Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
kisszoli0707
üzenetére
Nincs mit. Nem problémázott, csak azt az egy figyelmeztetést adta ki mikor elindítottam a programot. Sajnos képernyőképet nem engedett csinálni a program, de a bejelentkezésig szépen eljutott.
-
tarbela777
tag
válasz
kisszoli0707
üzenetére
Itt meg tudod nézni a.fotót:
https://mammutmail.com/hu/download/f7101a550437a518d7ea2d55c0ad4e8e
-
tarbela777
tag
válasz
kisszoli0707
üzenetére
Igen, működik. Valamiért nem sikerül feltölteni a fotót.
-
kisszoli0707
tag
válasz
tarbela777
üzenetére
Szia! Tényleg használható a mobile med alkalmazás rajta? Esetleg tudnál küldeni egy képet róla? Nagyon örülnék, ha ez tényleg jó lenne!
-
tarbela777
tag
válasz
kisszoli0707
üzenetére
Szia! Nagyjából 2 hete jött egy frissítés, azóta telepíthető és használható.
-
Chris0321
veterán
válasz
kisszoli0707
üzenetére
Hello.
Regisztrálni is kell? Mert a bejelentkezésig simán eljutottam, csak először ezt a felíratot írta ki:
-
kisszoli0707
tag
Sziasztok!Egy óriási segítséget szeretnék kérni az A56 tulajoktól!Nekem sajnos nem ez van,de ez most mellékes.A lányom veleszületett cukorbeteg.A modern technikának köszönhetően a szervezetének szükséges inzulin beadásához nem kell szúrnia magát,mint régen,hanem egy felkarra felhelyezhető eszköz+jeladó és egy mobilalkalmazás segítségével ez automatikusan történik.Ezt az alkalmazást a medtronic-diabetes.com nevű cég készítette, ami működik androidon és IOS-en is.DE! Nem minden készüléken!Jelenleg egy 5 éves Xioami készülékkel használja,de szeptembertől egyetemre megy a lányom,ezért szerettem volna neki egy erős középkategóriás,de nem méregdrága mobilt vásárolni.Hosszas keresgélés után és mert magam is Samsungos vagyok gy A56 készülékre esett volna a választásom.Sajnos azonban ahogy írtam nem biztos,hogy működik rajta ez a google play áruházból letölthető alkalmazás.A telefonok kompatibilitási listája ugyan megnézhető a MEDTRONIC weboldalán és akár magyar nyelvű 24 órás segítség is a rendelkezésre áll,de a listán a középkategóriás samsungokból az utolsó az az A55 tipus.Viszont a telefonos ügyfélszolgálat nem állította,hogy nem működhet az A56 készülékkel,de kipróbálni még nem próbálták.A telefont árusító boltokban mereven elzárkóztak az alkalmazás feltelepítésétől,csak ha megvásárolom a készüléket.Szóval ha a tulajok közül valaki feltelepítené a google play áruházból a Minimed Mobile alkalmazást és kipróbálná,hogy elindul-e, hálám örökké üldözné a sírig.Egyébként akkor is csak úgy indul el,ha a fejlesztői beállítások ki van kapcsolva.Ezt a saját S24 telefonomon kipróbáltam.Egyébként szörnyű az alkalmazás fejlesztői folyamata,de erről sajnos mi nem tehetünk.Szóval ha valaki megtenné és tudna képet küldeni róla,hálás lennék!
Szép napot kívánok nektek! -
gerner1
nagyúr
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Igen, az kb a hivatalos forrásból, és a szürkeimportosok közötti különbség.
A 7év support előtt is, nagyjából ez volt a különbség.Hivatalos viszonteladók (~állandók, és korábban kint is volt a Samu web-felületén):
samsung.hu, ses.hu, galaxy.hu, Telekom, Yettel, One, MediaMarkt, Euronics, BestByte, Alza, Notebook.hu, iPon.hu, Auchan .
- Ezekhez jön még pl a B-tel (náluk "Gyártói Garanacia" van kiírva a hivatalos forrásból származó példányokra). Illetve időszakosan, még ~2-3 hely (nem állandóan ugyanazok), de a kiírt árból, eddig, azoknál is vissza köszönt ugyanez: árban. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
gerner1
üzenetére
Szeretnék Samsung tabletet venni, de gyanúsan olcsóbb 1-2 verzió (kb. -100.000 Ft.-al). Gondolom azok külföldről vannak és feltételezem a gyári garancia nem játszik itthon rájuk.
Egyébként elég rendes feláron adja a Samsung a Tab-okat, gondolom itt a 7 év támogatás amire felszámolják az árat, mert a hardver nem indokolja, sőt, gyengébb, mint pl. egy Xiaomi vagy Poco, de szeretnék Samsung vonalon maradni a támogatás miatt. -
gerner1
nagyúr
-
Crvsh3R
senior tag
Valahol meg lehet nézni, hogy modellszám alapján melyik régióhoz tartozik a készülék (bármely Samsung)?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az AI ezt írja.
Nem tudom, igaz-e!Megoldás a Sound Assistant segítségévelEz a hivatalos Samsung eszköz lehetővé teszi a hangbeállítások finomhangolását: samsung.comTelepítse és nyissa meg a Sound Assistant alkalmazást.Keresse meg a Multi sound (vagy Több hang) opciót.Kapcsolja be, és válassza ki azt az alkalmazást (pl. YouTube, Spotify), amelynél nem szeretné, hogy a hang lehalkuljon értesítéskor.Ezzel engedélyezi, hogy az adott app zavartalanul szóljon más hangokkal párhuzamosan.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, mert rohadt idegesítő.
Samsung a54 óta nem tudom hogyan kellene ezt megoldani. -
WhiteWalker
nagyúr
Hogy lehet beállítani ha jön egy értesítés akkor ne vegye lejjebb az adott média hangerőt?
Kib@szott idegesítő , hogy ha van egy csoport (Messenger) megy egy üzenet váltás folyamatosan fel le megy a hangerő egy YT alatt és csipog közbe a telefon.Anno a Xiaomi HyperOS-n volt ilyen opció , hogy ki lehett kapcsolni ilyenkor , itt nem találom.
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű OLM (*ABZD2) frissítést : THL & XID régiókódokra is .
Ezzel, a BL-értéke, ennél is változik .
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű OJM (*ABZD2) frissítést : ILO régiókódra is .
Ezzel, a BL-értéke, ennél is változik .
-
-
-
Helló,
Szomszédomnak is Samsung Galaxy A56-osa van, ő is telekomos mint én. Előfizetéses mint én. Hívásindításnál egyből leteszi a telefon, de hívást tud fogadni. Mi lehet az oka? -
-
-
dzf007
senior tag
Update now!
-
user01
aktív tag
Hátha valaki még nem ismeri...
A "Lezárási mód" gombbal ideiglenesen blokkolható az ujjlenyomat olvasó. Tehát, ha nem biztonságos helyre mész, a használatával a következő feloldás csak kóddal működik.
-
-
-
Újdonság A56-on.
-
user01
aktív tag
Nagyon jól működik a telefonban a gyári karakterfelismerés!
Xiaomi-nál ezt csak külső (fizetős) programmal tudtam megoldani ilyen jó minőségben.
-
Dan77
tag
Köszönöm a válaszokat a wifi problémára. Dns automatikus. Végül egy másik oldalon olvastam megoldást. Telefon újraindítás, wifi ki-bekapcs, repülő üzemmód be 10 másodpercre majd ki. Most csatlakozik. Remélem így is marad. ✌🏻
-
gerner1
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Kiírja vele az SFC2.0 -át, de nem fog tölteni még 40W -tal sem. Szóval, neked kell tudni, hogy önmagában a 25W feletti töltési képesség (ezt jelzi a teló SFC2.0 -val..): megfelel-e (?) ...
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok! A 45 wattos IKEÁs töltővel lehet megfelelő sebességgel tölteni?
-
Sziasztok,
Be kell még valamit kapcsolni, ha szeretném, hogy egy alkalmazás 0-24 elérhető legyen és azonnal szinkronizáljon?
Sportórához kapcsolódó alkalmazással (Suunto app) kínlódok, be van állítva az aksihasználatnál a "nincs korlátozás", de sokszor mégis csupán akkor frissül a telefonra a legutóbb rögzatett tevékenységem, ha használom a telefont, de legalábbis pl. koppintással felvillantom a kijelzőt.
Viszont a tünet miatt gyanítom, hogy nem az órával van a gond, és nem direktben az alkalmazással, hanem valamilyen beállítással - csak nem tudom, mivel.Van esetleg ötletetek?
Előre is köszi! -
gerner1
nagyúr
" És ez több helyen is igy van."
- Akkor a hotspot finomhangolást, talán félre teheted. Amely opciók -a telón- esetleg előidézhetnek ilyesmit:
⦁ Intelligens WiFi -nél, ha aktív a Váltás mobiladat-forgalomra opció.
⦁ Intelligens WiFi -nél, ha aktív az Átkapcsolás mobilinternetre.
⦁ Fejlesztői beállításokban a Mobiladat mindig aktív ON -ba billentve.
⦁ DNS konfliktus.
⦁ A hálózati kommunikációra kiható 3rd-party (pl: VPN, Fix IP, okosított tűzfal & hasonlók..) APP & beállítása(i).Egy tipp: Kapcsold ki teljesen a mobilnetet ~5 percre, és nézd meg, hogy a WiFi ikon megjelenik-e, illetve elindul-e rajta a forgalom. Ha igen, akkor az Intelligens WiFi beállításait kell finomhangolnod.
Amennyiben az ellenőrző listádról mindent ki tudtál húzni & nincs változás... - akkor, lehet, hogy nem úszod meg a WiFi & BT alaphelyzetbe állítását, és azok tételes újrafelvételét. Más gyártók típusain is néha előfordul ilyesmi. Nálam volt már i15 PM -mel is.
-
bmt50
senior tag
Nálunk otthon akkor szokott ilyet csinálni, ha áramszünet volt és a telekomos wifi jelerősítőt ez mindig megkavarja.
Húzd le a routert és a jelerősítőt (ha van ilyened) egy kicsit a tápegységről, várj 1 percet és dugd vissza. Ha a router felbootolt, próbáld meg újra a wifit, lesz-e internet. -
Dan77
tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Bocsi, az hogy kell? Teljesen amatőr vagyok
-
Dan77
tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Nem. Ha jól értem a kérdést. Mindenhol ahol eddig automatikusan csatlakozott (kb. 3 hely) ezt írja ki. Szolgáltatótól függetlenül.
-
Dan77
tag
Sziasztok! Kb. egy hete azt írja telefonom, hogy csatlakozva van a wifihez, de nincs internet. Egy ideig észre sem vettem, mert korlátlan mobilnetem van, csak az tűnt fel, hogy nem jelenik meg a wifi ikon a jobb fölső sarokban. És ez több helyen is igy van. Higy lehetne ezen segíteni? Előre is köszi!
-
csubííí
őstag
Nem tudom tudtátok-e. Ha Samsung böngészőben bárhol egy képet megérint és ujjat addig rajta hagyni míg előjön a lehetőségek rész, ezt követően sem engedni el a képet hanem mozgatni a kijelző valamelyik oldalára/szélére (teljesen elhúzni), ekkor lesz lehetőség (tovább mozgatásával, persze a képet továbbra is érintve kell tartani) fentre vagy alulra osztott képernyőre, vagy középre előugró nézetbe rakni/megnyitni a képhez tartozó cikket.
Ez jó hosszú mondat lett.🙂
Nem tudom, hogy ez eddig is volt-e, vagy az utolsó böngésző frissítéssel változott meg, viszont én nemrég vettem észre.
-
gerner1
nagyúr
Egyelőre nincs.
Olyan nem hivatalos (nevezzük pletykának) infó kering, hogy azért vették ki, mert annak törlése automatikus (eddig biztosan nem volt ilyen) lesz minden gyártói OTA frissítéskor, és G. Play Services frissítéskor az UI8.5 -től .
Ami annyit biztosan tesz, hogy havonta legalább 2x törlésre fog kerülni, user szokástól függetlenül. A gyártói frissítések után pedig, minden G.P.S. frissítéssel .& akkor, talán idővel... -esetleg lesz más opció is (majd kiderül..).
-
gerner1
nagyúr
A februári fw.frissítéssel vették ki itt is ( G. Pixel típsuokon már korábban ).
-
ovoid
tag
Urak!
Segítséget kérek!
Törölni akartam a wipe cache-t.
Sosem ment elsőre, nos, most sem
.
De most max három dolgot ad be
Reboot....
Wipe data....
Power off.
És ennyi. Az USB engedélyezve van.
Az indonéz, XID segítségem zavarhat be, vagy valami mást nem veszek észre?
Netán valamikori "frissítés" miatt van ez?
Köszi a választ! -
-
-
-
kugli
aktív tag
Kérdésed jelenlegi formájában azt tudom javasolni hogy olvasd el a telefon tesztjét.
De segítek picit..." A beépített 5000 mAh-s akkumulátor lítium-ion telepes, a PC Mark Work 3.0-s tesztjén 17 óra 22 perces eredményt hozott, ami remeknek mondható. A mindennapi használatban szombat délelőtt a töltőről 100%-on levéve egész napos Waze és HuKi navigációval, csevegéssel, egy-két hívással és némi böngészéssel a nap végén még 50% felett volt a töltöttség. A hétvége végére merült le a telefon több mint 5 óra képernyőidőt és 32 óra készenlétet maga mögött tudva. Mindezt úgy, hogy nem használtam az akkukímélő módot és két SIM-kártya volt a Galaxy A56-ban. Ez jónak mondható. "
-
Zozo88
újonc
Az akksi aktív használat mellett mennyit bír?
-
user01
aktív tag
65 sebezhetőséget javít a legújabb Samsung Galaxy A55 és A56 frissítés: [link]
-
gerner1
nagyúr
válasz
troller
üzenetére
Nincs. De, ez már volt téma köztünk.
-
gerner1
nagyúr
válasz
szaboi6512
üzenetére
UI8.0 -tól, csak 6 jeggyel.
-
szaboi6512
addikt
Lenne mód a pin kód ok nélküli elfogadására 4 számjegy esetén?
Az A52-höz való trükk nem működik sajnos... -
ProEvoFan
nagyúr
Bár nekem nem tiszta a processzor sebessége, mert a neten nem egyformák az eredmények, de elvileg 10-15%al gyorsabb az AnTuTu szerint. Meg kicsit vékonyabb, könnyebb. Kb ennyi a különbség.
Ha venni szeretnél a57et, akkor várjál kb júniusig. Ok Media Marktban 135K körül lesz akcióban, kedvezményekkel. Az elmúlt 3 évben így volt.Tudom, mert így vettem náluk Samsung telefonokat; a54, a55, a56, a36.
Kb a legnagyobb biznisz az a56om volt tavaly május - június környékén. [link] -
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű OJM (*9BZC5) frissítést: ILO régiókódra is .
-
gerner1
nagyúr
válasz
szaboi6512
üzenetére
Nincs. Legfeljebb valami 3rd-party megoldással. Majd, talán az UI8.5 -tel lesz megint, ezen a típuson is.
-
szaboi6512
addikt
Helló!
Az a beállítás már nincs hogy az akkunál csak a %-ot mutassa felül, akku nélkül? -
dzf007
senior tag
Új Play-rendszerfrissítés letölthető! Március 1. ! A55- re is!
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
attiati
üzenetére
Aki nálunk használja.. -megtudta szokni.
Te viszont írtad, hogy téged az A52 mérete is már zavart. Ez pedig tok nélkül ~akkora, mint az A52 a gyári szilikon tokkal .
Szóval passz, hogy ezek mennyiben segítenek egy döntésben...Amely biztosan kisebb & Samu, az az: S23, S24, S25, S26 alaptípusok.
-
-
csubííí
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Megelőzött gerner1
-
gerner1
nagyúr
válasz
szaboi6512
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
nem tudtam, hogy Ő is OXM-es
Kb a legnagyobb biznisz az a56om volt tavaly május - június környékén.