Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
Mr.Csizmás #128948 üzenetére
Kaposvár telekom üzlet, ott van kettő nagyon jó ügyintéző, akik már jó pár meglepetést okoztak, mennyire tudják, mit hogyan kell csinálni. Most utoljára egy kezdőhöz kerültem, aki hívta a tapasztaltabbat, de simán ment minden. Ott jó tapasztalataim vannak, nem úgy mint a másik üzletükben, ott mondjuk átvertek egyszer, másodszorra nem sikerült nekik
Azóta csak a másikba járok.
-
szemesi69
addikt
válasz
Mr.Csizmás #128945 üzenetére
1-2 hónapja gariztattam telefont, az üzletben rögtön kinyomtatták a számlát, garijegyet, mert elfelejtettem kinyomtatni. Miért nem mész be?
-
szemesi69
addikt
válasz
lomposfarkas #127948 üzenetére
Elvileg megoldhatja, de nem ártana a telefonról is valamit írni
-
szemesi69
addikt
válasz
Tompika777 #126666 üzenetére
Ha MT azonosítót tudsz vinni a postára, megtudják mondani mennyi van még vissza, vagy a másik verzió, amit bohoc71 ír.
-
szemesi69
addikt
válasz
Tompika777 #126663 üzenetére
Nem kell csekk postán, MT azonosítóval, annyi részletet fizetsz, amennyit akarsz. Vagy akár egyben az egészet.
-
szemesi69
addikt
válasz
kakuk.tamas #123717 üzenetére
Nálam is vannak ezek most
-
szemesi69
addikt
válasz
szabonagyur #123503 üzenetére
Nem fizetős a jódolgok. Nekem ingyen netet szokott adni, rendszeresen. Megelőztek
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz
ElektrikusDE #121552 üzenetére
Nem gyári visszaállításra gondoltam. Ezt titkos számnál csinálják a huawei telefonok, ha újraindítod visszaáll alapértelmezetre, aszerint nem jelzi híváskor, nálunk sok szívás volt mire rájöttünk, de van róla cikk is a huawei blogon.
-
szemesi69
addikt
válasz
South Velen #119923 üzenetére
Nálam is ezt írja, de ha rámész a részletekre, ott már nem
-
szemesi69
addikt
Szia! Biztos, hogy függő? Azért [megnézném]
Telekomnál nagy az esélye, hogy független, ha mégis, de kétlem, akkor ha lesz kód, másik sim be, ott kérni fogja a feloldó kódot, beütöd és ennyi. -
szemesi69
addikt
válasz
blackmajesty #118555 üzenetére
Nekem a mostani jó, 2 évig nincs rá gondom
Más szolgáltató volt, még mindig ez a jobb nekem, magentába vagyok. Lehet rosszul fogalmaztam, de ha váltanom kellene, mindenképp többet kellene fizetnem, ez nem tetszik
de mivel hűségem van egyenlőre nem izgat, 2 év múlva még mindig változhat
Nem panaszkodom, itt van tévé-internet előfizetésem is, egyenlőre elégedett vagyok
Mivel jelenleg 4 mobil előfizetésem van, ezért nem mindegy mennyi a havidíj, és a jelenlegi megfelel.
-
szemesi69
addikt
válasz
szabogabor10 #117946 üzenetére
Igen, most vettem nemrég telefont 6 hónap után hűség idő alatt. Fél évente lehet, viszont a kedvezmény így minimális. Magentás vagyok ha ez számít. A hűséget attól a naptól újra indították 2 mobil és 2 otthoni szolgáltatásra, 1-hez nem nyúltak.
-
szemesi69
addikt
válasz
V.Stryker #117503 üzenetére
Ezt velem is eljátszotta a rendszer, nagyobb adatcsomagra váltottam, mert írta, utána vissza válthatok az előzőre. Következő hónapban akarok vissza állni, erre jött nekem is ami neked, még ha full csomagra váltottam volna akkor is ilyen szövegek jöttek. Bementem egy telekom üzletbe, ott megoldották, vissza tettek a korábbi csomagomba. Van hűség időm, készülék részlet több is, azért megtudták oldani, csak be kellett mennem hozzá
-
szemesi69
addikt
válasz
kakuk.tamas #117313 üzenetére
MT azonosítóval a postán ugyanazt látják mint én az alkalmazásban. A számlám, a 3 részletem külön. Amit kiválasztok azt fizetem. Tapasztalatból beszélek, nem most fizetek így először
Mivel bankszámlám nincs, egyszer üzletben akartam fizetni, készpénzel nem lehetett, elküldtek a postára. Mivel nekem össze van vonva a számlám egy MT azonosítom van. De így is akár egyenként is tudom fizetni bármelyiket és annyi havi részletet, amennyit akarok vagy egyben kifizethetem az adott részletet, a többi meg megy tovább
-
-
szemesi69
addikt
válasz
Micsurin #117260 üzenetére
Igazad van, hol írnád le, ha nem itt. Ez kissé fura ami veled történik, párszor rendeltem a telekomnál, nemrég egy P20-t a kifutó szériából részletre, ahogy igérték megjött időben, mondjuk én helyi telekom üzletbe kértem mindig. Én is háborognék ennyi pénz kifizetése után, ha nem tarják az igéretüket. Most már a járványra se foghatják a csúszást.
-
szemesi69
addikt
válasz
st3v3np3t3r #116420 üzenetére
Értő, értelmező olvasás sokat segít, főleg, hogy már többen jeleztük, hogy kali linkelte az üzlet szabájzatot, az az irányadó, nem az, hogy más topikokban mit mondanak
A többit és ezt is befejezem részemről, mivel mindent is tudsz
Legyen szép napod
-
szemesi69
addikt
válasz
Lackooo84 #116414 üzenetére
Mert a hűség miatt kedvezményes áron kapod, mondjuk részletre, vagy ha egyben fizeted ki, akkor is van kedvezményes ár, de ez hűséghez kötött, ezért írsz alá 24 hónapot. Ez idő alatt nem fizetés miatt letilthatják, de miért nem olvasod el az üzlet szabájzatukat?
Már linkelték például [link] -
szemesi69
addikt
Az adásvételi ez esetben semmit sem ér. Ha pereskedni kell az már régen rossz, több hónapos ügy nem kevés ügyvédi költséggel, ez kb. ugyanaz mint amikor papírt írnak letiltás garanciáról.
Ha mégis letiltják, telefon használhstatlan és jön egy hosszú per, aminek a végeredménye kétséges, viszont drága lesz az ügyvédi költség, de erre van más topik
-
szemesi69
addikt
válasz
st3v3np3t3r #116407 üzenetére
A behajtó nem végrehajtó. Az első mindig a fizetés meghagyás, de azt még megelőzi, hogy behajtó cégnek adják ki, aminek ellentmond az adós 15 napon belül, akkor perré alakul. Ha nem mond ellen 15 napon belül, akkor jogerőssé válik és utána indul végrehajtás. Ha nem vagy ezekkel tisztába, akkor inkább ne erőltesd, ez amúgy se ebbe a topikba tartozik.
-
szemesi69
addikt
válasz
#40993792 #115540 üzenetére
A gyakorlat nem fog megszűnni, sőt [link] 2021-től árak függvényében változni fog, így lesz akár 3 év is
Jövőre átalakulnak majd a jótállási, szavatossági szabályozások, amelyek elsősorban a fogyasztók számára lesz előnyös több szempontból is.
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a kihirdetés előtt álló kormányrendelet és miniszteri rendelet alapján a jelenlegi 1 éves kötelező jótállás helyett az árhoz igazodó, sávos időtartamok lesznek. Ennek részeként, egy 10-100 ezer forint közötti értéket képviselő termék esetén marad továbbra is az 1 év kötelező jótállás. A 100-250 ezer forint közötti értékű termék 2 év, a 250 ezer forint feletti termékek pedig 3 év kötelező jótállással rendelkeznek majd 2021-től. -
szemesi69
addikt
válasz
polonic #115177 üzenetére
Csak egy adott számnál, vagy mindegyiknél. Hasonlóan járt párom is, szintén s8, de csak egy adott számnál csinálta, minden más számot lehetett hívni. Korábban voltak durvább anomáliák is, de azokat sim csere orvosolta. Amiről most beszélünk egy esetben volt és egy adott számnál, amit az én telefonomról simán tudtam hívni.
-
szemesi69
addikt
válasz
Kicsirics77 #114775 üzenetére
Ha nem szólsz vandához, ügyintézőhöz fog kapcsolni
-
szemesi69
addikt
válasz
st3v3np3t3r #114594 üzenetére
Mondjuk MT azonosítóval a postán
-
-
szemesi69
addikt
válasz
pamesz #114200 üzenetére
Szerintem menj át ide [link]
Én decemberben lettem magentás 2 mobil előfizetésem volt alapból, lett internet, sat tv+ plussz samsung tévé részletre. Nem volt előleg, jöttek bekötötték, kezembe nyomták a tévét, ennyi volt. De ez a linkelt topikba tartozik, ott több segítséget kapsz. -
szemesi69
addikt
válasz
MikeWazowski #113735 üzenetére
Most rendeltem tőlük telefont kb. 1 hete. Azt írta nekem, hogy másnap szállítás én üzletbe kértem, ez mellékes. A lényeg nem másnap hozták, hanem a rá következő napra. Ott is lehetet követni a szállítást. Tehát simán megkaphatod holnap is.
Ha szerda este rendeltél pénteken megjöhet, nálam így volt. Jön sms, email, abban az info, hogy követhesd. -
szemesi69
addikt
válasz
glacious #113525 üzenetére
Most néztem rá, eddig azt írta tegnap óta, hogy szerződés elkészült, most már szállítás alatt van. Elvileg ma 17 óráig kell a helyi üzletbe érkeznie a telefonnak, viszont minden szerződés, gari jegy már a fiókomban látható kb. 10 órától.
Szállítási információk
Rendelésed szállítás alatt van, ezért már nincs lehetőséged a szállítási cím és az átvevő módosítására, illetve a rendelés törlésére.
Szállítási cím
Nyilas GSM Kft. (Tesco): HU 7400 Kaposvár, Berzsenyi utca 13
Szállítás időpontja
2020. március 11. (szerda) 9:00 és 17:00 között -
szemesi69
addikt
válasz
Oposzumtoszó #110814 üzenetére
Igazán felkészült ügyintéző volt
Várhattad volna a készüléked, ha más nevére küldik vissza. Gondolom oda se mész többet ügyintézni.
-
szemesi69
addikt
válasz
Oposzumtoszó #110811 üzenetére
A szerviz neked fogja vissza küldeni, független attól, hogy T üzletben adtad le. Ezt mondjuk illett volna tudnia, annak aki át vette. Jellemzően 1 héten belül vissza jön. Saját tapasztalat.
-
szemesi69
addikt
válasz
lacibacsi #108814 üzenetére
Szia! Eleinte így kezdik, ha hagyod át vernek. Nekem kétszer volt ilyen. Az árát is vissza kérheted, az értékében is választhatsz, drágább is lehet ráfizetéssel. Másodszor már engem is át akartak verni, amire be pöccentem, elkezdtek telefonálni, érdekes mindjárt lehetett mást is. Az utolsó egy huawei P8 volt, ugyan olyant akartak adni, mondván mivel még tudnak szerezni, erre mondtam nem kell, mert kifutó, meg másikat akarok, így árában választhattam mást. Azért árában választottam, mert részletre volt, és még volt vissza belőle. Ez kb. fél éve volt. Csapj az asztalra, ne hagy magad le rázni. Én nem hivatkoztam jogszabályra, csak szimplán bepöccentem, aztán beszóltam az alkalmazottnak, utána jött a telefonálgatás, hogy mik a lehetőségek.
-
szemesi69
addikt
válasz
Tappancs2001 #104168 üzenetére
Ha a mai napon jár le az akkor éjfél lesz, vagyis holnap már lehet módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Adobe Photoshop
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- TELJES Gamer Setup PC + Gamer Billentyűzet + Egér + Fejhallgató + Monitor (TV)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 3090 24GB / X570 / 36GB 3600MHz / 1TB Gen4 / 750w! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest