- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz kinder93 #120599 üzenetére
Hibátlanul megy.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
kinder93
aktív tag
Sziasztok. Van itt aki Revoluttal fizeti a havi számlát? És működik neki minden gond nélkül?
-
snooze
veterán
.
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
-
Tompika777
senior tag
válasz xyzikeee #120587 üzenetére
E-sim jelen felállásban neked felejtős, hiszen Voda nem ad, Telekomnál meg csak előfizetéssel kaphatsz, Dominóra nincs... A megoldás amit írtak is, hogy a Domino-t átváltod előfizetésesre és a Telekomtól kapsz e-simet, bár az kérdés, hogy a Voda függetlenül adja az IPhone-t, vagy az első slot függő....
-
félisten
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabonagyur #120583 üzenetére
Ha csinálsz sikeres adategyeztetést az új tulajdonos adataival átkerül a nevére a Domino SIM.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kakuk.tamas #120582 üzenetére
Miota bevezettek az ellenorzest tapasztaljuk ezt. Nagyszulo meg akarta tartani masik nagyszulo szamat miutan meghalt, de nevre atrakast csak penzert akartak. Igy azota a nagyszulo regi szemelyievel van meg az eves azonositas es semmi problemaja a rendszernek.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szabonagyur #120579 üzenetére
Mivel jelenleg érvényesek a lejárt személyik, ezért fogadhatja el a rendszer.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #120552 üzenetére
Senki nem tud semmit?
1414-en annyit mondtak irjak levelet, megtörtént.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
félisten
válasz kakuk.tamas #120569 üzenetére
Amúgy ez is érdekes, hogy kinek mit fogad el. Nálunk vegyesen fogad el régi személyit ami lejárt az új helyett, stb.
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
A napokban kapok céges telefont. Iphone SE 2020 ami már tudja az E-SIM-et.
Jelenleg Telekom Domino kártyás vagyok, Honor 8-as telefonnal.
Az működőképes szerintetek, hogy a meglévő telefonszámomra kérek E-SIM-et, emellé kapnék egy Vodafonos SIM kártyát, és szeretném az Iphone-ban egyszerre használni az E-SIMes Telekomos számomat és a Vodafonos számomat is?
Nem szeretnék két telefont hordozni, de a számomat szeretném megtartani anélkül hogy átvinném másik szolgáltatóhoz.
Köszi.
-
norbertoth
senior tag
Köszönöm akkor majd elfogyik a számláknál
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Kaba
veterán
válasz norbertoth #120571 üzenetére
Nem lehet.A mobilelőlegből megmaradó túlfizetés nem használható fel a törlesztő részletek kiegyenlítésére.
[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
Ha van túlfizetésem akkor azt tudom hogy levonódik a havidíjból de azt nem lehet hogy havi törlesztő is abból vonódjon le?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
törölt tag
válasz Marci112233 #120568 üzenetére
Nyáron kaptam új személyit, mentem egyébként is bankba adategyeztetni az újjal és akkor már a Telekomba is bementem írják át. Jófej lány egy perc alatt megcsinálta, de ő is bizonytalan volt, hogy most szükséges azonnal átírni vagy feleslegesen mentem. Mondta milyen precíz vagyok, hogy más a számláját és törlesztőjét se fizeti, én meg azon aggódom lejárt személyi van a rendszerükben. Hát mondom nem érzem potyaútnak, legrosszabb esetben egy szép nő megtudta a nevem és címem juj mi lesz, röhögött, én komolyra fordítva mondtam most itt van az új és intézem mindenhol a módosítást, most eszemben van. Ne két év múlva kelljen agyalni, a webshop miért nem enged új rendelést.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Marci112233 #120568 üzenetére
Személyesen az üzletbe tudod módosítani a személyi számod.
Nem követi a rendszer a változást, kizárólag új ügyfelek esetében van ellenőrzés.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Marci112233
addikt
Köszöntem a segítségeket!
Ma reggel a Chat-en sikerült a dolog. Érdekes viszont, hogy a szemályit nem fogadta el. és megint a jogsival sikerült. Igaz hogy mikor a nevemre került a szám és a kártya, akkor még nem a mostani személyim volt. Be kéne jelentenem az újat? Mert ha jól tudom a T rendszerének ezt követnie kéne.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
törölt tag
-
Winne
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #120565 üzenetére
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz Marci112233 #120558 üzenetére
Ahogy mondottam vala, a piros azt jelöli, hogy melyik lehet rossz, nem azt jelenti, hogy mind rossz. Én is szívtam sokat egy rokonéval, neki az volt, hogy az okmányirodában két space lett nyomva a keresztnevei közé..
1414 megoldja sztem is.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Marci112233 #120558 üzenetére
Esetleg még az lehet, hogy pl. mikor elkezded az utcát beírni, akkor a legördülő listából kell azt kiválasztani, nem pedig végig beírni.
-
totron
addikt
válasz Marci112233 #120561 üzenetére
Igen, pénteken még el.
-
Marci112233
addikt
Köszönöm a válaszokat. holnap rápróbálok.
Viszont egy kérdésem még lenne. ugye mint írtam 8.-áig tart az előző adategyeztetés, ez az napi 00 órájáig tart? Az az pénteken még elintézhető?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
totron
addikt
A Korlátlan Böngészés és E-mail opció szépen csendben elmúlt? Nem vonódik már le dominós kártyáról az ellenértéke.
(#120548) Marci112233, a chatelős ügyfélszolgálatot meg lehet próbálni. Engem pár órával a lejárat előtt segítettek ki, ugyanígy rendszerszar volt, mint neked.
-
Marci112233
addikt
válasz Winne #120557 üzenetére
Ezt a szöveget dobta ki ( A személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány a megadott adatokkal érvényes.) , de abban biztos voltam hogy érvényes a személyi mert 19-ben készült. Sőt a jogsit is ellenőriztem és arra is ezt dobta ki.
#120556 kovacsmi_74
Ez sem jött be. De mint írtam, az összes adatomat pirossal keretezi be, és épp ezt nem értem miért.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Winne
nagyúr
válasz Marci112233 #120553 üzenetére
Ezen az oldalon ellenőrizz elsőre.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Marci112233 #120554 üzenetére
Lakcímnél pl. a település neve után zárójelben Magyarország (vagy egyéb) nem hiányzik? Tipikus hiba szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz Marci112233 #120554 üzenetére
Hívd a 1414-et.Lehet az ügyintéző végigviszi neked az azonosítást.
-
Marci112233
addikt
Úgy néz ki mehetek T-pontba. Hacsak valaki nem ad újabb infót mit kezdjek a dologgal. Ugyan se az inkognitó mód, se másik két böngészővel sem megy a dolog. Mindnél pirossal jelöli körbe az adataimat amik helyesek. Na meg próbáltam úgy is hogy nem jelentkezek be a T fiókba, de úgyis ugyan az a hiba.
-
Marci112233
addikt
válasz csako #120549 üzenetére
Még nem, de rápróbálok.
#120551 Winne
Az a probléma, hogy jól adtam meg ez tuti mert már többször átnéztem.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
anonymus89
addikt
Srácok az egyik micro sd-hez szükségem lenne a számlára hogy tudjam garanciáztatni a sandisk honlapján és sajnos szomorúan tapasztaltam nem tudok csak 2018. január 6 -ig visszamenni.
Hova lettek a régebbi dokumentumaim?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Winne
nagyúr
válasz Marci112233 #120548 üzenetére
Szia!
Pirossal azokat jelöli ki, hogy melyikek között van a rossz adat.
-
veterán
válasz Marci112233 #120548 üzenetére
Másik böngészőből és/vagy inkognitó módban is próbáltad?
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Sürgősen kéne válasz mit tegyek.
Röviden két nap múlva az az8.-án lejár az adategyeztetésem a domino csomagomon. Na most megcsinálnám webes felületen számítógépen csakúgy mint 1 éve. Legutóbb is szórakozott velem, mert az új személyimet nem fogadta el, de jogsival sikerült. Most viszont egyiket se veszi be, de ami még furább, hogy a nevemet, anyja nevét, és a címet is pirosan jelzi ha rányomok az egyeztetésre.
Tudok vele valamit kezdeni itthonról, vagy be kell menjek minél hamarabb egy T-pontba?
-
balinlin
senior tag
Kéz kérdésem lenne: ha most váltok csomagot online az milyen gyorsan fut át?
Másik: van hűségem, most fentebb váltanék. Később vissza tudok váltani? -
btudos
nagyúr
válasz Ron Swanson #120537 üzenetére
Nem kell kérni, de hivatalosan van rá 14 napjuk, hogy visszaállítsák az eredeti állapotot.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #120540 üzenetére
Ez mobilos topik...
-
senior tag
-
Kaba
veterán
válasz Ron Swanson #120537 üzenetére
A hűség megszünt az elálással,amennyiben nem enged rendelni új készüléket akkor hívd újra a 1414-et.
-
senior tag
Visszament a rendelt termék a központi raktárba. Így mostmár nincs aktív státuszú rendelésem, átkerült a lezárt rendelések közé.
Viszont most azt írja 2023. január 1-ig hűség van az előfizetésemre... Külön kérni kell hogy állitsák vissza a régi állapotra?
Mert ugyanerre az előfizetésre szeretnék rendelni egy másik készüléket... -
UHHH
senior tag
válasz Astery #120523 üzenetére
A kis x akkor van, amikor wifizel vagy a mobilneted ki van kapcsolva. Ha wifit offolod, majd lesz ott más, mert amikor nem a mobilnet megy, akkor ott biza x van és nem 4G/LTE/satöbbi. Be lehet állítani általában a telefont, hogy tartsa a mobilnetet bekapcsolva bekapcsolt wifinél is.
-
UHHH
senior tag
Idén hordoztam INGYEN a számom domino-ra. Most lett aktív, 40 perc beszélgetés, 5 sms, 500 mb net és 180 nap elérhetőség. Nem vagyok elégedetlen.
-
dawez
tag
Sziasztok egy telekomos mobilelofizetes folyoszamlan tehat egy neven mennyi elofizetestartozhat? Van ennek valami limite?
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Még jelenleg egy 2017-es csomagom van (Mobil S + 1GB), szeretnék újra hűséget vállalni (Mobil M + 4GB). Egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes most váltani, ha már eddig kibírtam vagy várjak még, hátha jön ki új széria a havidíjas csomagokból. Nincs valami periódus, hogy mikor szoktak csomagokat újítani? Félek, hogy ha most váltok, akkor jönni fog jobb ajánlat. Gondolkodom a meglévő családi Magentába belépést is (édesanyám csomagja + 1 GBit Net + Super Családi HD), de azt a felvilágosítást kaptam, hogy csak akkor tehetem bele a sajátomat, ha édesanyám nevére kerül a csomagom, de az meg szerintem eléggé macera... Nincs egyszerűbb megoldás vagy nem hosszadalmas?
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #120527 üzenetére
Sikerült is, végül mobil alkalmazással, de összejött.
Köszönöm mindenkinek a hasznos segítséget
-
DeathAdder
veterán
Köszi srácok, nem tudtam
Átmentem Domino Fix-re, bár a telefon semmit nem jelzett, de a webes felület szerint a számon mostmár Domino Fix-es.
A Maraton 1gb-t továbbra is Aktívnak írja, és semmit nem tudok csinálni, még deaktiválni sem engedi, hogy utána újrapróbáljam.
Holnap megpróbálom a betelefonálós aktiválást, hátha..
redbiro - megpróbálom, köszönöm
-
Astery
senior tag
válasz kovacsmi_74 #120524 üzenetére
Telekom webshop-ban vettem. Igazából nem aktiváltam ... beraktam és működött/működik. Lehet hogy ennek ellenére kell aktiválni? Jelenleg is tudok vele telefonálni ... kikapcsolt wifi és mobilnet mellett is.
-
őstag
válasz DeathAdder #120519 üzenetére
a root problémára a magisk és a magisk hide a megoldás.
a domino mostnak nem feltétele a hazai hálózat, hónapokon át használtam és aktiváltam újra és újra úgy, hogy kizárólag külföldön tartózkodtam.
it never gets easier, you just go faster
-
kovacsmi_74
senior tag
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Lehet, hogy nem itt kéne megkérdeznem de hátha tud vki segíteni. A mai napon vásároltam egy domino kártyát. Működik - lehet telefonálni vele - net is rendben van. A kérdésem, hogy a hálózati jelerősség ikonján lévő kis x mit jelenthet? [kép]
-
kovacsmi_74
senior tag
A Telekom fiókban az "Alapadatok" alatt látod a díjcsomagod részletes perc/sms díjait, igen kb. a duplája a Fix-nek.
És valóban lehetséges, hogy a "technikai net" hiánya bekavart most neked.A Domino Most opcióval az Eu-s perc/sms díjad is 19 Ft lenne, de ez csak 30 napra szól, újra be kell kapcsolni. A bekapcsolása viszont csak az alkalmazásból lehetséges, ami neked nem indul el a root miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Tompika777
senior tag
És főleg kevesebb lenne a percdíjad Domino fix csomagban, ha 190Ft-ért aktiválod amikor itthon vagy a Domino most! opciót(30 napig érvényes, 9Ft hálózaton belül, 19Ft hálózaton kívülre)
-
veterán
Én el tudom képzelni, hogy a Telekom rendszere nem tud mit kezdeni azzal, hogy Domino Nap mellé akarsz Maraton netet és aktívnak mutatja azt, ami nem az. Régen volt szó róla, hogy "technikai net" kell a Maratonhoz, amit a Domino Fix biztosít.
Ja és nem érint, de fele lenne a percdíj is a váltás utánHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
DeathAdder
veterán
válasz Tompika777 #120517 üzenetére
Holnap leszek belföldön, és meg fogom próbálni. Lehet azért nem aktiválódott, mert nem vagyok hazai telekom hálózaton még
Nem kaptam SMS-t sem bekapcsolásról, a webes felület szerint viszont aktív.
kovacsmi_74 - holnap megpróbálom ezt a 1777-es számot, itt roamingban nem merem, nehogy ez a kevés egyenleg is lemenjen
Ha Domino Fix-re váltok mivel lennék bejjebb? Persze nyilván azért ajánlottad, mert megéri, csak nem nagyon világos, hogy mi változna -
kovacsmi_74
senior tag
válasz DeathAdder #120516 üzenetére
A 1777-en is elérhető a Maraton net bővítő, bár a bekapcsolásig nem mentem el vele. Mondjuk a státuszát meghallgatnám, aktív-e?
A *111# USSD-menüben viszont nem jelentek meg a netbővítők.
A Domino Nap díjcsomagot pedig érdemes volna Domino Fix-re váltani!
[ Szerkesztve ]
-
Tompika777
senior tag
válasz DeathAdder #120516 üzenetére
Hát passz... SMS-t kaptál a bekapcsolásról?
Ha épp itthon vagy, egy ügyfélszolgálat telefont elengednék és rákérdeznék. -
DeathAdder
veterán
válasz Tompika777 #120515 üzenetére
Igen aktív, használtam ma is, és tegnap is.
1615 ft az egyenleg rajta, aktiváltam már 1 órája, azt írja aktív, de semmi nem változott, az egyenleget sem vonta le
[ Szerkesztve ]
-
Tompika777
senior tag
válasz DeathAdder #120512 üzenetére
Az egyenlegedből azonnal le kellene vonnia... A kártya aktív még, éves adategyeztetés időben megvolt?
-
félisten
válasz szabeska #120513 üzenetére
OTP eseteben altalanos gondol vannak a netes fizetessel mivel atternek a kovetkezo verziora es bekavar rendesen. Az uj verzioban pl. nincs benne, hogy a netes vasarlasrol ertesites jojjon (szerencsere onkentes teszteloknek van ez fent meg), illetve tegnap a kartyas fizetes sem ment OTP kartyaval boltokban 1-1 esetben.
-
DeathAdder
veterán
válasz MadMancs #120511 üzenetére
Meg is csináltam a weben
Bár azt írja aktív a Maraton net, de semmi nem történt, bankkártyát nem kellett megadni, és az aktuális egyenlegemből sem vette le az 1.490 Ft-ot az 1 GB-ra Vagy ez normális, hogy erre ennyit kell várni? Lassan fél órája már, hogy megcsináltam.
-
veterán
válasz DeathAdder #120508 üzenetére
Weben is be lehet lépni sms azonosítással.
De akár létre is hozhatsz egy telekom fiókot amihez eleve sms kóddal tudsz telefonszámot hozzáadni. 🙂Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Tompika777
senior tag
Szerintem tedd fel egy nem rootolt telefonra az appot, nem muszáj hogy abban legyen a kártya, csak az aktiváló SMS jön akkor a rootolt telora amikor a másikon hozzáadod az apphoz a kezelendő telefonszámot.
-
DeathAdder
veterán
azt hiszem sikerül webes felületen megcsinálni, sry az értetlenkedésért
Tompika777 - erre nem is gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Tompika777 #120499 üzenetére
Köszönöm, ez nagyon jó így
Ezt app nélkül tudom aktiválni?
Rootolt telefonom van, ezért nem indul el az alkalmazás ha pedig a számítógépen megyek rá, hogy aktiválhassam, akkor kéri az előfizetésem adataimat, de én nem vagyok előfizetéses. -
zzola
titán
válasz st3v3np3t3r #120500 üzenetére
-
-
blackmajesty
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #120503 üzenetére
A Mobil XS ugyanúgy nem számít, mint a sima net csomagok. Mivel nem tartalmaz lebeszélhetőséget. Így neked csak 2 meglévő hang csomagod van. Vagyis ha azok közül váltasz egyet, akkor nem jár az 50% a korlátlan netre. Míg ha a Mobil XS csomagot teszed át bármi más hang csomagba, vagy bármelyik 0 percest, azzal már látja a 3 hang csomagot, vagy ha egy új mobil hang csomagot kötsz (S-XL), akkor is, így már azzal az árral számol.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz st3v3np3t3r #120503 üzenetére
ÁSZF 34.pont : Mobil XS nem számít bele (nincs bennefoglalt hang forgalom).
[ Szerkesztve ]
-
-
dptrsk
Topikgazda
A 3. előfizetéstől magasabb a kedvezmény.
-
kory24
őstag
Valószínűleg ha új előfizetés kötsz, teljesül az, hogy 3 hangcsomag magenta korlátlan netre 50% kedvezmény.
Viszont ha meglevő újítasz, akkor nem teljesül a 3db, ezért csak 30% a kedvezmény....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Corsair SF600 600W 80 PLUS Gold,moduláris,SFX tápegység,dobozában,hibátlan állapotban!
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
- Canon MF416dw Mono WIFI-s Multifunkciós lézer Nyomtató/Másoló/Szkenner/Fax
- GoPro 9, 10, 11, 12 akku és töltő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest