Hirdetés
Hirdetés
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
szabogabor10
veterán
válasz bociusz #119432 üzenetére
Amit én tapasztalok, hogy egyelőre nem acélos a 2100 sebessége. Nagyjából a 4G-ével egyezik meg sajnos. Szükség van még a 3600 lefedettség fejlesztésére, nincs mese. Azon megvan a gigabit közeli sebesség.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szabogabor10
veterán
válasz bociusz #119442 üzenetére
“A cél valószínűleg az, hogy több helyen jelenjen meg a mobilok állapotsorában az 5G felirat. ”
Igen, kb. valóban ez a helyzet. De legalább itt BP-en nem a gyorsan nagy lefedettségre kéne menni, hanem inkább a sebességre és a stabilitásra, amihez jelenleg elengedhetetlen a 3,6 GHz. Tudom, ez rengeteg pénz, rengeteg extra bázisállomás kell, de nekik nem kéne problémát okoznia ennek.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
leo81
aktív tag
válasz bociusz #120180 üzenetére
Mióta nem a bázisok/cellák száma után kell fizetni az államnak azóta nem kapcsolgatnak le semmit. Balatonon járok sokat télen is és minden hálózat változatlan formában üzemel, ahogy most is. Jelenlegi szabályozás szerint (1/2011. (III. 31.) NMHH rendelet 9-es melléklet) annyi cellát/állomást építenek ahányat akarnak. Ez miatt nem lesz több az állam felé fizetendő díj. Jelenleg sávdíjat kell fizetni az elnyert frekvenciák után.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz bociusz #121243 üzenetére
Ez nem cég hanem valószínű csak egy csávó aki át akar verni embereket. Csomo ilyen van.
Felhívnak hogy nyertel vagy nyerhetsz csak automatabol csinálj feltöltést. Természetesen más valaki telefonszámara.Call of Duty MW3 (2023) eladó PS4 - 6990 Ft /AC: Mirage PS5 - 5990 Ft
-
Nordik
őstag
válasz bociusz #121692 üzenetére
Tehát a 4G marad és 3G lesz lekapcsolva? Akkor valamit nagyon félre olvastam.
Egyelore ahogy látom csak bizonyos csomagoknal elérhető az 5G és ez is lefedettség függő ugyebár. Ezek szerint nem nagyon valószínű, hogy 1-2 éven belül hátrányt szenvedne emiatt az bárki is, idő míg a kisebb csomagokba is egyáltalán elérhetővé teszik az 5G hozzáférést. -
MadMancs
veterán
válasz bociusz #122982 üzenetére
Azért az egyik se, nem igaz. Voda szamlalevélen értesített mindenkit hogy UMTS/HSxPA (3G) hálózatuk 2022.03.31 el nem lesz elérhető. Eredeti dátum 2021.03.31 volt tavaly de ez ugye csak terv volt, ezt tolták ki 1 évvel és értesítettek az előfizetőket.
Ha van esze a többinek követik a példát, egy két sajnálatos eseten kívűl mint pl fórumtárs a földmérővel mindenki jobban jár ha megtörténik a refarming 4G re. Ezt szolgáltatók is tudják.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
martonl
senior tag
válasz bociusz #123079 üzenetére
Talán egyszer még VoLTE roaming is lesz.
Biztos vótmá, de azért: van ilyen nyári egyszeri korlátlan belföldi mobilnet (valamennyi eu is) + promóciós korlátlan beszéd opció havidíjasra. Különböző időtartamokra, a 30 napos 5000. Appban és weben aktiválható.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bociusz #124999 üzenetére
Ez egy “remek” hír, mivel jelenleg a VOLTE enyhén szólva is a gyenge 4G hálózat miatt nem megbízható. Útközben gyakran indul egy hívás 4G alapon és közben levált 3G vagy 2G-re. Nem kell messze menni, az M7 sem tudsz egy Siófok Budapest utat átvészelni több megszakadás és leváltás nélkül. Ez sajnos mindhárom szolgáltatóra igaz. Németországban úgy kapcsolták le a 3G hálózatot, hogy mindenhol erősítették a 4G hálózatot, csomó helyen lett 5G dss is a vidéki régiókban is. Megnézték merre vannak hiányosságok és javítottak őket, majd jött a lekapcsolás. Zamárdiban pl 3G nélkül kb alig lehet telefonálni. Nem tudok semmilyen hálózat fejlesztésről arrafelé.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bociusz #128953 üzenetére
Már május 2án is le volt kapcsolva mindenhol. Azóta eltelt jópár nap és semmi refarming nem történt. A lekapcsolás viszont kiváltotta, hogy a 4-5G sebessége is nagyon beesett és instabil lett már aznaptól és azóta is az. Yettel még tartja magát 3G terén, de napok kérdése náluk is a lekapcsolás. Vodafone egyenlőre nem kapcsolja le errefelé
-
törölt tag
válasz bociusz #128955 üzenetére
Gondolom nem mindenhol. Az Aranyparton reggel ment még a 3G. Hálózat pont olyan mint tegnap volt és térerő is. Most ráhívtam a 1220ra és full térerő 3G van Siófokon. Yettelnél évek óta van egy VOLTE hiba, hogy a 1220-at csak 2/3G hálózaton lehet elérni hálózaton belül.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz bociusz #130409 üzenetére
Lényeg a lefedettség meg hogy lehessen hirdetni ezt orrba szájba, de hogy le van halva minden ezért, az nem számít.
Yettel netem van otthon és ott is ez a bajom amikor B20on van hogy használhatatlan. Ki is lőttem a B20at a routerből, és lass csodát B1 B3 es B28on villám gyors. Evvel is segítettem a környéken élőknek legalább én nem terhelem azt a nyomorult B20at nekik.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz bociusz #130762 üzenetére
Gondoltam, hogy NSA lesz csak. Igazából nem annyira lényeg. Csak kb azért kérdeztem, hogy ha átérek a határon akkor kikapcsolam-e az 5G-t vagy ne.
Osztrákoknál A1-nek is van 5G core, SA hálózat is. Azt mondjuk nem tudom, hogy kieresztették-e már a szabadba. Azaz előfizetők használhatják vagy nem.
-
Landsmann
addikt
válasz bociusz #131866 üzenetére
Wifin volt a telefon, lehet azért nem írta ki. Vodás topicba tettem másik képet, ott a Vodafone-nál 4 sávot fogott össze, ki is írta a frekiket. Ha jól emlékszek 700, 800, 1900 és 2100 MHz. Akkor is wifin volt, de pár perccel később el is tűnt az összeállítás. Nekem úgy tűnik a Voda itt felkészültebb, ennek ellenére a letöltési sebessége nem több mint a Telekomnak.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Garmin Forerunner 955
- AMD Ryzen 7 7800X3D (2év alza gari)
- HP Z2 Tower G4 Workstation: i9 9900 5GHz,32-64GB RAM,256GB NVMe+1TB SSD+2TB HDD,Quadro P2000/P4000
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T1000 - Low profile (LP) + P2000 5Gb, RTX 4000 8Gb
- Dell Precision 7670 pro tervező - 16" FHD+/i7-12850HX 16mag/32G/1T/Quadro RTX A3000 12G/IR/HU Pro+
- MSI GeeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 8G OC
- Cambridge Audio Cxa80 (2.1)
- Garanciás új 14 gen Asus Gamer Pc eladó! Beszámítás is lehet!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB Blue Vodafone 2026.10.04-ig garanciális Csere/beszámítás is!
- ÚJ, bontatlan iPad PRO 13 (2024) M4 CHIP! 256GB WIFI + Cellular kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen