Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Igen.
-
balinlin
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Telekom fiókban megy simán.
-
balinlin
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Vissza tudsz menni, annyi a lényeg, hogy a vállalt költési szintet el kell érned.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Szerintem "visszamenőleg" nem tudsz díjcsomagot váltani.
-
rayoliviero
veterán
2 év Hűségem van Mobil M csomagra. Válthatok Mobil L-re, akkor az is hűséges lesz vagy később pár hónap múlva visszamehetek Mobil M-re?
A masik, hogy elég sokat beszéltem másik szolgáltató irányába, a számlát még nem küldték ki. Ha gyorsan váltok csomagot, akkor nem is fogják felszamolni a sok beszélgetést, csak a drágább dijcsomagot?
-
bociusz
aktív tag
válasz
kchris78
üzenetére
Üzletileg teljesen érthető, hogy nem sietnek vele. Sűrűn lakott településen egy 3,6 GHz-es cella kb. két saroknyi kültéri lefedettségre elegendő, beltéren meg kb. felejtős. Alacsonyabb frekiken, (mint amilyen a 700 MHz) pedig már nincs érdemi különbség az 4G és az 5G által elérhető sebességében, utóbbinál viszont drága licenszdíjat lehet fizetni az Ericssonnak és jóval kevesebb eszköz támogatja ügyféloldalon is. Jelenleg abban a fázisban vagyunk, amikor az Early Adoptereket lehet jól megskapolni a prémium tarifákra visszatartott hozzáféréssel. A DSS tényleg csak marketing, de értékelendő, hogy ezt kvázi felvállalja a Telekom a lefedettségi térképén.
A Telenor év elején kerek perec lenyilatkozta, hogy a szükséges kapacitás jelenleg bőven fedezhető 4G-vel. És valóban, érdemes megnézni, hogy ők B1 és B7 cellákat is csak oda telepítettek, ahol amúgy már használhatatlan volt az alap B3+B20-szal a szolgáltatás. Az egész országban ez kb. 60-70 helyszín. (A mostani soft launch is inkább jelképes kommunikáció, hogy nem aludtak el, de ez itt már off.)
-
m1lan
őstag
válasz
djsunstealer
üzenetére
VoLTE kijelzés a Telekomnál nincsen. Ha bekapcsolod a mobilnetet és bejövő/kimenő hívás közben 4G-n marad a telefon, akkor működik. VoWiFi jelenleg csak havidíjas előfizetéssel érhető el, de amúgy a +WIFIHANG vagy a +VOWIFI kódokkal kapcsolható be.
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Küldtem egy SMS-t a 1414-re. [kép] Újraindítás megtörtént. Állapotjelző nem jelzi a voLTE-t.
VoWifit is be lehet ugyanígy kapcsolni? -
djsunstealer
aktív tag
Lehet hogy pont nem idevág a téma, hanem inkább a voLTE/voWIFI topikba, de azért érdeklődnék mielőtt felhívnám a Telekom ügyfélszolgálatát. Xiaomi Redmi Note 9s (Telekom által is forgalmazott Redmi Note 9 Pro is ilyen, csak 64 megapixeles főkamerával, NFC-vel és 30 wattra növelt gyorstöltéssel) esetében, Domino kártyásként bekapcsolható-e/bekapcsoltatható-e mindkét fent említett szolgáltatás? SIM kártya 4G-s természetesen. Gombok aktívak, be is vannak kapcsolva, de az ikonok közül egyik sem jelenik meg (gondolom mert nem aktív a szolgáltatás).
Mit javasoltok? Köszönöm szépen a segítséget!
-
kchris78
veterán
válasz
rin33
üzenetére
ne vicceljunk mar! Honapok teltek el alsohangon!
Es mi van:
Budapest toredeke, Balaton ami kb a to vizet vagy arra ralato jelenti, - sz.hely, egerszeg, debrecen szeged kecskemet leginkabb a belvarosok, piszoknyi helyek...
Ez semmi... Meg akkor is ha 3.7GHz es szar a terjedes.
Latszik hogy abszolut nincs fokuszban a dolog!
Kb azert amit eddig is mondtak a karogok: hogy igazabol a jelenlegi spektrumok par kiemelt terulet kivetelevel kiszolgaljak az elofizetoket. Foleg hogy szar a forint nem praktikus most eszkozoket vasarolni (kerdes lesz e jobb valamikor).
Ment a nagy duma a gigabites netrol... Lefedik azt a partiz km2-es helyet ahol ezt a forgalom indokolja aztan a tobbit majd ha indokolja az 5Gs telefonok szama atallitanak technologia semleges spektrumokat 4G-rol alsobb frekin hogy szebben mutasson a lefedettsegi terkepen. De egyelore ezt semmi nem indokolja.. Es ez igy is van jol, muszakilag ez a valosag.. A nagy marketing maszlag helyett... -
S@c@
őstag
A telekomnál vett készülékek függetlenek? Samsung, iphone készülékre gondolok.
-
-
m1lan
őstag
válasz
pana0017
üzenetére
2 év hűséget csak akkor tudsz aláírni, ha készüléket is vásárolsz. Ha 1 évre kötöd az otthonit, akkor nem kell telepítési díjat fizetned, illetve az első hónapban kedvezményes áron kapod a szolgáltatást. Ezt ősszel az iPhone vásárlásakor átválthatod majd 2 évesre kötbérmentesen.
-
MadMancs
veterán
Szia.
Nagyon sokszor le lett már írva. Ha egy összegben vette ha nem akkor is tiltható számla nemfizetés esetén. Mivel a "egyösszegű" vásárlás se az, kedvezményes ár amit a hűség miatt kap. Egyedül listaáras vásárlás a védelem tiltás ellen, de 99% hogy nem az mert listaáron általában drágább mint szaküzletben. -
Az összeg alapján egyértelmű a listaár.
-
Sziasztok!
Szeretnék venni egy használt készüléket, ami a Telekomtól lett megvásárolva.
Tekintve a vételár nagyságára, óvatos vagyok, emiatt tenném fel az alábbi kérdést.
A számla alapján a készülék egy összegben lett megvásárolva. Van rá esély, h bármilyen okból a készülék le lesz tiltva a jövőben? Ha jól tudom nem, hiszen ki lett fizetve a készülék, így független az előfizetéstől.
Próbáltam utánanézni, de ilyen esetről nem találtam semmilyen érdemi infót. -
pana0017
senior tag
válasz
m1lan
üzenetére
Köszi a tippet. Közben néztem, hogy kb 45 ezer készülékkedvezményt kapnék a hűségcsoportért, de a listaára a kiszemelt tv-nek annyival több mint pl. a MM-ban, hogy kb. 10 ezer vagyok bentebb. És mivel nem egy nagy összegről van szó, azt akkor megvenném egy összegben máshonnan. Az őszi terv viszont egy iPhone, ahol szükségem lenne a részletfizetésre.
Az megoldható lenne, hogy akkor a mobil előfizetés marad, otthonira kötök 2 évet, majd ősszel hűségcsoport és akkor váltom a mobilelőfizetést is? Vagy kössem hűség nélkül az otthonit és indítsam a hűséget egységen ősztől? -
bociusz
aktív tag
Közel 5 hónap után frissült a lefedettségi térkép, amin külön, halványabb színnel jelzik a DSS 5G lefedettséget.
-
m1lan
őstag
válasz
pana0017
üzenetére
A Magenta miatt minimum 3 szerződésed (1 mobil+2 otthoni) lesz. Akkor kapod a legnagyobb kedvezményt, ha mindhármat hűségcsoportba vonod, de ez szabadon variálható. Én azt javaslom, hogy csak a 2 otthonit kösd le 2 évre a TV vásárláskor, ősszel pedig online kedvezménnyel vásárolj telefont a szabadon hagyott mobil előfizetésed mellé. A kötbér kifizetős ötletnek semmi értelme, mivel akkor végeredményben listaáron veszed a TV-t.
-
pana0017
senior tag
válasz
pana0017
üzenetére
Közben írtam egy emailt nekik, de még egy dologban szükségem lenne segítségre és itt lehet jobb választ kapok. Ha vennék a szerződés kötéssel készüléket, utána csak egy hűség felmondással és új 2 évvel lenne rá lehetőségem kötbér kötelezettség mellett.
Az én helyzetem az lenne, hogy 1-2 hónapon belül szükségem lenne a Magentára, de készüléket csak ősszel szeretnék vásárolni. Hogy lenne a legegyszerűbb és legolcsóbb ezt megoldani? -
sopruk
senior tag
Domino Day korlátlan beszélgetés hálózaton belül
-
Marci112233
addikt
válasz
Tompika777
üzenetére
Azt kihagyom inkább. Van hónap amikor 1 percet sem beszélek olyannal akit én hívok, de van hogy több 10 percet is, viszont családon belül 0 a percdíjam, mert Magenta1 által a családi opció keretén belül a család összes tagja ingyen hívható oda vissza.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Mobil díjcsomagom mellé szeretnék kötni otthoni előfizetést és a Magenta kedvezménnyel venni egy tv-t. Ezt követően ha én pl. ősszel szeretnék kihozni részletre egy telefont az megoldható, vagy 2 év hűségen belül csak egy készülék játszik? Számít hogy az első készüléket részletre vagy egy összegben vásárolom meg? Köszi!
-
Kaba
veterán
válasz
seger
üzenetére
Igen.A 06/80/639999 számot hívja a régi SIM kártyáról,majd be kell diktálni egy 20 jegyű SIM azonosítót.
-
Kaba
veterán
válasz
gabro0
üzenetére
Az átvételtől,de jobb ha előbb megoldjátok,mivel mindig közbe jöhet valami.Nem olyan komplikált,hogy a rokon ne boldogulna az aktiválással.Általában mellékelve szokott lenni egy tájékoztató is,melyben az aktiválási eljárás le van írva.Ezenkívül hívhatja a 1414-et is ott is kaphat segítséget az aktiválásban.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Plusz még kapcsold be havi 190Ft-ért a Domino Most opciót, és úgy a percdíjad 9/19 Ft lesz.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Adott a jó öreg Domino előfizetésem ami alap még. Elég jó kis percdíjai vannak így váltanék Domino Fix-re. Na mos ha ezt választom, marad a jelenlegi kártyám, az azon lévő pénz, és a mobilnet is ami még van rajta, vagy teljesen új kártyát kapok, és az egyenleg és a mobilnet adat is elszáll?
-
gabro0
őstag
Rokonnak rendeltem 4G képes kártyát a régi ki tudja hány G-s helyett, ami ma meg is jött. Ő nem ért hozzá, így rám marad, viszont nem tudom mikor találkozunk. Van ennek valami limitideje amin belül aktiválni kell, különben elévül?
-
hard74
senior tag
Sziasztok.
Néhány napja vettem egy használt Galaxy watch-ot, aminek halott a magasságnérője.Gari még van rá, mivel gondolom 2 év jár, viszont a számla nem az én nevemre szól.Tudom én ezt javíttatni gariban, vagy felejtős?
Természetesen telekomos az óra. -
DBoy1983
csendes tag
Sziasztok!
Havi díjas előfizetésnél lehet venni netbővítőt kártyás fizetéssel? (Tehát nem a belső egyenleg terhére.)
Köszönöm!
-
m3zoli
csendes tag
Sziasztok!
Ma hozzák az új boxokat, ezeket csak szerelő tudja üzembehelyezni? Mert ha van rá mód, nem szeretnénk, hogy bejöjjenek a lakásba.
-
csozsoka
csendes tag
-
törölt tag
válasz
donmackó
üzenetére
Szia. A Telekom GLS-sel szállít ki. Szállítási címnek bármit meg lehet adni a rendelésnél, akár a munkahelyed is. Személyit minden esetben kérni fognak. Amennyiben már rendeltél, kérd a Telekomot, hogy módosítsa a kiszállítási címet vagy a GLS-t, amennyiben már náluk a csomag. Legutóbb én is a lakhelyemtől közel 100km-re kértem szállítást és minden rendben volt.
-
Kaba
veterán
válasz
donmackó
üzenetére
Hivatalosan csak személyes átvétel van.A lehetőségeid a futár kivételesen odaadja a feleségednek(kicsi az esély),ha nem akkor másnap újra jön.A futár száma az értesítön lesz esetleg eggyezkdhetsz vele,hogy jöjjön később.
A legegyszerűbb,ha felhívod a 1414-et és kérsz kiszállítást későbbre. -
donmackó
addikt
Üdv!
Megint problémám van. Megrendeltem egy készüléket + hosszabítottam/módosítottam az előfizumat. Viszont a készülék szállítási ideje 30.-a, ami nekem nem jó mert dolgozok (utólag vettem észre a kiküldött dokumentumokból). De a kiszállítás idejét meg nem engedi módosítani. Átvehető a feleségem a személyi igazolványom birtokában, vagy van valami más módja ennek?

-
glacious
addikt
válasz
Tompika777
üzenetére
Működik. Előfizetésre van aktiválva.
-
Tompika777
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a multisimeken is működik a VoLte, és ha igen, akkor arról a készülékről amiben éppen van a 1414-re küldött SMS-ben bekapcsolható, nem kavar be ha már a fő simen már aktív?
-
btudos
nagyúr
válasz
madle
üzenetére
A kedvezmény adott díjcsomagra szól, a szerződéskötés pillanatában érvényes, szolgáltató által meghatározott szabályok szerint kaphatsz kedvezményt. Esetedben a Next S kivezetés okán az 1500 Ft-os havidíj kedvezménnyel vettek rá a díjcsomagváltásra, de ez nem úgy működik, hogy ha kérsz, akkor kapsz kedvezményt.
-
madle
őstag
válasz
m1lan
üzenetére
Értem, igazából a Next S előfizetés volt, ami valóban akkor már nem létezett mikor bementem telefont venni. Ha jól emlékszem akkor mondta a srác, hogy betesz a Mobil L-be. Akkor igazad van. Ez esetben várnom kellene, hogy kivezessék a mostani Mobil L-t?
Bár már a mostani piacon lévő sem az, mint ami nekem van jelenleg... -
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy adott egy Mobil L + 6 GB net Magentában aminek 5453 Ft (-1500 Ft Spec kedv.) a havidíja. Ebben csak 160 perc van egyéb irányba, így váltanék újabb Mobil L-re ami teljesen korlátlan. Mondjuk egy 4 GB-os nettel.
Az új csomag 6426 Ft lenne, de szerettem volna rárakatni a Spec kedvezményt, amit az előzőre váltásnál is kérésre rátett egy ügintéző. A mostani viszont azt mondta, nem tudja rátenni, mert az csak váltásnál volt rajta automatikusan és csak 2 évig szól. Ebből egyik sem helytálló, mert kértem és elfogadták, rátették, valamint már évnél régebb óta rajta van a csomagomon.Olyan kérdésem lenne, hogy ez ügyintéző függő, hogy ki mennyire jószvű velem? Tizen éve itt vagyok a Telekomnál, jól esne, ha nem csak a Magenta 30% lenne rajta, hanem tovább vihetném azt az 1500 Ft-os kedvezményt, mert úgy megérné váltani.
-
Winne
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Hát hogy írd alá az örökélet hűségidőt (IS)

-
milenda
tag
Nemrég írta egy fórumtárs, hogy a Domino hangopciók közül a weben eltűnt a 70 perc 450 Ft-ért, de az appban még megvan. Az appból viszont eltűnt az 50 MB ingyen. Szerencsére az 1. Beltéri egység még megvan.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Érdeklödni szeretnék, hogy ha van egy céges flottás elöfizetésem amiben minden irányba ingyen beszélek, akkor ugyan ilyen feltételekkel hivok olyan magyar számot is ami eu-s tagországban van? A beszélgetések idötartamára van valamilyen szabályozás ebben az esetben? -
No.01
addikt
Nagyon koszonom mindkettotoknek!

Ez az univerzalis egyenleg nem pont az amit keresek, de utanna nezek hatha van olyan opcio ami megiscsak felhasznalhato kicsit "ertelmesebben"Megegyszer koszonom!
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Van kulon T-mobile topic vagy szabad itt hulyeseget kerdezni?
Beirom hatha jart mar valaki hasonlo cipoben...
Van egy telefonszam ami 30-as (de manapsag a szamhordozas vegett ezt sajna nem tudom)
A telefonszam tulajdonosanak igencsak halas vagyok. Nem ismerem sosem talalkoztunk, de ott volt a szerettem mellett amikor kellett es ez sokat jelentett neki es nekem is. Az illeto noverke egy korhazban, halapenz ugye mostansag necces, ajandekot nem fogad el es a jarvanyhelyzetbol adodoan szemelyesen sem all modomban felkeresni.
Az jutott eszembe, hogy esetleg feltoltom a telefonjat mert volt, h arrol hivott...Szoval az egesz tema nagyon OFF itt, de jobbat nem tudok jelenleg.
Kerdeseim:
- van arra lehetoseg, h kideritsem h valoban T-mobilos e vagy sem?
- ha igen es nem feltoltos a mobilja akkor mi lesz ha en megis megprobalkoznek neki penzt kuldeni? Jovairjak esetlege ha megis elofizeteses lenne?Nagyon koszonom a segitseget!
-
kchris78
veterán
-
donmackó
addikt
Üdv!
Nemsokára lejárt a hűségem, és érdeklődnék hogy érdemes-e megvárni, vagy ennél kedvezőbb ajánlatot nem fogok kapni mint amit most enged? Szeretném meghosszabítani (meg is fogom mindenképpen), csak a készülék ár + kedvezmény az ami kérdéses.
-
balinlin
senior tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Nagyanyámnak meg pgsm-es van, első sim kártyája még. Szerintem azt se dobjuk ki ha lesz is váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár már a mostani piacon lévő sem az, mint ami nekem van jelenleg...
dptrsk