Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
de a fix-hez is a dijcsomagot tudod bekapcsolni... pl. a 6000 Ft-os netplusz xxl-t DÍJCSOMAGOT, s nem a 3000 Ft-os xxl OPCIÓT.. erre fog ráfaragni majd a telekom, s ez van az nmhh-s bejelentésben is, amit vizsgálnak is már ott..
-
SüdiLaller
aktív tag
Üdv!
Barátnőmnek szeretnénk adategyeztetéssel megmenteni a domino zsugáját, de már tegnap óta hívhatatlan a száma, így az sms sem jön meg rá, valamint hibára fut az online felületen az adategyeztetés...
Felhívtuk a szerencséseket, ami a megnövekedett várakozási idő miatt #hogymegtanultam
27 perc után sikerült is ügyintézőt kapni. Neki is vadul kattogott az egere, és csak azt tudta ismétellni amit fentebb írtam. Ő sajnos segíteni nem tud, fáradjunk be személyesen valamelyik üzletükbe. (ekkor felmerült bennem, talán mezei halandók otthoni bedolgozásban csinálják ezeket az aktiválásokat, azoknak akik nem férnek internez/pc közelébe.)Létezik ilyen, hogy ennyire sem képesek? Mitől lehet amúgy inaktív a kártya? Mikor hívom a robot annyit vaker hogy " a hívott szám átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból"
Még nem járt le a határidő, Jólius 1-ig érvényes kell hogy legyen... -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
tsteve
üzenetére
a legtöbb Domino díjcsomag alapesetben semmilyen adatkeretet nem tartalmaz
Tehát akkor a fix-hez tartozó technikai net (ami alapból van ugye...ugye...
) lehetne roaming kompatibilis is...és ha hozzáveszünk pl. maratont akkor végülis ez lehetne egy kiskapu...de tudjuk úgyse lesz 
Kíváncsi vagyok mit lép erre a Telekom. Most már egyre többen b@sztatják őket, plusz a másik 2 cégnek is van opcioi
-
tabaga
tag
válasz
tsteve
üzenetére
A díszes csapat (MET és Telekom). Eladósodottság növekedése (mondjuk ez az adopajzs miatt részben hasznos) csökkenő profit pálya. Komoly kilátások. És akkor még olyan halva született ötletek is, mint a Telekom az energia szektorban. Talán a MET modelljét ha alkalmazzák, akkor m g sikerülhetett is volna
-
tsteve
senior tag
Elképesztő változások a telekomnál...negatív irányba érzékelem mégis

-
tsteve
senior tag
Telekom Domino: szinte senkinek nem jár az ingyenes adatroaming:
-
air
nagyúr
Sziasztok!
A Telekomnak tényleg nincs mobil megoldása arra, hogy egy Dominó kártya adat egyenlegét egy másik készüléken lekérdezzem?
A Telekom alkalmazásban a fiókomhoz csatolt Dominó előfizetésnél nem látszik az adatkeret és a még felhasználható mennyiség.
Csak weben belépve tudom lekérdezni.
-
Hello! Szeged mellett lerohadt a rendszer, alig van térerő, 4G sehol. Más érzékelt hasonlót?!
-
MK VII
veterán
Skacok...
Telekom biztosító számát valaki meg tudná nekem mondani? Már kétszer volt velük dolgom, de nem mentettem a számukat és most nem is találom a Telekom oldalán sem..Szerk.:
Megvan. -
Vangelis
félisten
Rendeltem egy fix kártyát amit 2 hét után fel is adtak:

iWiW?? mi a xar tarifa ez már?
-
-
St3ven
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Ha megy minden egyéb netcsomag megléte nélkül is, akkor a valóban GPRS World limit 2,706 Ft/MB díjazása legkedvezőbb.
Bár a lenti oldal szerint:
Szolgáltatás feltételei
Havi díjas előfizetés
vagy
Domino feltöltőkártyás előfizetés
+
Mobilinternet-előfizetés
Na most mit ért Mobilinternet-előfizetés alatt? Mert a szóra kattintva kártyásként a Maratonhoz lehet eljutni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Az Auchan is tele van Domino simkártyákkal.
-
tsteve
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
ők a sokkal gazdaságosabb, neten rendelt kártyákról beszélnek...
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok valami infót arról, hogy neten rendelt Dominó kártyát várhatóan mennyi idő alatt szállítják ki?
05.26-án rendeltem, de még mindig "Jóváhagyásra vár" állapotban van.
Múlt héten írtam emailt az ügyfélszolgálatnak, de csak egy semmitmondó választ kaptam, miszerint technikai okok miatt néhány napot csúsznak a kiszállítások.
Ma egy órát álltam Pécsett az Árkádban, de nem kerültem sorra.
A 1430-as számon pedig képtelenség humán operátorhoz jutni, mert mindenképpen meg kell adni azt a telefonszámot vagy MT azonosítót, amivel kapcsolatban ügyet akarok intézni. Új SIM rendelése okán egyik sincs.
De a weblap szerint a 1430-on is lehetne rendelni, de ez sem igaz. Nincs olyan menüpont, ahol ne kérné a fenti adatokat. Vagy tényleg én vagyok ennyire béna, de kb. 8-10 hívás során sem sikerült megtalálnom.
De valószínűleg hiába tudnék beszélni emberrel, biztos vagyok benne, hogy nem tudna segíteni.
Mit lehet tenni? Hogyan lehet egy nyamvadt SIM kártyához jutni? Esküszöm nem vagyok terrorista, és nem 500 darabot akarok venni. -
[P]laci
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
a domino surf benne foglalt adatmennyisége továbbra is felhasználható EU-ban, valamint a travel opciókkal (ami jóval olcsóbb is lett) simán megtudod oldani a dolgot addig, szóval nem maradsz a levegőben se így, se úgy.

-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Életemben először töltöttem fel neten keresztül dominó csomagomat.Pontosabban töltöttem volna fel.Volt még rajta pár száz forint...Kiválasztottam 2500 megadtam a kártyaszámot stb ment minden majd a végén azt írta sikertelen feltöltés.A bankban megnéztem nem jelzi a tranzakciót.Vagy az ilyen feltöltést nem is szokta?Közben jött az sms értesítés is hogy sikeretlen feltöltés volt.Ezt most hogy?
[ Módosította: CoolMan ]
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
napokon belül dönt ezügyben sztem az nmhh... többen jeleztük feléjük innen a problémát a Domino Netplusz dijcsomag kapcsán a múlt héten... tegnap elindult egy nmhh-s vizsgálat is már
-
tsteve
senior tag
válasz
lugosi
üzenetére
én pl. éveken át védtem legtöbbször a telekomot, gyakran kapott nemtelen támadásokat is különböző fórumokon, gyakran jogtalanul... mostanában kezd változni a véleményem róluk.. kb. amióta egy nem túl hozzáértő emberke került a lakossági üzletág élére náluk... azóta botránysorozat a telekom működése számomra... mindent betetőzött az, hogy nem hagytak értelmes roaming díjcsomagot domino-ban... az ilyen károgó (általad is idézett) hozzászólások pedig természetesen csak abban erősítenek, hogy erősíteni kell a fogyasztói önvédelmet is..
-
válasz
[P]laci
üzenetére
"neki megmaradt a régi világból ez a jelentsünk fel, be"
A hatósági panaszbejelentés lehetőségét nem a régi világban (jelentsen ez bármit is számodra) találták ki, hanem a maiban, tekintettel arra, hogy nem vitatható tény, hogy a nagyvállalatok erőfölényben vannak veled szemben, és ha nincs egy felettük álló erő (állami kényszerítő eszköz a hatóság útján) akkor önszántukból nem garantált, hogy nem élnek vissza az erőfölényükkel a kisemberrel szemben.
Tudomásul kellene már venni, hogy a magzatpózba való összekuporodás nem old meg semmit, ki kell állni magadért és használni kell a jogaid helyreállítása érdekében létrehozott és közpénzből működtetett intézményeket.
Persze mindig lesznek, akik félelemből vagy lustaságból nem így tesznek, és ezt az erkölcs és az újvilágiasság nevében igyekeznek megmagyarázni.
-
joecontra
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van ugye ez a kötelező adategyeztetés Domino csomagban lévőknek. Ennek a menete nem is lenne bonyolult.
A gondom az hogy a csomag az elhunyt édesanyám nevén van, viszont a számot és a csomagot szeretnénk megtartani. Ha nem egyeztetünk adatot, a szám elvész. Ezt nem szeretnénk.Mi a teendő ilyenkor?
Köszönöm előre is a segítséget!Üdv,
J -
-
MK VII
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
UPC nem véletlenül árulja függetlenül a telefonjait.
Előbb utóbb mindegyik szolgáltató kénytelen lesz függetlenül árulni a telefonjait, hisz semmi joga nincs ahhoz, hogy, ha én kifizetek egy telefont akkor ő azt korlátozza.
Ha jól tudom EU-s rendelet lesz ez is vagy már az csak szarnak bele a szolgáltatók. -
-
tsteve
senior tag
Mégsem szűnne meg teljesen a 2 éves hűségidő:
-
válasz
üzenetére
Ha nincs Telekom fiókod, amihez több telefonszámot is lehet rendelni, akkor telefonszám + "ügyfél jelszó" (vagy minek hívják) a bejelentkezés menete. Ez utóbbi mindenképp kell, fiókhoz rendeléshez is.
Jelszót a 1777-en tudsz készíteni. "Válaszd a Díjcsomagok, szolgáltatások/Szolgáltatás és biztonság/Biztonsági és értesítő szolgáltatások/Domino jelszó menüpontot" (weboldalról idézek, számokat sajnos nem tudom) -
Üdv.
Adott egy Mobil XL, Net nélkül, nyári korlátlan bekapcsolva. Van valami akadálya, hogy Duonet SIM-et kérjek hozzá?A helyi boltban azt mondják, hogy kell hozzá legalább egy Net 400MB, amire ha váltok, akkor kaphatok duonet simet. Ez eddig talán még oké is lenne, de azt mondják, hogy nyár végén nem mondhatom le a Net 400MB-ot, holott szerintem a költési szint ugyanannyi (abból ítélve, hogy nem kapnék rá nagyobb készülékkedvezményt).
-
Bence008
tag
válasz
tsteve
üzenetére
Ezek szerint engem Mobil XL esetében félrevezettek, akartak velem vetetni adatcsomagot hozzá, mondván anélkül nem kapom meg a korlátlan internet hozzáférést nyárra. Mondtam az ügyintézőnek, hogy majd szeptembertől veszek hozzá adatot, most nem kell.
Azt hagyjuk is, hogy különböző árajánlatot kaptam Magenta1-ben a Mobil XL csomagra a telefonos ügyfélszolgálaton (olcsóbbat) és személyesen az üzletben (drágábbat), méghozzá nem pár forint volt a differencia. Grat Telekom!
Nem tudom milyen platformon lenne érdemes végigvinni a váltást, előtte nyilván számolgatnék, hogy megéri-e Next M-ről váltani, de fix árral még nem találkoztam és így elég nehéz. -
törölt tag
Köszi, írtam nekik én is.
Nálam viszont ez a belépés dolog sehogy nem működik.
Telekom appal letöltve, mobilnet bekapcs, úgy beenged, látom mennyi van a kártyámon, és mennyi használható a netből még. De online sose tudtam belépni, mindig egy olyan jelszót kér, amiről fogalmam nincs. Ügyfélszolgálat cseszegetve lett párszor emiatt, de csak személyesen tudnám elintézni, arra viszont nincs időm a melóm miatt. -
Bence008
tag
Üdv!
Szükséges adatot is venni a Mobil XL-hez, vagy anélkül is lesz (korlátlan) internet szeptemberig? Köszi.
-
tsteve
senior tag
-
wanted5
őstag
válasz
tsteve
üzenetére
ilyet lehet online csinálni?

Egy kis mankót tudnál adni hozzá? Keresgéltem a telekom oldalán, meg a GYIK-ot néztem, de nem találtam erre utaló információt
És köszönöm szépen a hipergyors választ

szerk: Tybor66
Tehát akkor ha nem azokat az adatokat adom meg ami eredetileg volt, akkor átkerül az új névre?
Ebből is látszik milyen hülye vagyok ehhez, azt hittem, hogy ha nem az eredeti adatokat adom meg, akkor ennyi, és nem fogadják el -
Tybor66
tag
válasz
wanted5
üzenetére
Ennek legegyszerűbb módja a folyamatban levő adategyeztetés.

Megelőztek!
(#87028) wanted5 A linkelt oldalon minden információt megtalálsz.
-
wanted5
őstag
Sziasztok!
Egy gyors válaszra lenne szükségem. Adott egy 10+ éves kártyás / feltöltős előfizetés. Ajándék volt még anno, így nem az én nevemen van.
A kérdés: lehetséges, hogy a saját nevemre írassam? Mi ennek a menete? Kell hozzá az eredeti tulaj is?
-
tsteve
senior tag
Úgy érzem jó hír: tegnap óta ügyszámos lett a múlt heti bejelentésünk, (többen tettük innen a fórumról) és nem dobta vissza az NMHH kapásból, mint teszi gyakran. Azaz konkrét vizsgálat indult annak kapcsán, hogy a Telekom nem tette eu-kompatibilissé a dominó Netplusz díjcsomagját.
Emellett épp tegnap tett közzé az NMHH egy új közleményt is:Talán most nem a sóhivatalt akarják eljátszani, reménykedjünk...
-
SUPREME7
őstag
-
Game-over
aktív tag
Napi Telekom WTF:
Hozott ma a postás egy levelet a Telekomtól nekem címezve. Nekem csak egy pár feltötőkártyám van jelenleg náluk, tehát levelet csak akkor kapok, mikor panaszt teszek és arra válaszolnak (megnéztem, én május 24-én írtam nekik a neten).
Kibontottam, és tényleg egy panaszra volt a válasz: "Kedves XY,......május 23-án tett panaszt személyesen üzletünkben, mivel csoportos beszedési megbízást igényelt az 12345 folyószámlához,......."

Kicsit nézegettem hogy most mivan, mert a családban van otthoni szolgáltatás csoportossal beszedve, de 1. az nem az én nevemen van 2. nem stimmelt a folyószámla számlaszáma.
Végül felhívtam őket hogy mondják már meg hogy mi történt, mint kiderült a folyószámlának egy totál másik ember egy másik településen a tulaja

Sűrű bocsánatkérés, meg hogy valami nagyon félrement a rendszerükben, ezért ignoráljam a levelet.
Azért szerintem ez egy ekkora cégnél nem túl bíztató dolog (tudom hogy rossz most az egész rendszerük, de pl. ha nem szólok nekik akkor nem kap értesítést az eredeti tulaj?)
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Vagy nagyon figyelmetlen voltam (ami ilyen téren nem szoktam lenni) vagy át*úrtak. Valamelyik nap csomagot szerettem volna váltani (régi mix elofizu+1gb net), de nem sikerült úgy, ahogy terveztem - hűség nélkül! Tavaly aug környékén megkerestek, aranykartyara hivatkozva adtak kedvezményt, +40perc beszélgetést, amire rá is bolintottam az éterben, csakhogy az ügyintéző szerint én elfogadtam ezzel +2 év hűségét a csomagomra. Járt itt valaki így? Hogy tudom visszahallgatni ezt az ominózus beszélgetést?
Köszi! -
válasz
#TOTTI
üzenetére
6 hsszel feljebb linkelték az ilyen irányú oldalt, miszerint:
A díjcsomag havi díja EU roaming helyzetben Telekom mobil irányú hívásra, EU alapdíjas SMS-re használható fel. EU-n belül EU alapdíjas irányba a percdíj 29 Ft lesz. Az SMS 23 Ft/db. A csomagban foglalt 2 GB adatforgalom EU-ban is felhasználható.
-
Vangelis
félisten
24.én rendeltem egy FIX-et.... még jóváhagyás alatt van...
Panaszkodnom kellene már?
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok, Like 300 2GB-ja, jelen állás szerint, használható külföldön ingyen?
-
Deck
titán
Ha rendelnék egy telefont webshopból és ez van ott:
"Személyesen átvehető 384 helyen. 10 Telekom üzletben akár azonnal!
Raktáron 10Telekom üzletben Ha most megrendeled, rendelésed az alábbi üzleteinkben veheted át:"Tehát ha most megrendelem kiválasztom melyik üzlet és akkor már mehetek is érte be?
Webshop kedvezmény miatt kérdem. -
Akinek nem megy az adategyeztetés "nem megfelelő szám"-ra hivatkozva, írjon emailt a telekomnak a weboldalukon, és később küldenek egy egyedi linket, ahol már nem kell sms-ben kódot kérni az adott telefonszámra. Nekem így sikerült elvégezni.
(#87000) jozsi968: Mobil L díjcsomag tartalmaz 150 percet mielőtt a havidíjat kezdi növelni
(Hűséggel plusz 1500 Ft-ért a Mobil M-hez képest). Kihagytam az "egyből" szót 
(#87001) n@p@lm: Nem az egészet, 3 GB-t használhatsz. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Wars rajongók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DJI RS3 Mini
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) lehetne roaming kompatibilis is...és ha hozzáveszünk pl. maratont akkor végülis ez lehetne egy kiskapu...de tudjuk úgyse lesz 

Nem tudom milyen platformon lenne érdemes végigvinni a váltást, előtte nyilván számolgatnék, hogy megéri-e Next M-ről váltani, de fix árral még nem találkoztam és így elég nehéz.