Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz
gyarmatinic
üzenetére
Én tegnap rendeltem délután,ma délelőtt már érkezik is,igaz nem HDT,hanem GLS szállítja.
-
balinlin
senior tag
Érdekes jelenség:
Most hordoztam a számom Telenortól. Telekom előfizetés aktiválódott is, de a Telenor sim is aktív továbbra is.
Attól tartok lesz egy köröm az ügyfélszolgálatokkal. -
gyarmatinic
tag
válasz
norbertoth
üzenetére
nekem 29.-ét adta meg leghamarabbira, már a HDT területi raktárába tart...remélem holnap kellemesen meglepnek, hogy kiszállítják
-
MadMancs
veterán
válasz
Teodor52
üzenetére
Nem kell Telekom FW. Független A50, Voda szoftveres (de Független) S20+, Független P20 Lite, Független P Smart 2019, Független A6+, Független A51 ami hirtelen eszembe jut családban és tökéletesen működik velük Telekom VoLTE. Ha VoLTE képes telefon és nem xiaomi, illetve ilike és hasonlo noname akkor menni fog Telekom VoLTE. De ha elküldöd általam írt sms egyből meg is tudod.
Ez illetve ez pl pont a voda szoftveres (VDH) S20+. Működik tökéletesen.
-
Teodor52
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Melyik infóra gondoltál hogy fals a linkeltre, vagy a telekomosra?

Itt leírtak alapján szoftveresen is megkell felelni a telefonnak.Az rendben van hogy az opciók között ott a választási lehetőség a volte-ra, de kell-e egy telekomos szoftver hozzá?
Még egy kérdés ami az itt kapott kérdés-válasszal kapcsolatos.A 4g ikon mindig látható mivel, hogy be van kapcsolva a mobilinternet.
Ezt nem értem.Zsolt_72: Nem az összefoglalóban,hanem onnan a gyik linkre kattintva majd megtekintve pl ezt az infót.
-
MadMancs
veterán
Szia.
Fals info. Küldd el 1414 re a +4ghang kódot. Ezzel aktiválható VoLTE. Ha a telód VoLTE képes és nem valami egyébként hivatalosan nem támogatott típus. -
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Volte hívással kapcsolatban lenne egy két kérdésem.
Olvastam a az összefoglalóban illetve onnan átirányítva a gyik-ben, hogy független készülékkel nem lehetséges ez a szolgáltatás, amit külön kellene aktiváltatni az ügyfélszolgálaton vagy egy kód beírásával.
Független készülékem van telekomos domino simmel.Egyáltalán nincs lehetőség a volte használatára, ha volna is tényleg érezhető a hd hangminőség?
A másik kérdésem kissé ellentétesnek tűnik az előzőhöz, de nem az.
Az itt leírtak szerint a 2g 40km hatótáv is a rendelkezésre állhat, szemben a 3g-vel, aminek a hatótávja 2km kb.A 4g egy "újabb fejlesztés" bár nem tudom, hogy olyan mértékű volt mint a 2,75g és a umts között, hogy újabb bázisállomásokat is kellett állítani mert nagy frekvenciával kommunikálnak minek hatótávja kicsi, de azt gondolom, hogy a 4g-hez is hasonló energia szükséges a kommunikáláshoz már csaj a frekvenciákat is figyelembe véve.Ellenben van a Band 20 800 MHz-es Lte, még mindig nem vagyok megyőződve arról, hogy a 4g kímélné az akksit és úgy hogy az alkalmazásokat nem vesszük figyelembe.Szerintetek?
-
4Grider
félisten
válasz
leo81
üzenetére
Jól gondolod, másik piacon vagyok érdekelt, ahol a hardverek beszerzési árának kb. 40%-át költjük minden évben hasonló díjakra. A nem olcsó rendszerhardverekhez, ui. nem olcsó támogatás és licencdíjak járnak. Így el tudom képzelni az 5G rendszerek támogatási szerződéseit...
-
4Grider
félisten
válasz
leo81
üzenetére
A fenntartási költségek közül az egyik legjelentősebb a beszállítók felé fizetendő licencdíj. Pl. az aktív carrier aggregation-ért is fizetni kell (mint ahogy a szolgáltatások elég nagy részéért, pl. 4G, VoLTE, VoWiFi, stb. is), de pl. az áram sincs ingyen az újabb és újabb frekvenciákon történő forgalmazás során. (Jó eséllyel utóbbi miatt kapcsolja le a Vodafone éjszakánként egy csomó helyen 1-2 frekvenciáját.)
-
leo81
aktív tag
válasz
bociusz
üzenetére
Mióta nem a bázisok/cellák száma után kell fizetni az államnak azóta nem kapcsolgatnak le semmit. Balatonon járok sokat télen is és minden hálózat változatlan formában üzemel, ahogy most is. Jelenlegi szabályozás szerint (1/2011. (III. 31.) NMHH rendelet 9-es melléklet) annyi cellát/állomást építenek ahányat akarnak. Ez miatt nem lesz több az állam felé fizetendő díj. Jelenleg sávdíjat kell fizetni az elnyert frekvenciák után.
-
UHHH
őstag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
S az új kártya tartalmazza a szokásos jóságokat, vagy csak a 40 perceset?
Meglévő simre semmi esetre sem lehet mozgatni? -
Üdv!
Ez az ünnepi korlátlan beszélgetés más mobil hálózatba is él? Eddig hiába aktiváltam, azt felszámolta. A kedvezmény idejét is elég "rugalmasan" kezelik.
-
UHHH
őstag
Ha telenoros számom domino-sra számhordozom, megmarad a létező domino-s kártyámon lévő ingyen 1 GB net és 80 perc beszéd?!
-
norbertoth
senior tag
Igen közben látom az lg oldalán hogy 2 év, köszike! Tudom januártól változik.
-
Kaba
veterán
válasz
norbertoth
üzenetére
Lehet valamit elnéztél.Még az alap LG Tv-kre is két évet adtak.A Telekom hivatalos forgalmazója az LG-nek.Tavaly voltak olyan modellek is melyekre 5 év garancia volt.
-
balinlin
senior tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Általában a gyártó vállalja (telefon, stb esetén is) a második évet, amit meg is kapnak azok akik hivatalos (így pl. Telekom) forrásból veszik. Ettől még a bolt maga csak egy évet ír sok esetben.
Jövőre változnak a garancia feltételei 250k HUF fölött pl úgy tudom 3 év lesz. Lehet érdemes megvárni az új évet... -
norbertoth
senior tag
A telekom egy oled tv-re 1 év garit ad, míg máshol 2 az alap?
-
norbertoth
senior tag
Szállításra vár státuszban volt a szerződés elkészültet ír most. Jaaa értem akkor lehet az hamarabb is, oké köszike!
-
Kaba
veterán
válasz
norbertoth
üzenetére
Milyen státusza van a rendelésnek?Feldolgozásra alatt,szállításra vár stb.,amúgy előbbre nem kérhetsz szállítást csak későbbre.A rendszer olyan időpontot ad amikorra biztos a kiszállítás,de lehet előbb is.
-
norbertoth
senior tag
Tegnap este rendeltem egy oled tv-t, szerintetek vonatkozik erre is?
Vagy ezt külön jelezni kell valahol hogy “Kérd karácsonyra”? A rendszer 28-i dátumot dobott.
-
MadMancs
veterán
Sziasztok. Most akkor ez 2 vagy 3 napra szól?

-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Ha én most magánszemélyként aláírok 2 év hűséget egy kb. 5 ezer forintos díjcsomagra, azt később bevihetem olyan flottába, aminél ugyanennyit vagy többet költök majd havonta? Persze a kötbért nem szeretném kifizetni. Ugyanis ha jól értem, én az elköltött összegre vállalok hűséget.
-
leo81
aktív tag
Balatonfenyvesen elkezdték használni a B28 700Mhz-es sávot 4G-re. 1210-es állomás.
EARFCN 9310 -
norbertoth
senior tag
Köszike!
-
Kaba
veterán
válasz
norbertoth
üzenetére
Igen lehet ,2 éves szerződés mellett.
-
norbertoth
senior tag
Az létezik hogy mobil előfizetés hosszabbításánál lehet oled tv-t is venni részletre?
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
1 év hüségre adnak tarifa kedvezményt?
-
törölt tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Köszönöm szépen

Az alkalmazásban hol lehet bekapcsolni? -
Kaba
veterán
válasz
Tompika777
üzenetére
Lenni lesz,mert a chat is írta válaszában,csak furcsa,hogy a honlap nem tesz róla említést.
-
Tompika777
senior tag
Attól még biztos így lesz, hiszen ez nem egy vélemény cikk, hanem a Telekom tájékoztatása alapján íródott. A honlapra is kikerül gondolom hétfőtől, addig meg az erre a hétre vonatkozó van kint.
-
Kaba
veterán
válasz
Tompika777
üzenetére
Erre gondoltam én is,viszont ez nem található meg a Telekom oldalán.A December 7-20-ig tartó akció igen,de a December 21-31-ig tartó viszont nem szerepel.
-
Kaba
veterán
válasz
Tompika777
üzenetére
Igen volt egy ilyen promócios cikk,ami viszont nem egyezik meg azzal ami a Telekom honlapján áll.
-
Tompika777
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Volt promóciós cikk, ott le volt írva, hogy decemberben minden héten két nap kapcsolható korlátlan hívás vagy net, és a karácsonyi héten pedig három nap lesz korlátlan... Természetesen az is úgy, hogy vagy ez vagy az, bekapcsolástól három nap egybefüggően, tehát a napok nem oszthatók szét.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777
üzenetére
-
sz.j
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi az infót, ez megnyugtató
-
sz.j
nagyúr
válasz
viktorhu
üzenetére
Először is mindenkinek köszönöm az infókat.
@ viktorhu
Maga a számlázás folyamata a szamlazz.hu oldalán történne, tehát nem lenne a számlázáshoz semmi sem a telóra letöltve.
Maradna a kész e-számla elküldése az ügyfél e-mailjére.Mivel túlzottan nem szoktuk a netet használni (főképp térkép, keresés, stb) gondolom hogy talán így elég lesz a havi 4Gb.
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Lesz valamilyen karácsonyi kedvezmény?
vagy valami kedvezmény, belsös infó?
-
viktorhu
veterán
A számlázás nem fog komoly adatforgalmat bonyolítani, főleg, ha a rendszer küldi ki mailben, és nem neked kell mondjuk pdf-ben letöltened és a telefonról kiküldened emailben - de még az sem okozna borzasztó adatforgalmat.
Szóval attól függ, hogy azon túl mire használod még - ha eddig nem volt koppra kihasználva, akkor a navi, út közben némi spotify mellett az online számlázás bele fog férni.
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Jelenleg Mobil S + Net 4GB-os csomagot használunk.
Kérdésem az lenne, hogy ez a 4 GB kb. mire elég?Tudom, hogy fura a kérdésem, de mivel január 01-től online számlaadási kötelezettség van és többnyire ügyfélnél kell online számlát (pl. e-számlát) kiállítani (ami okos telcsiről történne) nem tudom, hogy ez a 4GB elég lesz e havonta ....
Előre is köszi a válaszokat.
-
törölt tag
Sziasztok!
Karácsonykor Domino feltöltőkártyás csomagban lesz kedvezményes internet?
-
zzola
titán
válasz
Cranberries
üzenetére
Igen. Vissza kell állítsák az eredeti állapotot! Csak a 14 napra kell figyelni, ha kicsúszol belőle, akkor nincs visszaút!
Illetve ha a készüléken keletkezett sérülés, akkor annak akár a javíttatását is kifizettetthetik...
Vodafonenál ilyen elállást csak személyesen lehet intézni, nem tudom Telekomál ez hogy van... -
Kaba
veterán
válasz
Cranberries
üzenetére
Szerintem igen,elvileg minden marad a régiben,mivel nem jött létre az új szerződés,de azért kérdezd meg a 1414-en a bizonyosság kedvéért.
-
Cranberries
aktív tag
Ha 14 napon belül elállok a készülékvásárlástól és kérem az eredeti szerződés visszaállítását akkor ezt megteszik egy Mobil M 2019 + Net 10GB díjcsomagra is, (ami már nem elérhető)?
-
UHHH
őstag
Csoda történt: Eddig amikor vettem domino sim-et, akkor mindig az üszin kellett bekapcsoltatnom a technikai internetet, de amit decemberben vettem idén, azokat nem kellett, rögtön volt internet! Ez a csúcs!

-
Kaba
veterán
válasz
garfield545
üzenetére
Általában a kötbér mértéke az igénybevett kedvezmény ,de a 1414-en pontosan megmondják.
-
m1lan
őstag
válasz
garfield545
üzenetére
Szia!
A weboldalon a Dokumentumok menüpont alatt megtalálod a szerződést, azon rajta van, hogy mennyi készülékkedvezményt kaptál. Azt az összeget kell majd kifizetned kötbérként, illetve ha törlesztőrészletre vásároltál készüléket, akkor azt végtörlesztened kell a felmondás előtt.
Ha összevont kedvezményt kaptál, amiért több szolgáltatásra is vállaltál hűséget, akkor a 1414-en tudnak neked pontos összeget mondani.
-
törölt tag
Nem működik az iMessage aktiválás délután óta Telekomos kártyával. Jeleztem ügyfélszolgálat, de lepattintottak, hogy szerintük ok. Kipróbáltam Vodafone és Telenor, ott semmi probléma. Telefont is újra húztam, de nem az a gond. Valami ötlet?
-
martonl
senior tag
válasz
garfield545
üzenetére
Ügyfélszolgálattal vedd fel a kapcsolatot, kiszámolják.
-
garfield545
tag
Sziasztok fell szeretnék mondani egy előfizetést ami még hüség idő van mennyi lehet a kötbérem mert semmi infot nem találtam rólla.
-
AAntii
őstag
válasz
üzenetére
Telenor HD helyett lesz (19-23 között 2 megabitre korlátozva), szerintem annál jobb lesz és ha három korlátlan mobilnetes lehetőségként számolom, amiből kettőre egyébként is szükségem lenne, akkor ár/értékben sem rossz. Úgy emlékszem a HD is natolt. Egyébként köszönöm, hogy szóltál. Biztos ami biztos hűséget nem kötök rá, meglátom milyen lesz, ha mégis használhatatlan, akkor kuka.
-
zoltanz
nagyúr
Adventi naptár 2 napos ingyenes beszélgetés belföldön hálózaton kívülre is vonatkozik? (mert előfizetésem amúgy hálózaton belül így is korlátlan)

-
AnonymusX
őstag
válasz
zzola
üzenetére
Szia!
Aktiválni kell, mellékelve lesz egy papír a teendőkről (nekem legalábbis legutóbb így küldték).
Lefedettségi térkép szerint Pécsett még nincs 5G.
-
zzola
titán
Sziasztok!
Webshopon keresztül rendelt előfizetéses SIM-et (csak SIM készülék nélkül) aktiválni kell?
Illetve nem tudjátok Pécsett van 5G vagy ne álmodozzak még?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest