomb, majd mikor ujraindul be gombot nem engedem fel hanem a hangerő fel gombra teszem a másik ujjam.
Itt egy videó róla, de töb fajta módszer is van, kinek mi jön be -
gerner1
nagyúr
válasz
zoltan77 #514 üzenetére
Kikapcsolt állapotból, Hangerő-FEL (végig) .
A hangerő-LE kombinációval, az ODIN MODE -ot aktíválod ....
Persze, lehet soft reset -tel újraindítani (hang-le+bekjapcs -csal..) , majd abból az állapotból gyorsan váltani, ha kellően rutinos valaki. De, egy gyakorlatlan inkább fut bele ezzel egy újraindításba .
-
zoltan77
aktív tag
válasz
FattyDove #513 üzenetére
Nálam ez a bevált módszer: bekapcsolt telefon, vagy gépre, de én másik telefonnal összekötöm usb-c kábellel. Hosszan nyomod hangerő le+kikapcs gomb, majd mikor ujraindul és mielőtt a samsung logó megjelenne, hangerő fel gombot nyomod ,de a kikapcs gombot nem engeded fel.
-
FattyDove
őstag
Hogyan lehet belépni a recovery mode-ba, hogy tudjak cache wipe-ot tolni?
-
gerner1
nagyúr
-
ovoid
tag
Hamár a frissítgetés a téma, egy kérdés.
Aki óceániai szoftverrel használja, az az ottani, vagy az itteni frissítéseket várja?
-
laciko1969
friss újonc
válasz
laciko1969 #506 üzenetére
Na elkezdtem az oldalán nyomkodni a gombokat és észhez tért bő egy óra optimalizálás után....vagy már töltődött annyit az aksi hogy észhez térjen.
-
zoltan77
aktív tag
válasz
laciko1969 #508 üzenetére
Csak észhez tér, nekem is tovább tartott az ujraindulás. Nálam annyi külömbséggel, hogy nincs sim pin beállítva. Úgylátszik ezt a frissítést megakasztja a sim felodó pin kód.
-
laciko1969
friss újonc
válasz
Most töltőre raktam.Újraindítás után kéri a sim kódot ami után már csak az említett körbejárós betöltés van..Most 29 százalékon van a teló.
-
csubííí
senior tag
válasz
Nekem is sokáig tartott, kijelző ki is kapcsolt, de fél óra biztos nem volt.
-
laciko1969
friss újonc
Sziasztok.Az imént frissítettem a telefont.Újraindult,ujjleyomat,aztán vagy 25 perce ez a négy golyóból álló betöltés vagy mi köröz.Kb 35 százaléknál indítottam kb a frissítést.nem korlátozta semmi a frissítés indítását. Úgy emlékszem az One ui optimalizálásakor volt eddig ez a körbe járó ikon ,de eddig egy -két perc betöltés és működött minden.Most bő fél órája semmi,csak ez.Már újra is indítottam de ugyenez fogadott.Vagy töltenem kellene az aksit?Van tippetek? Kösz a segítséget előre is ha tud valaki tippet adni mi lehet ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Lexus, Toyota topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest