Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
joeetm
tag
Sziasztok,
Hasznos infó lehet:
Beszereztem egy ilyen "vastag kávás, kis kijelzőt". A csatolt képen látszik az aktuális kijelzőméret, Amoled, illetve a ceruzát kezeli gond nélkül. Ezt éppen bruttó 45000-ért adták, csak a viszonyítás kedvéért. (A teljesen gyári 110000 körül van, az meg az a szint, hogy inkább már veszek egy S23 ultrát). Amennyiben bármi probléma, vagy hátrány felmerülne vele frissítem a hsz-t, de egyelőre a kisebb fizikai méreten kívül más problémával nem találkoztam. -
Remiel
őstag
S22 Ultrám van és van rajta hívásrögzítés, az itt olvasottak alapján más régióra tettem (Ukrajna)
A kérdésem az lenne, hogy ha nem gond, hogy ugyanezt minden Samsung telefonnal meg lehet csinálni? Az olcsóbb pl A szériával is?
-
handrash
őstag
És akkor az akkuval cserélik automatikusan a kijelzőt, vagy a kijelzővel az akkut?
-
handrash
őstag
Minden reggel küld nekem a Google egy időjárási összefoglalót ezt hogy lehet letiltani? "Időjárás" üzenetei tiltva naval.
-
Jött valami frissítés, 275 MB, gondolom a szokásos.
-
handrash
őstag
És kékbékához hasonló matador nincs most?
-
válasz
n0is3es #20388 üzenetére
A pixel stock driodját ( és más gyártó stock droidját sem! ) ne hasonlítsd az ONE UI és hasonló Nem Stock droidokhoz. Van meló átalakítani a saját képükre. A samunak is kötelezően tartania kell a megbízhatóságot a szoftverrel kapcsolatban. Kiadhatnak 100 bétát, de lehet hogy az 1.nél kukába vágnád a telót.
-
CP111
aktív tag
válasz
n0is3es #20390 üzenetére
Uuuhhhhh, nem ment át amire céloztam.
Pixel Google referencia mobil. Samsung top droid teló.
Ergo, a Pixelre persze h.mindig minden google frissítés előbb érkezik. Ezért hülyeség ezt a kettőt hasonlítani egymáshoz.
Inkább mondhattál vna Samut vs. Honor vagy Xiaomi vagy Sony vagy Motorola vagy stb. -
n0is3es
aktív tag
Sok támogatás és mégtöbb csúszás
Közben itt a 22 Ultránk az igért 4 Android főverzióval amiből megkapott eddig kettőt (Android 14), közben a Pixel 6 Prómon már az Android 16 Béta 3-t használom
Kicsit vicces a Samu hozzáállása a flagship telefonjaihoz, kiváncsi leszek mit hoz a jövő!
-
CLAWz
tag
Sziasztok!
S22 Ultrám nekiáll bootloopnak, kb 1 hete kezdte, főleg telefonálás közben jön rá ez a jelenség. Egyre tovább tart, ma már a fél napot ezzel töltötte. Tudtok rá megoldást? Bootloopra keresve nem adott kis semmit a kereső.
Előre is köszi!
U.i. attül tartok hogy valamiért melegedési gondja lesznek, ha bedobom a mélyhűtőbe akkor megáll a hülyesége... NAgyon vicces csak már nincs kedvem nevetni, dolgozom vele. -
handrash
őstag
válasz
Vismajor01 #20382 üzenetére
Köszi! Neked is Dr V!
-
handrash
őstag
Mik a tapasztalatok a Voda (one) garanciális ügyintézésével?
Beégést például elfogadják? -
gjoco1
addikt
Nagyobbik testvér Topikjában sok jót olvasok róla . Úgyhogy tuti meg fog felelni .
Nekem még a gyári Samsung aplikátoros van az S23 U n és nagyon szuper . Sajnos már nem találok sehol , úgyhogy az adandó alkalommal ha kell Én is ezt fogom kipróbálni .
Van egy Hofi üvegfóliám a fiókban , de senki nem vállalja itt nálunk a telepítését . Én meg nem merek hozzáfogni .
-
joeetm
tag
Sziasztok, az utángyártott kijelzőkkel (elvileg amoled, vastag keretes, vagy hasonló néven futnak) van bárkinek tapasztalata, vagy valahonnan információja? Gondolook itt olyanra, hogy a tényleges kijelzőméreten kívül bukok e vele valamit?
-
gjoco1
addikt
Sajnos már Samsung nincs sehol .
Viszont [SmartDevil] felmérések szerint jelenleg az egyik legjobbak közé sorolandó .
Alin kapható . -
Goyee
tag
Nincs valakinek elfekvőben S22U-ra eredeti Samsung kijelzővédő fóliája? Az asszonyét le kellene már cserélni, de nem találok sehol normálisat... Tudnátok ajánlani esetleg valamilyen applikátorost, ami jó?
-
Titusz_61
csendes tag
Kedves tagok! Váltanék S20FE-ről, de vannak dilemmáim. Feleségemnek S23 van, annál nagyobbat szeretnék. S20 Ultra (12/256) beszerezhető 200 alatt, kb 2 évig lehetne használni a frissítések miatt. S23 Ultra (8/256) 250 körül elérhető, 1 évvel tovább. Az S24 Ultra inkább 300 körül, ami még kb 6 évig futhatna. Tapasztalatotok alapján szívesen fogadok bármilyen véleményt, előre is köszi!
-
Goyee
tag
válasz
Vismajor01 #20370 üzenetére
Most néztem meg 544200 Ft-ot fizettem és múlt héten jött vissza a 174 ezer. Már nem emlékszem, hogy mennyi volt az 1 TB-os ára, de az előrendelési akcióban az 512 GB-os áráért kaptál 1 TB-osat.
-
Goyee
tag
válasz
Vismajor01 #20368 üzenetére
Előrendelési akcióban állapottól függetlenül számítottak be telefonokat és így kaptam a törött S22U-ért 174k-t. A múlt héten utalták át. A kuponokkal kapcsolatban pedig érdemes a kuponkunyeráló topikot olvasgatni.
-
Vismajor01
addikt
Wut? 174k-t?
Nekem csak onetól jöhet részletre, ott nincs készülékbeszámítás, de azért nem semmi
Hogy lehet ilyen occó? Én 610nél nem láttam olcsóbban! Főleg nem 1TB!
Nekem az a bajom az S25U-val, hogy
1 kamerán kívül ugyanazt használja mint az S22U
AI fjícsörök vagy elérhetőek lesznek enyémen is, vagy nem érdekelnek
Töltés nem gyorsabb, memória nem több, színek nem tetszenek, S pen nem bluetoothos, cserébe viszont kereken 200kval több mint az S22U volt újonnan (persze az 3 éve volt, de a fizum valahogy nem lett 200kval több xD ) -
Goyee
tag
válasz
Vismajor01 #20366 üzenetére
"Nah én is leadtam nekik, mert inkább ez mint 25 ultra."
Ezt hogy érted? Mi a bajod a 25 Ultrával? Én örülök, hogy végül nem adtam le, mert váltottam 25 Ultrára és 174k-t adtak a szarrá tört S22 Ultráért... Így végül 370k-ba megállt az 1 TB-os S25 Ultra kuponokkal.
-
BIG001
csendes tag
Mi lehet az oka, hogy a képernyőre íráskor ezen a területen nem fog a ceruza. Köszönöm
-
válasz
BIG001 #20356 üzenetére
Igaz a képet nem tudom megnyitni, de lenne egy tippem:
- Nem használsz mágneses tokot véletlenül? ( flip vagy hansonló)
A nem gyári mágnesek bezavarják a kijelzőt, ha leveszed a tokot rövid idő után vissza áll az érzékelés.Ha nem használsz mágneses tokot vedd figyelmen kívül a hsz.-om.
-
BIG001
csendes tag
Mi az oka, hogy a képernyőre írás ezen a területen nálam nem lehetséges. Köszönöm
-
Goyee
tag
válasz
Vismajor01 #20353 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy a kijelző+keret+aksi triót egybe cserélik. A hátlap meg minimális tétel, de írj nekik és kérj ajánlatot. Lehet, hogy a te esetedben a régi aksit visszarakják és úgy olcsóbb.
-
válasz
bbsofficial #20352 üzenetére
Nekem kevesebb is elég volt.
.
-
bbsofficial
aktív tag
sziasztok,
az elég ürügy garanciás akkucserére, hogy 0 fok környékén 5%ról azonnal lemerül néha? -
Goyee
tag
válasz
Vismajor01 #20349 üzenetére
Szia!
Én december 17-én leveleztem ez ügyben az Oktogon-Szerviz Kft.-vel, 121 ezret mondtak komplett kijelző+keret+aksi+hátlap-ra. -
CP111
aktív tag
válasz
Vismajor01 #20349 üzenetére
115 ezer
-
Vismajor01
addikt
Kijelző csere mennyibe van manapság? A display az üveg alatt kb 2 éve el van törve, ezzel együtt tudok élni mert csak a sarokban, de most az üveg is eltört úgyhogy cserélném, csak kérdés megéri e.
-
gyraph
tag
Köszi a válaszokat! Vodától megyek Telekomhoz, remélem nem kell kódoltatni vinni. E-sim esetén is lézezik szolgáltatói függőség egyébként?
-
papp54
aktív tag
Nekem Yetteltől lett vásárolva. Független mindkéttö sim slot.
-
n0is3es
aktív tag
válasz
gyraph #20343 üzenetére
Szia elméletileg minden dual simes készülék fő sim slotja zárolva van amit a szolgáltatónál kell kérvényezni hogy feloldják
Made in Vodkafone and Jettel
Talán a legnormálisabb szolgáltató a Telekom, ott minden készülék gyári független és én is náluk vagyok még ha eggyesek szerint drága IS
-
gyraph
tag
Sziasztok,
Nézzétek el nekem talán volt már róla szó. A vodanál vásárolt minden S22 ultra független, mert telefont nem, de szolgáltatót cserélek?! Előre is köszi! -
Tamás88
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #20337 üzenetére
Az már több mint 1 hete megérkezett.
De semmi gond, inkább várjuk a funkciófrissítéseket.
-
válasz
vectras #20340 üzenetére
iphone 16 pro lett a fő telóm.
koxmatyi: nüansznyi különbség volt az újabb telo javára, de volt olyan, hogy a 22u fotója jobban tetszet. Összességében nem győzött meg a 2 "legújabb" széria hogy még 1 samum legyen főleg nem plssz több 100 ezerért. Ezért vettem almát(meg azért mert sokkal komfortosabb a méret). A 22u megmarad csak kap új akkut.
-
válasz
vectras #20316 üzenetére
Végül megtartom a telót. Volt lehetőségen kipróbálni a 24-25 ultrákat, iphone 16 pro most is itt van. És meg kell mondjam a 22u képei még mindig nonplusultra.
Beadtam hangszorócserére a telót( még garis), meg az akksit is beleíratam.
vectras: neked a kijelzőt is cserélték az akksival együtt? -
Sweet Lou 6
addikt
Megérkezett a 2025. februári security update.
-
pcnet
addikt
Bocsi, rossz helyre ment. S22 topicba szerettem volna.
-
koxmatyi
tag
válasz
guriga1234 #20330 üzenetére
Itt van 2 kép egyik gyári másik Gcam a bajusznál látszik miről beszélek.Egyik mosott másik éles -
koxmatyi
tag
-
stilo18
addikt
-
Üdv.
Akksi csere hogy működik, ha még garanciás a teló?
-
nggabi
félisten
válasz
thedarkfox #20312 üzenetére
nem az nyírta az akksit és visszavonták?
-
n0is3es
aktív tag
Srácok melyik régió kapta meg a one ui 6.1.1-t? Mert gsmarénán úgy van fent az ultra hogy A14 One Ui 6.1.1
-
zoltan6
addikt
Samsung előrendelői:
PAH-XD2K-9A4C-KK6B
Philips 20% február 7-ig
"KERDOIV20"
Alza+ előfizetés 20%
"FyYJF9dq2Mvg" -
SAMU oldalhoz kuponkódotok nincs esetleg?
-
pontyos
senior tag
Sziasztok!
Több napos gondolkodás után, egy S24Ultra/512/ titán szürke miatt elhagyom a topic ot, 3 év után.
Nagyon elégedett vagyok még mindig a 22U val, de eljött a csere ideje. További hibamentes használatok kívánok mindenkinek.
Üdv. -
polonic
félisten
Mérdkezett a januári biztonsági és google frissítés is.
-
válasz
pontyos #20298 üzenetére
Szia!
Én tegnap rendeltem, cégre!
Jön a telefon X + ÁFA áron, így a teljes összeget ki kell fizetned (kedvezményekkel csökkentett árat)
Aztán vissza küldöd a teledont (a rendelés során magán bankszámlaszámot adsz meg) oda pedig jön majd a feltűntetett ár ami nem tartalmaz áfát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra dual gyári független 2026.07. 24. Telekom szavatosság
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra gyári független szép jótállással!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest