Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
Wifi hívást szolgáltatónál kell engedélyezni? Ha igen, létezik, hogy valamiért lekapcsolták? Egyik előfizetésünkön sem tudjuk rábírni a készülékeket a wifi hívásra, pedig már használtuk..
-
m1lan
őstag
válasz
BPéter1984
üzenetére
A kép alapján pedig nem lenne jó neked kisebb csomag.
Telekomnál az M-es csomag csak hálózaton belül korlátlan, hálózaton kívülre kapsz 30 percet, aztán ha az elfogy, számlázódik tovább 37 forintos percdíjjal. Ha sok Vodás/Telenoros számot hívsz, akkor ezzel a csomaggal durván el tudna szállni a telefonszámlád. Internetből szintén csak a korlátlanba férsz bele, mert az alatt csak 15 GB van.
-
válasz
BPéter1984
üzenetére
Első ránézésre: Mobil L + Gigaerős Net + korlátos MultiSIM
-
BPéter1984
tag
Sziasztok , az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyik díjcsomag lenne a megfelelő számomra , kell egy sim plusz mellé egy multi sim is .
A mellékelt képen ami remélem látszik ott az adatok hogy kb miből mennyit használok .
Multi sim meg amiatt kellene hogy autóba szeretnèm beletenni hogy onnan is tudjak telefonálni .
Köszönöm. -
MadMancs
veterán
válasz
Teodor52
üzenetére
Azonos frekvenciát használ értelem szerűen (ami elérhető). Igazából nagyon legyszerűsítve úgy képzeld el hogy 2 külön netkapcsolatod van 2 külön APN el. Csak mobilnetnél tudod módosítani, volte esetében nem mert rejtett. Annyit tudsz tenni vele hogy ki és bekapcsolod.
-
Teodor52
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Ui:
Annyit még hagy kérdezzek, hogy megértsem azt, hogy a volte híváshoz nem kell bekapcsolni a mobilnetet és a volte illetve a mobilnet két különböző dolog ahogy írtad.
Mi a műszaki háttere illetve a működése, mert én azt gondoltam, hogy 4g több frekvencián érhető el (800, 1800,2600) és az egyiket a hívásra, másik frekit meg internetezésre használja a telefon amennyiben a két szolgáltatást egyszerre vesszük igénybe?
-
HTomee
tag
"A hívott szám átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból"
Egyenleg: 6000Ft
Lejár: 349 nap múlvaEgy kamerában van a sim kártya.
Eddig jó volt. kb 3 hónapos.Mi lehet a gondja?
-
MadMancs
veterán
-
-
Kaba
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az appba való belépéskor automatikusan felkínálja,a Telekom honlapján is megtalálható az ajánlat,itt a topikban már reggel be lett írva az ajánlat.
Külön értesítés nem jött. -
Erre a 24 órás díjmentes netre ti kaptatok értesítőt alkalmazásból?
Tök véletlen léptem most be az alkalmazásba, erre felkínálta, jól is fog jönni holnap
Még ismerkedem az appal, de pl. múltkor az egy napos díjmentes hálózaton belüli telefonálásnál jelzett az alkalmazásértesítő. -
MadMancs
veterán
válasz
Teodor52
üzenetére
Vagy az amit Zsolt_72 írt, vagy pedig legtöbb telefon híváskor egy HD/HD+ ikonnal jelez hívóképernyőn. De VoLTE re utaló jel a szinte azonnali hívásfelépülés, azaz hívsz és szinte azonnal hallod a hívó hangot. Sajnos telekomnál nincs VoLTE ikon állapotsávban aktív VoLTE mellett se (másik háromnál igen) így ez nem kiindulópont.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
A napokban kaptam egy sms-t a telekomtól hogy az én készülékemen is (Samsung Galaxy J3 2017) elérhető a 4g volte hívás.
Nos elküdtem a megfelelő kódot 1414-re gyors válasz a telekomtól, hogy a volte hívás már be van kapcsolva.
Beállításokban bekapcsoltam a volte hívás funkciót és kezdeményeztem is egy hívást igaz vezetékes telefonra de nem jelent meg sem a volte sem a 4g jelzés a kijelző felső sávjában a térerő mellett.Elméletileg automatikusan kellene bekapcsolnia a 4g-t igaz vagy az is állandóan be kell, hogy kapcsolva legyen?
A másik kérdés, ha mobilt is hívok a fogadó fél telefonja is volte képes kell, hogy legyen természetesen ez a kérdés a vezetékes telókra is vonatkozik(esetemben Panasonic kx-tg 6821pd ?
-
atosan
veterán
Üdv,
Néhány hónapja olvastam, hogy gond nélkül enged hűség alatt díjcsomagot váltani a rendszer, még ha kisebb is a vállalt költség szintnél, így a következő számlával jön a kötbér. Így van még ez? Van egy 2019-es mobil S+2 giga még hűséggel. Szeretném egy új mobil S+korlátlan netre váltani. Szerintem magasabb a a vállalt költési szint (bár sehol nem látom se a régit, se az újat), tehát semmi gond nem lenne.
Gondoltam rákérdezek mielőtt leokézom. -
UHHH
őstag
Hurrá, már android 9-en is jó nekem is!
S android 6-on is (de azt nem teszteltem, amikor még a 9-en nem volt jó). -
UHHH
őstag
Kipróbáltam az android 9-cel, egy domino számnál sem hozza a megfelelő menüt a "Főoldal-szám kiválasztása-Kiegészítő szolgáltatások"-nál, csak az "Aktív szolgáltatások" látszanak.
Az android 8-ban meg ott figyelnek a Netbővítők ésatöbbi.
Majdnem 20 év pannon után jöttem Telekomhoz, mert a pannon a lónak egy testrészét sem adja ingyen, míg a Telekom meg ilyen meglepetésekkel szolgál random. De a szoftver az nem erős, de ezt elnézem nekik, hisz ma is korlátlan netet adtak.
Zsolt_72: Milyen eszközön próbálod? -
UHHH
őstag
válasz
üzenetére
Más telefonnal próbáld meg, mert egy "menő" android 9-es telefonon nem kínálta fel, egy régin meg igen, android 8 rulez. Az új telefonon semmit se engedett bekapcsolni a "további" -nál, teljesen hiányoztak a menüpontok ott. Mint amikor üzleti díjcsomagot nézek...
A réginél meg simán ment. Szóval hajrá más eszközzel/android emulátorral pc-n! -
Mai Domino Day: 24 órás korlátlan mobilnet
-
lionshamlet
senior tag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Igen, tehát 72 órán belül aktiválják újra a szolgáltatást - addig parkoló.
Ami a gyakorlatban általában azonnal megvan emlékeim szerint, de most gondolom meglesz a 24-48 óra minimum az ujraaktiválásig.Illetve a hátralévő adatmennyiséget buktam, de a rajta lévő casht nem - örülök.
szerk.
Ami bekavar az az, hogy még mindig a pár nappal ezelőtti adatot és forintot mutatja az egyenlegem, holott nem volt használva a tiltás miatt és ebből kifolyólag az új szerződés miatt nullázódnia kellett volna, az adatmennyiségnek legalábbis. -
4Grider
félisten
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Szia!
Szerintem fel kellene tölteni a kártyát, mert ilyen esetben (tudomásom szerint), a rajta levő egyenleg elveszett!
-
lionshamlet
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Adategyeztetesi gond volt, tiltották a kártyát - amit azóta már újraegyeztettem - jött is az sms a sikeres adategyeztetesről.
Viszont adat&hívás még mindig nem működik.
Van e még valami más teendom is?
(Telefont újraindítottam)Sms-ben a következő áll:
"Kedves Ügyfelünk! Ma éjfélkor megszünik a Domino szolgàltatàsod, ha addig nem egyezteted adataidat. Ezt legegyszerübben online www.telekom.hu/adategyeztetes teheted meg. Telefonszàmod megtartàsàhoz holnaptòl ùj elöfizetési szerzödést kell kötnöd a XXX jelszó megadásával."Elvileg mindent megcsináltam, de mégsem működik a hang+adatforgalom.
-
antal750
senior tag
Sziasztok A Telekom alkalmazásban folyamatosan feldobja váltsak magasabb csomagra, rányomok és az ismeretlen hibát kapom mindíg.Nem enged így tovább
-
Littoral
aktív tag
A napokban harmadszor hívott fel a "jellegzetes hang". Csörög a telefonom, egy budapesti vezetékes szám, a hívó egy igen jellegzetes hangszínnel és beszédmóddal rendelkező, rögtönlejövősen beazonosítható férfihang, a Youtube-on van néhány ilyen fájl, egyértelmű volt. Mond egy vadidegen nevet, hogy azt a személyt keresi. Válaszolok neki: nem az vagyok, nem is ismerek ilyen nevűt. Akkor ő elnézést kér, de azért felajánlaná nekem a Nem Tudom Már Milyen Hungary Kft. nyereményjátékát, amelynek keretében... A melóban éppen a péntek déli őrület zajlott, úgyhogy közöltem vele, hogy nem akarok ilyet most sem, később sem, úgyhogy ne is hívjon többet, click. Hihetetlen, de most harmadszor hívott, eddig mindig olyan helyzetben vettem fel, amikor a "JónapotkívánokOrsósJánostkeresem" után "neménvagyoknemismerem" bumm kinyomás következett. Mindenesetre hívott harmadszor is, mit lehet tudni. A Dominó-kártyámon hívott, azért ide írtam.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Elvileg állítható, hogy hagyja csengeni(némítja a hívást), de a telefon nem jelzi, vagy dobjon foglat jelzést.
-
szabonagyur
félisten
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A kérdés, hogy a blokkoló mit is csinál.. ha elutasítja akkor a másik félnél, ahol fel kene venni sem fog csörögni ha nem veszi észre hamarabb.
-
BéHGT
senior tag
válasz
FLD1987
üzenetére
Jó neked!

Nekem most Iphone-ra kér mobilelőleget. Simára 50-et, Pro-ra 140-et, Pro max-ra pedig 185-öt, mindegy milyen csomagot választanék. Pedig 2 készülék törlesztőjét kifizettem egybe, semmi sem változott. Érdekes.
Tavaly pedig volt olyan, hogy 2 hónapon belül kihoztam egy 330 ezres laptopot, egy 280 ezres telefont és még egy 150 ezres telefont is törlesztőre... Most egyet nem enged, pedig a két nagyot már letudtam.
-
berjoe9
újonc
sziasztok. Igényeltem a telekomtól egy Multisimet, amit egy tabletbe rakok bele. Az lenne a kérdésem, hogy le lehet-e tiltani a hívásfogadásokat, mert más használná a tabot. előre is köszönöm a választ
-
Winne
nagyúr
válasz
karl_fischer
üzenetére
Jah hát ez komolytalan, az eddigi sem volt sok, de ezt a 220 Ft-ot nem értem. Inkább írnák oda, hogy kedvezményes részletre vásárolhatsz készüléket és a készülékkedvezményt inkább süllyesztenék el valahol.

-
btudos
nagyúr
válasz
lionshamlet
üzenetére
Nem az a lényeg, hogy mennyit használsz el x idő alatt, hanem hogy arányaiban mennyit vagy itthoni hálózaton és mennyit külföldin. Nem tudom Domino-nál mi a helyzet, lehet, hogy ott ÁSZF alapján felfüggeszthetik a roaming forgalmazást, előfizetésnél értesítési kötelezettség mellett egy idő után kiszámlázhatják az EU-s roaming forgalmat is.
-
lionshamlet
senior tag
Köszi a válaszokat, minden hónapban töltök rá casht.
2 dolog, ami sztem lehet a hiba oka.1 - vagy a romaing méltányossági használat tartott eddig, amit írtatok is.
De kb 2 havonta hasznalok el kb 5Gb adatforgalmat, tehát ez szinte semmi.2 - Volt az androidos telefonon egy biztonsagi frissítés, majd ra 1-2 nappal kezdett nem mukodni a szolgáltatás, ha jol emlekszem vissza.
Talán ez is befolyasolhatott valamit, gozom sincs.A telekom belepesi pont beallitasait ellenoriztem, rendben levőnek tűnnek.
-
4Grider
félisten
válasz
Tompika777
üzenetére
Olvass utána, szépen le van írva minden szolgáltatónál nagyjából ugyanaz.
Először felszólítanak, majd két hét után jön a felár.
Itt van a Telekomé (EU roaming méltányos használat). -
Tompika777
senior tag
válasz
balinlin
üzenetére
Drágábbnak? Ezt hogy érted, kérdés nélkül felemeli a percdíjat, és jól van az úgy? Szerintem ilyen nincs... Viszont ha a magyar szolgáltató(de a külföldi szolgáltatók is eljárhatnak így fordított esetben) sim kártyáját aránytalanul sokat használod külföldi hálózaton, akkor korlátozhatnak.
-
balinlin
senior tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Attól nem kéne lelőni, csak drágábbnak lennie.
-
m1lan
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Mikor töltöttél rá legutóbb? Lehet, hogy lejárt a kártya rendelkezésre állási ideje.
-
Tompika777
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Lehet lelőtték a méltányos használat arányának megsértése miatt... Nem tudom így hírtelen, hogy mennyit kell hazai hálózaton tartózkodnia az adott sim-nek, és lehet emiatt
-
btudos
nagyúr
válasz
lionshamlet
üzenetére
Adategyeztetés vagy az egyenleg érvényessége nem járt le véletlenül?
-
lionshamlet
senior tag
Sziasztok, külföldön használom már egy ideje továbbra is a Telekomos Simet.
Alkalmankénti hanghívás - Mobilnet szolgáltatások amelyeket használnék, de pár napja nem elérhető egyik szolgáltatás sem.
Feltöltő kártyás Sim, Adatforgalom és pénz van a kártyán.Mi lehet a hiba oka?
-
Kaba
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Egy ideig biztosan nem,legkorábban az év vége felé lehet megint.
-
enginev3.0
félisten
Idén lesznek új mobil csomagok?
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Telekomtól listaáron vásárolt készülék alapból független, vagy kérni kell online?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

huawei MP T3 10.