Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Aksiban, a kijelző nincs lekerekítve, a processzor, a rendszer sebessége, hosszabb támogatás.
A főkamera ugyanaz a szenzor, abban nem tudom azt mondani, hogy mennyivel jobb, mert most kellene összehasonlítani a 2 telefont android 16-al. Nekem a 200 Pro tetszett anno, 400 Pro esetében hullámzóbb volt a teljesítmény. A 7 Pro esetében jó a zoom, de kicsit trükközik a 3xen, ott a 6xos néha jobb. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Carline
üzenetére
Aksiban meglepően jó a Magic7 Pro. Hasonló használati szokásokkal, 2 simmel, állandó BT az óra miatt, 3 gmail + 1 céges fiók, napi 1-1,5 óra hívással tudja nálam azt aksi időben, mint a 6000-es Egde 60 Pro vagy a szintén 6000-es Op13. 1,5 napot elmegy mindig, van, hogy 2-t is, ha nem megyek 1 nap pár száz kilométert.
-
Carline
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Igaz, valóban nem volt konkrét kérdés de a válaszokat így is megkaptam.. (tudtátok ti mire gondolok)

Pinyo16689 Én is jobban húzok a Magic7 felé (formájában, minőségében), de azért várok egy kicsit, hogy ha lesznek review-k a 600 Pro-ról átnézek párat. Az akkuméret impozánsabb a 600 Pro-ban 6400 mAh vs. 5270 mAh ami az üzemidőben is ilyesformán vehető majd észre szerintem, tekintve hogy a SoC ugyanaz.
Képeken elég lekerekítettnek tűnik a 600 Pro, megszoktam a kevésbé ívelt telefonokat.
Árban meg kb. hasonló lesz mindkettő. -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Carline
üzenetére
Szerintem is Magic7. A 600 pro kamera tekintetében - ha a hardver részt nézem - visszalépés a 200 pro-hoz képest, a 200 mpx marketing, AI - al javítják a képek minőségét. Egyebekben jobb. Alumínium keret, gyorsabb processzor, elvileg jobb kijelző, és egy csomó AI okosság.
A Magic 7pro igazából mindenben jobb. És van rajta display port, illetve 3.2 USB. A 600 pro sztem display port nélkül fog jönni, usb2vel. Ha ez fontos. -
ghiottone
nagyúr
-
Carline
őstag
Váltott erről a készülékről valaki Honom Magic7 Pro-ra?
Gondolkodok a váltáson, mivel már másfél éves a készülék. A Honor rendszerrel teljes meg vagyok elégedve, nekem bejön.
A fentebb kérdezett Magic7 Pro vagy a közeljövőben megjelenő 600 Pro lenne a kiszemeltem, bár a magic talán jobban tetszene. -
Carline
őstag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Hát ha csak erről szól akkor annyira nem várom..
-
Pinyo16689
senior tag
A kínai verzióra a OS10 foverzio frissítés után kijott a második nagy
frissítés is. Kicsit zavar, hogy a globális verzió parkolopalyan van.
-
sniper112
aktív tag
tudom hogy nem lehet úgy hir det ni de ha esetleg valakit érdekel privátban van egy szép állapotban.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
gboardot de nekem nem villan mikor ékezeteset hozok elő a legújabb frissítés van rajta
lehet egy frissítés eltávolítása és újra frissítése megoldaná a problémát. -
Pinyo16689
senior tag
válasz
sniper112
üzenetére
Köszi, akkor várok türelmesen.
Te milyen billentyűzetet használsz? Gboardot használtam eddig, de valamelyik frissítéssel bevezették, ha ékezetes betűt akarok írni, és előjön a kicsi felugro ablak a betűkkel, elhalványítják a billentyűzetet, mintha villana egyet. Nagyon zavaró lett.. A SwiftKey nem ilyen.
A Gboardot jobban kézre áll, de ez az újítás zavaró... -
sniper112
aktív tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
igen nem frissül most szerintem visszavonták a frissítéseket vagy a honor nem enged frissíteni, de én ezeket a dolgokat szoktam jelenteni egyébként ha ilyen előfordul nekem is .
-
Pinyo16689
senior tag
Nektek is 2025. októberi a Google play frissítes? Nekem nem is ajánl fel újabbat.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Brucebanner
üzenetére
Igen látom már nem áll meg pár másodperc után
Arra viszont érdemes figyelni hogy az 🔋 lévő akkumulátor optimalizálás nem érdemes beállítani mert akkor az adott program nem fog futni a háttérben. Utána meg majd csak a my honor app és intelligens diagnosztika és ott alkalmazások és ott javaslatok futtatása majd akkumulátor optimalizálás kikapcsolása .
Sajnos a Google play rendszefrissítés továbbra sem jó nem érdemes frissíteni. -
Brucebanner
újonc
Nálam helyre állt a dolog
-
Carline
őstag
válasz
Brucebanner
üzenetére
Nálam is ez van. Pár másodpercig csinálja a dolgot, aztán megáll.
Megpróbálom visszarakni a régi verziós google apk-kat hátha valamelyik új miatt nem megy. -
sniper112
aktív tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
lehet valami bug van a honor launcherral, érdemes jelezni a honornak ezt.
-
Pinyo16689
senior tag
Na, beballagtam a Mediaba, es mégneztem a kiállított magic 8 pro-t. Pont ugyanazokat produkalja, mint a 200 pro. Megjelenitesi meret kicsire allitva rossz az ora widget, villog a kijelzo kepek betoltesekor, stb... Basszus...
-
Brucebanner
újonc
Sziasztok!
Nekem a hangalapú gépeléssel lett valami gondom. Még javában dumálok ő meg megszakítja a mikrofont. Két-három szó és újra rá kell nyomnom. G boardot frissítettem az sem segített. Valakinek hasonló nyügje volt? -
sniper112
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
igen sajnos globalis honor probléma, szerintem rossz a letöltő csomagok crc je vagy valami nincs hozzá , mert a frissítés nem fut le, sokan az apk mirror ról szedik le ideiglenesen ezt a main component et.
-
Ferenczi Áko
addikt
Jelenség: Letöltöm a frissítést, kéri az újraindítást, majd utána szintén ez a frissítés jelenik meg.. 5x telepítettem, de ugyan úgy felajánlja..

-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Régióazonos firmwaret nem talalt?
-
peanar
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Én azt azért hozzá tettem volna, hogy mindenki/bárki csak saját felelősségre!
1. Nem tudom, hogy mennyire hivatalos vagy nemhivatalos az oldal (honorék szempontjából), de csak ovatosan a bárhonnan leszedett romokkal (tudod, bankolás, adatlopás stb.stb....nem részletezem, mindenki saját maga el tudja dönteni, hogy neki megéri vagy sem).
2. Érdemes (lett volna) azt is figyelembe venni, hogy az általad belinkelt romok C185 jelöléssel bírnak (régió kód, meghatározza milyen piacra készült), ami azt jelenti (ha jól tudom) hogy ezen régiókóddal ellátott készülékek Közel-kelet és Afrikába szánt eszközök.
Magyarán ha más régióra szánt telefonra húzzák rá még bármi is lehet.
Pl. nem működik a Volte, 5G stb. -
sniper112
aktív tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
erről írnál részletesebben hogyan raktad fel meg ilyesmi ?
-
Kronos3000
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Végre volt rá időm, aki keres talál, [link] itt megtaláltam a Magic os 9-et, és visszatettem rá. Minden problémám megszűnt. Azonnal frissíteni akart, nem engedtem, engedem egyenlőre. Próba verzióból, biztos hogy nem frissítek még egyszer.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Teljesen jók a tmx sek több cuccom is járt náluk, ha jól leírod mi a gond akkor fognak vele foglalkozni.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Több telefonom is járt már náluk, mindig kifogástalan munkát végeztek..
-
Pinyo16689
senior tag
Azt irtak, kuldjem el szervízbe. De az a baj, hogy a TMXhez nincs túl nagy bizodalmam... Viszont nincs sok valasztasom, mert hivatalosan sehonnan nem lehet egy teljes szoftvert letolteni es telepiteni, ezt csak a szervíz tudja megoldani. Vagy esetleg egy ujabb frissites, de arra nem latok nagy eselyt. Ugyan a kínai verzió mar megkapta a masodik nagy frissítést OS10re, de Europaban meg vannak helyek, ahol még a 10 sem jött. Nem is ertem, hogyan akarnak 7 főverziót frissíteni, ha így is több, mint fél évig húzódik egy frissítés, és az a 7 év tamogatassal csak meg kaotikusabb lesz, hisz sokkal több lesz a frissítendő készulektípus.
-
Pinyo16689
senior tag
Nektek nem lettek furcsák az animációk ablakváltáskor? Nekem olyan felvillanós, valahogy gyors, nehez megfogalmazni, de nem harmónikus. Zavaró lett. Bár az en szoftverem alapvetően bugus, hisz az óra widget sem tökéletes. Kicsit olyan, mintha a fenyero szorakozna, de az igazsaghoz hozzatartozik, hogy ezeket egy hard reset utan kezdtem eszrevenni, elotte - a frissites utan nem.
-
Vangelis
félisten
válasz
Pinyo16689
üzenetére
király!
-
Vangelis
félisten
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Akkor ez egy jó vas?
-
Pinyo16689
senior tag
-
bestreal
csendes tag
Pár perce bekopogott hozzám egy új frissítés:10.0.0.126(C431ER3P1)
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Ezzel egyetértek. Jó volt a 400 Pro, de mégse volt annyira jó a főkamerával készült képek, mint a 200 Pro esetén. Gondolom tudatosan kiszedték belőle a nagyobb szenzort, ami maradt a Magic sorozaté.
-
Pinyo16689
senior tag
Azt hiszem, a Honor a számozott szériájának nálam odavágott azzal, hogy a főkamera érzékelőt lecserélte egy gyengébb, 200 mpx-es Samsung érzékelőre. A 200 pro érzékelője lényegesen jobb, mint a 400 pro-e, és ahogy nézem, ugyanaz marad a 600 pro-ban is. Kisebb szenzor méret, több AI...Szeretem azt fotózni, amit látok, nem amit a szoftver gondol.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Valami összeakadt valamivel, ami jó eséllyel így is marad, mert tiszta rendszer telepítésére nincs lehetőség. És ha nálad jó, akkor egy esetleges frissítés sem rakja rendbe.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Hát, akkor nem tudom... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Átrakram picire, úgy is jó
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nálam is akkor rossz, ha a kijelző megjelenítési méretet kicsire állítom. Ha normál, jó.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem, nálam hibátlan ez az óra widget.. Érthetetlen..
-
sniper112
aktív tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
én is ezt veszem észre pl a tabletem frissült magic os 10 re és az is jól gördülékeny volt a maga sebességén de most ez a magic 10 nél egy kicsit mintha darabos lenne.
-
Pinyo16689
senior tag
Az animációk is hektikusabbak lettek, közel sem olyan sima a működés, mint volt. Bár ezt nem a frissítés óta, hanem az első hard reset óta tapasztalom, amit úgy egy-masfel hete csináltam. Előtte, a frissítés után nem volt ilyen. Annyira bokte a csőröm a óra widget hibája, gondolta, az majd segít....
Amúgy pont azt szerettem a Honorban, hogy a működése stabil, sima, szépen folyamatos animációk, ilyesmi. Hát ez most elveszni látszik, legalábbis ez én telefonomon. Remélem, más nem tapasztal ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Lexus, Toyota topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest