- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- A Motorola Edge is különleges textúrával várható
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
update után eltűnt a convi aura, fanát kapott helyette, de abszolút nem érzem a hiányát, és mivel "varázskönyv"-re építettem, nem pajzsra, a kétkezes obsessiont is megtarthatom, ha pajzsot teszel be neki felejtsd el
na még az nem világos, hogy az eth fegyó a kezében kopik vagy sem? főleg az ES Warlock bosszankodhat akkor (pl. eth Ariocs-ba tehet Zod-ot)

Nem kopik ES-el eth fegyo
-
wm2
őstag
update után eltűnt a convi aura, fanát kapott helyette, de abszolút nem érzem a hiányát, és mivel "varázskönyv"-re építettem, nem pajzsra, a kétkezes obsessiont is megtarthatom, ha pajzsot teszel be neki felejtsd el
na még az nem világos, hogy az eth fegyó a kezében kopik vagy sem? főleg az ES Warlock bosszankodhat akkor (pl. eth Ariocs-ba tehet Zod-ot)

-
_ocsisajt
őstag
-
wm2
őstag
összegyűlt egy rakat A2 shard, már a végén nagyon untam, aztán az utolsó boxban pottyant a jutalom

-
wm2
őstag
köszi Baal az smc-t, még egy 451 jólesne

-
wm2
őstag
A5 egy állat.
Eth Gaze jobb lenne a kobakjára, de ha már ezt sikerült lőni, fel is uppoltam neki. Még nyomnom kell egy lyukat rá de lusta vagyok a Larzuk questhez. 

-
shotika
őstag
Mit javasoltok budget travincal goldfind barb témában?
Skillben melyik a leghatékonyabb, ha nem akarok elswappolni a dupla baba kardról? Mert a berserk irtózat mód ergya... Whirlwind vagy war cry (vagy valami más?), hogy gyorsabban haladjak? Most már nincs tokenem (menni kell baalt farmolni), úgyhogy nem tesztelgetnék.Ja és a másik: might kisérőm meg azért hullogat el (ha nem figyelek a poti gyógyitásra), még proccolt fade-el is... Nem igaz, hogy p1-en nem bírja... mit csinálok rosszul? Most ami van nála: non-eth dusk shroud treachery, non-eth bone visage bulwark és eth giant tresher obedience. Level 84-esek vagyunk... Mivel nem jól sebzek, maximum marad CS vagy Baal runok csapatban, amik nem mindég vannak... (HCL)
(Nincs HR-em, tehát grief kizárva)
Travban kemények a councilek, én act2-es mercre Reapers fegyot raknék. De jó fegyokkal act 5 barbár is jó mellé.
-
_ocsisajt
őstag
Mit javasoltok budget travincal goldfind barb témában?
Skillben melyik a leghatékonyabb, ha nem akarok elswappolni a dupla baba kardról? Mert a berserk irtózat mód ergya... Whirlwind vagy war cry (vagy valami más?), hogy gyorsabban haladjak? Most már nincs tokenem (menni kell baalt farmolni), úgyhogy nem tesztelgetnék.Ja és a másik: might kisérőm meg azért hullogat el (ha nem figyelek a poti gyógyitásra), még proccolt fade-el is... Nem igaz, hogy p1-en nem bírja... mit csinálok rosszul? Most ami van nála: non-eth dusk shroud treachery, non-eth bone visage bulwark és eth giant tresher obedience. Level 84-esek vagyunk... Mivel nem jól sebzek, maximum marad CS vagy Baal runok csapatban, amik nem mindég vannak... (HCL)
(Nincs HR-em, tehát grief kizárva)
-
wm2
őstag
Én a mai napig 2 oszlopot hagyok az invertoryban bal oldalt, kevés a cube
A patch kb mikor jöhet? Nem várós
Május 22. Ezt olvastam asszem. (Nekem Apocalypse Warlock van, őt annyire nem érinti a nerf. Convis démon nlkül is jól elvan,)
Jelenleg az Enchantress a legerősebb missile a játékban. Nekem így néz ki összehasonlítva a Bowazonnal. Avg. 20k fire damage. Ám ehhez hozzátartozik, hogy rendkívül körülményes. Persze meg lehet szokni, hogy teleport + "paw paw paw" de az alatta lévő Bowazon IAS/AR/FRW mennyiségével összehasonlíthatatlan a haladás. A teleport menti meg. Bowával szaladok és nem telézek és bossokhoz kell az eBOTD a gyorsabb halálukhoz. Az Enchi meg gyorsan a boss elé telézik, lő 3-at Diablóra és vége. Régi fire sunders charmal. Nincs renewed. Meg új jewel sem. Azokkal még kaphatna +15% fire dmg-t.
Én mind a két "íjászt" szeretem. Más-más játékstílusban. Amával bocikhoz pl. 25% MF kesztyű a LoH helyett (mivel a bocik nem démonok).

-
Chiller
őstag
Átlagos cuccokban, telepakolva az inventory 451 psn smcvel. Bazdmeg 313 sem esett még. Írják is kommentben, hogy “nice 400+ Jah build.”
Mwahahaha, ebből is látszik mekkora szar imbalanced a játék még mindig...

Ezt a damaget a full maga találós hell übergagyi sorcim hozza. Nulla értelmes itemmel max 23-as skillel, zéró charmmal. Kb. végtelen/lehetlen PDO kell hozzá hogy használható legyen.
Persze, fel lehet fogni poénnak is, de....
-
HornedReaper
senior tag
Átlagos cuccokban, telepakolva az inventory 451 psn smcvel. Bazdmeg 313 sem esett még. Írják is kommentben, hogy “nice 400+ Jah build.”
Én a mai napig 2 oszlopot hagyok az invertoryban bal oldalt, kevés a cube
A patch kb mikor jöhet? Nem várós
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
ez sem rossz budget, skull collectorral, vagy +4 sk andallal
-
wm2
őstag
“Latent Sunder Charms can drop from any monster, Terrorized and non-Terrorized, using Magic Find.”
Nyomod a Travit 200-300-500 MF-el? Amire azt írják, hogy azért valamennyire meg akarják tartani a “ritkaság” értékét? Értem.

-
Vismajor01
addikt
Es mi lesz azzal h singleben azt írja h eligible de kozbe nem? Mi a szarert nem lehet ezt kijavitani
-
wm2
őstag
Charsi <3
még mindig 2 Jah, Jah Ber, de min. Jah NL-ben
-
wm2
őstag
pakoltam még neki picit
Titans (plague):

Demon's Arch (jab):
-
wm2
őstag
nehéééz szülés volt
126 frw psn Ama + némi light és phys (Jab) sebzés + max block, Cow szettben (MF ~200), imádom <3 Dio az easy, Baal picit nehezebb, de az a jó benne, hogy nem unatkozol
-
wm2
őstag
leveling book
-
wm2
őstag
-
fgo
tag
Az a baj h ladderben akarod kirakni es most ez az rw inaktív
értem köszi
-
Vismajor01
addikt
-
fgo
tag
Nem kék mi lehet a gond ?Vismajor01 kösz sikerült kivenni. Magyar nyelvű ne zavarjon meg senkit.

-
FireKeeper
nagyúr
a mosaicot reworkölik épp, tudtommal talán csak single player alatt lehet újakat csinálni a korábbi formájában.
-
Argos
őstag
Nem volt véletlenül magic (kék) a talon?
Én jártam már úgy, hogy annyira megörültem a f@sza statoknak, hogy észre se vettem, hogy kék...
-
Vismajor01
addikt
-
fgo
tag
Mosaic(MalGulAmn) már nem működik? Megfelelő sorrendbe tettem bele ,de 2 db Greater talonst is elcsesztem miatta.
.A runekat kilehet szedni?Nem a rune érdekel hanem a 3 soc talons -
wm2
őstag
Day of the Pit.
Persze az eschuta full low, ahogy kell. 

-
wm2
őstag
közben Meph dobott egy 5% psn opalveint

ám nehezen mondok le a tgods belt és a meglévő rare ring előnyeiről, még a 20 frw 5% mana leech mavinas belt az opció, azért a +5% psn sebzésért, bár a tgods belt is igazából Baalhoz kell
-
wm2
őstag
morning Pit

-
wm2
őstag
Max block.
Totál anti-meta a csaj. Imádok vele szenvedni. Uppolt Mosers pajzsal. Uppolt Cow King szerkóban. Eth Titans/Eth Demons Arch-al. A5 Plague mercel. Még az új psn jewelből és sundersből kap egyet és bódottá. 

-
savior
őstag
De miért nem RotW? Még mindig sokat érnek a Warlock cuccok bár már kezdenek az árak stabilizálódni. De egy 15/15 Warlock torchal több fg-t lehet csinálni, mint NL LoD-ban egy 20-19 Duduval. Csak példa.
Az én budget karim nl/laderre LF/PSN/Spear Ama lett. Van neki light, fire, psn és physical sebzése (1 pont a Jab-ra) és nem kell drága sunders sem. Cow King szettben. Vendornál vett 3/20 kesztyűvel. Mosers pajzsal. Titans/Demons Arch kettőssel. És annyira megszerettem, hogy elvittem lvl 94-ig.
Nagyon jól farmolja a bocikat. A drágább dolgok itt is a java skillerek meg sc-k de egy szezonban ezeket azért össze lehet szedni.Megvenni nem tudom. Pontokert kivaltanam a warlockos kieget, de nincs eleg pontom hozza. Igy marad a sima ladder es non ladder mint lehetoseg a pontgyujtesre.
-
wm2
őstag
Elkezdtem megint a sima resut (tehat nem a warlockos verziot). Es hat keservesen lassu a a haladas. Non ladderban van jo karakterem, de van ott erteke a cuccoknak? Forum goldot akarnek gyujteni, de nem tudom melyiket erne meg a ketto kozul: laddert vegigutni par nap alatt vagy non ladderban maxos karival?
De miért nem RotW? Még mindig sokat érnek a Warlock cuccok bár már kezdenek az árak stabilizálódni. De egy 15/15 Warlock torchal több fg-t lehet csinálni, mint NL LoD-ban egy 20-19 Duduval. Csak példa.
Az én budget karim nl/laderre LF/PSN/Spear Ama lett. Van neki light, fire, psn és physical sebzése (1 pont a Jab-ra) és nem kell drága sunders sem. Cow King szettben. Vendornál vett 3/20 kesztyűvel. Mosers pajzsal. Titans/Demons Arch kettőssel. És annyira megszerettem, hogy elvittem lvl 94-ig.
Nagyon jól farmolja a bocikat. A drágább dolgok itt is a java skillerek meg sc-k de egy szezonban ezeket azért össze lehet szedni. -
savior
őstag
Elkezdtem megint a sima resut (tehat nem a warlockos verziot). Es hat keservesen lassu a a haladas. Non ladderban van jo karakterem, de van ott erteke a cuccoknak? Forum goldot akarnek gyujteni, de nem tudom melyiket erne meg a ketto kozul: laddert vegigutni par nap alatt vagy non ladderban maxos karival?
-
wm2
őstag
Boci. <3 Nekem a HR-ek java részét ők dobták.

-
Vismajor01
addikt
Legjobb módszered bevonzani a Heraldokat? Használtál shard-ot terrorizálni vagy csak mentél az alap terror zónákba?
Sehogy én nem játszom PTR-en, ez egy jutyuber srác találatai, ott a linkelt videón
-
HornedReaper
senior tag
Egy napi herald farmolás: Ha nem dob sundert akkor emelkedett lootesélyekkel dob vmi fincsit.
Vagyis: egy nap alatt 32 db facet, meg minden egyéb finomság
[link] Full broken
Legjobb módszered bevonzani a Heraldokat? Használtál shard-ot terrorizálni vagy csak mentél az alap terror zónákba?
-
Vismajor01
addikt
Egy napi herald farmolás: Ha nem dob sundert akkor emelkedett lootesélyekkel dob vmi fincsit.
Vagyis: egy nap alatt 32 db facet, meg minden egyéb finomság
[link] Full broken
-
Vismajor01
addikt
-
wm2
őstag
Maras 28-ra betolt nekem egy 3 frw // 5 all res sc-t + még 1-1 Ist és Mal rúnát. Persze, hogy elfogadtam. Csak a sc Ber/Jah. Bowám örült is neki.
-
Gothmog
senior tag
Hephastot csak akkor tudod befogni ha 20 base skilles a skill ami mar magaban hozza az aura rollozast is
Ezert irtam sima uniqueot, ahol tolem nem kapna aurat de ha conv van rajta azt lecsereli vigorra? Az elegge mindfuck lenne
Hephastot csak akkor tudod befogni ha 20 base skilles...
Ez megvan, én is írtam lentebb, amikor említettem, hogy mi minden változik (elvileg) a Bind Demon skillnél.De igen, értem, mire gondolsz, és az eredeti leírás nem magyarázza meg eléggé egyértelműsítve (csak annyit ír, hogy ha rollolnál, akkor a poolból mik nem lehetnek már többé, s mivel fognak helyettesítődni.) Ezzel együtt is számomra az tűnne logikusnak, hogy ha nem tudsz még aurát rollolni, de olyan démont fogsz be, amelyen "tiltott aura" van, akkor az szintén le fog cserélődni valami randomra az engedélyezett poolból úgy, mintha te rollolnál rá valamit.
-
Vismajor01
addikt
Szerintem, ha van rajta alapból aura, de olyan, ami nem választható a poolból, akkor reroll arra is. (Máskülönben nem lenne értelme az egésznek, hiszen pl. minden tüzes warlock ez esetben rászánná azt a kb. 3-30 percet (szerencse faktortól függően), hogy befogjon egy Conviction-ön Hepót, és viszlát... Hozzáteszem, azért az újkori Blizzardból én simán kinézek bármilyen következetlenséget, szóval még az is lehet, hogy nem úgy van, mint fentebb írtam...)
Hephastot csak akkor tudod befogni ha 20 base skilles a skill ami mar magaban hozza az aura rollozast is
Ezert irtam sima uniqueot, ahol tolem nem kapna aurat de ha conv van rajta azt lecsereli vigorra? Az elegge mindfuck lenne
-
Gothmog
senior tag
Fire az nem gatya, 15%ot vesztett csak a flame wave de azt elbírja.
Most a bind demon a kérdés, azt irják re-rollozik az aura fana, might, vigor és concra, de nem világos a szöveg h ez csak akkor ha 20as a skill amivel megkapná az aura enchanced tulajdonságot, vagy ha én 15os skillel befogok egy convis uniquot akkor az megtarthatja e?
Szerintem, ha van rajta alapból aura, de olyan, ami nem választható a poolból, akkor reroll arra is. (Máskülönben nem lenne értelme az egésznek, hiszen pl. minden tüzes warlock ez esetben rászánná azt a kb. 3-30 percet (szerencse faktortól függően), hogy befogjon egy Conviction-ön Hepót, és viszlát... Hozzáteszem, azért az újkori Blizzardból én simán kinézek bármilyen következetlenséget, szóval még az is lehet, hogy nem úgy van, mint fentebb írtam...)
-
Vismajor01
addikt
tehát ha jól értem akkor a fire és az echo strike warlock is gatya, talán a magic dmg-es használható még mert arra kevés az immun. vagyis ott vagyunk mint a warlock előtt. pedig nagyon üdítő volt egy olyan karakter akinek nem kell kibaszott infity hogy tudjál vele haladni...
Fire az nem gatya, 15%ot vesztett csak a flame wave de azt elbírja.
Most a bind demon a kérdés, azt irják re-rollozik az aura fana, might, vigor és concra, de nem világos a szöveg h ez csak akkor ha 20as a skill amivel megkapná az aura enchanced tulajdonságot, vagy ha én 15os skillel befogok egy convis uniquot akkor az megtarthatja e?
-
Renok
senior tag
tehát ha jól értem akkor a fire és az echo strike warlock is gatya, talán a magic dmg-es használható még mert arra kevés az immun. vagyis ott vagyunk mint a warlock előtt. pedig nagyon üdítő volt egy olyan karakter akinek nem kell kibaszott infity hogy tudjál vele haladni...
Jaja, én is nagyon ki vagyok akadva ezen.
-
shotika
őstag
Én anno nagyon orultem, amikor a Sundert behozták, mert solo szezonban Infyt kirakni kb 0 esely volt. A jelenlegi droprattel megolték a sundert, es total unbalanced lett a Warlock. Megertem h nem tetszik nektek a holnapi update, de azert lassuk be, ez igy tenyleg nem maradhat.
(Ezzel nem azt mondom, h mindennel egyetertek ami a ptr notesban van) -
FireKeeper
nagyúr
Tudod mennyi maradt a dmgbol?
87% NERF.
Érted az eddigi dmg 13%at tartotta meg warlock
-
Vismajor01
addikt
elég broken volt a release warlock de szerintem ez már a ló túlsó oldala.
Tudod mennyi maradt a dmgbol?
87% NERF.
Érted az eddigi dmg 13%at tartotta meg warlock
-
wm2
őstag
leltem egy ilyet, na mondom 50-50, köszi Larzuk

-
FireKeeper
nagyúr
Fire warlockot úgyis jobban bírtam mint ES-t de azért ez durva
5%ról 3% support
Dmg nem szorozva csak hozzáadva más sourceokból
AR kell h el is találd az enemit
Cursed 75% -> 5%
Ethereal weapon no longer
Shield with 2h weapon no longerWtf. Remélem nem marad így PTR után mert ezzel kb ki van nyírva a build.
elég broken volt a release warlock de szerintem ez már a ló túlsó oldala.
-
wm2
őstag
A Bind Demon skillnél is rendesen sorakoznak a nerfek.
Ami első blikkre különösen mellbevágó lehet: több más aura mellett a conviction kiesik a lehetőségek közül (tüzes warlockoknak lehet szívás főleg, ha egyéb cuccból nem tudják közömbösíte i az immunokat), míg a Curse-ös befogott démonoknál 5%-ra esik az Amplify Damage esélye 75%-ról), ergo a phys-es warlockok életét is alaposan megmehezítik. (A tickkelős aurák a holy freeze kivételével kiesnek, mert nem rendelkezhet vele bindolt démon).
Plusz a befogható démontípusoknál számítani fog a base skill érték. Hephastóhoz pl muszáj lesz 20 pontot rápakolni, alatta esélytelen lesz befogni.)Non-laddban a már befogott convis démon remélem megmarad.

-
Vismajor01
addikt
Fire warlockot úgyis jobban bírtam mint ES-t de azért ez durva
5%ról 3% support
Dmg nem szorozva csak hozzáadva más sourceokból
AR kell h el is találd az enemit
Cursed 75% -> 5%
Ethereal weapon no longer
Shield with 2h weapon no longerWtf. Remélem nem marad így PTR után mert ezzel kb ki van nyírva a build.
-
Gothmog
senior tag
Persze, nyilvánvaló, hogy túlzottan táp dolgai voltak a warlocknak, amik egészen egyszerűen trivializálták a előrehaladását, annyival volt a power curve fölött. Nekem például az elmúlt bő 25 évben sohasem volt még olyan könnyű, normál elejétől (nulla cuccban indulva, semmi sincs félrerakva neki) hell végéig (közben csak a talált holmikat használva, sehol meg nem állva farmolni) tartó végigjátszásom a D2-ben, mint az ES warlockkal. (Terrorzónáztam, meg bociztam vele még egy sort, míg bele nem untam, de a többi magatalálós karakteremhez képest egyszerűen tényleg valami röhejes szinten volt erős. Közel olyan érzés volt vele a játék a teszkós cuccaiban, mintha más karakterrel közel BiS holmikkal nyomultam volna.)
Viszont azzal együtt is mellbevágó azért egyben elolvasni azt a listát, ahol - egyelőre a tervek szerint, hiszen ptr-ről van szó, mint írod - hosszú sorokban sorjáznak a kisebb vagy éppen kritikus hatású nerfek.
De hát, tegye a szívére a kezét mindenki: ez vártuk, már a megjelenés után pár nappal látni lehetett, hogy a warlock ebben a formában egy kvázi "beast unleashed". (Csak ugye könnyű/kénylemes megszokni a jót!
) -
Delávégá
aktív tag
Azt mondod hogy ez még lehet ennél komolyabb nerf is?
-
shotika
őstag
Ami első blikkre különösen mellbevágó lehet: több más aura mellett a conviction kiesik a lehetőségek közül (tüzes warlockoknak lehet szívás főleg, ha egyéb cuccból nem tudják közömbösíte i az immunokat), míg a Curse-ös befogott démonoknál 5%-ra esik az Amplify Damage esélye 75%-ról), ergo a phys-es warlockok életét is alaposan megmehezítik. (A tickkelős aurák a holy freeze kivételével kiesnek, mert nem rendelkezhet vele bindolt démon).
Plusz a befogható démontípusoknál számítani fog a base skill érték. Hephastóhoz pl muszáj lesz 20 pontot rápakolni, alatta esélytelen lesz befogni.)Na igen, de szerintem ertheto - bizonyos kepessegei tenyleg eleg unbalanced voltak a tobbi karaterhez kepest. Igy is eros marad, csak ugyesebben kell majd felepiteni.
De hozzatennem, h ez még ptr notes, szoval még valtozhat. -
Gothmog
senior tag
Plusz a befogható démontípusoknál számítani fog a base skill érték. Hephastóhoz pl muszáj lesz 20 pontot rápakolni, alatta esélytelen lesz befogni.) -
shotika
őstag
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok!
Én is elővettem újra a D2R-t, gondoltam egy laza Nova sorceress-el végigtolom.
Hell-be beletört a bicskám.
Tudnátok tippeket adni, hogy mit csináljak az Act I-es íjászokkal?
A cuccaim: Lore sisak, Smoke páncél, Spirit kard, valami +1 skill-es unique pajzs, a többi nagyjából trash, kivéve egy immortal king's övet, amire nagyon büszke vagyok.
A csicsó egy darabig Honor alabárddal nyomult, de lecseréltem egy Insigth-ra, így nincsenek mana gondjaim.
Sajnos a life leech is eltűnt, így hellen szegény nagyon nem életképes. Összeraktam neki egy blood helm-et, de az is kevés. Majd egy Crescent Moon-t akarok csinálni a -lightning resist miatt, de az nagyon messze van.
Mit tudok csinálni? Mit farmoljak nightmare-en?Szia
A legtobb amit tehetsz h atskillezel blizzre es farmolod hell andyt es mephit
-
MageRG
addikt
Sziasztok!
Én is elővettem újra a D2R-t, gondoltam egy laza Nova sorceress-el végigtolom.
Hell-be beletört a bicskám.
Tudnátok tippeket adni, hogy mit csináljak az Act I-es íjászokkal?
A cuccaim: Lore sisak, Smoke páncél, Spirit kard, valami +1 skill-es unique pajzs, a többi nagyjából trash, kivéve egy immortal king's övet, amire nagyon büszke vagyok.
A csicsó egy darabig Honor alabárddal nyomult, de lecseréltem egy Insigth-ra, így nincsenek mana gondjaim.
Sajnos a life leech is eltűnt, így hellen szegény nagyon nem életképes. Összeraktam neki egy blood helm-et, de az is kevés. Majd egy Crescent Moon-t akarok csinálni a -lightning resist miatt, de az nagyon messze van.
Mit tudok csinálni? Mit farmoljak nightmare-en? -
Vismajor01
addikt
Sziasztok! Act 2 végén Hellen megakadtam Echoing strike lockkal. Kevés vagyok a physical immune mobok ellen. Nincs valakinek elfekvőben pár cucca ami segíthet és nem kell? Még spiritjeim sincsenek, összesen +2 skillem van. Hypperkarma#2958 a tagem. Esetleg ha nincsenek cuccok, egy act végi wp+boss ölés kombó is jól jönne hogy legalább Hephasto-t be tudjam fogni, és Baal-t tudjam farmolni.
Ezer köszönömszépenek!Kerüld ki őket
-
Lézerparaszt
őstag
bind demon skillt használod? elég ha fogsz egy olyan démont ami cursed, és conviction/holy freeze/holy fire/holy shock aurája van, és az egész képernyőre rákerül az amplified damage ami megtöri az immunt.
Persze, Hephastot mindig addig farmolom nightmare-en míg kifogom azt, de aztán valami mindig majdnem instant megöl és bukom. Hellen erősebbet ki tudnék fogni csak még nem járok ott.
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok! Act 2 végén Hellen megakadtam Echoing strike lockkal. Kevés vagyok a physical immune mobok ellen. Nincs valakinek elfekvőben pár cucca ami segíthet és nem kell? Még spiritjeim sincsenek, összesen +2 skillem van. Hypperkarma#2958 a tagem. Esetleg ha nincsenek cuccok, egy act végi wp+boss ölés kombó is jól jönne hogy legalább Hephasto-t be tudjam fogni, és Baal-t tudjam farmolni.
Ezer köszönömszépenek!bind demon skillt használod? elég ha fogsz egy olyan démont ami cursed, és conviction/holy freeze/holy fire/holy shock aurája van, és az egész képernyőre rákerül az amplified damage ami megtöri az immunt.
-
Lézerparaszt
őstag
Ezer köszönömszépenek! -
wm2
őstag
-
shotika
őstag
Datamined Sunder droprates are as follows:
p1–2: 0.3677% (~1 in 272)
p3–4: 0.7326% (~1 in 136.5)
p5–6: 1.0950% (~1 in 91.3)
p7–8: 1.4545% (~1 in 68.8)Level 5 Herald (3x droprate of Level 1):
p1–2: 1.0949% (~1 in 91.3)
p3–4: 2.1659% (~1 in 46.2)
p5–6: 3.2139% (~1 in 31.1)
p7–8: 4.2388% (~1 in 23.6)If a Sunder drops this is the likelihood:
• Cold 29.70%
• Fire 29.70%
• Lightning 19.80%
• Poison 11.88%
• Physical 5.94%
• Magic 2.97%TLDR: Current Sunder droprates are so bad it makes completing the Chronicle borderline impossible.
O te jo eg. Hat akkor azt hiszem felhagyok a sunder vadaszattal...
-
tocsek18
senior tag
Datamined Sunder droprates are as follows:
p1–2: 0.3677% (~1 in 272)
p3–4: 0.7326% (~1 in 136.5)
p5–6: 1.0950% (~1 in 91.3)
p7–8: 1.4545% (~1 in 68.8)Level 5 Herald (3x droprate of Level 1):
p1–2: 1.0949% (~1 in 91.3)
p3–4: 2.1659% (~1 in 46.2)
p5–6: 3.2139% (~1 in 31.1)
p7–8: 4.2388% (~1 in 23.6)If a Sunder drops this is the likelihood:
• Cold 29.70%
• Fire 29.70%
• Lightning 19.80%
• Poison 11.88%
• Physical 5.94%
• Magic 2.97%TLDR: Current Sunder droprates are so bad it makes completing the Chronicle borderline impossible.
-
shotika
őstag
Koszi nem szukseges.
Viszont, amit nem ertek, h jo ideje farmolom mar szezonban a Terrorzone-okat, de semmilyen sunder charmot nem talaltam eddig. Neten annyit tudtam meg, h a regi charmokat at lehet alakitani, de szezonban eddig semmi ilyen nem esett.
-
GoTReX
őstag
Esett egy Shadow Dancer ami fent is van Tradernin. Akár neked jó lehet, én nem használom Javazonnal.
-
shotika
őstag
Az első gyűrű nagy segítség nekem Trapassával - a bossokat és keményebb nagy monstákat sokkal könnyebben öljük a csicskával.
A második meg talán az egyik legjobb eddigi gyűrű amit találtam.
-
kraven54
aktív tag
A legelsö Uber Tristramom warlockos torchot dobott

-
wm2
őstag
US server 3 Jah <3
EU serveren szorozd meg 3-al de inkább 4-el, ugyanez a latent GC, ne EU serveren akard beszerezni (nem tudom traderien milyen árak vannak, de online nem kicsit overpriced most minden új cucc)

-
_ocsisajt
őstag
Kicsit visszatértem (HC Warlock ladder), megnézzem ezt a Warlockos dolgot. Kicsit elmentem bocizni, erre mondom ez mi a retek? level 12-re ennyi Allres?
Na akkor fullozzuk ki, hogy a szint is megmaradjon. 
Persze lehetett volna beleteni 4 db Eldet is.

-
wm2
őstag
bocs, de nem adok ennyit érte
néhány + fhr-ért, manáért, meg -9 fire resért
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
-
ColdMan
aktív tag
-
wm2
őstag
mit dobtak a Lordok ni

-
Argos
őstag
Persze, ez is opció. Régen én is így nyomtam.
WTS/WTT stb...
De, így sokkal jobb, mert akkor trade-elek, amikor nekem jó, nem zavarnak meg játék közben. Na, meg sokkal gyorsabb is. A vétel legalábbis, nyilván ha eladni akarsz valamit, nem rajtad áll, hogy mikor jelentkezik érte a delikvens.Ami viszont vicces - nem, valójában már elég idegesítő... -, hogy hiába van jelezve a LoD verzió adott itemeknél, állandóan betalálnak a RotW playerek. Csilingel a weboldal, hogy biznisz van, de ötböl hárman tuti csak azután eszmélnek, mikor üzenetben leírom, hogy LoD version!!!
-
wm2
őstag
Semmilyen “renewed latent fire” 40 Jah. Inkább hozok át flame riftet és dugja fel magának az extráit. Low fire jewelek is 10 Jah körül. Megy a lehúzás ezerrel.
-
HornedReaper
senior tag
Offline Demonmachine-nak keresnék jewelt ami +15% FAS + valami jó még legyen rajta, de mintha a Warlock mod óta 1db +15% attack speed-eset sem láttam volna

eth thunder maul meg a warlocknak.. tű a szénakazalban (volt egy superior, de Larzuk túl sok socketet rakna bele mert csak 4 kellene)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Lenovo IdeaPad Flex 5 2in1 Ryzen 5 7530U 16GB RAM 512SSD FHD+ Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(

Eth Gaze jobb lenne a kobakjára, de ha már ezt sikerült lőni, fel is uppoltam neki. Még nyomnom kell egy lyukat rá de lusta vagyok a Larzuk questhez. 

126 frw psn Ama + némi light és phys (Jab) sebzés + max block, Cow szettben (MF ~200), imádom <3 Dio az easy, Baal picit nehezebb, de az a jó benne, hogy nem unatkozol

.A runekat kilehet szedni?Nem a rune érdekel hanem a 3 soc talons