- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Igen ám, de ott van a szavatosság is, amit sokan elfelejtenek, és az egész EU-ban kötelezően 2 év. Az elején biztos játsszák a hülyét, de ha az ember eljut békéltetőig, akkor általában már inkább javítanak, mert egy peren alulmaradnának és ezt ők is tudják. Meg majd megnézem, ha ott lesznek a kötelező 3 év garis telók (a samsung szerint) fél-egy év akku garival...
The Truth is out there...
-
-
rin33
senior tag
A ma du. Orosházán megjelent a B1.
-
m1lan
őstag
válasz st3v3np3t3r #119892 üzenetére
Pontosan ezért 1+1 év a garancia, nem pedig 2 év. Az első évre vonatkoznak a jogszabályok, a másodikat pedig a Samsung vállalja a maga feltételei szerint. A gyártói garanciajegy így magyarázza az 1+1 évet:
„Kiterjesztett Samsung jótállás” :a Samsung az általa forgalomba hozott termékekre 12 hónap teljes körű kötelező jótállást (alapjótállás) és további 12 hónap kiterjesztett Samsung jótállást biztosít. A kiterjesztett Samsung jótállás alapján a jótállás kizárólag a készülék kijavítására vonatkozik, továbbá az alapjótállási időt követően történő fődarab csere esetén a jótállási igény elévülése nem kezdődik újra. Mobiltelefonok esetén a kiterjesztett Samsung jótállás nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, és a beépített akkumulátorra.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
legenda
válasz st3v3np3t3r #119892 üzenetére
Amíg ez a jogszabály egy év kötelező jótállást ír elő, addig azon túl minden gyártó azt csinál, amit akar: [link]
A Telekom elég jól leírta és követi amúgy: [link]
Kíváncsian várom, mi lesz januártól...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Több oldalon olvastam már, hogy a fogyasztó által nem cserélhető akkukra is kötelezően annyi jótállás vonatkozik, mint a készülékre. Bár erről a jogszabály egy betűt nem ír.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Tamás2310
tag
Sziasztok!
Normális az ha be van kapcsolva a telefonomon az ünnepi korlátlan beszélgetés, akkor is számolja az alkalmazásban a beszélgetés díját.
Magenta 1 -es díjcsomagom van.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Kbali #119886 üzenetére
Ez csak a jogszabály által meghatározott kötelező jótállási időre vonatkozik, ami jelenleg hazánkban egy év.
A Samsung a második évben korlátozott gyártói jótállást ad, amikor már ő szabja meg a feltételeket és az akkumulátort nem veszi bele a körbe, hiába beépített az.
A Huaei például a második évben is ad jótállást az akkumulátorra is.
Az Apple csak az egy év kötelező jótállást adja, második évet még korlátozottan sem - sőt, az első év is korlátozott, ha nem biztosított a hazai jogszabály szerinti kezelés -, harcoljon az ember szavatosság keretében - ami a fogyasztó szempontjából hátrányosabb, mint a jótállás.
Ennyire eltérő ez a gyártók függvényében.Nagyon beindult a Telekom marketing, jönnek az e-mailek, hogy erre meg arra az előfizetésedre vállalj új hűséget és levásárolható készülékkedvezményt kapsz.
Nem is a legolcsóbb díjcsomagot használom és választom ki, erre dob 24 hónap hűségért 5500 - 12100 Ft készülékkedvezményt.
Egy olcsóbb telefonnál is viccesen kevés ez, de pláne az a csúcskategóriában, ahol a 400.000+ Ft-os sáv is játszik. Ha már az iPhone 12 Pro Max telefont és társait ajánlgatja.
Nem véletlen, hogy régóta nincs már hűség egyik előfizetésemen sem...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Winne
nagyúr
válasz btudos #119883 üzenetére
Én is most voltam vele szervízben, egy barátom ott a főnök, azt mondta nem tud vele mit kezdeni, mert a Samsung számon kéri rajta is. A beégett kijelző lenne még jó, mert azzal új akksi is jön, de a kijelzőmnek meg semmi baja, így marad a fizetős, ha tovább romlik.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Zeki
nagyúr
Erröl a gyerek karóra telefonról van valakinek tapasztalata?
Mennyire éri meg?
Mennyire használható? link[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
Sziasztok, ha az új előfizetés mellé klasszikus SIM-et kérek, később bármikor válthatok hűségidő alatt eSIM-re?
-
Orgi
addikt
válasz kakuk.tamas #119876 üzenetére
Szuper, köszi
-
kakuk.tamas
addikt
Így van
Telekom alkalmazás kell neki. Ha van már fiókja az ex-nek a telefonszámhoz, akkor azt adja meg.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Orgi
addikt
Sziasztok, nem vagyok minden infó birtokában, de más nevén lévő előfizuval kapcsolatban kérdeznék. Új barátnőm telefonja fontos munkaeszköz, viszont az előfizetés egyelőre az ex nevén van. A jövőbeli átíráson kívül hogy tudja a legegyszerűbben kezelni a számát, pl nincs netje tudtommal... A Telekom applikáció telepítésével gyakorlatilag kb mindent tudna intézni, netet rendelni, csomagot váltani és nem számít, hogy nem az ő nevén van?
-
erh75
tag
Zsolt_72,Kaba: Köszönöm mindkettőtöknek.
-
erh75
tag
Van egy samsung a5-ös telefonunk amit a telekomnál vásároltunk és nagyon gyorsan lemerül. Garanciális javításra a telekomhoz kell vinni vagy samsung márkaszervizbe ?
-
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
pár napja (dec.3.) az appból szerettem volna kifizetni egy számlát. jött vissza egy email, hogy a fizetés sikertelen + nem is emeltek le semmit a kártyáról. az appból eltűnt az aktuális számla a főoldalról viszont ha megkeresem a számláknál azt írja, hogy fizetés folyamatban.
a webfelületen viszont úgy mutatja, mint ami nincs befizetve. ilyenkor érdemes gondolom webről megpróbálni mégegyszer befizetni? -
windlord
őstag
Telekom -tol rendeltem 12.02 -en egy Honor 20 Pro -t.
Azota elbiralas alatt.
Rendelt mas is?
Mennyi ido volt a folyamat?
Kellene a telefon -
tylerddd
veterán
válasz 4Grider #119855 üzenetére
Én meg nem logikázok. Legyen leírva, ne nekem kelljen kitalálnom. Szerintem ez elvárható lenne.
Egyébként most nézem, hogy a mobil vagy net előfizetés felől megközelítve a GN+ -t, ott van egyértelműen leírva, dijcsomagváltáskor, ahol néztem, pedig nincs.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
4Grider
nagyúr
válasz tylerddd #119854 üzenetére
Amit belinkeltem a multisim oldalának alján lévő gyakran ismételt kérdések.
Az én logikámnak az megfelel, hogy látom a multisim oldalán, hogy az előfizetésemhez 0 Ft/hó/sim egy db multisim. Majd ezután felmerül bennem a kérdés, hogy ugyan már, mennyi ilyen multisim-et tudok kihozni. És elolvasom a gyakran ismételt kérdéseknél, ahol azt írják, hogy 2 db-ot tudok kihozni az előfizetésemre. Nincs több kérdésem. -
tylerddd
veterán
válasz 4Grider #119853 üzenetére
Ez két külön dolog. Az egyik az egy előfizetéshez kérhető multisimek számát jelzi, tehát teljesen mindegy, hogy milyen csomaghoz (4/15GB is), de max. 2db kérhető. A multisim oldalán pedig jelzik, hogy a GN+ esetén ingyenes a multisim, de hogy mennyi, az sehol nincs ott, csak az Ászf.-ben. Nem értem, hogy a GN+ oldalán ezt miért olyan problémás feltüntetni. Azt írja "Dijmentes MultiSIM kártya". Ennyi erővel a második lehetne fizetős is, mert ez nekem egy kártyát jelent. De mind1 is, a lényeg, hogy kettő jár mellé, ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
noicenoice
tag
Van valakinek tapasztalata, aki multisim-et használ otthoni router-ben? Az elég gyenguska otthoni kábeles netet cserélném le, mert itt nincs más alternatíva, viszont a Telekomos 4g elég erős és stabil. A család többi tagja használná otthon wifin keresztül és a TV is online megy (UPC Direct now). Tud menni mindkét sim teljes sávszélességgel egyszerre? Torrent nincs.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nálam eddig nem volt korlátlan lehetőség. Első héten csak JYSK utalvány, másodikon csak Deichman, most van először ennyi féle lehetőség Persze sorsolnak, de az is valami. :)
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
félisten
-
veterán
válasz szabonagyur #119843 üzenetére
A héten nagyon bőkezűek. Van a 2000Ft os Líra kupon, A Xiaomi roller reg, és 2 napos korlátlan net/hívás.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
Kaba
veterán
válasz szabonagyur #119843 üzenetére
Valószínű ez egyben egy türelemjáték is lesz.
-
félisten
-
atosan
veterán
Dec 7-től van az adventi naptár. Gondoltam megnézem, aszongya térj vissza december 7.-én. Hát már az van
Maine coon
-
Caranita
aktív tag
válasz szabogabor10 #119830 üzenetére
Jogos, csak régen jobban ki volt hangsúlyozva a 2db, a konfigurátornál a részleteknél csak ennyit ír: Gigaerős Net + díjcsomaggal belföldön korlátlanul internetezhetsz, ráadásul díjmentesen tartalmaz MultiSIM-et is.
-
veterán
-
veterán
-
tylerddd
veterán
Üdv! Nem tudom miért emlékszem úgy, hogy a Gigaerős Net + mellé 2db multisimet adtak korábban. Volt ilyen vagy nem jól emlékszem?! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Iludka
tag
Sziasztok. Ez a fajta 4G Routerem van Multi Sim-hez rendelve: Huawei b535-232
Esetleg ha tennék hozzá lentebb linkelt antennát jóval megdobná a sebességet, vagy maradnak kb ugyan az a sebesség, csak stabilabb jellel?
30/40 Mbps Környékén van a le feltöltés. -
BBke
tag
Samsung A3 2017-es telefonnál hogyan tudom megnézni, hogy aktív- e a Volte vagy sem? Sokszor előfordul, hogy nem kapcsolható a szám pedig be van kapcsolva a mobil. Jön az sms értesítés...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #119814 üzenetére
Netbankból próbáld meg!
Írja a K&H-t is az előző link.
Ha bent vagy a netbankban, akkor már azonosítottad magad a belépéssel. Szerintem onnét menni fog.[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
-
bksgbr
tag
válasz kovacsmi_74 #119806 üzenetére
Természetesen amikor megkaptam a kártyát netbankban aktiváltam, így elvileg ez sem lehet akadály.
-
-
tylerddd
veterán
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz bksgbr #119796 üzenetére
De pin kódot is kellett hozzá megadni?
Most 15000 Ft-ig nem kell.
Netbankon nem lehet aktiválni a kártyát? Otp-nél lehet.Amúgy pár napja töltöttem Domino-t app-ból (Mastercard). Meg is lepődtem, hogy már nem úgy megy mint legutóbb.
Tudtam, hogy szigorítják az internetes fizetést, de még nem számoltam ezzel.
Jött egy sms kód, plusz kérte a telekódot. Ez utóbbit meg addig nem fogadta el, amíg meg nem változtattam, mert még az eredeti volt. (Ennyire használtam eddig. Meg is kellett még keresnem.)[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz balinlin #119802 üzenetére
A Telenor hálózatmenedzsmentje fasorban nincs a másik két nagy társaság által használt rendszerhez képest.
A torrenttel és a fix helyen használt újból nat-olt mobilnettel együtt az a gond, hogy a rengeteg csomag egy-egy portot fog kapni a nat-olást végző eszközöktől, azaz előfordulhat (torrent mellett elő is fordul) hogy elfogy a szabad portok száma egy adott publikus ip mögött, ilyenkor pedig mindenkinek megáll a net addig, amíg új kapcsolatot fel nem építenek. Magyarul a torrenttel magadon kívül másokat is megszívatsz, akik úgy fogják gondolni a környéken, hogy ez a Telekom miatt van így, pedig nem, csak egy/több újra natolt háló miatt... -
balinlin
senior tag
válasz Tompika777 #119803 üzenetére
igazából a sebesség vissza is fogható, nics szükség a gyors letöltésre, akár le is korlátozom, ha arról van szó...
-
Tompika777
senior tag
válasz balinlin #119797 üzenetére
Ahogy írták is, mielőtt meglépitek, a mikrohullámút ne mondjátok le. Lassításnál nem csak a torrent forgalmat fogja belassitani szerintem, mivel büntetésről van szó a hálózat integritásának megóvása miatt, és a cselekedetet szankcionálják. Persze van aki jobban értelmezi esetleg az ászf-et. Mindamellett baromira függ a mobilnet sebesség az adott torony terheltségétől, a tőle lévő távolságtól, stb. Szerény véleményem szerint aki úgy próbálja használni a torrentet mint a vezetékes vagy egyéb formában, az nem feltétlenül lesz elégedett a mobilnet nyújtotta alternatívával.
-
balinlin
senior tag
válasz 4Grider #119800 üzenetére
Köszi a választ!
Mindenképpen ki fogjuk próbálni előbb, de eddigi tapasztalat alapján mobil hotspot is sokszor jobban teljesített. A telken meg khm... hát egyik szolgáltató sem valami csúcs.A torrent mobilneten kifejezetten rossz ötlet, nat-olt mobilneten meg hatványozottan.
Ezt milyen szempontból érted? Technológiai vagy szolgáltató féle bünti szempontjából?
Mert pl. itt is natolt a hálózat, Torentet meg nem hardcore szinten űzik, havi pár film összvissz. Eddig egész évben összvissz 695/190GB a forgalmuk, 2019: 1,07TB/221GB, ami nem tűnik nagyon soknak nekem.
Főleg összehasonlítva pár saját példával:
Az ő éves forgalmukat majdnem sikerült nekem 1 hónap alatt teljesíteni hello datával meg egy másik telenor kártyával is (költözés, vezetékes szolgáltatás áthelyezése), telenor is natolt tudtommal és a torrent is ment rendesen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest