Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Betáblázta magát az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Nekem van Moto edge 40-em es 1 honapja vettem edge 60 Prot is eMagrol, 8/256. Semmi gond a 8GB-ossal. A 12 egyszer a jovoben talan jo lesz, meg az AI-t mondjak, hogy ahhoz kell...nos, a 60 Proban levo chip massziv kozepkategorias. Fejlettebb mar benne az NPU, azaz az AI-chip, de meg mindig nem eri el a 2 eves csucsprocikban levo szintet. Azota meg ugye eltelt 2 ev, a mai legujabb, legjobb procikban nagyjabol 4-szer gyorsabb az AI-chip, mint a 60 Proban, amiben szinten nem rossz. Na annak eleg a 8GB RAM. A kozeljovoben is eleg lesz. Nyugodtan vedd meg, ha eddig tetszett neked a Moto szoftvere, akkor a 60 Pro egy jo vetel.
A 40-hez kepest szebb a kijelzo, meg nagyobb, gyorsabb es gordulekenyebb a telefon, a fotok sokkal jobbak!, az uzemido meg parades. Ha nyomkodod rendesen a telefont, akkor masfel nap fixen. Ha nem sokat, akkor 2 nap, ha meg gyotrod megallas nelkul, akkor is eleg lesz reggeltol-ejszakaig.
-
Kiskutya
veterán
válasz
pietrrr
üzenetére
Igazából ez a 3 dolog annyira nem érdekel. Kicsit már unom ami van de ennyi. Tölteni nap végén kell ami bőven elég főleg hogy mire lezuhanyzom már 30-40%-ot tölt rá! A kamera nekem megfelel ennek is amire használom a support hossza meg mióta azt látom hogy a párom a mate 10pro régi telefonom használja és még megy minden rajta ami kell nagyon nem foglalkozom vele. Egyedül talán a jobb kijelző ami vonzó lehet de arra meg nem biztos hogy megéri költeni. Szerintem nem kapnék ezért már túl sokat igy nemtom megérné e.....
-
mhydas99
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Ha mindenben kiszolgal teged az edge 40, akkor nem kell valtanod. Tudom hogy tud viszketni az ember, hogy kolteni kene a penzt, de hidd el, ha mindenre eleg neked a 40, akkor ne valts.
Kameraban egyebkent jobb, kijelzoben is, uzemidoben plane es gyorsabb is. Igen ujabb a rendszer es van benne AI (ami meg kiforratlan).
Nekem volt/van 40-em es 60 prom is es utobbi egyertelmu fejlodes. De nekem S24 volt 1 honappal ezelottig a fotelefonom, aminek a rendszere meg szerintem sokkal jobb, meg amugy a kameraja, sebessege es eleg sokmindenben egyertelmuen a Samsung jobb. Nekem.
De mondom, ha alapvetoen semmiben nem erzed azt, hogy a 40 keves lenne, akkor ne valts. Jo telefon az. -
Kiskutya
veterán
Miben járnék jobban az edge 60pro-val? 116ba tényleg jónak tűnik de igazából sok gondom nincs az edge 40-el.
-
quailstorm
félisten
Kíváncsi vagyok nálam meddig fogja húzni. Az akku már nem az igazi, de amúgy még elég. Kamerában vágyok többre egyedül.
-
Milka 78
nagyúr
Én is gondoltam a 60 Pro-n és 116-ért még nem is rossz eresztés aztán szembejött 107-ért a Realme Gt7t és vissza csábultam. Egyedül a vezeték nélküli töltés hiánya ami baromira hiányzik, de szinte minden téren többet nyújt picit kevesebbért.
Hozzáteszem az Edge 40 bőven kiszolgált, elégedett voltam vele és csak karácsony körül akartam váltani ami 3 évet jelentett volna, de a fenti akcíó sajnos elvette az eszem
-
Milka 78
nagyúr
Mindenki most passzolja el?
-
mhydas99
őstag
válasz
petyametyo
üzenetére
Rakd fel varok, tudom hogy nincs fent egy sem. Legalabbis 2 napja nem lattam.
Edge 60 Pro, de van S24-em is. -
mhydas99
őstag
válasz
petyametyo
üzenetére
Felrakhatod tobbert is, ha szerencsed van megveszik.
Nekem is mostanaban kell meghirdetnem az enyem es jobb allapotban van, de nem akarok kicseszni sem veled. Varok 2 hetet. -
mhydas99
őstag
válasz
petyametyo
üzenetére
Nem tudod, csak saccolni. Ha kb. naponta toltod es emlekszel, mikortol hasznalod akkor kiszamolod konnyen. Az aksit abban az allapotban mar cserelni kell sajnos. Az szervizben 10-15 ezer. Azt lealkudhatjak az aradbol. A tolto szinten minusz, mert fele olyan gyors

En igy 30 ezret mondanek, de a tied, te majd belovod az arat.
Aztan lehet megveszi majd valaki. -
mhydas99
őstag
válasz
petyametyo
üzenetére
33w tolto? Gyarilag 68 wattosat adtak hozza. Ha tenyleg 33w-ossal adnad el es belefutsz egy hozzaertobe, akkor vagy lealkudja az arat vagy meg sem veszi.
A telefon es aksi allapotatol fugg, mennyiert. Ha patika, hibatlan, hajszalkarcmentes a kijelzo es a keszulekhaz, illetve kevesebb, mint 400 ciklus van az aksiban, akkor 50 ezer a realis ar eredeti dobozzal, toltovel es kabellel.
Ha barmi rosszabb ennel a kondicional, akkor kevesebbert. Ha karcos, doboz sincs meg es egy napig epp, hogy birja az aksi, akkor 30-35 ezer max.
Persze attol fugg, milyen vevot talalsz. -
petyametyo
aktív tag
Sziasztok!
Edge 50 neo-ra váltottam. Mennyiért lehet most eladni a Edge 40-et?
Van hozzá 2 kijelző védő fólia ,33w töltő doboz .
Hátha adot el mostanában valaki ilyet
-
Milka 78
nagyúr
Megjött a februári biztonsági frissítés meg valami élő záró képernyő.
-
sarkan
aktív tag
Sziasztok, van egy Motrola Edge 40-esem, az utóbbi időben azt csinálja, hogy magától lehalkítja a csengőhangot minimumra. Nem nyúlok hozzá mégis azt veszem észre, hogy halk a csengegtés. Ez mitől lehet?
-
novinyul
veterán
Érkezett frissítés! Decemberi Security patch
Gondolom most már csak Security patch fog érkezni ebben az évben(3 havonta) Aztán vége a támogatásnak. Pedig mai egy jó kis telefon. -
Kiskutya
veterán
válasz
Johnny Mnemonic
üzenetére
Miről van szó pontosan? Én semmi hibát nem tapasztalok! (15-ös droid)
-
Johnny Mnemonic
csendes tag
Üdv!
Talált már valaki megoldást a Motorola hálózat eldobálós problémára? Amit neten találtam infót, nem csak ezt a készüléket érinti, de a mot pont leszarja a hibát. A network reset és más megoldásokat végig játszottam már, semmi sem hozott tartós megoldást, a factory resetet még nem próbáltam. Másnak is jelentkezik ez a hiba? -
eisento
addikt
Sracok aki frissitett android 15-re, nalatok nincsenek ilyen anomaliak?
Messengernel mikor ir valaki ranyomok kiteszi ugye nagyba az ablakot de maga az "ablak" nem jelenik meg pl.
Meg randon megnyitsz valamit olyan mintha megnyitna de nem tortenik semmi. majd home gomb bezarok minden alkalmazast ujra megnyitom es jo...
Csinaltam mar tobbszor gyari visszaallitast rescue progival is megkuldtem de ugyanaz...
jovore mivel ugy is vege az android tamogatasnak fonivel beszelek hogy mar 2 eves a telom igy kene vmi mas, samu a56-al szemezek a hosszu update es biztonsagi frissitesek miatt... -
quailstorm
félisten
Valóban le voltam maradva és tényleg az eSIM-en vannak tárolva a profilok és nem a telefonban, csak egyszerre nem tud 1-2-nél több aktív lenni a legtöbb készülékben. Újraprogramozás csak új profil felvétele esetén történik, úgyhogy köszönöm a helyesbítést.
Nagyon régen kínai 2G telefonoknál volt 4 active SIM egyszerre, viszont a 4G/5G már túl komplex ahhoz, hogy ezzel érdemes legyen próbálkozni. Muszáj lenne kettőzni a modemet és az antennát.
Úgyhogy valóban nem az eSIM-en múlik az, hogy most nincs egy modemes quad standby telefon, hanem azon hogy komplexitásban és akkuidőben nem éri meg. -
vence
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
A beírásod vége azért már nagyon nem igaz, mintha le lennél egy-két lépéssel maradva.
Az eSIM chipek tárolókapacitását már jelentősen megnövelték, így
6-8 db profil ( = egy-egy szolgáltató "programja" - azaz az összes cumója, ami egy hagyományos kártyán is rajta volt)
a méretüktől függően ráfér.
Az egyes profilok futtatását pedig a Droidból lehet kiválasztani, ki és bekapcsolni, azaz egy aktív szolgáltatást kiválasztani.
A gyakorlatban az egyes szolgáltatókat úgy be és kikapcsolgatni, mintha hagyományos SIM-kártyákat cserélgetnénk.
Tehát amíg egy profil nem kerül törlésre, addig újra be is kapcsolható, igény szerintLehet, szakmailag nem teljesen korrekt a leírás, de nagyjából így működik ...
És a QR kód sem feltétlenül szükséges (sőt az már bizonyos értelemben lefutott megoldás) mert internet hozzáféréssel minden megoldható nélküle is.
-
quailstorm
félisten
válasz
Gróf...
üzenetére
A Smartcard az egy önálló számítógép. Java CardOS-t futtat. Attól, hogy eSIM attól még ugyanaz a technológia csak alaplapra van forrasztva és nem külső programozóval tudod átprogramozni, hanem azzal a QR kódos megoldással pl. De attól még 1 előfizetői adatot és egy privát kulcsot tud egyszerre tárolni, többet nem.
-
Gróf...
aktív tag
Jó. Értem én, hogy rádió frekvencia és hogy adó-vevő.
Ezek a fizikai részei egy mai telekommunikációs eszköznek.
De a nagy kérdés az volt, hogy a beépített "simkártya" tud-e egyszerre két SZOLGÁLTATÓT kezelni, ami nem ELKÉPZELHETETLEN! Számomra legalábbis.
Minthogy az egy elektronikai eszköz amin szoftver - firmver - etc fut. Felőlem akár egymilliárd párhuzamos dolgot is végezhet. És itt elsősorban a kimenetére gondolok. Tehát ugyanennyi szolgáltatót tudhatna kezelni.
Ehhez nem kell fékevesztett fantázia. Sőt! Szerintem inkább SZÉGYEN, hogy nem tud, csak egyet.
A matek oktatást külön köszönöm. -
vence
aktív tag
válasz
Gróf...
üzenetére
Az az alapvető probléma, hogy kritizálni sokkal könnyebb, mint minimális szinten is tájékozódni !!
De, hogy értelme is legyen a beírásnak ...
Fantáziálni könnyű, de van, amit nem lehet szoftveresen megoldani!Itt a fizikai adó-vevő egységek száma a korlátozó tényező,
ezért csak 2 előfizu lehet egyszerre aktív, még ha 2+2 db foglalat/ eSIM chip is van már néhány modellbe beépítve.Így, ha beleásod magad az RF témákba, elengedheted a fantáziádat is, tiéd a nagy lehetőség, hogy megoldj néhány problémát ...

Így jelenleg, több tel a megoldás ilyen helyzetekre ...
de azért 100 milliók kijönnek az eSIM-es megoldásokkal is!Mert bármennyire is elengedem a fantáziámat nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek 20 db előfizu ne lenne elég egyszerre ...
(vagy két (megfelelő! ) készülékkel ~40 db !).
... és akkor már 4 db lehet - egyszerre is - aktív.
-
Gróf...
aktív tag
Köszönöm.
Úgy látszik, hogy elszaladt a fantáziám, vagy az eszköz-szoftver fejlesztők tartanak még csak a huszadik században.
Egyelőre jegelem a témát és a váltást is. -
vence
aktív tag
válasz
tomazin
üzenetére
Simán láthattál 2 aktív eSIM profilt ...
csak nem 1 SIM-helyen !!!Ugyanis Samu bácsi már több 2025-ös Galaxy modellbe
- 2 db eSIM csipet rakott be! ( ... a 2 db fizikai foglalat mellé.)
Így gond nélkül lehet 2 db e-profil is aktív.
[link]... hogy az S25 FE -nél írt 3 db eSIM-chip mennyire korrekt infó,
annak még nem néztem utána ...
de így is csak 2 profil lehet egyszerre aktív.De úgy tűnik, van igény a 8 db -tól jóval több profil/előfizu kezelésére is.
Az biztos, hogy az esIM-en szolgáltatóknál hatalmas boom van. -
Gróf...
aktív tag
Csak még egy félig hülye kérdés!
Mert ez sehol nincs értelmesen leírva.
Az világos, hogy akár több tarifát is tud kezelni. De egyszerre több szolgáltatótól is?
Teszem azt 3 - 4 - 5 szolgáltatót is (le)tud kezelni EGYSZERRE??? -
jr1994
addikt
Sziasztok! Nagyon cseszeget a telefon hogy frissítsek Android 15-re, nem csak notival de már felugró ablakkal is. Érdemes engedni neki? Mi a javasolt menete a frissítésnek, hogyan tudok biztonsági mentést készíteni?
-
Gróf...
aktív tag
Szervusztok!
Nem kimondottan ehhez a témához tartozik, de az annyira zsúfolt...
És a készülék viszont ez. Tehát nem teljesen idegen.
A ONE-nak új felülete van ahol rendelhetek Elektronikus SIM-kártyát.
Van valami hátránya az E-SIM-eknek?
Egyáltalán, van különbség a fizikai és az elektronikus között, amire esetleg figyelni kell?
Köszönettel... -
vence
aktív tag
válasz
tomazin
üzenetére
Hát az övét nehéz is megérteni!
Elég sajátos véleménye van a legtöbb dologról és túl sok nyitottság nyomát sem láttam eddig ... már elnézést.
No offense ... csak ahogy látom + néha már kicsit unalmas.
De ő is nagyon szeret írni!
Én úgy gondolom, hogy mára már napi szinten isszuk ezeknek az egészségtelen monopol /kvázi monopol helyzeteknek a levét.
A Win 11 tömény katasztrófa ...
de a Gúúúúú alakításai is.
Pl. a legújabb újításuk óta keresni kell a valódi névjegy-listát, az utolsó beszélgetés idejét stb.
És nem a valós, hanem egy általa kreált, akármilyen híváslistát ad be elsőre ..WTF ?!Szóval, ahogy #2520 forceberg
is írja és tényleg állandóan a faccságok jönnek ...
Megszokott, használt és jó dolgok pedig eltűnnek stb.
Mintha abszolút laikusok hoznának bizonyos döntéseket, vagy az AI?
A full kamu biztonság stb. indokokkal ...
és leginkább vmi reklám lesz, ami "megújult" ! FY -
mhydas99
őstag
válasz
tomazin
üzenetére
Azert mwrt akkor nem ozonlik el a technologiaban kevesbe jartas emberek a Google forumjait, hogy gond van az appokkal, amit ok kinyomoznak es rajonnek, hogy user error, de mivel ezt nem lehet elmondani nekik, mert a nyugati wmberek nagyon onerzetesek, ha a butasagukrol van szo, igy a Google csak azt teheti, hogy beszigorit, ami engem is erint. Hat igy.
-
válasz
tomazin
üzenetére
Mindenben komolyan elkezdik a cegek ilyen-olyan ku indokolkal korlatozni az embereket.
A korporét érdek mindenek felett!
Xarjanak drotkefes sünt!Autó diagra hasznalnek nem playes appot. Lehet, hogy ez szurkezona, de eddig ezek mentek.
En amit letoltok, azt kulon virusellenorzom + Malwarebytes.
Csak utana masolok apk-t a telefonra, telefonnal direktben nem toltok le semmit elovigyazatossagbol. -
mhydas99
őstag
válasz
tomazin
üzenetére
En nem latok ebben problemat. Amugy is csak olyan appokat hasznalok, amik a Google altal hitelesitettek. Ezentil sem lesz maskent. Ha meg van olyan 3rd party, akik nem akarnak license dijat fizetni a Play Storenak, azok ezutan ra lesznek kenyszeritve, vagy abbahagyjak az ipart, cserebe viszont nem lesz bennuk veletlenul sem hatso kapu (elvileg).
En tamogatom. -
válasz
mhydas99
üzenetére
Kicsit utana olvastam, koszi.
Eloszor is a jo edes anyjat a googlenek.
Droid wide tervezik bevezetni, h csak akkor telepithetsz appot storebol (tehat fdroid, aurora, stb) ha a dev igazolja a szemelyazonossagat, amugy sideload nono.
Deveknek kulon toolt adnanak tesztelesre.Ebben az a csodalatos, h eddig nagyon jol ment az okoskak reszerol, h akkor ne vegyel olyat. Ezzel eljutunk oda, h akkor semmit ne vegyek, mert vagy totalisan kontroll alatt vagy, vagy nem fognak menni a banki appok, mert custom rom.
Vagy van 3.ut amirol en nem tudok? -
mhydas99
őstag
válasz
tomazin
üzenetére
Ez nem a Moto frissitese, hanem kozponti Google Play Services frissites. Minden telefonra, ami kapja meg a frissiteseket elobb-utobb megerkezik. A Google blokkolja azokat a 3rd party, kulsoleg telepitheto alkalmazasokat, amik nem rendelkeznek Google tanusitvannyal. Play Storebol persze lehet telepiteni minden gond nelkul, mert azok elvileg ugye ellenorzott appok.
-
mhydas99
őstag
Nekem van 2 db Belkin wireless stand-em par evvel ezelott vettem, mindketto kepes a 15 wattra. (Papiron a boost charge csak 10 wattos, a valosagban kitolja a 15-ot). Mivel Belkin, ezert tokeletesek. Kivalo design, tartos, mindket darab mar 4 eves es napi hasznalatban van, hibatlan. Feher szinuek, nem sargultak be. Akkor meg ajandek kabelt meg fali adaptert is adtak hozzajuk, azt hiszem most mar nem igy van. Masszivan ajanlom, Belkin nagyszeru marka. Ha meg talalsz. Van osszevsukahto magsafe-es valtozata, ami uj es kaphato, azzal nincs tapasztalatom de biztos jo az is.
Moto sajat markas toltoje nincs, de a 3rd partyk is jok. Annyi hogy 15 wattra legyen kepes (QI).
Ha a telefont magsafe-es tokban akarod tartani a magsafes power bankek miatt meg kiegeszitok miatt, akkor viszont magsafe-es toltoallvanyt vegyel, mert a tokok merevfaluak es napi szinten kihamozni belole a telefont kinszenvedes. (Magsafe tok ugye nem kerulhet sima qi toltore). -
vence
aktív tag
A Mot eredeti wireless 15 W állványát használja valaki ??
Mennyire vált be?
Valami hasonló, szép alternatív modell ???
És az eredeti Moto 50 W-ossal találkozott már valaki?
Net nem dob találatot ...
Lehet nem is gyártottak ilyent végül ?? -
vence
aktív tag
válasz
grafnet
üzenetére
Nem csak a Gúúúúúú Play-en vannak alkalmazások Droidra!
Sosem hallottál még erről?
Gondolom a biztonsággal magyarázzák ...
de ezek a Gúúú-nak konkurencia.Kevesebb reklámot tud tolni.
Kritizálják a gyártókat ... pedig valójában a G tolja a legtöbb szemetet! Ő ráadásul minden adandó alkalommal.A kedves adatgyűjtéséről már nem is beszélve + az áttekinthetetlen
feltételek. Elég szomorú, h ilyen monopol helyzetet engedtek. -
Arra készüljetek, hogy az utolsó frissítés után korábban működő nem pléjes alkalmazások esetleg nem lesznek telepíthetőek... Az Edge 30 legalábbis így járt, amiket 1 éve még fel tudtam tenni, azok ma már nem telepíthetőek.
-
mhydas99
őstag
1. Mint jol tudod, nekem is edge 40 van, masodtelefonnak es szeretem. De ebben a pillanatban biztos nem vennem meg, ha nem lenne. Hasznaltan sem. Mar nem kap frissitest. Hiaba 1 eves az android 15 (megjelenes ota), tobbet mar nem fog kapni es a legujabb rendszer mar a 16 mas gyartoknal.
2. Menj fel hardveraprora vagy hasznalt gsm bolto oldalara, atlag 60 ezerert mennek a jo allapotu edge 40-ek. Tok mimdegy hogy van-e benne e-Sim meg wireless toltes, ha az atlagember Samsungot meg iPhonet keres. Meg Pixeleket sem keresnek hasznaltan.
3. Tudom, neked hiaba is mondom, mert te mindenkinel tobbet tudsz ugyebar, de eleg tajekozott vagyok a temaban, ezert merek tanacsot adni. Persze tevedhetek, de most nem tevedek.
4. A 144 Hz-es kijelzofrissites meg pont senkit nem erdekel, mert zabalja az akksit, mindenki automatan hasznalja, 60/120-on. A 144 Hz kulonbseget a 120 utan meg sem lehet mondani, csak marketingnek jo...nyilvan egy gaming monitornal jol jon, de ahhoz azert a GPU-nak is bikanak kell lennie, hogy latszon a kulonbseg. Androidos jatekoknal meg hagyjuk mar...kb. fel orat volt nalam bekapcsolvaanno, azonnal valtottam vissza autora. -
vence
aktív tag
válasz
mhydas99
üzenetére
"... es mindenben kozepszer alatt van ma mar, ..."
(nem tudom, hogy mi akarna lenni ez a "középszer" ) de ...egy [ ilyen ] összehasonlítást végignézve, (100 eFt körüli aktuális modellekkel összemérve is),
- a frissítést és az akkuméretet kivéve, nem látok érdemi hátrányt,
viszont, pár dologban még mindig átlag feletti! (SoC, 144 Hz, Qi stb.)Így - szerintem - min. átlagosnak tekinthető -
(akinél nem az említett hátrányok a fő választási szempont).Az egy másik dolog, hogy milyen diszkonttal döcögnek a használt
telók.
És éppen ismerni kell a piacot, más márkák hátrányait -
pl. virtuális közelségérzékelős modellek tömege! / eSIM támogatás hiánya stb. - ahhoz, hogy valaki értékelni tudjon egy Edge 40 -et.Azért 50-70 körüli használt kategóriában ilyen dolgok még gyakran szembe jöhetnek !!
Szóval - szerintem - egy ilyen sommás véleményalkotás előtt nem árt alaposabban végigmenni a részleteken.És az Android 15-nél frissebb rendszer még nem túl sok modellen van! (régebbi annál többön)
És ezzel még pár évig el is lehet lenni.
Akinek több kell, annak többet kell fizetnie is! -
BB9360
aktív tag
-
mhydas99
őstag
Oszinten szolva ugy bezuhant az ara az edge 40-nek a megjelenese utan fel-egy evvel, hogy hasznaltan sem er sokat. Mivel mar nem kap tobb android frissitest es mindenben kozepszer alatt van ma mar, igy egy tokeletes allapotu telefon is max 70 ezret er, de inkabb 60-at. Egy torott kameralencseju meg 35-40-et. Ha mas hibaja nincs. Ha valaki nem ismeri a telefont meg a piacot, akkor persze fizethet tobbet is. Ha kicsereled a hatlapot, akkor persze tobbet er, mint torotten. De mivel hajlitott kijelzos es vekony a ketete, igy konnyen megsertheted csere kozben a kijelzot, ha njncs tapasztalatod. Szervizben meg 20 korul cserelnek ki, azzal el is veszted a remelt hasznot. Sajnos ez egy olyan telefon, ami ma mar bagokat er csak...
-
BB9360
aktív tag
-
BB9360
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni.
2024. márciusában vettem a telefont. Sajnos 2 hetesen leesett, és később vettem észre, hogy a nagylátószögű objektív előtti üveg berepedt.
Idén január óta egyáltalán nem használom (akku teljesen feltöltve és a telefon teljesen kikapcsolva). 2026. márciusig van rajta Telekomos jótállás.
Mit érdemes tenni vele?
Köszönöm előre is! -
mhydas99
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Nincs mit.
-
vence
aktív tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Talán a Droid-os topikban érdeklődhetnél ...
vagy ahol van bootlloop-os tapasztalat.Itt azért pár dolog nem mindegy, pl.
- mikori a készülék? (mennyit szolgált már nálad?)
- bekerülési ár ?
- milyen állapotban van?€ 200 körüli sávban ez még mindig jó technikának számít ...
(még imitt-amott árulgatják!)
Ebben az ársávban az újak többsége gyengébb jó pár dologban!Nem tudom ilyenkor mi a gyakori hiba, ill. mennyibe kerül a javítás ...
Elméletileg, itt csak valami telepítési hiba lehetett ...
pillanatnyi áramszünet vagy ki tudja milyen körülmények szerencsétlen összjátéka.Köszönjük az infókat, jó lenne, ha beírnád a végét is!
És még szerintem se add fel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Nvidia Quadro FX570
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom most már csak Security patch fog érkezni ebben az évben(3 havonta) Aztán vége a támogatásnak. Pedig mai egy jó kis telefon.
annak még nem néztem utána ...