Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
feelurself #1852 üzenetére
Nem kell adasveteli. Ugye ha maganszemelykent vasarolsz, akkor a szamlan rajta van az imei is. Viszont ceges beszerzes eseten nem mindig szerepel rajta. Ha nincs rajta, ezert bizonyitani sem tudjak, hogy az a telefon kié. A szolgaltato nem fogja letiltani.
-
kda1
tag
Sziasztok!
Érdemes a prora váltani a sima honor 200 rol? Ismerős eladná de nekem sima 200 van. Köszönöm szépen a segítséget -
V.Stryker
nagyúr
Nem tudom ki próbálta a videófelvételt kültéri, jó fényviszonyok között. Múlt héten csináltam 4k 60 fps-el és ugyanazt 1080p 60fps HDR módban is. Néztem 4k tv-n és és Full HD tv-n is. Nekem valahogy a 4k HDR nélkül jobban tetszik. A videókon rajta a család, így nem tudom megosztani.
Nektek mik a tapasztaltotok?
-
ftc
nagyúr
válasz
A legtöbb helyen ezeket vissza is kell adni... En nem vennék céges telefont még adás vételivel sem, mivel nem az eladó tulajdona...
-
Exian
addikt
Ja és még annyit ehhez, hogy ha nem hajlandó adásvételit írni, akkor meg rögtön tudhatod, hogy valami nem kerek a történetben. Ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül megszívnád, ha megvennéd, max. annyi, hogy nem feltétlenül biztos, hogy ő tényleg csak úgy eladhatja a cég telefonját... Kivéve ha ő a tulaj, mert akkor miért ne, de lehet, hogy csak egy dolgozó, aki ezzel seftel, de amúgy hivatalosan nem tehetné meg. Én ezesetben is kerülném, mert ha a cég valamiért berág emiatt, akkor gond lehet.
Tehát, ha hajlandó az eladó rendes, normális szerződésre, akkor szerintem nincs gond, ha nem, akkor én hagynám.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
klimokrisz #1849 üzenetére
Ugyan nem Honoron, de más készüléken használtam ilyen jellegű tokot és nekem nem igazán vált be, bár konkrétan nem lett baja a készüléknek, de amikor leejtettem (szerencsére csak kézből és lakásban) , a mágnes nem tartotta össze a két felet, szépen lerepült róla az eleje. Ezután már nem használtam, mert ha ugyanaz történt volna érdes betonon, talán nem úszta volna meg a készülék.
Aztán lehet, hogy ez a tok már jobban sikerült ..... -
Exian
addikt
válasz
Adásvételi szerződés, tanúkkal, amiben ez rögzítve van így, ahogy írtad, hogy az eladó vállalja, hogy a készülék "tehermentes" és saját (ezesetben a cég) tulajdona. Én így csinálnám, illetve csináltam hasonló helyzetben.
A szerződésbe persze bele kell írni a telefon pontos adatait, sorozatszámát, IMEI számait, ésatöbbi.
-
feelurself
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam tematikus topikot ezért itt teszem fel a kérdést, hátha tud valaki segíteni.
Vennék egy Honor 200 Lite-ot. A telefon szolgáltatós, az úr pedig azt állítja, hogy a cége által évente kapnak/ki tudnak hozni néhány darab telefont.
Érdemes ilyet megvenni ? Mivel tudja bizonyítani jelen esetben hogy nem lopott és tehermentes a készülék ?
Köszönöm. -
Exian
addikt
Lehet, hogy már kaptál rá választ, akkor bocs: én ma kipróbáltam kollégám kétféle vezetéknélküli töltőjével, az én vastag tokomon keresztül is ment a töltés.
Egyik az gyári Samsung töltő volt, a másik egy noname powerbank, ami egyben vez. nélküli töltő is.
Én valószínűleg majd egy ilyet veszek, vagy van jobb ajánlás?
-
Exian
addikt
válasz
klimokrisz #1849 üzenetére
Én is tervezek ilyet, ha neked netán előbb lesz, beszámolhatnál majd a tapasztalatokról.
Én most egy ilyet rendeltem:
Honor 200 Pro Premium Hybrid Armor Kickstand tok, kameracsúszka, ütésálló, felső védelem, ezüstDe ez előröl ügye nem védi.
Most jelenleg pedig egy egyszerű flip tokban használom, de én főleg a kamerát akarnám védeni, azért rendeltem azt a csuszás tokot, amivel el lehet takarni a kamerát, amikor nem kell.
Az általad linkelt tok úgyhiszem nem védi a kamera üvegét.
-
klimokrisz
tag
Full-body tokot keresek a telefonra. Magyarán nem csak a hátulját hanem az elejét is védi a telefonnak.
Ezt találtam eddig:
Mágneses Full-body tok "Stronghold" Honor 200 Pro készülékekhez - fekete
Esetleg valaki használ ilyen tokot? -
peanar
senior tag
válasz
Alladin888 #1847 üzenetére
Nem tudom hogy függ e a tarifa csomagtól, de elvileg ingyen cserélik.
Meglévő kártya cserénél be kell menni személyesen (ha jól tudom, új esim kártya igénylésnél viszont nem).
Én tavaly cseréltem náluk e simre, pár perc alatt megvolt. -
peanar
senior tag
válasz
Alladin888 #1844 üzenetére
Próbálkozhatsz esetleg még egy hálózati beállítások visszaállítással, de csak kellene egy sim csere vagy egy e sim hogy tutira ki lehessen zárni ezt a részét.
Az utólagosan telepített appoknál mint pl a viber és hasonlók tiltsd le a telefon, hívásnapló jogosultságait, hogy még véletlenül se keverjenak be. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Alladin888 #1844 üzenetére
Nálam soha semmi ilyen nem volt..
-
Alladin888
kezdő
üdv. Ti tapasztaltatok olyat,hogy hívnék valakit és felveszi,épp a köszönés felét hallom és bontja a vonalat. ?
Már pár napja is,de ma is belefutottam 2 valakinél is. kb 3x hívtam vissza mindkettőt,de ugyanezt csinálta. Az elsővel úgy tudtam beszélni,h ő hívott utána vissza,a másodiknál pedig úgy,h újraindítottam és akkor már tudtam hívni.. Ez mitől lehet? A simkártyám nem túl régi,kb 2 éves... -
peanar
senior tag
Hát, ha csak ennél az eszköznél produkálja, akkor kizárnám a szolgáltatói oldalt és mivel írtad hogy a teló más lakásban más eszközzel hibátlanul megy, így egyértelműen a ex voda routere a gond!
Én éveken keresztül szívtam velük (vodafone), addig addig, amíg meguntam, vettem egy jó minőségűnek gondolt Asus routert és láss csodát, lassan 3 éve (vagy már több, nem tudom) hibamentesen működik az összes itthoni eszköz, egyik sem mászik le a wifiről (okos kütyükkel közel 30db).
Ha szolgáltató oldalon szar a net, akkor nyilván ez sem tesz csodát, de ha minden müxik a részükről akkor béke van itthon és nyugalom.
Én először bridge-re állítottam a routerüket, majd később az ügyfélszolgálatot felhívva szerver oldalról is bridgebe rakattam, így bármikor routert kell cseréljenek, nem kell újra állítgatni, autómatice átvált.Próbáld meg, kapcsold ki az 5G, csak 2,4G maradjon és így teszteld, ez is még segíthet.
Ha nem, sajnos marad egy másik router beszerzése.
Azért nézd meg az Akkumulátor/további akkumulátorbeállítások-nál hogy be van e kapcsolva a maradjon csatlakoztatva amikor a készülék alszik opció!
-
Exian
addikt
Milyen router pontosan, amivel gond van? Ez amúgy előfordul más telefonokkal is, sőt, még laptoppal is, hogy bizonyos routerekkel eleve egyáltalán nem tud csatlakozni, vagy eldobálósan. Sokszor hívnak ki ilyen esetekhez (másodállásban számítástechnikai szervizeléssel meg hálózati dolgokkal foglalkozom). Nekem eddig mindenhol ment a telefon, igaz, szolgáltatói routerrel még nem próbáltam. Nekem UPC/Vodafone/One routerekkel volt eddig mindig is a legtöbb gondom.
-
bara17
tag
Sziasztok,
A fórumot már bogarásztam és más is belefutott, ha jól láttam Wifi gondba. Van egy szolgáltatói routere (Vodafone/One) amivel alapjában véve nincs gond, de a Honor 200 pro folyamtosan eldobja/felcsatlakozik a Wifire. Nem hiszem, hogy a készülékkel lenne gond, mert más lakásban, ahol másfajta router van nincs ilyen gond. Másnak mi lett a megoldás azon kívül, hogy routercsere vagy telefoncsere?
köszi a segítséget!
-
keszo
őstag
Beállításban szeretnék még segítséget kérni.
Szelfi kameránál, hogy kell beállítani, hogy a készített képeken az írások ne fordítva legyenek. -
Alladin888
kezdő
Sziasztok
én ilyen Spiegen tokkal használom pár hónapja,de én Temuról vettem egy ezresért. Teljesen tökéletes és elől hátul védi,kellemes anyag,nem sárguló meg porolodó átlátszó szilikon. nem csúszik stb. Jól is mutat.
-
keszo
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1831 üzenetére
Szia.
Milyen telokra gondolsz? -
Vangelis
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1831 üzenetére
zsír
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telót tegnap, Huawei P30-ról váltottam, sajnos azt 5 év után, karcmentes állapotban egy sz@r töltővel kinyírtam
(illetve még lehet, hogy menthető, szervizben van, szerintük csak akkucsere kell). Pedig annyira jó volt, nem cseréltem volna le. Na mindegy.
Tetszik a 200 Pro, meg a tablet is tök jó szerintem, amit most a Telekom adott hozzá grátiszba. Az is kellett pont, ezért is esett a választásom erre a készülékre.
Egy dolog nem tetszik és itt jön a kérdésem: valóban nem létezik hozzá aktív flip tok? Tényleg nem támogatja a telefon? Ez nagy érvágás nekem, a P30 végig ilyen tokban volt nekem, igaz, az 5 év alatt kb. 5 ilyen tokot elhasználtam vele, de a telefon a tokból kivéve karcmentes, gyári új állapotú most is.
Szóval tényleg nincs/nem lesz ehhez a telefonhoz?
-
keszo
őstag
Azta....... jól el van rejtve
Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek. -
keszo
őstag
Sziasztok
Ezt kikapcsolható valahogy?
Nálam ez jön elő amikor a bekapcsoló gombot nyomom, kikapcsoláshoz.
Köszönöm a segítséget -
V.Stryker
nagyúr
-
Vangelis
félisten
Üdv nemrég beléptem a klubba... eddig elégedettség van.
Nem olvastam vissza.. töltőt keresek hozzá.. van ami gyorsan tölti.. ami elég is. De huawei régebbi töltőm csak normáls töltéssel tölti. Melóba azt hoirdom és néha jó lenne jobb töltő. olcsón
-
TTomax
félisten
A gyári fóliához én annyit tennék hozzá hogy alig bírtuk leszedni fél év után...
Vágtak rá nekem egy hidrogel Pécsen a mobilvilágban.... természetesen fél órán belül felnyomta a tok..ott próbálgattuk mit rakjunk rá,mert a gépet nem lehetett tokbarátabra vágni...Próbálgatás közben találtuk a Note 13 4g üvegfóliát szinte hibátlan méretűnek...Gyorsan vágott nekem egyet a hölgy hidrogelböl. az egyedöli hiba vele,hogy a szelfi kamera egy lyuk nem pedig kapszula ami így a kapszula közepére esik,ha pontosan van felrakva akkor pont nem zavar be mert a kapszula két kamerája közé esik...Ez így most hibátlan.. A lényeg ha valaki vágat fóliát akkor a Redmi Note 13 4g-t vágassa rá,nem bánja meg.
-
peanar
senior tag
válasz
SonyNex7 #1817 üzenetére
Szia.
A szemkímélésnél bizonyos funkció adott, nem kapcsolható mint pl a PWM.
Ha a keresőbe a Beállítások appon belül beírod hogy szemkímélés, egyből kilistázza ezt a menüt ahol tetszés szerint ki és bekapcsolhatsz bizonyos funkciókat.Van gyári fólia és én a helyedben nem bántanám! Ha veszel, kifogsz egy fóliabarát tokot, akkor hosszú ideig jó szolgálatot tesz, (saját vélemény, jobb mint bármilyen utólagos fólia) ha nem, akkor bármilyen másik fóliát is fel fog nyomni.
A tartóssága felhasználó függő, nekem és feleségemnek (pedig ő nem kíméli) 9 hónapja van meg (igaz, az enyém magic 6p...de fólia szempontjából nincs jelentősége) a telefon és mindkettőn a fólia mint új korában!Samu után szerintem megszokást igényel (menü, beállítás stb stb.) de nincs különösebb dolog amire figyelni kellene (a szokásoson kívül miszerint ne tedd mikróba, a telefon jem kalapács, nem teniszütő, nem evező lapát stb
).
A végére meg pár szó a migrálásról.
A fényképeket (ha van) pl menteni lehet a google Fotók appba és azt feltelepítve a honorra vissza szinkronizálhato.
Rengeteg mentési lehetőség van, a fentebbi csak egy példa volt a sok közül.
Ha szereted anyósodat,nincs költöztetés.
Sok hiba adódhat nem házon belüli (azonos márka) másolásnál valamint a nem azonos android verzió is okozhat galibát. Szóval ha lovetta mamika akkor tiszta telepítést csinálsz neki, beállítasz mindent (vagy ő magának), ezzel bármilyen hibalehetőséget szinte nullára redukálva.
Névjegyek szinkronizálása a guglival, így bármilyen keszüléken elérhető.
Sms-ek, hívásnapló szintén menthető a nagytestvérhez, de akár playről leszedett (pl. Super Backup) appal is megoldható.
Ha viszont szeretnél (nem 100%, de előfordulhat) egy kis izgalmat anyósnak, akkor pl a Device Clone (honoron telepítve, samura ha nincs fent telepíteni kell) app átköltöztetésével próbálkozol.Bármelyik megoldást választod, sok sikert hozzá.👍
És (-el nem kezdünk, de most igen😁 ) ne feledd, anyósnak vetted, nem lenyúlni -
SonyNex7
senior tag
Sziasztok
Ma veszek egy ilyen telefont anyósnak.
Fő szempont a szemkimélő funkció.
Ez automatikusan be van kapcsolva?
Samsung telefonról hogy a legkönnyebb,leggyorsabb átköltözni?Kijelzőn van gyári fólia ha jól olvastam?Mennyire tartós?Nem érdemes cserélni a médiában ilyen üveg hatásúra mindjárt az elején?
Van valami amire figyelni kell?
Köszi -
citizen05
tag
Sziasztok !
Új tagként csatlakoznék a csapathoz.
Szeretném megkérdezni hogy mit érdemes vagy mit nem érdemes a telefonon beállítani ? Pl .egyes dolgok nagyon merítik az akkut...etc. Normál fényképezésnél kinek mi jön be ?
Illetve pillanatnyilag van egy átlátszó tok rajta de azt szeretném lecserélni egy nem átlátszóra. Ki mit ajánlana ami neki már bevált és az honnan lehet beszerezni ?
Válaszokat előre is köszönöm! -
dave0825
őstag
Értem, akkor P30-on valószínűleg a régebbi Android verzió miatt nem volt ez. Oké, köszi mindenkinek.
-
dave0825
őstag
Üdv.
Másik probléma, amivel már többször találkoztam: autóban YT szól mindig, és úgy van, hogy telefonon max-on van a hangereje a BT-nak, így csak az autón állítom (nem gyárilag BT-s fejegység, hanem AUX-os, USB-s BT cucca a Baseus-nak), és kb. heti 1x csinálja, hogy leveszi felére a telefonon a hangerőt, feloldom adni akarom rá, és figyelmeztet, hogy a biztonságos szint fölé fogom emelni, leokézom, utána föl lehet tolni. Kb. 1 hét múlva megint, de gondol egyet, és zene közben egyszer csak halk lesz, megnézem a telefont, és ez van... Nem lehet ezt kiirtani? Úgy emlékszem, a P30 csak egyszer írta ezt ki egy adott BT-s eszköznél, ugyanannál többször nem, csak egy új eszköznél, de egyszer, nem hetente...
-
V.Stryker
nagyúr
Nagyon korrekt minőségű tok. Működik vele minden. MediaMarkt...1400HUF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma AI portrémóddal támad a Honor, csúcskategóriába kúszott árazással.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest