Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Jövőre jön a Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars
gp PC-re és konzolokra is megjelenik tavasszal a remaster kiadás.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
Üdv mindenkinek.Lenne egy kérdésem.Úgy néz ki egy hónapot Ausztriában leszek egyet itthon(felváltva) magyarországi T-Mobileos telóval működik az ausztriai T-mobile kártya?Vagy magyar állampolgárként tudok kint venni sim kártyát?
[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
válasz simii16 #7722 üzenetére
Az MMS lemondast nem tudom.Hivd a 1430 at.ha ma rendelted meg a 100mb net csomagot akkor azt marciusban reszaranyosan hasznalhatod fel.Aprilis 1 tol pedig el a teljes 100 mega.Mindig 1.tol 1 ig tart a forgalmi idoszak.Azaz most Marciusban kb 25 megat hasznalhatsz fel tulforgalmazasi dij nelkul!
-
Dave1984
őstag
sorry GPRS net
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
elobb beszeltem az ugyfelszolgalattal,es azt mondtak,hiaba erint hatranyosan az ASZF valtozas,ameg a husegidom tart nem szuntethetem meg az elofizeteseimet!Igaz ez?
-
Dave1984
őstag
tripla
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
köszönöm a kimerito választ.Esetem picit egyedi.Tegnap valtottam át 3db kórházi matrix csomagom,2db Eco,1 Mediamania L dijcsomagra,mivel otthagytam a kórházat.Az új dijcsomagokra hűséget nem írtam alá.1 szamomon már lejárt a hűség másikon most Májusban fog,3. egy Év múlva.Ez esetben mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Nagy szemétség,de a legnagyobb az,hogy ha hűségidőd van,hiába áremelés,még fel sem mondhatod az előfizetésed!Ennyi erővel 200ftra is emelhetnék a percdíjat akkor sem tudnál mit csinálni.Többé soha nem írok alá hűséget a T-nél.Csesszék meg
Ezután megkérdem halkan hol van kis hazánkban piaci versny a 3 mobilszolgáltató között?Szinte mindháromnál azonos perc,net díjak.Ez senkinek nem tűnik fel,aki tudna mit tenni ez ellen?[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Ha 2 mobilelőfizetésed van ugyanazon a T-Mobilos folyószámlán, akkor az egyiket átválthatod Fun csomagra.
Ez nem igaz.Ma beszéltem a 1430al.3 előfizum van,ebből 2 aranykártyás.A 3.at (Eco) szerettem volna mixbe átváltani,de mint megtudtam,csak mixdíjcsomagból lehet átváltani,illetve Dominós kártyáról,de ugye sima előfizuról nem lehet csak úgy mixre váltaniNekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
Arról semmi infó,hogy a 2011es SE modellek mikortol lesznek kaphatóak a T-nel?Február nem mostanában volt.
-
Dave1984
őstag
[link]
Cedar Dominóban Webshopban 9500ft
Rendeltem is egyet.Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
válasz elfelejtette #9048 üzenetére
miert nem probaltad Webshopban megrendelni?Amint megjelent ez az akcio aznap mar rendeltem is egy Cedart,mert gondoltam ennyiert gyorsan elkapkodjak.Raadasul Webshopban meg olcsobb volt
-
Dave1984
őstag
Nem a T-Mobile mellett akarok szónokólni,de mikor papámnak vettem elöfizetêst,az 1.dolgom az volt,h.kikapcsoltattam a Netstartot.Szoval inkabb tájékozódni kêne vásárlás elött ês akkor nem érhetik kellemetlen meglepetések az embert
-
Dave1984
őstag
májusig MM S díjcsomagban voltam,így volt szerencsém használni a Mobiltvt.Valami katasztrófa volt,élvezhetetlen,mert nagyon spórólnak a sávszéllel.kb 256Kbitel adják a műsorokat,ami még sima Mp3ban sem épp a legjobb minőség!Parasztvakítás ez a mobiltv!
-
Dave1984
őstag
W100
W100 ban nincs 3G!
Javítani kéne a jellemzőket.Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
nem hiszem,hogy a telefont is letiltjak,ha kifizetted a telefon árát,de esetleg az előfizetest nem fizeted,mivel magára az előfizetésre vállal valaki hűséget!
-
Dave1984
őstag
Erről szeretnék kérdezni:
További részletek
- A kedvezménnyel 12,5 Ft egy SMS díja
- Bármely belföldi előfizetői vagy Domino hívószámra küldheti az üzeneteket
- A beállítást követően azonnal él a kedvezmény
- Egyszerű beállításAz SMS Plusz megrendelését követően 20 SMS-t küldhet belföldi előfizetőknek.
Tehát ha megrendelem csak 20 SMS kerül ennyibeNekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
Segítséget szeretnék kérni valakitől,hogy a mobiltv miért csak T-Mobile gyári rommal működik,ha főzött romot rakok fel,azt írja,hogy az ön készüléke nem alkalmas...?
Net beállítások ugyanazok!![ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Köszönöm szépen a kielégítő választ
Azért a mai okostelefonoknál (főleg Androidnál)ritka aki a gyári romot használja.
Ezt figyelembe vehetné a T-Mobile,és elég kéne hogy legyen,hogy csak a készülék típusának beazonosítása elég legyen ahhoz,hogy használhassam a mobiltévét.Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
Üdv mindenkinek. Ma szombati nyitvatartással lesznek nyitva a T-pontok?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Meta Oculus Quest 2 128GB + kiegészítők
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen