Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
kenwood
üzenetére
No. Volt bent Anyu az uzletben. Elvileg van valami 750 forintos kesedelmi kamat tartozas TAVALYROL, amit azota egyik csekkre sem terheltek ra, es a honlapon sem latni.
Az uzletben nem tudta szemelyesen befizetni.
Egy korabbi postpaidrol prepaidre modositott szamra vonatkozik, allitolag.
Hogy huzna a muszerere a jositen oket. -
Lmh
őstag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
hiaba frissitjuk manualisan, csak kiirja h "most frissitve" de valojaban nem mutat aktualis forgalmat.
Es nekem most telo ujrainditasaval megjavult, elkezdte hasznalni az akcios keretet, de igy is buktam egy fél napnyi adatot amit az eredetirol szedett le. Ki lehet rohogni, de nekem az is sok sajnos jelenleg.
Probaltam panaszt irni de szerintem az is bugol, rámentem h elkuldes es nem lattam arra utalo jelet h el is kuldte. emailt/sms-t sem kaptam rola. -
szpetyko
csendes tag
-
Lmh
őstag
Szuper a 24 órás 200mb ajandek, csak alkalmazás szerint az alap fogy az ajandek helyett. es kulon koszi telekom h a reggel 9 orai aktivalas ota delutan kettokor frissult csak az alkalmazás igy csak most vehettem észre.

-
Lmh
őstag
értékelném ha a telekom minden akcióját nem kétféleképpen fogalmazná meg. jellemzően más van az alkalmazásban és az sms-ben

most a 200 mega 24 oran belul hasznalhato fel vagy ejfelig??? -
Nikaré
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Kössz nem kell!

-
bajuszatti
tag
Ma a Domino Day: 200 MB net és 1000 Ft-os Líra kupon
-
sfefe
addikt
Regi csomagbol nem lehet valasztani mar....
"Csak az új csomagok közül tudsz választani. A régi csomagok értékesítését megszüntette Társaságunk."
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
blackmajesty
üzenetére
hát nekem van három lakossági és 5 mobil elfizetés magentába, de valóban a többi csomag a fő telszámomon kívül mind az amit te felsoroltál...
szóval akkor nekem nem játszik ha jól gondolom, hacsak nem váltok nagyobbra valamelyik csomagnál, azért nagyon köszönöm mindkettőtök válaszát
-
gyuromoj
veterán
válasz
blackmajesty
üzenetére
Nekem mind a 3 mobil 2019-es, ebből kettő 0ft+3gb és feláras lenne az új korlátlan net is.
-
blackmajesty
aktív tag
A legolcsóbb mobil az a 0 perc + 3GB, vagy 0 perc + 4GB volt a 2019-es portfolióban. Írtam, hogy az nem játszik. A 2019-es csomagoknál a Mobil S, M, L és XL hang csomagokból kell 3 darab, és akkor érvényes az 50%. Biztos hogy ezt kapja, ha utána számolsz. Nincs más fajta kedvezmény, amit kaphatna. A te ajánlatodban nincsen benne. Ha mind a 3 előfizetést áttennéd 2020-asra, akkor már járna a korlátlan netekre az 50%.
-
Zeki
nagyúr
válasz
blackmajesty
üzenetére
Teljes otthoni iptv+gigás net+telefon előfizu meg 3 mobil előfizu van,igaz azok a legolcsóbbak.
Szóval valami más miatt kapott nagyobb kedvezményt ugyanarra. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha van három lakossági csomagos havidíjas előfizetésed a Magenta1-be bevonva, akkor bármelyikre korlátlan netet kérsz, az féláron lesz. De a 2019-es 0 perc + 3GB, vagy 4GB vagy 10GB csomag nem játszik, az nem számít bele a 3 előfizetésbe.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Már egyre is.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
blackmajesty
üzenetére
ez valóban így van?
de csak akkor van a félár ugye ha mindhárom elfizetésre kérem a korlátlan netet? vagy már egy előfizetésre is megkaphatom a féláras korlátlan netet?
ez nekem nem volt egyértelmű a telekom oldalán
-
vpanangin
senior tag
Bejelentettem az app-ban küldött ajánlatukat, ugyanis az XS csomagban ugyebár nincsen hálózaton belüli korlátlan ingyenes hívás:
Meg arra is felhívtam a figyelmüket, hogy az aktuális ÁSZF. 5/a. melléklet 7. oldalán ezt írják:
"A Mobil XS hang díjcsomag mellé a Net 4 GB és a Net 15 GB adatcsomagok közül egy kötelezően választandó."
Persze a Webshopban ha tarifát akarsz váltani, akkor az XS mellé csak a 15 GB-os csomagot engedi választani.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
alexander12
üzenetére
Csak a mobil nézet ilyen, ott nem lett lecserélve. Nekem nem mobilról a Netgarancia van ott.
-
bociusz
aktív tag
Frissült az 5G lefedettségi térkép, felkerült rá Kecskemét, Szeged, Balatonboglár, Balatonszárszó, Balatonföldvár, Balatonberény, Balatonvilágos, ill. Budapesten a Déli-pályaudvar és a Pasarét környéke
-
Winne
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Na majd mikor a következő üzenetben az lesz, hogy megkapod a kötbért az xl korlátlan xl giga+ miatt, akkor nem leszel ilyen boldog.
Amúgy ma megkérdeztem üzletben, azt mondták mindegy, hogy online tudok váltani, akkor se váltsak, mert már ketten voltak bent, akiket kötbérezett a rendszer ilyenért korábban. Várok vele, nem nagy különbség árban, a kötbérem viszont magas lenne.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
4G telefonom van (11 Pro Max) és szerintetek normális hogy csak ilyen 10-15 megabites sávszélt mérek? Korlátlan netem van amúgy, bár sokat nem számít sztem.
Először azt hittem hogy csak a lakhelyemen, de a X. kerbe is. Volt amikor csak 5 megabitet mértem.
Próbaképp most mértem itthon, és 30/10 jött ki ami barátságosabb már. -
enginev3.0
félisten
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Nagyon helyes
-
kenwood
veterán
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Szep, ertelmes magyar mondat lett
-
kenwood
veterán
Bar az oldallal mas gondok is vannak.
A 60-65" filtert bekapcsolva 3 tvt dob ki.
Ha nem raksz fel filtert,akkor meg van kb. 10 db. 65" keszulek.Vodanal a tv kategoriaban 5" a legnagyobb beallithato kijelzo filter.
Azert vicces,hogy a 100 milliardos forgalmu cegek honlapjan olyan alap funkciok hibasak, amik egy Bt-nel sem fernek bele. -
kenwood
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Meg szerencse, hogy ez a szar rendszerbeallitas csak az ertekesitesnel aktivalodik.
Durva lenne,ha ilyen logika alapjan menne a korlatozas/kikapcsolas is.
Kiallitjak a szamlat,azonnal lekapcsolnak,es megy vissza, ha befizetted
Egyebkent eleg lenne az is, ha kiirna az oldal, hogy a hosszabbitas a mar kiallitott, de meg le nem jart szamlak befizetese is szukseges. (mar ha ez igy torvenyes)
Nem pedig azt,hogy tartozas van. -
BBke
tag
Nem keresnek. Nekem januárban járt le a hűségem, azóta nem vagyok hűségben. Nem fognak keresni, hogy hosszabbíts hűséget. Ha akarsz telefont venni, akkor úgyis 2 évig hűségben leszel. Csomagot váltani hűség nélkül is tudsz. Régebben volt, hogy 1 év hűségért kaptál 3 havi havidíj kedvezményt. Most megvan-e még ez a kedvezmény, azt nem tudom.
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
akiknek lejárt a hűségük, azokat keresik az ügyféltartás végett ?
Mobilos részleg érdekelne, ha igen akkor azok esetleg mennyivel kaptak kedvezőbb ajánlatot? most néztem meg az új csomagokat és elgondolkoztam a szolgáltató váltáson.
előre is köszönöm
-
MadMancs
veterán
válasz
blackmajesty
üzenetére
Azon mit lehet elnézni hogy számlatartozás (kiállítás utáni 2. napon még számlakép se volt elérhető nemhogy lejárt) miatt megállt a folyamat? Illetve akkor a Telekom üzlet is elnézte. Hogy hiba e vagy sem, passz, Telekom mondta a megoldást, aszerint lett cselekedve és már használatban is van az eszköz. Felesleges innentől túlragozni bármit is.
Raziel01: Ne mondj ilyet, benézted Te is na.

-
kory24
őstag
Sokszor vásároltam már részletre, és legtöbbször volt kiállított, nem befizetett, de nem lejárt számla és semmit nem befolyásolt.
Lehet olyan ez, mint előleg, függ mennyire vagy "megbízható" vagy csak full random :)
-
raziel01
veterán
válasz
blackmajesty
üzenetére
November vegen nem tudtunk hűség hosszabbitassal Tv-t venni mert volt egy be nem fizetett számla amit előtte ket nappal allitottak ki. Szoval nem volt lejarva.
Miután kifizettem a számlát rögtön engedte a hosszabbitast. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Hidd el, tisztában vagyok azzal, hogy hogyan működik náluk. Amíg nem járt le a határidő, addig az a számla legyen havi vagy készüléktörlesztő, nem fog akadályozni a rendelésben. Ha mégis, akkor vagy elnéztél valamit, vagy hiba van a rendszerben. Nekem jelenleg van havi számlám is ami még nem járt le és van törlesztőm is ami ebben a hónapban esedékes, mégis tudok rendelni. Ha rugózunk a kifejezéseken, akkor legyen, a Telekomnál csak a LEJÁRT számlatartozás akadályoz a vásárlásban, az elkészült, de le nem járt az nem!
-
MadMancs
veterán
válasz
Winne
üzenetére
En ezzel tisztában vagyok, de anyós most hó elején hosszabitott és vett vele tabletet, ugyanez volt. Ugyan nem telefonált hanem személyesen kérdezte meg, ott mondták hogy fizesse be a szamláit (másik 2 telefon, és 1 törlesztő) utána engedni fogja webshop. Pedig ott se járt le hónap utolsó napja a számlazárás és 3.-án akarta. Még aznap befizette, 4.-én minden további gond nélkül leadta rendelést amit e hét csütörtökön már meg is kapott. Szóval ezt épp tapasztalatból írtam, mondjuk már bánom.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
blackmajesty
üzenetére
Ezt beszéld meg Telekommal is. Én megtettem. Ezek szerint igénybeveszel egy szolgáltatást amit UTÓLAG kiszámláznak, akkor nem tartozol a cégnek csak ha már lejárt a határidő? Na persze. Lejárt számlánál azt irja egyébként hogy LEJÁRT számlatartozás miatt nem rendelhetsz.
Kenwood: Az hogy sügér vagy ne reklámozd. 99% ban az adott szolgáltatótól írom az infókat, illetve saját tapasztalat.Ugyanis userek javarészével ellentetben nem vagyok lusta őket felhívni akkor se ha nem érint a dolog. Ha nem, hsz többnyire tartalmazza a véleményem szerint stb jelzőket. Ja hogy ez bántja a szemed? Létezik tag rejtése opció.
Peace ;)
-
kenwood
veterán
válasz
blackmajesty
üzenetére
Vodas topicban is ezt csinalja. Minden kerdesre is valaszol, mintha topicgazda lenne. 60-70%-ban hasrautesre, a masok altal a topicban korabban "osszetippelt" dolgokat irja le ujra, vagy total hulyesegeket
Benezek most a Digibe, hatha ott is szakert
Koszi az infot rajuk csorgok.
Egyebkent a 09.21-en lejaro szamla penteken postara kerult,jovohet elejen beer az is.
Az elozo keszuleknek meg van benne torlesztoje, valszeg az utolso,mert a heten irtak, hogy ujra hosszabbithato a szerzodes.
Lehet,hogy annak be kell ernie, hogy feloldjak a lockot a weblapon, de a tartozas kifejezes igy sem all meg. -
válasz
blackmajesty
üzenetére
Így van.
-
enginev3.0
félisten
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
És ? Kiírják hogy korlátlan net 1000ft, megrendelem, és azt mondják hogy miért nem kérdeztem meg személyesen? Hogyne...
-
kenwood
veterán
09.21-en esedekes a kovetkezo szamla, de amikor rakattintok a keszulek vasarlasnal arra, hogy szerzodes hosszabbitassal,akkor azt irja ki sargaval, hogy tartozas miatt ez a resz nem aktiv.
Fizessem be,es akar 27k kedvezmenyre is jogosult lehetek.
Hogy lehet egy 8 nap mulva lejaro szamla tartozas? -
kakuk.tamas
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
És milyen címszó alatt? A vásárló dolga tájékozódni a megrendelni kívánt termékről/szolgáltatásról... És mint mindenhol, a Telekom oldalán is van figyelmeztetés, hogy hibák előfordulhatnak az oldalon.
-
törölt tag
válasz
Winne
üzenetére
Én is néztem egyet, amikor megnyitottam az appot befizetni a számlát. Köszöntem nem éltem az új ajánlattal.
0 Ft hang csomag (35 Ft/perc amikor kell, erre van havi ezres kedvezményem hűség miatt) + 3 GB net 1900 Ft
most meg már lett alapdíja a 35 Ft hang csomagnak és többnyire wifin lógok, nem nyerek semmit 3 helyett 4 GB mobilnettel -
Winne
nagyúr
Valaki váltott online az xl korlátlan net csomagot (2019) az új xl giga + netre?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Nem még nem kaptam SMSt sem, de nem háborgatom őket mert a weboldalon láttam az utca neveket is és az utca ahol lakom nincs benne, Bécsi krt környéke
Úgyhogy várok, ez van sajnos
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ki-be kapcsolás (vagy repülőmód) megvolt már? SMS-t kaptál róla, hogy mehetsz 5G-re? Ha nem, akkor irány a Telekom oldalán a chat, és nézzenek rá.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Igaz, nekem az a csomag van és két hete várom hogy be kapcsolják nekem is, de még mindig semmi...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Netcsomagtól függ, hogy felmehetsz-e a hálózatra. Jelenleg a korlátlan csomagok 5G-sek.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Sziasztok egy szegedi kolléga linkelt egy térképet Szegedről az 5g hálózat kapcsán.
[link]
Elvileg az én lakcimemen is benne van, még sem kaptam SMSt és a telefonom is 4g hálózaton van.
Esetleg ti tudtok valamit hogy szeged hálózat Bekapcsolasi folyamatról?
-
m1lan
őstag
-
BBke
tag
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Képernyőmentést csinálj és azt is csatold a levélhez. Tipp: A Tekekom facebook oldalán, privát üzenetben hamarabb kapsz választ mint az e-mailre.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő