- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Valaki tud arra értelmes magyarázatot adni, hogy a pirosak meg a kékek hogy tudják lényegesen olcsóbban adni szerződés nélkül az S21 szériát, mint a Telekom vagy az összes többi hivatalos forgalmazó?
Feltöltőkártya mellé a sima S21 Vodánál 271.990 ft, Telenornál 279.990 ft, Telekomnál 329.780 ft.
Azért az 58.000 forintos árkülönbség nem kevés.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
veterán
válasz tylerddd #120693 üzenetére
Igen, flottából kilépéskor is ezt csináltuk családon belül, előbb feltöltőssé kértük üzletben, majd otthon (vagy akár mobilon böngészőből) adategyeztetéssel saját névre ingyen. Legutóbb pedig mikor Magenta1 készült az én nevemre, akkor csináltam a dominósnak egy adategyeztetést az én adataimmal, hogy az is magentán belülre kerüljön.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
balinlin
senior tag
válasz tylerddd #120693 üzenetére
Nem kell
Telenoros példa:
Én is átvettem öreganyám prepaid kártyáját, mert így egyszerűbb az ügyintézés.
Adategyeztetzkor a saját adataimat adtam meg, ment mint a karikacsspás.
A szolgáltató ilyenkor azt nézi, hogy a központi nyilvántartással egyező adatokat adsz-e meg, nem azt, hogy be tudod e tippelni az egy éve megadott adatokat. -
MODERÁTOR
Nem volt ma valami zavar az erőben a telekomnál? 4 olyan bejövő hívásom is volt, hogy nem vagyok elérhető, miközben az voltam.
-
tylerddd
veterán
Helló! Két ismerősnek is csinálnám az adategyeztetést Domino-ra, de nem akar sikerülni. Ugyanígy csináltam már másnak is és ment rendesen. Ugyanaz a személy vette a két kártyát édesanyjának és lányának, az ő adatait írnám be, de pirosan dobja vissza a nevet, okmány számát, mindent. Pedig a fiók mutatja is, hogy az ő nevén van a kártya. Ez ilyenkor mi?! Köszönöm a segítséget előre is!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ha van előfizetésem és kérek a gyereknek egy plusz domino kártyát az lehet e-sim?[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Beniii06 #120671 üzenetére
Hivatalosan a számhordozás során az egyenleg elveszik, azt csak akkor van lehetőséged visszaigényelni, ha feltöltés hiányában szűnik meg az előfizetés.
Nem hivatalosan pedig már hallottam olyan emberről, akinek sikerült ugyanazon a form-on visszaigényelnie az egyenlegét, ahol a feltöltés hiányában történt megszűnés esetén lehet. Gondolom a Telekomosok nem figyeltek a megszűnés okára... -
Beniii06
addikt
Ha domino-ról szeretnék számot hordozni(digi-re) a rajta lévő egyenleggel mi történik? Van lehetőség átvinni az egyenleget vagy visszaadják? Mik a teendők?
"Got any other secret weapons?"
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Dilikutya #120668 üzenetére
Azért kell a hálózati kapcsolat bontása, mert még esetleg korábban befoglalt régebbi net keretedet fogyaszthatja a forgalmazás. Ha bontod a hálózati kapcsolatot, akkor az új kapcsolat már az új sorrendet figyelembe véve fogyaszt a keretből.
Persze ez nem mindig okoz gondot, pl ha bekapcsolás pillanatában wifin vagy, akkor feltehetőleg nincs aktív mobil adatkapcsolatod(ez állítható a készülékekben), így a wifi megszűnésekor kerül befoglalásra az akoori sorrend figyelembe vételével.
A fentiek miatt erősen javasolt egy repülőgép mód be-ki kapcsolás, ha új adatkeretet aktiválsz.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz kovacsmi_74 #120667 üzenetére
Az minek? Simán ráeresztettem a Domino Day netet, és azt használja a telefonom, nem a fizetett netet.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Chris.G
tag
Sziasztok!
Vettem egy dominó simet amin van 500mb net, 40 perc beszélgetés, 5db ingyen sms. Ha bekapcsolom a dominó szerda 1gb-ot akkor az ajándék 500mb vagy az 1gb-ból vonódik az adatforgalom? -
rushty
őstag
Elfogyott a havi 50 MB, hogy bekapcsoltam a Domino Day 1GB-ot. Eddig nem így volt, hogy az szívódik le. Ez nem túl jó vicc. Lehet valamit tenni (máskor)?
Revolut meghívó pü-ben
-
-
Dilikutya
félisten
Az online felület szellemi fogyatékos. Van egy Telekom fiókom, amiben menedzselem a saját számomat, meg anyám otthon net+tv előfizetését. Szükség van egy SIM kártyára, rendelnék. Szerződőnél szépen kitöltöm az adataimat, majd az összesítésnél látom, hogy a születési névnél anyám neve van, de ilyen kitölthető mező meg nincs is.
Létezik valami, ami működik a Telekomnál?[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
rushty
őstag
A 30napos visszautalast nem szoktak elsietni?
Revolut meghívó pü-ben
-
DrJaka
aktív tag
Sziasztok!
Telekomnál kértem egy multisimet, és hozzá alcatel ikv40V típusú mobil sticket.
A sticket MSI GF63 THIN 10SCSR laptopban használom.Sajnálatos módon csak minden harmadik bedugásra hajlandó hálózatot találni, a sticken lévő led értesítés szerint talál hálózatot, viszont a laptop ezt nem látja...
Tehát: bekapcsolom a laptopot, betölt a windows, bedugom a sticket, a rajta lévő ledek villogásán kívül nem történik semmi. Kihúzom a sticket, bedugom, ugyanaz mint az első bedugásnál. Ismét kihúzom, bedugom, az értesítési ledek villognak a sticken (ugyan úgy mint az első 2 alkalommal), ám most a laptop is észreveszi, csatlakozik 22. hálózatoz, és van netem egész addig, amíg ki nem kapcsolom vagy újra nem indítom a gépet.
Tud az eszköz ilyen hibát produkálni, vagy nálam van valami gond?Jogtiszta win 10 az op rendszer (ha ez számít)
Előre is köszi a segítséget.
Huawei Mate 20 prO
-
m1lan
őstag
válasz Keem1 #120634 üzenetére
Nálam 2 Telekomos kártyával a Note9 ugyanezt a hibát produkálta, a topikjában tavaly írtam róla részletesebben. Már csak egy kártyával használom, így nincsenek anomáliák, de akkor az egyik kártya 2G/3G módba kapcsolása tűnt az egyetlen biztos megoldásnak. A Samsung dual SIM kezelése nem a legjobb, nálam SMS-ek is elakadtak, mobilnetet is néha lecsapta 1/0 megabitre...
-
Keem1
veterán
Srákok, ha időnként nem érnek el a Telekomos számomon (nem csöng ki, csak hosszú csönd után lebont a vonal, én nem értesülök róla, csak amikor felháborodott üzenetek tájékoztatnak, hogy nem érnek el), annak a megoldását merre keressem?
A probléma hektikus, az első után kétszer megcsörgettem magam másik telefonról, mindkétszer jó volt. A sim egy céges Vodás szám mellett egy Galaxy S10-ben van, miközben a céges számmal ilyen nem fordult elő (tehát elvileg nem a készülék hibája), SIM kártyakb. 4 éveslóf*szt, 2019 végén cseréltem, mikor a céges szám miatt a sajátot Dominora váltottam át és 3 nappal ezelőttig nem volt ilyen gond (legalábbis nem értesültem róla). Telefon újraindítás már megvolt.Merre induljak el megoldani a hibát?
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
Figyelmesen elolvastam, ez így ilyen formában nem egészen helyes. A kedvezmények folyószámla szinten érvényesülnek. Hiába van egy címen 2 otthoni szolgáltatás, ha valaki külön folyószámlára kéri őket, akkor nem lehet Magentás, pedig a te leírásod alapján így is teljesülnének a feltételek.
-
m1lan
őstag
válasz Kbali #120629 üzenetére
Kaba kolléga rosszul írta. Az otthoni szolgáltatásoknak sem kell egy címen lenniük, tehát ha a meglévő Sat TV előfizetésed mellé köttetsz egy vezetékes telefont bármilyen más címre, azzal te is Magenta ügyféllé válhatsz. Ha a szüleid koax vagy optika területen laknak, akkor kivitelezhető az is, hogy az ő címűkön 2 vezetékes telefon üzemeljen. Így a te nevedre kerül, neked számlázódik, nekik pedig csak annyi kellemetlenségük lesz, hogy egyszer be kell engedni a szerelőt.
-
rushty
őstag
Miért jön meg újra és újra ugyanaz az sms?
Nem lehetne beállítani, hogy egy az egyben szöveget egyszer kapjak
meg? Betelik a tárhely és ezért nem fog megjönni az új.Revolut meghívó pü-ben
-
törölt tag
Üdv!
Telekomnál lehet dominó feltöltőkártya egyenleg terhére HBO GO-t vagy Spílert rendelni mint a telenor feltöltőkártyásoknak? (Tnor appban van ilyen opció, Tkom appban nincs...)
-
-
veterán
Barátnőm mobil előfizetése át lett váltva Domino Fix feltöltős csomagra. Amíg élt az előfizetés, a webes felületen keresztül lehetett befizetni. Most az utolsó (rész)számlát szeretnénk befizetni, azonban az sem az alkalmazásban, sem pedig a webes felületen nem jelenik meg (nincs számlák menüpont). Ilyenkor mi a teendő, hogy lehet befizetni?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
-
kinder93
aktív tag
válasz szabonagyur #120613 üzenetére
Nekem most az lenne a lényeg, hogy ha megy majd valaki tőlünk szerződést kötni, akkor ne szóljon az ügyintéző, hogy hejj ezen a címen van még egy mobil szolgáltatás, igaz más nevén de ha bejön ő is akkor bevonhatjuk valami kedvezménybe. Vagy bármi ilyen.
-
félisten
-
Kbali
nagyúr
válasz Tompika777 #120611 üzenetére
Kifejezetten készülékkedvezményre gondoltam - meg persze hiába van mellette mobilnetem, meg mobil előfizum, nem lehetek Magentás sem. Persze nem rajtam múlik, hanem azon, hogy egy 30 ezres város tizenéve lakott lakónegyedében semmilyen vezetékes szolgáltatás nincs, csak az első ütemben épült házakban van valamilyen DSL szolgáltatás, de ott is már az utcavégi házakban az IPTV-re nem elég a sávszélesség. Sajnos 100-150 előfizetőért nem kábelezik be a területet.
-
Tompika777
senior tag
-
kinder93
aktív tag
A Telekom ad/adhat ki arról adatot, hogy azon a lakcímen ahol én is lakom, más nevén van-e bármilyen szolgáltatás? Természetesen telekomos szolgáltatásra gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Sziasztok!
Egy kérdés merült fel bennem. Szeretnék hosszabbítani 2 otthoni szolgáltatást (net és TV), ezt megtéve kapok kedvezményt, huszonpár ezer forint értékben. Gondoltam, rányomok az előfizetésemre is (magentában van mind) és bár a hűség arról valamikor jövőre jár le és van telefon is, aminek a részletét fizetem, mégis, ha váltok tarifa csomagot, tudok aláírni újabb két évet (nem tudom ilyenkor a meglévő is hozzáadódik-e), mégnagyobb kedvezményért cserébe. Ez hogy van? Nem csak akkor vehetnék kedvezményesen valamit, ha lejár az előfizetésem?
-
törölt tag
Harmadik napja tesztnek újra beraktam az 5G Huawei cpe pro 2 routerbe egy Telekom korlátlan net kártyát. Azt kell, hogy mondjam a kezdeti leallasok és szakadások után, atomstabil lett 5G alatt a mobilnet. 180-450 megabit között kiváloan működik routerben is (ping 8-12) és semmi akadás vagy szakadás. Újraindítás sem kellett egyszer sem. Néhány napig még teszt, de ha ez így megy, mondom vissza a 4G alapú Telenor hipernet home. A Telekom 5G itt 3600on jön.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest