- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz st3v3np3t3r #121199 üzenetére
Lehet nincsen készleten a termék.
-
Eléggé be van lassulva a telekom webshop kiszállítás. Szombaton a chaten adtam le egy hűségmegújítással vásárolt készülék megrendelést és még nem indult útnak
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
btudos
nagyúr
válasz bajaki #121190 üzenetére
Nincs ilyen kitétel az ÁSZF-ben, hogy a MultiSIM-eknek azonos helyen kell tartózkodniuk, félig-meddig megszűnne úgy a létjogosultsága is a dolognak.
Arra figyelj, hogy a MultiSIM-ek csak akkor működnek jól egymástól független adatkártyaként, ha az eszköz amibe beleteszed nem tud hívást fogadni, ellenkező esetben főkártyára érkező hívások megérkeznek a MultiSIM-ekre is. Arra sajnos még nincs megoldás, hogy az egyes MultiSIM-eken le lehessen tiltani a hanghívást.Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
bajaki
őstag
válasz btudos #121189 üzenetére
A korlátlan opciót nézem. 50 perc + Gigaerős Net+ 2 év hűséggel 11.190 Ft-ért.
És nem tekintik visszaélésnek ha fizikailag különböző helyeken, folyamatosan különböző adótornyokhoz vannak kapcsolódva a kártyák? Teszem azt, az egyiket használom a telefonomban (főként másik városban, kollégiumban), a másikat pedig egy arra alkalmas laptopban otthon?
Mert akkor ez így igen jó deal. 2 db Telenoros Hello Data előfizetést váltanánk ki vele a családban. Az is korlátlan igaz, de tapasztalataim alapján a Telekomnál jobb a lefedettség, másrészt opcionálisan itt van 5G is.4Grider:
[ Szerkesztve ]
-
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
A MultiSIM esetén van bármilyen korlátozás arra vonatkozóan, hogy egyidejű használat esetén hogyan működnek? Teszem azt van 1 fő + 2 MultiSIM kártya mellé, egyszerre mehet mind a 3 kártya az adott helynek elérhető maximális sávszélességgel?
-
Caranita
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #121178 üzenetére
Mert az induláskor így is volt, de hamar rájöttek, hogy ez csak Zsákos Frodóéknak jó
-
South Velen
addikt
Teljesen jogosult vagyok minden szempontból, 18 éve vagyok náluk, jó pár éve magenta 1-gyel is, tudom mi hogy működik, de valamit minden évben elqrnak. Most se lepődtem meg, hogy ez nem megy simán.
De lehet megeresztek egy telefont a 1414-en mert ez a chates srác nagyon nem volt segítőkész.
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz South Velen #121183 üzenetére
Amennyiben nem mutatja a Telekom fiókod,hogy lejárt a hűséged(+8napot adj hozzá),akkor lehet,hogy nem vagy jogosult.Valamilyen eszközkedvezményt vagy otthoni kedvezmény vettél talán igénybe.Kérdezz rá a 1414-n,hogy tisztázd a helyzetet.
Amennyiben nem kaptál kedvező választ,az esetlegesen igazadat bizonyító dokumentumokkal ezt követően is foglalkozhatsz[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Szia!
Nekem nem váltott át automatikusan.
Járt még valaki így?A chaten se tudják lemondani nekem, valami pdf-et akarnak kitöltetni, kézi aláírással, stb. amit emailben kellene majd megküldenem.
Amit írtatok az alapján alapból mutatnia kellett volna hogy lejárt a hűségem, a chaten meg törölték is volna, de nem ez a helyzet.
Ezekből a balf*szokból kinézem, hogy elküldöm a doksit, aztán jól megkötbéreznek jogtalanul.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kaba
veterán
válasz st3v3np3t3r #121180 üzenetére
Nem neked szántam,bocs félrecsúszott.
A hitelkeretről általában akartam írni.[ Szerkesztve ]
-
-
Kaba
veterán
válasz st3v3np3t3r #121178 üzenetére
Az egyéni hitelkeretet a Telekom rendszere állapítja meg.Ez egy objektív tény,ezen nem fog változtatni a reklamálás,az ügyintéző közben járása,stb.Kár ezen mérgelődni.
Két dolgot lehet tenni.A részleteket előre befizetni,(de még ez sem garancia a vásárlási keret növelésére),és időről időre próbálkozni a vásárlással teszt jellegel,mivel a megállapított hitelkeret nagysága is időröl időre megváltozhat. -
-
Caranita
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #121174 üzenetére
A vásárlási keret minden esetben fix, nem függ a tarifacsomagtól.
-
Nem ezt írtam! Hanem azt, hogy ha részletfizetésre vesz valaki eszközt, akkor a vásárlási keretből a listaárat vonják le, nem a kedvezményest! Ha az eszköz listaára magasabb mint a keret, akkor bekérhetnek kötbért(mobilelőleget).
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Zeki
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #121174 üzenetére
???
a részletfizetés havi törlesztője nem a listaárból számolódik, hanem az akciósból, amivel kinézted.Vagy úgy érted, hogy nagyobb a hitelkeret részletfizetésnél, mintha listaáron vennéd?
[ Szerkesztve ]
-
válasz BéHGT #121167 üzenetére
Ez függ a tarifacsomagtól is meg az egyéni elbírálástól is. A tarifacsomaghoz tartozik egy x összegű vásárlási keret. Drágább csomaghoz magasabb keret tartozik. Részletfizetésnél a Listaárat veszik alapul, nem a kedvezményes árat.
-
aktív tag
Nekem 0 nap munkaviszonnyal 21.000 HUF körüli előfizetéssel és 14.000 HUF körüli mobiltelefon törlesztővel odaadta probléma nélkül a kb. 440.000 HUF összeg körüli áru mobiltelefont. Az árból lejött még a 2 év hűség és az online kedvezmény, ezért valahol 315.000 HUF körül lehet a végső ár, amit 22 hónap alatt kell kifizetni. Tőlem 0 HUF mobilelőleget kért a Telekom.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
veterán
Ez néha érthetetlenül random, nálam is párszor volt érthetetlen eset. Ezt dobta a gép. Volt, hogy másfélszer annyit kellett befizetni, mint a készülék volt, a kövi előfizunál meg megkaptam a laptopot a bolti ár 15%-áért és semmit sem kértek.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
BéHGT
senior tag
A jelenlegi előfizetésem 9 éve van a telekomnál, összesen 3 mobil előfizetés van a nevemen, 1 készüléktörlesztő, és ha ujitok az egyik számomra és hozok ki egy készüléket, kér 150k mobilelőleget. Ezt megtudhatom, hogy miért? Soha ilyenre nem volt példa, még akkor sem, ha 3 készülék törlesztő futott náluk.
-
.LnB
titán
válasz szabonagyur #121165 üzenetére
Beszéltem a Vandával. És az ügyfélszolgálattal. Akkor leírom hátha előjön a kérdés.
De, elvileg úgy volt, hogy decemberig meghosszabbították a lejárt dokumentumokat. De gyakorlatilag mostanáig már nem.
Lehet okmányt módosítani így telefonon keresztük .Szóval személyi igazolványról -> jogosítványra. (Párom majd megpróbálja pár percen belül).
Személyesen, üzletben jogosítvány, és útlevél is jó.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
félisten
-
-
.LnB
titán
Kosárba helyezés után, a konkrét megrendelés előtt dobja a hibát. Nem is enged tovább. Az ügyfélszolgálathoz irányít. És ilyen, okmány adat megadására nem is látok opciót az online felületen.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Szerettem volna a páromnak, telefont rendelni online. De dobott egy hibát a rendelés közben, hogy valamilyen okmány adat nem stimmel. Hamar meg is lett a probléma, lejárt a személyi igazolványa. Azt szeretném kérdezni, hogy jogosítvánnyal, vagy más okmánnyal tudnánk venni telefont személyesen, Telekom üzletben?
Mert a személyi-t csak kedden fogja tudni elkezdeni intézni.Előre is köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
Sziasztok.
Meglévő Telekom otthoni előfizum lejár, és hosszabbítanék, és kapnék kedvezményt készülékre.
Kérdésem az lenne, hogy ha telefont választanék, azok amennyiben hálózatfüggők bármikor függetleníthetőek az összefoglalóban is lévő linken?
Mert sajna T-nél nincs tapasztalatom, Voda esetén van, ott csak akkor lehetett függetleníteni ingyen, ha lejárt a hűség. Itt is így van, vagy itt már akár a vásárlás napján függetleníthető amennyiben gyárilag nem úgy érkezne?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Masato
tag
Ma az M0-s keleti szakaszán autóztunk a péceli, illetve az újpalotai lehajtó között. Benyomtam az S21+omon a Network Cell Info-t és meglepetésemre párszor elkapott egy B32-es (L-band, 1500 MHz) cellát. Ez vajon fals infó volt, vagy tényleg terjeszkedik ezen a frekvencián is a T? Sajnos Cellmapper nem volt feltelepítve, így adatot nem toltam.
-
törölt tag
Lehet valami probléma van a Telekom alkalmazással? A már befizetett e havi számlám, amit bankon keresztül fizettem be a weblapon kártyával, újra megjelent mint befizetendő számla. A pénzt be is terhelte a kártyás vásárlás a számlámra. Az ügyfélszolgálat szerint is be van fizetve. Más is tapasztal hasonló problémát?
-
delig
tag
válasz szabonagyur #121147 üzenetére
Jah de. Benéztem. Sorry
-
félisten
-
delig
tag
válasz Masato #121109 üzenetére
Szia!
Én is a Telenor-tól vettem lassan másfél hete, kifutó és vállalható árban volt.
Én SIM-ek nélkül kapcsoltam be, XEH régiós lett. Első SIM a saját Telekom-os, másik céges Telenor. Sajátomon megy a mobilnet, eddig nem volt gond, 4G+ simán megy.
Telekomot tervezem eSIM-re cserélni majd.
Kezdetben vmi baromságot akart folyton a teló beállíttatni velem a Telekomos SIM-re, de aztán vmit kikapcsoltam és azóta nem sipákol.
De olyan problémával nem szemebsültem, amit írtál (üzemidő so-so). (5G-t kellene majd vhogy tesztelni egyszer.) -
gabro0
őstag
Megvan a megoldás. Nem kell odaírni a település mögé, hogy (Magyarország)... Eszem áll meg, pedig világosan leírták, hogy ugyanúgy kell megadni. Az eredeti megoldást itt találtam
SMS persze azóta se jött és ugyanúgy 4 nap múlva lejár. Kész öröm ez az adategyeztetés
Szerk2: megjött az üzenet is laza 20 perc után.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
gabro0
őstag
Az adategyeztető form megint nem működik, van ötletetek miért? Tavaly ugyanez volt a problémám, 5x próbáltam itthonról, feladtam, bementem a Telekomhoz és ott se tudták megcsinálni csak 4. próbálkozásra a belső rendszerből.
-
BéHGT
senior tag
#121137 #121138 #121139 köszönöm a válaszokat!
-
Kaba
veterán
válasz BéHGT #121136 üzenetére
Az előző két hozzászólást kiegészítve van még egy harmadik lehetőség is a posta és Telekom fiók mellett tudsz még online átutalással is fizetni.
A postai és online fizetési módban választhatsz,hogy hány részletet szeretnél kifizetni.A Telekom fiókban csak egyet vagy az összeset fizetheted. -
kory24
őstag
válasz BéHGT #121136 üzenetére
Szia!
Mikor megjelenik a törlesztő részlet, mellette kis nyíl, azt le nyitod és írja mennyit fizettél már ki és mennyi van még hátra és itt van olyan opció, hogy befizetés egy összegben.
De ha februárit már befizetted akkor ezt majd csak akkor tudod legközelebb látni ha megjelenik már a márciusi (február utolsó napjaiban)
-
-
BéHGT
senior tag
Üdv!
Hogyan tudok egy készüléket elő törleszteni?
Ha befizetem a havi törlesztőt, látni fogom a márciusit, ha azt is befizetem, az áprilisit és így tovább? -
legenda
válasz Masato #121134 üzenetére
Nem minden esetben veszik talán a fáradtságot, hogy az összes tekintetben lefussák a kört.
Mint írtam is, szerintem sem a legjobb a Samsung a hálózati kapcsolatok kezelésében, de nem csak a Telekom vonatkozásában - én is használtam korábban a telefonjaimat más szolgáltató SIM kártyájával is, akkor sem volt felhőtlen a dolog...
Más kérdés, hogy sok tényező függvénye a dolog, ezért változó, hogy kinek és melyik szolgáltatónál, milyen problémái jelentkeznek.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
-
legenda
válasz Masato #121131 üzenetére
Utóbbiban nem szabad annyira biztosnak lenni, legalábbis nem a legszorosabb értelemben, mert volt már arra példa más gyártónál és szolgáltatónál is, hogy csak bizonyos hálózati módokban jelentkezett a korlátozás. (Sőt, letiltott készüléknél is volt már ilyen.)
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Masato
tag
válasz szabonagyur #121130 üzenetére
Előzőleg leírtam, hogy Telenor SIM-mel egyből felmegy LTE-re. Ha meg nem lenne független, akkor egyátalán nem engedne fel a Telenoron kívül más hálózatra.
-
félisten
-
Masato
tag
válasz st3v3np3t3r #121127 üzenetére
A lefedettséggel nincs gond, B3+B20 van a szemközti dombon lévő tornyon. A Xiaomi Mi9T-mmel tökéletesen működik a Telekom.
-
Masato
tag
válasz szabonagyur #121126 üzenetére
Telenortól (ahol arra a kérdésre, hogy "független?" azt a választ kaptam, hogy "persze") vettem a készüléket kp-re, viszont a Telekomos kártyámmal szeretném használni.
-
félisten
-
Masato
tag
válasz MadMancs #121124 üzenetére
Egyelőre nem volt lehetőségem tesztelni a lakhelyemen kívül. Holnap megyünk egy kört a szerviz irányába. Sok reményt nem fűzök hozzá, hogy erre találnak megoldást belátható időn belül. Kb. két verzióra számítok: Telenor részéről "tegyek bele Telenor SIM-et", Samsung részéről meg "ez működik, semmi baja, tessék, visszaadjuk".
-
veterán
válasz Masato #121122 üzenetére
Valóban vannak térerő problémák S21 szeria esetén. De ez abban mutatkozik meg hogy gyengébb a jelerősség, és jellemzően Telekom sim el jelentkezik ugye. De eddigi tapasztalatok alapján ha van 4G használja is. Viszont ha a torony 1km re van, normális rálátással, ott még -95dBv körüli értéknek lenni kell, ami s21 nek se akadály.
Persze egy próbát megér szerviz, de véleményem szerint nem ez lesz a gond. Máshol jelentkezik a probléma?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
legenda
válasz st3v3np3t3r #121119 üzenetére
Nem teljesen azonosat írtam, mert szerintem nem csak bug lehet.
A szolgáltatós kontra nem szolgáltatós firmware verziók esetén viszont esete válogatja, nekem anno a Note 9-nél volt fordítva is, a TMH nem tudott néhány dolgot, amit a XEH igen, például a HD hang kijelzése.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz MadMancs #121120 üzenetére
Hát igen, a fizikai SIM hiba sem kizárt. Mondanám, hogy egy Telekomos eSIM-mel meg lehetne próbálni ha havidíjas előfizetése van Masato-nak, csak arról a visszaváltás nem megy azonnal. Ha az eSIM-mel is ugyan a probléma, akkor vagy SW vagy HW hiba.
-
veterán
válasz st3v3np3t3r #121116 üzenetére
S21 szériából nincs se PAN se VDH. Mindegyik független, Telekom TMH CCS el, Voda és Telekom pedig XEH azaz gyári független szoftverrel adja. S20+ 5G és S21 Ultra telóm is vodától van, előbbi VDH, második XEH, de független és nem problémázik másik szolgáltató kártyáival. Kollégánál én nem zárnám ki a SIM hibát se.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Vannak készülékek a Telenor és a Vodafone kínálatában is, amik a gyakorlatban (legalább részben) függetlenek a kiírás ellenére is. - Ugyan ezt írtam én is
Még szerencse, hogy a Telekomnál minden független (teljesen) már jó ideje, hivatalosan is. - Illetve a Diginél is. Ezt kéne követni a másik 2 szolgáltatónak is!
Adott eset viszont összetettebb problémának tűnik, de a leírtak alapján a készülékkel van gond, vélhetően szoftveres okból. - szabonagyur is ezt írta
Más kérdés, hogy a Samsung alapban sem arról híres, hogy a legjobban kezelik a készülékei a hálózatokat. - Sajnos igen, olvastam jó pár panaszt, hogy a független szoftververziók nem kapják meg ugyan azt a hálózati konfigurációt, mint azok a verziók, amik a szolgáltatós készülékekre kerülnek.
-
félisten
válasz st3v3np3t3r #121116 üzenetére
Igaz PAN.
-
legenda
válasz st3v3np3t3r #121114 üzenetére
Vannak készülékek a Telenor és a Vodafone kínálatában is, amik a gyakorlatban (legalább részben) függetlenek a kiírás ellenére is.
Még szerencse, hogy a Telekomnál minden független (teljesen) már jó ideje, hivatalosan is.
Adott eset viszont összetettebb problémának tűnik, de a leírtak alapján a készülékkel van gond, vélhetően szoftveres okból.
Más kérdés, hogy a Samsung alapban sem arról híres, hogy a legjobban kezelik a készülékei a hálózatokat.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz szabonagyur #121115 üzenetére
Az is benne lehet a pakliban. De a telenoros samsung telefonok CSC kódja PAN, nem XEH.
-
félisten
válasz st3v3np3t3r #121114 üzenetére
Halo zar eseten 3G vagy hivas sem menne. Itt inkabb szoftveres bugnak nez ki a dolog, akar a XEH rom miatt.
Telo tolikban mit irnak erre?
-
Meg töbször volt róla szó többi mobilos topikban is,hogy a Telenor és a Voda hálózati zárral értékesíti a készülékeit, melyet a hűségidő lejárta után old csak fel.
... és mint mindig, a lap legalján van apróbetűvel, hogy :
Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak.
A vodafonen ennyire konkrétan nem írja ki, mint a telenor. Ők a gyakori kérdések közé tették be,azzal a plusszal, hogy csak az előfizetőnek ingyenes, más készüléket használónak díjköteles(holott ingyenesnek kellene lennie)
Viszont vannak felhasználói tapasztalatok, hogy a 2 másik szolgáltató, egy-egy készülékén valóban nincs hálózati korlátozás.
[ Szerkesztve ]
-
Masato
tag
@balinlin @Kaba Térerő van bőven, az ablakból látszik a torony, ami kb. 1 km-re van. A másik telefonommal van is 4G rendesen. Próbáltam a másik SIM slotot is, Network Cell Infoval nézve van 4G, de adatkapcsolat nincs. A készülék ezalatt "tiltott" jelet mutat a térerő helyén (nincs szolgáltatás), majd némi várakozás után átáll 3G-re, ahol meg rendesen működik minden. Lehet telefonálni és netezni is.
-
Masato
tag
Sziasztok,
A minap vettem egy függetlennek mondott S21+ készüléket a Telenortól. A Telekom SIM-emmel viszont csak akkor hajlandó 4G-re menni, ha belépek a rádió infóba és LTE only módba rakom, egyébként meg némi küszködés után 3G-re áll vissza.
Valaki tapasztalt már esetleg hasonlót? Telenor SIM-mel azonnal felmegy LTE-re.
Ötleteket elfogadok. Köszönöm,
Masato -
atosan
veterán
Köszi mindenkinek
Maine coon
-
M.Ildiko
tag
válasz Tompika777 #121105 üzenetére
De csak azokat, ami tvgon fogható. Ez időnként nem hds csatornát jelent, de több csatorna ami a csomagban benne van, az nincs a tvgoban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest