Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBke
tag
Ha májusban jár le a hűségidőm (otthoni) de kifizetem egy összegben a fennmaradó készülék részleteket, mikor tudok legkorábban új készüléket részletre vásárolni?
Mobil oldalról nem vagyok hűségben, de erre nem szeretnék hűséget, esetleg összevonni majd az otthonival. -
BBke
tag
válasz
ggabor02
üzenetére
Nem csak a rejtett számokat blokkolja.
Kipróbáltam. Párom számát töröltem a kontakt listából. Felhívtam magamat rejtett számról, nem csörgött ki, a híváslistában viszont ott van.
Utána visszaállítottam a párom telefonját, hogy kijelezze a számát, nem csörgött nálam.
Minden számot blokkol, ami nincs a telefon könyvben.
Nem az igazi így…
-
BBke
tag
Erről hallottatok? Telekom hálózatot használnak. Rockmobil [link]
-
BBke
tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Akkor rosszul gondoltam

-
BBke
tag
válasz
szalai112
üzenetére
Ez nagyon új… igaz, OTP-s vagyok de 1 kártya elég, nem bonyolítom a dolgot

Csökken az OTP ügyfelek száma?
Maradok a szolgáltatói törlesztésnél.
Ha már a bankot is bevonják a bizniszbe, abból csak az ügyfél jöhet ki rosszul
Régen is volt valami hitelkártya előfizetéseseknek, még a Westel korszskban…
-
BBke
tag
Nekem csak ezt hozza az app.
-
BBke
tag
Telekomnál alapértelmezetten tiltva van a saját hívó azonosító küldése. A hívás beállításokban, BE opciót kell választani.
-
BBke
tag
Sajnos nincs. Egyet tehetsz, hogy töltesz neki pénzt a kártyájára. A kapott összeget esetleg elköltöd lottóra, parkolásra, esetleg appokra. A szolgáltatóknak nem kötelességük a tévesen feltöltött számokról visszavonni az összeget. Pedig megtehetnék, szerintem. Egyébként nemes gesztus, hogy hajlandó vagy visszafizetni a téves feltöltést. Le a kalappal. Èn is így tennék.
-
BBke
tag
Az arany vagy platina “kártyát” megszüntették. A havi számlák összegéből kaptál pontokat, és a pontok mennyisége határozta meg, hogy hová sorol a rendszer. Anno a számhúzó terminálon is volt olyan opció, hogy arany vagy platina kártyás vagyok. A platina kártyások elöbb kerültek sorra, függetlenül az érkezési sorrendtől. Ezt akkor az ügyfélszolgálatos mondta, mert rákérdeztem, hogy mi a különbség a két gomb között. Egyébként létezik még az arany vagy platina kiemeltség, csak az ügyfélszolgálat látja, hogy melyikbe tartozol. A Telekom (Kapcsolat) kártya van mindenkinek. Mikor kötöttem az otthoni és a mobil szerződést, 4 kártyát küldtek ki, mind a 4 szolgáltatásra. Be is mentem a T boltba, hogy most melyik az érvényes. Néztek is nagyot, hogy most mi van? A legutolsót használjam, a másik 3 jó lesz jégkaparónak a szélvédőre.
-
BBke
tag
Samsung A3 2017-es telefonnál hogyan tudom megnézni, hogy aktív- e a Volte vagy sem? Sokszor előfordul, hogy nem kapcsolható a szám pedig be van kapcsolva a mobil. Jön az sms értesítés...
-
BBke
tag
Köszönöm mindenkinek
-
BBke
tag
Most láttam a tévében, eddig nem is hallottam erről. [link]
Milyen előhívószámuk van?
-
BBke
tag
Nálam működik SE 2020. [kép]
-
BBke
tag
válasz
martonl
üzenetére
A szüleimnél Kispesten Digi és Telekom van, a Flippel együtt. UPC sosem volt, de a Voda ismeri a címet, mégis váratlan hibát írt. A Vodafone Home 1000 csomag, 8.790 lenne havonta, 3 hónapig 50% kedvezménnyel.
Pécelen Digi és UPC van, illetve volt. Viszont a Vodafone a péceli címre 404 hibát írt. Telekom és Flip itt sosem volt. Pécelen a UPC- től mentünk át a Digihez.Jók voltak a társkártya csomagok, nekem is volt, az otthoni mellé. Önálló díjcsomagként nem volt kérhető, csak mobil vagy otthoni előfizetés mellé. Én aranykártyás voltam. Valamikor nagyon régen, talán még a Westel időszakban, állítólag volt hitelkártyájuk is az előfizetőknek.
-
BBke
tag
válasz
Dicker
üzenetére
Valóban, nem egységes az otthoni szolgáltatások árai, mint a Diginél. Ahol van Digi, ott olcsóbban adja, mint ahol csak UPC (Voda) van. Budapesten, kerületek között is van különbség az árakban. Ebből a szempontból a Digi korrekt, egységesek az árak.
Nálunk van Digi, sokáig Digisek voltunk, de a tévé és a net is Telekomos lett, a vezetékes mellett.
UPC és Digi: Nincs Telekom
Digi és Telekom: Nincs UPC
Telekom és UPC: Nincs Digi
-
BBke
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Én sem
-
BBke
tag
válasz
Pubszon
üzenetére
Én elsőnek megnézném a Telekom fiókban, hogy mekkora kedvezményt kapsz. Online kedvezmény + készülék kedvezmény. Személyes ügyintézésnél nem biztos hogy megkapod az online kedvezményt.
Én telefonon intéztem, mert az SE akkor hiánycikk volt. Esetleg még a chat is megoldás lehet, bár az kicsit lassabb.
-
BBke
tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Ennél a 2 számnál nem lényeges a mobilnet. Az egyik egy nagyimobilban van, a másik meg egy riasztóban.
-
BBke
tag
Telenortól a Telekomhoz hordozott számnál sincs gond.
-
BBke
tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Így sikerült
-
BBke
tag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Itt meg ilyen:

-
BBke
tag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Nálam ilyen:
-
BBke
tag
Nem keresnek. Nekem januárban járt le a hűségem, azóta nem vagyok hűségben. Nem fognak keresni, hogy hosszabbíts hűséget. Ha akarsz telefont venni, akkor úgyis 2 évig hűségben leszel. Csomagot váltani hűség nélkül is tudsz. Régebben volt, hogy 1 év hűségért kaptál 3 havi havidíj kedvezményt. Most megvan-e még ez a kedvezmény, azt nem tudom.
-
BBke
tag
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Képernyőmentést csinálj és azt is csatold a levélhez. Tipp: A Tekekom facebook oldalán, privát üzenetben hamarabb kapsz választ mint az e-mailre.
-
BBke
tag
válasz
szaniszlokar
üzenetére
A Mobil M csak hálózaton belül korlátlan.
A Mobil L hálózaton belül és kívül is korlátlan.
Amit a Telekom oldala ír, az a jó. Nekem a Mobil L + 4 GB net van 6426 forint havidíjjal, Magenta1 csomagban 30% kedvezménnyel.
-
BBke
tag
válasz
blackmajesty
üzenetére
Igazad van, nem vittem végig a cím beírását az ajtóig. Most már olcsóbban számol

Egyedül a TV drágult 175 forinttal
-
BBke
tag
válasz
blackmajesty
üzenetére
Igen, beléptem a Telekom fiókba, és a címet is beírtam. Kapok valamilyen speciális kedvezményt, gondolom a Digi terület miatt.
Csak kiváncsiságból néztem, májusban írtam alá 2 évet az otthonira, mert vettem egy Iphone SE mobilt.A zárójelesek áraknál a számlából másoltam az árakat.
-
BBke
tag
Most néztem kiváncsiságból a Magenta1 csomagokat.
Jól felmentek az árak.
A zárójelben lévő árakat fizetem most. Digi területen vagyok.
1000 Mbit: 6580 (4025)
TV: 6325 (4540) 3 Box az árban.
IPTV Szuper Családi HD
Hoppá Plussz: 3220 (3220)
Összesen: 16.125 (11.785)
E-pack: -600
Összesen: 15.525 (11.185)
Mobil:
Mobil M: 2030 (Mobil S 2019: 2350)
Net 4 GB: 1533 (Net 2 GB (4GB) 903)
Összesen: 3563 (3253)
E-pack: - 600
Összesen: 2963 (2653) -
BBke
tag
Megnézegettem az új csomagokat. Nem vagyok tőle elájulva. A jelenlegi Mobil S és a 2 GB (4GB) csomagom Magenta1-ben 2653 forint. A mobilnet bőven elég. Annyit nem beszélek hálózaton kívül, hogy megérje a korlátlan csomag. Az új mobil M csomag nem ad annyival többet, hogy megérje.
-
BBke
tag
Èn még várok a vàltással, hátha finomítanak a csomagokon
Ráérek
-
BBke
tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Az új csomagok elvileg ma éjfél után lépnek életbe, de szerintem csak a holnapi nap folyamán. Ezekre az új csomagokra még nem tudsz váltani. Biztos azért írta, lehetőségként neked, hogy váltok az új csomagokra, mert a jelenlegi csomagod 2019 elötti volt.
Ezt egy kicsit elkapkodtad... -
BBke
tag
Kiváncsi leszek holnap, hogy Magenta csomagban mit számol majd ki. Jelenleg Mobil S és 2 GB (4 GB) csomagom van.
-
BBke
tag
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Ha jól tudom akkor csak előfizetéses (havidíjas) SIM esetén van lehetőség számot választani. Volt is erről szó nem olyan régen itt a topicban.
Esetleg a Vaterán (Jófogás) tudsz venni, ott látod is a számokat, abból tudsz válogatni. Én is ott vettem egy Domino SIM-et, átutaltam, hozta a posta, és 5 perc alatt a Telekom fiókban a nevemre regisztráltam a kártyát. Azóta is szépen működik.

-
BBke
tag
válasz
bendegruz
üzenetére
Nálam Magentában a díjak:
Tévé: 2800
(+ a 2 darab box 1740)
Internet 1000-es: 4025
Vezetékes telefon: 3220
Mobil S (2+2 GB Net) 2653Nem biztos, hogy a Digi jobb.
Volt egy vihar, 3 napig nem volt Digi a szomszédoknálPersze biztos vannak olyan esetek, amikor a Digi jobb választás.
-
BBke
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Èn váltottam Digiről Telekomra. Kispesten anno EMKTV volt, majd Digi lett. Digin volt az internet és a tévé. Vezetékes meg a Matáv, majd Telekom. Sokáig Pannonos (Telenor) voltam. Aztán az élet úgy hozta, hogy jobban jártam ha átviszem a számomat a Telekomhoz. Nagyjából ezzel egyidőben a vezetékes telefon át lett írva az apukám nevéről a nevemre. A Digit lemondtuk, és minden Telekomos lett, tévé, net, vezetékes, és a mobil is, így Magenta1- es lettem. A szüleim Telenoros számait is átvittem a Telekomhoz. Ezen kívűl van még kettő Dominó kártya a nevemen.
-
BBke
tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Szia, ez a lehetőség nálam nincs. Csak SIM érdekelne, telefon nélkül.
-
BBke
tag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Én is 15 év Telenor után váltottam Telekomra.
-
BBke
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A T-nek 2 rendszere van. A régi és az új. Én is jártam így az otthonival, ami át lett iratva a nevemre. A vezetékes hívószámra apukám nevét hozta a rendszer, holott a számla a nevemre jött. Ha személyi igazolvány számommal keresték meg hogy mi van a nevemen akkor meg én voltam az előfizető.
-
BBke
tag
Sziasztok! Magenta1 otthoni szolgáltatásra vásárolt mobilra köthető utólag készülék biztosítás?
-
BBke
tag
válasz
zzola
üzenetére
Szerintem is tegyél panaszt, részletesen mindent leírva. Igaz, 30 napon belül fognak válaszolni. Én még új előfizetésnél nem kaptam meg a promóciós pendrive-ot, panaszt tettem és kaptam 5000 forint jóváírást amit a webshopban elkölthettem. Vettem egy Samsung vezeték nélküli töltőt.
-
BBke
tag
válasz
vwpolopg
üzenetére
Internet csomagot váltottam nagyobbra, igy másik routert kaptam. A régit személyesen vittem be a Shopmark (Europark) T saját üzletébe. Minden gond nélkül átvették. Lehet hogy nálad az a gond, hogy a T nem a saját üzletébe akartad leadni. Bár ott is kötelesek átvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest