Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
Bogyó bá'
nagyúr
Pöttyet OFF, de csak megkérdezem: a 3 nagy hazai szolgáltató bármelyikénél lehet-e feltöltőkártyás csomaghoz e-SIM-et igényelni? Tudom, hogy a Telekomnál nem... ...viszont iPhone-t vennék hamarosan, és szükségem van a dual-SIM-re. (A Yettel céges nem megoldható e-SIM-re váltással, így a saját feltöltőkártyás számomat lenne muszáj váltani.)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen, Maratonból csak az 1 és 5 gigás maradt.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az ünnepi 10 napos korlátlanság miatt olyan nagyon nagy jelentősége szerintem most nincs....
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez csak úgy: [link]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ugyanígy történt velem is - a heti "csont" nem nagyon izgat, de a Domino Maraton-hoz hasonló szolgáltatás másutt nemigen volt, nekem meg ez az előnyös: évente 10-20 alkalommal, egy-egy napra kell csak mobilnet, de az ha lehet akkor roamingban is leforgalmazható legyen. Évi 2-3 db 3000 forintos feltöltéssel teljesen jól elvagyok.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Az még hagyján, de nem is engedi bekapcsolni az emeltdíjas hívások tiltását: "Hiba történt, kérjük próbálja meg néhány perc múlva". Tizedik kísérletre sem megy.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Szerintem "visszamenőleg" nem tudsz díjcsomagot váltani.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
bringasisti
üzenetére
Pedig abba SIM kell... ....amit te szeretnél, az meg nem fog működni.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Amíg - olcsó előfizuval - 35 forint az "általános" percdíj, Domino Most-tal meg 19, addig ez halva született ötlet. Legfeljebb a Most-nak és a Maratonnak a kinyírásával tudnák a "keveset fogyasztókat" előfizetésre rábeszélni, viszont a konkurencia ajánlatai meg néhol jobbak...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát nem....

A Maratont mintha nekem találták volna ki: évente mindössze 8-10 alkalommal, alkalmanként 2-3 napig kell a mobilnet (de ez lehet akár külföldön is) - ezért számhordoztam a Telenortól. A notiban is van egy SIM, szintén Maratonnal - a kettő nekem elég szokott lenni egy évig. (Távmunka itthonról, alkalmi vidéki kiküldetések, évi egy nyaralás - de a céges, Telenoros SIM-hez nem jár mobilnet. A családdal meg többnyire vezetékes telefonon kommunikálunk).
Most új telefont vennék (ha lehet, akkor részletre...), és csak ezért néztem meg a havidíjas lehetőségeket. Dominóval viszont olyan drágán adja a T a készüléket, hogy semmiképpen nem érné meg (webshopból 30%-kal kedvezőbb az ár - igaz, egyben kell kifizetni
). De olcsó előfizetéssel - 2 év hűséggel - sem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
kalanchoe
üzenetére
Valamelyik nap számolgattam, mennyibe fájna egy legolcsóbb előfizu, minimális nettel. Széjjel röhögtem magamat a végeredményen: jelenleg évente 2x töltök rá 3500,- forintot a Domino-ra, és ebben egy legnagyobb (régen 4GB, most 3,5) Maraton is benne van.

A Most-ot rendszeresen aktiválom a jobb percdíjért. -
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Rosszul emlékszel.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gzbotii
üzenetére
Akkor oda kell számhordozni… ….viccet félretéve: másutt sem jobb, csak másképp kaka.

szerk: bár azt továbbra sem értem, hogy egy nem sokat telefonáló, nem sokat mobilnetező "átlagjúzert" mi vesz rá, hogy - kisebb, olcsóbb díjú - előfizetést vegyen, hiszen a Domino (Most) + Domino Maraton kombóval lényegesen jobban jár, mindenféle hűség és kötöttség nélkül. Miért jó ez a Telekomnak?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Akkor a kérdéshez kapcsolódnék én is: egy dominos-s kártyát, amin van egy 4GB-os Maraton, legálisan használhatom-e a notebook modemjébe téve? (Próbáltam, működik - de legális-e?) Ráuntam a régi teló hotspotként való használatára, a használtan vett notimban meg van 4G modem.
(#105199) Roaming : Köszönöm, akkor megnyugodtam!
(Évente 8-10 alkalommal van csak szükségem mobilnetre, alkalmanként 1-2-3 napig. Úgy gondoltam, erre jó lesz.) -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
A következő év január 30-ig. Nem bug, csak az évet nem írja elé. (Két hete én is meglepődtem ugyanígy, amikor a laptopom 4G modemjébe tettem SIM-et, és vettem rá Maratont)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Neten megrendelni egy Domino kártyát, amihez ajándék net is jár, majd pénzt tölteni rá és jöhet a Maraton 4GB. A telenoros kártyát meg eldobni ha már nincs rajta pénz.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
dptrsk
üzenetére
Sajnos nem. Pont ez a bajom....
" ...Szolgáltatásunk lehetővé teszi a havi díjas és Domino előfizetőinknek, hogy előre feltöltött egyenlegük terhére tartalmat vásárolhassanak a Google Play áruházból. Ehhez nem kell mást tenned, mint megadni a szükséges adataidat, és elfogadni a vásárlási feltételeket. A szolgáltatás iOS operációs rendszerrel működő készülékekkel nem érhető el...."
Hol kell megadni "ezeket" az adatokat és hol kell elfogadni?

- Hitel- vagy bankkártya hozzáadása, illetve
- Ajándékutalvány beváltása a két lehetséges opció.Ha a Fizetési módok menüpontban az előbbi kettő alatt a További fizetésbeállításokra koppintok, akkor meg csak és kizárólag a bankkártya adataimat kérné...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, és hirtelen nem találom rá a megoldást. Dominós vagyok, egy dual-SIM-es készülék elsődleges kártyájaként beállítva, és most először szeretnék a Domino univerzális egyenlegem terhére vásárolni a Google Play store-ban.
A Telekom Mobilfizetés app működik, már vásároltam is vele autópálya-matricát a nyáron az egyenlegem terhére.
A Play-ben viszont a fizetési beállításoknál csak bankkártyát enged(ne) beállítani, azt meg nem szeretném.
Mit nézek el, hol bénázok? Anno a Telenoros egyenlegemről simán tudtam vásárolni mindenfélét a Microsoft Store-ból, még Windows Phone készülékkel.szerk: nem vagyok poweruser, ha lépésről lépésre lehetne...

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Akkor örülj a végkifejletnek - az ügyfélszolgálaton már gondolatolvasással is foglalkoznak, a nagyobb ügyfél-elégedettség elérése céljából!

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Kisnyikhaj
üzenetére
Domino MOST opcióval + Domino Maraton. Olcsó és jó.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Genova1983
üzenetére
Itt meg 135k hűségvállalás nélkül....

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Kösz, akkor nem: a Maraton 4GB nekem nagyon megfelel, és elég is (A Maraton miatt váltottam szolgáltatót, a havonta lejáró, havonta fizetős adatcsomag miatt jöttem át a Telenortól). Azt hittem, esetleg tudok valahogy "potyázni" egy kicsit a nyáron - bár tulajdonképpen sok szükségem nem lenne rá.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ebben mi a beetetés? Az emberek 95%-a két hónap múlva egyszerűen eldobja a 990 forintért vett SIM-jét, amit addig második kártyának betesz a telójába. Ennél olcsóbb mobilnet nem nagyon van kártyásoknak... ...én azt nem értem, ez a Telekomnak miért jó? Még a postát is ő állja hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). De olcsó előfizetéssel - 2 év hűséggel - sem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)