Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Pár hónapja vagyok újra Telekomos, és felmerült egy probléma. Eddig Telenoros voltam (havidíjas, ha számít, bár ez nem változott). Ha valakivel beszéltem, és közben jött egy másik bejövő hívás, akkor a telefon ezt jelezte, közben a másik felnél rendesen kicsengett, én pedig tudtam választani, hogy az aktuális hívás tartom vagy lerakom, és felveszem a bejövőt, vagy elutasítom a bejövőt.
Most ez nincs. Szimplán kapok egy sms-t, hogy helyzet volt, és ennyi.
Van ilyen opció a Telekomnál?
A készülék nem változott, és egy SIM-ről van szó.
-
Vyndree
őstag
válasz
Dayerdroid
üzenetére
Azt be lehet állítani, hogy ne csörögjön, telefon függő. Vagy tegye Hotspotba, ott nem csörög.
Apropó, ez a hotspot alkalmas lehet ilyen célra, vagy van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
Vyndree
őstag
Magenta 1-esként az eddigi 3+3 giga netem helyett ha 1500Ft-ot ráfizetek (4995Ft-ért) korlátlan 5G-s netet kapok, amihez két SIM-et tudok igényelni 0Ft-ért. Tehát 4995Ft-ért három sim kártyám lesz korlátlan nettel, hol itt a buktató? Ezt a három simet három különböző készülékben tudom használni.
Tehát ha két havernak havi 2500Ft-ért adok korlátlan Telekomos sim kártyát, akkor ingyen korlátlan netem van? Kicsit másképp fogalmazva, havi 835Ft-ért Mobil S 50 perc beszélgetés és korlátlan 5G-s mobilnet.lejbi: 3db havidíjas előfizetés kell hozzá. Ezt [link] olvasd át, ebben benne van.
-
Diák66
őstag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Na de csak 24 órára.... az drága!
-
lejbi
tag
Hello
jelenleg 1 otthoni net+tv előfizetésem van. Bevinnék mellé 2 mobil előfizetést, hogy magenta csomag legyen.
A kérdésem az lenne, hogy erre is vonatkozik a magenta 50%-os 5G netcsomag kedvezmény?Köszi
-
janos666
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Egyik szolgáltatónál sem? Ez egy UK szám, úgyhogy ékezetek nélkül gépeltem.
Ezzel az előfizetéssel és díjcsomaggal váltottam már SMS-t ezzel a UK számmal tavaly, de akkor még másik telefonkészülékem volt (Samsung A3).
Ma megnéztem a Telekom app-ot, és nem számlázott még ki külföldi SMS-t (belföldit 1db-ot, de ez többet ölelt -volna- át).
Nagyon fura, hogy lokálisan sem menti el a telefon, szóval gyanús, hogy készülék OS hiba. De másoknak tudok SMS-t küldeni.
Ha én blokkolok valakit, akkor ugyan úgy fogadja a készülék, még értesít is róla, és el tudom olvasni, miután leveszem a tiltást. De nem próbáltam még tiltott számra küldeni. -
slice14
veterán
válasz
Tompika777
üzenetére
Nem szeretném elkiabálni, de 2-3 napja helyre állt a reconect problémám. Írtam a Telekomnak egy hiba jegyet, de fogalmam sincs hogy megkapták, mert nem volt semmi visszajelzés részükről. Az apn-t végül hagytam az internet.telekom-os beállításon, valamint a router autorebootot se állítottam be. De végre a router kap IPv4 címet a napi reconectnél.
Remélem hogy ez nem csak véletlenül müxik megfelelően. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
bajuszatti
üzenetére
Na pizza lesz a zaba ma.

-
bajuszatti
tag
Domino Day Netpincér kupon a mai napon.
-
-
janos666
nagyúr
Lehet olyat csinálni, hogy valaki letiltja a számomról érkező SMS-eket már a szolgáltatójánál (nem csak a telefonja rakja egy "blokkolt" mappába)?
Mikor egy adott számnak próbálok írni, akkor a telefon (Mi8) nem menti el a kimenőbe sem, nem kapok semmi értesítést (se a telefontól, se SMS-ben a szolgáltatótól), csak eltűnik. Ha más számnak írok, akkor megkapja. -
törölt tag
Sziasztok! Tudom senki sem jós de szerintetek van rá esély hogy a magyar telekom beveszi majd a kínálatába az Oneplus 8t-t? Ugye a 7t-t bevették anno. Sajnos a három nagy itthoni mobilszolgáltató közül a telekom kínálata igen egyoldalú ilyen tekintetben.
-
válasz
lockdown90
üzenetére
Függetlenek.
-
lockdown90
senior tag
Sziasztok!
Telekom mobilkeszuleket csak husegido lejarta utan lehet fuggetleniteni? Vagy mar eleve fuggetlenek?
-
martonl
senior tag
válasz
Winne
üzenetére
A 4G hálózaton is van ilyenkor lehetőség a beszédforgalomra jobb hangminőség és gyorsabb kapcsolás mellett. És elképzelhető, hogy az adott helyen a 4G hálózat erősebb, mint a 2-3G. A VoLTE topik is van erről.
A T VoLTE-ja nagyon jó valóban, még a Doogee készülékemmel is működik. A hátulütője, hogy a hívás közbeni hálózati értesítések nem jelennek meg a készüléken, azaz pl. ha a hívott fél foglalt és várakozásba megy a hívás, akkor azt a készülék nem fogja jelezni.
-
Winne
nagyúr
Ez mennyire hasznos, ha gyenge a hálózat? Nem lehet az a hátulütője? Hogy működik?
-
válasz
Tompika777
üzenetére
Hmm azt írták már be van kapcsolva. Szuper köszi
-
Hali
Olyan kérdésem lenne, hogy a régi I6-om odaadtam az asszonynak, mert kicsi és tetszik neki. Telekom előfizetése van és azt olvastam, hogy azon már megy a volte. Hogy kell beállítani, milyen opciók vannak?
Segítségeteket előre is köszönöm
Nekem Telenor előfizetésem van és már nagyon unom, hogy szarakodik a volte náluk főleg autózás közben többször eldobja. Mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban a T-nél és mennyire működik ez egy nem támogatott telefonnal?(mi mix 2s)
Vagy más a listán nem szereplő Xiaomi telefonnal? -
-
törölt tag
válasz
Buckey
üzenetére
Praktikummal is meg lehet venni, előfizetés nélkül és gyári független a router. Nekem is telekom SIM van benne. Az 5g még messze van szerintem. Csomó helyen néhány utca le van fedve és ennyi. Ha kijön az 700as 5g, meg nem lesz állítólag annyival jobb, mint a 4g most. Egyébként meg nem értem, hogy a telekom miért nem árulja, van belőle az 5g-s verzió is a cpo pro 2, de az pl sehol sem kapható. A
-
Buckey
őstag
válasz
üzenetére
Ez igen, tényleg jó router, csak elkéstek vele pár évet. De a Telenor ajánlata így igen csábító, ha van megfelelő lefedettség/ sebesség, és elég a 150GB is, mert eddig nem sok helyen jártam, ahol ki is lehet használni az 50+ Mbps feletti sebességet.
Lassan, kb. 1-2 év múlva szinte mindenhol 5G lesz, így felesleges érte kiadni a listaárat, hogy másik (pl. Telekom) szolgáltatóval használjuk.
Szerintem. -
Masato
tag
válasz
Diák66
üzenetére
Az említett ügyfelem routere gondolom, emiatt "szoftvertákolmány" miatt szakadozik. Néha-néha ki kell húzni. SIM kártya nélküli használatra meg miért venne bárki is LTE routert?
Néztem, ebayen jellemzően Cat6-os routerek kaphatók Litvániából illetve Lettországból. Valahol olvastam, hogy a két országban annyira fejlett a mobilhálózat, hogy átlagfelhasználónak nem divat vezetékes netre előfizetni. Gondolom, a hűség lejártával pedig eladják az eszközöket.
Láttam már egyébként 5G-s routert is eladót, Németországból, potom 400€-ért.
-
Lackooo84
nagyúr
Miért van az, hogy a Telekom alkalmazásban nincs befizetésre váró számla megjelenítve, de ha belépek a weboldalon, ott viszont ott van? (a weboldal mutatja jól)
-
MadMancs
veterán
Nekem is az van. Én telekomtól vettem egy Mobil S + korlatlan net csomaggal tavaly nyár végén. Cat.6 és hoz is 200 felett megfelelő lefedettség esetén. Portok RJ45 portok gigabitesek, RJ 11 is adott azaz a benne lévő sim telefonálásra is alkalmas ha ráakasztunk egy vezetékes telót, illetve ezen még van USB amit B535 ből már kispóróltak.
Jó vétel. -
Diák66
őstag
válasz
Masato
üzenetére
Tehát úgy néz ki, hogy maga a router tartalmaz egy LTE modult, ami az androidos lényegében. Emiatt ne írd le a Tp-Linket, ez nagy valószínűséggel csak a SIM kártyás verziókkal van így. Plusz ezek a routerek képesek SIM kártya nélkül működni, mert van bennük "szoftveres kapcsoló". Ilyenkor gyanítom semmi szerepet nem játszik az a plusz LTE modul.
Huawei-ből melyiket lehet olcsón beszerezni? Itthon a Huawei B535-öt adják előszeretettel a szolgáltatók, ami ugyan dizájnos, de érdemes csak 150 megabites Cat4. routerként tekinteni rá.
-
Masato
tag
válasz
üzenetére
Egy ügyfelemnek volt hasonló gondja. Némi kutakodás után kiderült, hogy a TP-Link LTE routerekben lévő modem Androidon fut, maga az eszköz meg Linuxos. Igen két firmware fut benne. Na innentől azt mondtam, hogy végeztem a márkával.
Huawei routert meg lehet olcsón venni egy nagy internetes aukciós oldalról, általában Lettországból, ingyenes szállítással, kb. 20-25e Ft-nak megfelelő €-ért.
-
szemesi69
addikt
válasz
blackmajesty
üzenetére
Nekem a mostani jó, 2 évig nincs rá gondom
Más szolgáltató volt, még mindig ez a jobb nekem, magentába vagyok. Lehet rosszul fogalmaztam, de ha váltanom kellene, mindenképp többet kellene fizetnem, ez nem tetszik
de mivel hűségem van egyenlőre nem izgat, 2 év múlva még mindig változhat
Nem panaszkodom, itt van tévé-internet előfizetésem is, egyenlőre elégedett vagyok
Mivel jelenleg 4 mobil előfizetésem van, ezért nem mindegy mennyi a havidíj, és a jelenlegi megfelel. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
szemesi69
üzenetére
Azért azt is nézd, hogy a 2019-es M csomag 2000ft-tal drágább, mint a 2020-as. Szóval ha kb kihasználtad a 2019est, de nem csúsztál ki belőle, akkor kb annyit fizetsz majd az újjal is. Persze, ha Magenta1-ed van, akkor a különbség már csökken, így a 2020-as kb 20 perccel kevesebb.
Nem mondom, hogy nincs olyan kombináció, amivel nem hajszálnyi a különbség, de pl a nagyobb csomagokban már lényegesen olcsóbban is ki lehet jönni. Tehát ami látszik, feljebb tornásszák az olcsó csomagokat, lejjebb a drágákat, hogy kisebb legyen a különbség, így könnyebben váltanak az emberek felfelé.
De nem kötelező váltani. Ha ismered a szokásaidat, akkor találhatsz megfelelő csomagot, vagy ha nem, van másik szolgáltató is. Ha ott van jobb ajánlat, akkor váltani kell. Ha pedig készülékvásárlás miatt hűségben vagy, akkor pedig amúgy sem mehetsz lefelé. Én nem ragaszkodok egy szolgáltatóhoz, ha van olyan, ami jobban megfelel árban, tudásban, színben jobban tetszik, bármi.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Azt tudtam, hogy nem duplázzák, csak arra nem számítottam, hogy így feltolják az árakat.
-
V.Stryker
nagyúr
Hmm. Biztos kitárgyaltátok, de tényleg ilyen drágák lettek az új díjcsomagok?
Valahogy arra számítottam, hogy ha kb annyiért is, de többet adnak. Ehhez képest...
Most van tavalyi mobil s-em, ami hálózaton belül ingyenes, hozzá 10 gigás net, amit a magenta miatt dupláznak, így 20 giga...ezért fizetek kb. 4995 forintot. Gondoltam, hogy jó lenne a korlátlan net, mert mostanság eléggé kimaxolom és csodálkozva nézem, hogy 8000 forint lenne, majd a duplája. WTF? -
törölt tag
A Tp link routerek nem a legjobbak sajnos. Nekem a 600 megabites (lte cat 11) m7650 volt sokáig, telekommal tudott kb 30-40 megabitet és nálam is volt szakadás időnként. Most lecseréltem az új lte cat 19es Huawei b818-ra és egyből közel 100 megabitet tud a netem és eltűntek ezek a szakadások teljesen. Stabil a net teljesen. Elviekben a tp-linknek ugyanazt kéne tudnia, de mégsem. Ez az új Huawei router igaz közel 53e Ft, de nagyon jó. Telenor vettem, függetlenül árulják, gyári Huawei firmware és Dashboard van rajta.
-
-
slice14
veterán
válasz
Tompika777
üzenetére
Esetleg még próbálok egy apn átírást. Mi a különbség az internet és az internet.telekom apn-ek között? A hibát a másodikkal tapasztaltam.
-
slice14
veterán
válasz
Tompika777
üzenetére
Megpróbálkozom a bejelentéssel. Köszi a tippet.
-
slice14
veterán
Sziasztok! Routerbe hejezett multisim, internet reconect problémám van. Itt bővebben.
Valami ötlet, auto reboot-on kívül? -
Nordik
őstag
Múlt hónapban váltottam Mobil S+4GB dijcsomagra de nincs a Telekom fiókban illetve az alkalmazásban se lehetőségem a Zene opciót bekapcsolni. Jelenleg nincs rá szükségem, csak érdekes, hogy miért nem jelenik meg. Vagy másnál se?
-
tomy86
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nem tapasztaltam ilyen hibát, pedig ma többször hívtam Telekomos vezetékes számot.
-
Helló!
Más sem tud Telekomos vezetékes számokat hívni Telekomos mobilról, vagy csak engem tisztel meg ezzel a Telekom?
-
greggae
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az sem veszélytelen. Lásd Valerie.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha elhívná randizni, akkor tuti kiderülne

-
Tompika777
senior tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Domino Day-Dominó Most part2.

Felhívtam a 1414-et, és a rendszerben aktív a Most opció.
Tehát aki bekapcsolta a múlt héten, onnantól számolva 30napig aktív a Most szolgáltatás, függetlenül attól, hogy akkor volt e aktiv Most vagy sem.
Ettől függetlenül felvették hibára a dolgot, mivel mondtam, hogy ez a fogyasztók megtévesztése, hiszen az applikációban minden további nélkül be tudnám kapcsolni 190Ft-ért úgy,hogy közben aktív az ingyenesen bekapcsolt, és az app sem jelzi az aktív szolgáltatások között. -
4Grider
félisten
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Rita a válaszai alapján vagy biorobot, vagy valódi robot. Nekem inkább az utóbbinak tűnik.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
megtörtént, felhívtam őket

rögzítették hibára.
néhány nap türelmet kértek, és megoldják, azt mondta a hölgy
de ő is próbált belépni és neki sem sikerült.
majd beszámolok mi lett a vége, mindenkinek köszönöm hogy időt szentelt nekem
-
Kaba
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Probléma esetén a 1414-t kell hívni.A facebook és a chat felejtős.
-
btudos
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Miért nem jelented be hibára? Emiatt új e-mailt regisztrálni felesleges, egyértelmű, hogy azóta rossz, mióta az előfizetéseiden módosítottak, oldják meg, hogy így is működjön a fiókod.
Egy előfizetést egyébként több fiókba is fel tudsz csatolni, nem választja le a korábbi fiókról csak azért, mert egy másikhoz is hozzáadtad.
-
Kaba
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A 1414-et hívtad már,ők biztosan megoldják a problémát.
-
Kaba
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Töröld és regisztrálj újra.Először hozz létre egy emailes regisztrációt,a későbbiekben hozzáadhatsz egy telefonos belépőt a fiókodba.
-
Lacielvtárs
nagyúr
igen így van, regisztráltam, igaz ez még korábbi regisztráció...
akartam is hogy összevonja, ami az érdekes hogy eddig is magentás voltam, csak ha jól értelmezem akkor egy számlára került majdnem az összes előfizetésem, magentán belül.
próbáljak meg újra regisztrálni?
bár előtte törölném a mostanit, mert itt azért a tesómék előfizetései is benne voltak, a lányomé is... -
Kaba
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Az jó,hogy összevonta így magentás lettél és kapsz 30% kedvezményt mindenre.Az email címeddel és egy jelszóval regisztráltál már a Telekom nál,hogy be tudj lépni a fiókodba?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
egyébként még annyi hogy nem lehet ennek az oka hogy a hétvégén vásároltam tabletet és a hölgy összevonta az otthoni előfizetéseim és három telekom tel számom egy csoportos hűség kedvezmény csomagba vagy mia a fene a neve

igaz utána még működött, egészem hétfő reggelig, de tény hogy változott ezeknek az összevont előfizetéseknek a hűség ideje...
lehet újra kellene regisztrálnom?
igaz kérte az email címem, és azt adtam meg amivel most nem tudok belépni, eszem nincs hozzá
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Még annyi, hogy email cím és jelszóval lépek be.
-
Kaba
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Chrome is megy safari is megy,próbáld ezekkel is.
-
TheMarci
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nekem sem jó még mindig, viszont ha kiválasztom az otthoni szolgáltatások menüpontot, és onnan lépek be, úgy működik, de az előfizetéseimre úgy sem tudok rámenni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
nem még mindig nem, most írtam nekik a facebook-on, és kivizsgálják a dolgot, mert nem jelezte még más nekik, legalább is ezt írta az egyik ügyintézőjük

kért adatokat, megadtam, most a válaszra várunk.
látták hogy a sütiket töröljem, mentett bejelentkezéseket, mindent megtettem de nem javult a helyzet
-
Tompika777
senior tag
A múlt heti Domino Day-Dominó Most margójára:
A mai napon az egyik számon kikapcsolták a Most-ot, mivel ugyebár lejárt,és a múlt heti ajándék bekapcsolást "természetesen" nem vették figyelembe. A vicces az egészben az, hogy a megerősítő SMS és a megszűnésről szóló SMS egymás után van, és a kettő között a különbség 6nap
Ha lesz időm ma, lehet futok egy kört a 1414-en, hogy ez akkor hogy is van?
-
Kaba
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Még mindig nem tudsz belépni?
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nálam is megy Chrome alatt. Telefonon és asztali gépen is.
-
TheMarci
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nekem is ugyan ez a hiba, reggel ota, barmilyen eszkozrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- DJI topic
- Arch Linux
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ/Használt HyperX Pulsefire Haste Egerek Fehér/Fekete Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G7 FHD, i7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G6 FHD, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
3 db mobil előfizetés kell hozzá. " KORLÁTLAN MOBILNET

Mivel jelenleg 4 mobil előfizetésem van, ezért nem mindegy mennyi a havidíj, és a jelenlegi megfelel.
Valahogy arra számítottam, hogy ha kb annyiért is, de többet adnak. Ehhez képest...