Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
válasz bksgbr #103731 üzenetére
Tekintve, hogy Telekom a szolgáltató mindkét esetben, csak márkaváltás történik, logika szerint nem tűnhet el a pénz, mert ez nem egy szolgáltatók közötti számhordozás, és így előfizetői jogviszony megszűnés. De biztosat a Telekom ügyintéző tud, már ha tud erre érdemben hiteles választ adni...
-
herdsman12
őstag
válasz bksgbr #103731 üzenetére
Nem titkos a Bluemobil ÁSZF:
8.1.3.3.
Az Átvevő szolgáltató a számhordozási igénybejelentésnek megfelelő módon
tájékoztatja az előfizetőt arról, hogy
a) a számátadási időablak alatt a szolgáltatás részben vagy egészben szünetelhet,
b) a hangposta üzenetek nem vihetők át,
c) számátadáskor az
átadó szolgáltatónál volt korábbi
előfizetés megszűnik, az előre fizetett csomag esetén az azon esetlegesen fennmaradt
egyenleget az előfizető korábbi szolgáltatójától a szerződés megszűnését követő 1 éven belül
visszaigényelheti -
vpanangin
senior tag
válasz bksgbr #103736 üzenetére
Tapasztalatból a következőről tudlak tájékoztatni:
Szeptemberben váltottam Telekom Mobil S + 1GB adat + költség kontroll előfizetésemről Blue Mobilra. Ugye a költség kontroll opció miatt ez egy öszvér előfizetés, félig havi díjas félig feltöltős. A feltöltős részben volt 1500 Ft tartalékként, meg hogy roamingolni tudjak adott esetben.
A lényeg, hogy miután Blue Mobilos lettem, ezt az 1500 Ft-ot jóvá írták a Blue M. kártyámon. Tehát létezhet vissza irányban is.
-
sopruk
senior tag
válasz bksgbr #108289 üzenetére
A kétszer szereplő 500 MB az valószínű, hogy bug. Nem olyan rég mutatja ezeket a SIM-hez kapott ajándék adatot és perceket, de ezek pár napja duplán szerepelnek...
Érdekes módon csak az 500 megásnál. Először az 1 gigásat is duplán mutatta, aztán megjavult. Legalábbis nálam...[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz bksgbr #108292 üzenetére
Ha üzletben vetted a kártyát, akkor szerintem nem 80 perc/1 giga az ajándék, hanem a fele. Ennek megfelelő a kiírás: van 40 perced, meg 500 mega, EU-ban is felhasználható adatod.
Dokumentumok az appban nincsenek, ha belépsz böngészőből a Telekom fiókodba, ott meg fogod találni. -
-
Greybeard
tag
válasz bksgbr #119043 üzenetére
A Bluemobile kártyámat azonnal lekapcsolták, de a Domino kártya még nem aktív. 8 nyomorult nap után sem. Időnként próbálkozom repülőmód be/kikapcsolással, de semmi. Messengeren hiába zargatom őket, csak a "várjak türelemmel" szöveget kapom folyamatosan. Az avatarommal nem összhangban már nagyon vörös a fejem. Leginkább a tehetetlen dühnek köszönhetően.
s.k.
-
4Grider
nagyúr
válasz bksgbr #119789 üzenetére
Gond nélkül ment az imént Visa kártyával a feltöltés. Mivel a rendszer az OTP Bank Simplepay fizetési rendszerét hívja meg, vicces lenne, ha nem lehetne benne Visa kártyával fizetni. Viszont itthon néhány hónapja nem lehet 3D hitelesítés (banki alkalmazásba vagy telefonra küldött sms) nélkül interneten vásárolni. Nem lehet, hogy a kártyád mögé nincs regisztrálva alkalmazás vagy mobilszám?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz bksgbr #119796 üzenetére
De pin kódot is kellett hozzá megadni?
Most 15000 Ft-ig nem kell.
Netbankon nem lehet aktiválni a kártyát? Otp-nél lehet.Amúgy pár napja töltöttem Domino-t app-ból (Mastercard). Meg is lepődtem, hogy már nem úgy megy mint legutóbb.
Tudtam, hogy szigorítják az internetes fizetést, de még nem számoltam ezzel.
Jött egy sms kód, plusz kérte a telekódot. Ez utóbbit meg addig nem fogadta el, amíg meg nem változtattam, mert még az eredeti volt. (Ennyire használtam eddig. Meg is kellett még keresnem.)[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
-
válasz bksgbr #127316 üzenetére
Sajnos ez esetben, akkor futottál egy felesleges kört, erre azért gondoltak a fejlesztők, mármint, hogy vannak, akiknek nincs lakcímkártyájuk (elsősorban az idősebb generációhoz tartozó emberkék, akik azzal a "békebeli", soha le nem járó személyivel rendelkeznek, amiről te is említést tettél)
Ilyen esetben a lakcímkártya számához is a személyi igazolvány számát kell beírni.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
törölt tag
válasz bksgbr #129327 üzenetére
Pedig ahol le lett kapcsolva, zéró hálózat bővítés volt utána. Siófokon sok helyen a 4G még rosszabb mint előtte. Egyedül az 5G acélos. A hívások is sokszor szaggatnak, ki ki maradnak szavak. A hálózat a végletekig erőlteti a 3G hiánya miatt a VOLTE hívást, akkor is ha szarul épül fel. Előre persze nem mondok semmit, mert lehet, hogy csak a teljes lekapcsolás után lesz kapacitás bővítés.
[ Szerkesztve ]
-
bociusz
aktív tag
válasz bksgbr #129355 üzenetére
A Balatonnál már májusban használatba vette a Telekom a 3G lekapcsolásból felszabadult, valamint a tavalyi aukción vásárolt, együtt összesen 25 MHz-nyi B1 blokkot. Mivel az LTE szabvány alapján egy B1 cella legfeljebb 20 MHz széles spektrumot használhat, ezért kettébontva B1+B1 interband CA-ban üzemel (15+10 Mhz, EARFCN 75+200).
Pl. Fenékpuszta 3962-es site. -
Nikaré
őstag
-
totron
addikt
válasz bksgbr #131369 üzenetére
Nem tudom mihez van köze, nem derült ki, majd felveszem, ha alkalmas lesz. 10+ éve vagyok kártyás, korlátlan nettel, gondolom a mai üzleti trendnek és érdeknek megfelelően át kívánnának mozdítani valamelyik véges adatforgalmú, hűségidős rettenetbe. Abból pedig nem esznek, legalábbis remélem. Mondjuk a percdíj tényleg ritka pocsék, de a net ideális, azt használom, a duma kevés.
-
Landsmann
addikt
válasz bksgbr #131880 üzenetére
Elég kacifántos helyen. yettel.hu/5g itt lejjebb görgetsz és a kérdés-felelek-nél a Hol érhető el? opciót kibontod és ott lesz az országos és a budapesti lefedettség. Szeptemberi frissítésű az országos, újabb nincs.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Top cat
addikt
válasz bksgbr #141616 üzenetére
Az app azt írja aktív. Kipróbálni nem tudom, sajnos itt nincs 5G.
Mintha régebben kiírta volna, hogy szept. 15-ig lesz ingyenes, de nem esküdnék meg rá.
Itt azt írja, hogy:
Havi díjas ügyfeleinknek az 5G opció 2024. október 1-ig díjmentes. Domino ügyfeleink 2024. szeptember 16-át követően díj ellenében rendelhetik meg, meglévő opció esetén pedig 16-át követően a következő megújítástól vonjuk ismét az időszaki díjat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Tervező/gamer PC:Lenovo ThinkCentre M720t:i7 8700,32GB,512GB SSD,RTX A2000,Win11,ÚJ Lenovo bill+egér
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 8 - i7 - 16 gb RAM - 1 TB ssd + Billentyűzet + Toll
- Eladó szép állapotban lévő Xbox One X 1TB
- Noctua NH-U12S Chromax.Black Processzor Hűtő
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen