Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
sto1911
üzenetére
gondolom a shared inventory részre gondolsz. azt nem hozza magával a convert, de nem veszett el semmid, nyugi. kell csinálnod egy karaktert, ami még nem warlock expansion-ös, átpakolod ami kell a shared inventoryból az új karakter normál inventoryjába, és átkonvertálod. attól függően hogy tele van-e a shared inventory-d, lehet ezt párszor el kell játszanod.
azt nem árt észben tartani hogy visszafelé nem működik a dolog, bár nem tudom miért akarnál vissza tenni bármilyen itemet.
-
sto1911
veterán
Mi a megoldas arra, hogy ha konvertaltam egy karaktert, es "eltunt" a fel inventory?
-
wm2
őstag
Alakul a fire Warlock, még nemt tudja hordani a könyvet, arachot és nincs amuja, skillerjei stb. de alakul
egy 10-10 torch is 5-6-7 Jah de meglesz az majd

-
Win-T
őstag
Szerintem meg sem fordul a fejükben, hogy ha valaki online játszik az nem partyzik hanem soloban tolja. Pedig szerintem többen csináják ezt, mint nem.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nem az eljutás a lényeg itt, hanem az, hogy kb nulla cuccal (csak amit magadnak találsz, de nem farmolsz/állsz meg sehol), városnéző séta jelleggel, szinte soha veszélyes helyzetbe sem kerülve, egyetlen szörnyet sem otthagyva tudsz végigyalulni a játékon. Ezt azért elég kevés karakterrel tudod megcsinálni így. Ez volt az írásom lényege.
-
Gothmog
senior tag
Sokan sokfélék vagyunk - én meg mindig is egyedül szerettem csapatni. Úgy jobban oda tudok koncentrálni, bele tudok merülni/beleélni magam. Mások társasága nem hiányzik hozzá.
A D2-ben az a jó, hogy mindkét játékmódot (egyedül vagy csapatban) jól ki tudja elégíteni. (Bár most az, ahogy átmachinálták a terrorzónás dolgokat (sunder charmok szerzése pl.), az nem kedvez a magányos játékosoknak.) -
wm2
őstag
válasz
Gothmog
üzenetére
Én szeretem a public Baal runokat. Néha olyan jókat dumálunk közben. Igaz esélyed sincs felkapni akármit is, de ettől még szeretem. Meg imádok tradelni. Része a játéknak számomra. Mondjuk most, hogy 1/2 óra lett egy run kevesebb lett a public game. Inkább a Chaost nyomják.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Online karakter. Csak single-ben nyomom.
Régen offline párti voltam, de azután átálltam online-ra. Kicsit bánom, mert offline ugye nem volt lag, meg server connection megszakadás sem... Ugyanakkor a több rúnaszó, a kicsit több lehetőség, no meg az, ha egyszer találnék véletlenül valami nagyon durva dolgot, ami nekem nem kell (mert ha találok is, az tuti olyan lesz, ami nekem véletlenül sem jó
), akkor azt oda tudjam adni olyan embernek (pl. innen), aki örülne neki - ezek miatt szoktam át az online módira. -
Gothmog
senior tag
No, az imént én is végigértem Hellen az Echoing Strike warlockkal. Még kicsit bocizok, megnézek talán egy-két terrorzónát, azután fél-egy évre megint félreteszem a játékot, hogy majd visszatérjek hozzá, ha megjön az ihlet. (Nálam ez így megy hosszú-hosszú évek óta. Úgy jobban belemerülve, "keményebben" tolva, szerintem kb. 20 éve álltam hozzá utoljára.)
Kíváncsi vagyok, mi lesz addigra a WL-kal, mert az biztos, hogy igényelni fog némi balanszírozást!Mindenesetre, teljesen 0-ról induló, teljesen maga-találós karakterként még szerintem sohasem volt ilyen könnyed, mondhatni teljesen gondtalan végigjátszásom. Sehol sem kellett megállnom XP-t (stat/skill pontot) vagy felszerelést farmolni, mindenhol vajsima volt a haladás. Mondjuk cserében nagyjából szar sem esett az egész játékban.
5 perccel a vége előtt dobott valami egy Lem rúnát - az ezt követő legmagasabb szintű rúnám, ami esett, az a Lum. Cuccból is csak a szemét potyogott; Hell Act3-ban esett egy négylyukú colossal volgue, meg még Nightmare vége felé egy skin of the serpent magi, és ezzel úgy ki is lőttünk mindent. Na jó, még esett egy Steelskull sisak, ami MF-be öltözéshez jó lehet egy darabig, ha a rezisztek és + skill hiányát máshol pótolni tudja az ember. Jellemző, hogy még a játék végén is négy kék cucc volt rajtam (amu és két gyűrű - ezek az FCR miatt + egy WL könyv, amit egyszerűen lusta voltam lecserélni akár valami egyszerűbb rúnaszavas pajzsra.)
De tényleg annyira laza volt az egész, hogy még respeccelnem sem kellett egyszer sem (inkább tartogattam stat és skill pontokat, még Hell egy részén is, ha esetleg valahova kellene).Mondjuk nem mondhatnám, hogy a játék nem "kedveskedett" nekem azért, mert most Hell Act5-ben a két leggyakoribb "vendégszereplő" a szilánkokra robbanós stygian doll figurák, meg a láthatlan módból előtűnő, három képernyőnyi távolságból villámokat lődőző, manaszívós szellem dögök voltak... Amikor a Worldstone-ban is összefutottam mindkettővel (ráadásul tömegével), akkor már csak lemondóan sóhajtani tudtam...
-
Bocs a dupla miatt!
Az előző tárgytalan... -
Ber rúnát keresek (EUSCNL), ha esetleg van valakinek.
Árakat pontosan nem tudom, Vex + 8 x Ist amit gondoltam.
Szóljatok ha el vagyok tévedve.
-
Gothmog
senior tag
Igaz, a Hellforge Hell nehézségen is képes volt egy Lum rúnával kiszúrni a szememet (még mindig ez a legmagasabb szintű rúna, ami eddig esett nekem), de cserébe ugyanott sikerült lecserélnem (nightmare conviction/curse) Hephasto-t egy fejlettebb (holy freeze/curse + magic res + ugye Helles alapértékek) verzióra. Úgyhogy összességében nem panaszkodom
Viszont tényleg viccesen erős az Echoing Strike WL. Nem emlékszem, hogy utoljára mikor tudtam úgy végigszaladni a játékon, teljesen magatalálós karakterrel, hogy nem kellett cuccot farmolnom Hell előtt, hogy át tudjak lépni oda, és (eddig) hellen is úgy megyek, mint kés a vajban - szinte unalmas módon nem volt még egyetlen meleg helyzet sem (leszámítva egy lag miatti megborulást még Act1-ben). -
wm2
őstag
classic HC stash
nincs dex bónusz stb., itt légy okos, domokos 
-
válasz
Vismajor01
üzenetére
-
Win-T
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Az már nincs, hogy bizonyos rúnaszavak csak online működnek? Nekem annak idején ez volt az egyetlen, de elég nyomós indok, hogy online játsszak, nem single.
-
Vismajor01
addikt
En kb 5 eve tértem at singlere es vissza se nézek
Erősebb szörnyek
PlayersX command
Statikus mapok
Modolhato (nekem ami van: lootfilter(mostmar kevesbe releváns de hasznos) ghostok nem hagyják el palyajukat( ne vesszen el a loot) nagyobb cube (csak oda pakolok mert fill az inv) nagyobb stash es mas elosztas, es lyukasztó mod mert lusta vagyok mindig larzukhoz rohangálni
-
sto1911
veterán
válasz
HornedReaper
üzenetére
Rajtad ugyan nem segit, de nekem esett Combat es egy Shadow Disciplines-es is.
-
HornedReaper
senior tag
Mióta van Warlock 1db skiller charmmal sem találkoztam. Sunder alap hogy kb esélytelen de skillerek azért voltak.. Ha nagyobb ellen dobja, 3 perfect drágakővel is rerollorom pedig őket
-
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ezen a single dolgon én is egyre inkább agyalok, vicc, hogy soloban online szinte semmi sem esik.
Csak szeretem, hogy online mindenkinek azonos körülmények vannak, single-ben már érzésre valahogy nem lenne az igazi a játék. -
Gothmog
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Az Nightmare Forge-ra nem rossz, sőt, a legjobb, ami történhetett! (Én Hell Act2 vége felé járok a WL-ommal, de Lum-nál magasabb rúna még nem esett sehol... Countness is két low lvl rúnát dobott csak, ha jól rémlik. Mondjuk nem is vártam tőle mást, mert ezt szoktam meg az évek alatt...
) -
shotika
őstag
o yee
-
-
kökény
aktív tag
válasz
sto1911
üzenetére
Én terrorizáltam az egész ACT II-t, végignyomtam az egészet, az összes TR tomb-a is bementem, 2 azaz 2 Herald jött, értéktelen loottal.Nem vagyok panaszkodós, de ez valóban el lett cseszve, nekem elég levelingkor végigvinni az actokat 3-szor, utána már nem fűlik a fogam hozzá, főleg a semmiért cserébe. Remélem újragondolják
-
Gothmog
senior tag
Hát, én simán visszaszereztem.
Gyakorlatilag visszafelé menet a hullámhoz felkaptam egy szimpla fehér valami fegyót a földről, velem volt a feltámasztott csicska (neki persze mindig kell egy csomó idő, mire hajlandó bekapcsolni a saját (might) auráját, de ez nem is volt lényeges, csak annyi, hogy a nála lévő Insightból menjen a mana regen), azután szétlőttem ott mindenkit az ES-sel. Gyakorlatilag olyan flat damage-et ad maga a skill is, hogy ha vanbármilyen fegyver a kezedben, és töltődik vissza a mana, akkor könnyedén szétlősz mindent vele, max. kicsit tovább tart. De ledobja az ember a letargy sigilt, és úgy meg mindenre (is) van idő. Főleg Act1 szintjén. (Azért Act5 bespeedezett dögei még belassítva is elég vadak tudnak lenni...
)A démon elvesztése viszont baromi bosszantó volt (bár logikus történés).
-
Gothmog
senior tag
No, nekem tegnap egy "kisebb" (olyan 1-2 mp közötti) lag megfektette a karakteremet (Hell, Act1, Pit, két unique és csapata meg három champion jellegű kavalkád volt szűk helyen), és így legalább kiderült, hogy ha meghalok, akkor oda a befogott démon.
Visszamentem nigthmare Hephastohoz (illetve mivel már 20+ szinten van a Bind Demon skillem, így aura is garantált, szerencsét próbáltam Listerrel is háromszor), de most rohadt nehezen jött össze a Curse-ös példány (Listernél háromból semmi, Hephastonál kb. a 7-8. nekifutás hozott eredményt). Most be kell érnem egyelőre egy Curse/Conviction kombóssal (utóbbiban - echoing strike-os WL-ként - annyi a jó csak, hogy a sötétben/sarkok mögül/ajtók túloldaláról9 is látom már messzebbről az ellenfeleket az alattuk lévő aura miatt). De nincs kedvem vacakolni, úgyhogy ez most marad Hell Act4-ig. A phys immun megtörés a lényeg, azt meg így is hozza a bátyja... -
sto1911
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Kivéve, ha már több hullám van, amibe raktam pár extra cuccot, hogy hátha le tudom ölni vele a szörnyeket. Olyankor úgy emlékszem csak az utolsó hullát kapom vissza, tehát pont a legfontosabb, az első az bukta.
Egyébként szoktam élni a save&exit mágiával

-
qsscanner
csendes tag
válasz
sto1911
üzenetére
Nyilván a shardokkal kell az egész act-ot terrorizálni és úgy lehet heraldokat farmolni. De az nem 2 perc. Főleg, hogy nekem volt, hogy act 3-on a a flayer jungelig nem jött herald, pedig a legutolsó sarokba is benéztem. Plusz ha közben átvált a normál TZ akkor oda is kimegy az ember. Na így töltöttem el több mint 4 órát és 7 heraldot öltem le. Egyetlen játékban. Na ez az a ami borzasztó. World of Warcraftban a raidek nem tartanak addig. Ezt hogy gondolták?
-
sto1911
veterán
válasz
qsscanner
üzenetére
Ráadásul tud ez rosszabb is lenni, az imént volt Travincal TZ, még nekem is belefért 5 perc alatt 3 run.
És aztán? Menjek egy szokásos kört? Aztán ha valamelyik lesz a TZ? Ott lesz majd üresen?
Nagyon nem lett ez átgondolva. Vagy bukjuk a Herald szintet vagy egy esetleges jó TZ-t vagy a várakozási időt...
-
sto1911
veterán
Nem érne rá valaki ezen korai órán segíteni felszedni a hulláimat? Valami egy hitelt, és képtelen vagyok közelébe menni, és már több hullám is van, nem akarok geart bukni, bármilyen alap is...
-
sto1911
veterán
Mi tortenik a Heraldokkal, ha uj jatekot kezdek? Lenullazodnak? Mert vegignyomtam a TZ-t, meg volt 15 perc, addig mit csinaljak?
Egesz Act-ot terrorizalo item meg nem esett, olyankor varni kell? Nyilvan mentem egy kort, de meg mindig van ido 
Kozben esett egy Combat skiller 40 elettel is.
-
wm2
őstag
azt hiszem érik az a "Tűz" Warlock, Zod is megvan az Obsession rw-hez, eth base is hozzá, perf Flickering, még egy szép amu kellene nekem is aztán el is kezdem, ha a game tüzest akar, akkor legyen az

-
szilvásbukta
tag
Elindítottam a 2. warlockom. Ma Lvl 60 körül publicon baal runokat nyomtam nightmare-en, amikor ez esett:
Nagyon meglepődtem, azt hittem, hogy ez csak hellen eshet. -
Gothmog
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Köszi a tippet!
Igazából csak a Holy Freeze volt a fejemben még érdemi lehetőségként, az is csak a belassítás miatt, mert azt néha csicskával használtam már korábban bizonyos karaktereimnél (de most nem éreztem szükségét, hogy a csicska vagy a démon révén legyen), ám az, hogy a Cursed betikkeltethető adott aura periodikus sebzésével is, ez őszintén szólva az eszembe sem jutott eddig.
(Én a Fana aura hasznosságát sem becsülöm le, mert papír alapon szépen tol a sebzésen, ami a több lövedék miatt ugye többszörösen is érvényre jut. Illetve per pillanat is durva sebességgel átkozgat be mindent a megkötött démonom. Ettől függetlenül valamikor majd kipróbálom!) -
Vismajor01
addikt
válasz
Gothmog
üzenetére
Fana kb fölösleges ES warlocknak, ad valamennyi dmget de jobb ha holy fire, holy shock vagy holy freeze auraja van cursed mellé. Szvsz holy freeze a legjobb crowd controlnak, mercre akkor meg mehet might aura.
Azért jók a sebzéses aurák mert ahogy betickelődik az egész képernyő megkapja a cursedet, tehát igy kb 0-24 cursed bárkit is célzol be.
Közbe:
Craftolgatok h legyen 2/20 amum, ilyenek jönnek szembe
Az a fire res 
-
Gothmog
senior tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Szerintem ebből a szempontból nincs jelentősebb különbség. Ütésre tolja a curse-öt adott rádiuszban. Meg Death Markkal egy pillanat alatt bárhová teleportálhatod amúgy is. Az extra fast inkább abban nyilvánul meg, hogy ő maga gyorsabban csépeli a szörnyeket, ha már egyszer ott van a dolgok sűrűjében. (Na jó, meg a Death Mark is ritkábban kell persze a gyorsabb mozgása miatt, bár néha azért "be tud bambulni", főleg a nem nyílt tér jellegű pályákon.)
-
Gothmog
senior tag
válasz
sto1911
üzenetére
Szerintem egy Nightmare-en befogott Hephastoval (kell néhány ráfutás vszg. mire cursed affixszel ráakadsz) jól el lehet lenne Hellen is, míg azután be nem fogod újra Hellen...
Egyébként olyan démon altípusú unique monszta, akin fixen van cursed tulajdonság, pl. Ismail az Act3 councilből.
Nekem mákom volt, és kb. harmadik nekifutásra tudtam fogni Nightmare-en egy Fanaticism/Cursed kombós Hephastót - a csicskám Might aurás, így a Fanaticismnek örültem, mert további turbót ad.)
Mondjuk az álom egy cursed/fanaticism aurás Lister lenne, de majd meglátjuk... Olyat valószínűleg nehezebb is fogni. (Bár egy közben 20-asra húzott Bind Demonnal már nem feltétlenül.)Én közben meguntam a Nightmare bocizást (míg 65. szintről felléptem 71-re, addig tologattam), és ugyan nem találtam magamnak ez alatt jó Insight alapanyagot (MF nélkül szaladgáltam pedig), meg nagyjából mást sem... de volt egy négylyukú partizanom, amiből csináltam akkor a csicskának egyet jobb híján. (A sebzést amúgy is én tolom ki, kiegészítve az immár őrült tempóban tomboló Hephastoval, úgyhogy a csicska sebzése nem oszt, nem szoroz.) Azután Cold Plains-en 5 percen belül esett egy egész tűrhető fegyver, amit nemsokára kézbe is tudok majd venni (még hiányzik némi str hozzá), ami alsó hangon is duplázza a jelenlegi sebzésemet. Az szerintem bőven elég lesz Hell Act5 tájáig, ha közben nem találok jobbat. A nemrég befogott Curse-ös Hephasto a konstans átkozással így is megdobja annyira a sebzésemet a jelenlegi (megnéztem, tényleg 15 -ös szintkorlátú, és normál Act3 környékén esett még) fegyveremmel, hogy Hell Act1 így is vicc kategória. (Mondjuk olyan -40% körül van a cold rezisztem egyelőre, így arra figyelnem kell, hogy ne a pofámba novázzanak a megmurdáló coldos unique-ok, mert az tud fájni... Meg a csicskára kell figyelnem, mert hamar lepofozzák, ha bekerül a lecsó közepébe...)
-
sto1911
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Persze, csak nem mindegy, hogy 10 vagy 2000%-al jobb, mint a tobbi

Mas: esett egy Ohm az iment, meg soha nem lattam, csak kepen

Van egy lista vagy ajanlas, melyik Hell A1-A2 demont erdemes befogni, illetve van-e fixen cursed demon?
-
sto1911
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Lol, abszolút szétb.sz mindenkit egy átkos démon. Hell Duriel 5 mp alatt merc nélkül úgy, hogy a legdurvább felszerelésem egy Magefist kesztyű, a következő egy Spirit kard, a többi lom.
Korábban amellett kardoskodtam, hogy mivel Llama is benne volt a fejlesztésben, kizárt, hogy OP karakter legyen, de nem is tévedhettem volna nagyobbat.
-
-
sto1911
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nekem a fizikai immun vagy stone skin teszi be a kaput, mint pl. Arcane Sanctuary ghost ok, ott elakadtak. Magatalálósan játszok, a merc esik-kel

@FireKeeper: köszi a tippet, megpróbálom.
-
Gothmog
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ja, kb. kisgatyában szaladgál vígan az én karakterem is (totál maga-találósan játszom), de azért hellre átmenve láttam (csak a Den of Evilt takarítottam ki), hogy a sebzésen jó lenne dobni kicsit, mert igazság szerint nagyon megszoktam vele a kényelmes/gyors haladást, viszont ide a még normálon talált (azt hiszem, a min. level req. 15-ös szint hozzá
) fegyverrel már melósabb a dolog. (Értsd: a sima zombikba is bele kellett durrantani 2-4 darab Echoing Strike-ot, hogy lefeküdjenek.) -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Gothmog
üzenetére
nekem eddig az a tapasztalatom a warlock-al hogy nem feltétlenül erősebb mint a korábbi buildek, viszont sokkal könnyebb vele a hell mert drága cuccok nélkül tudja kezelni az immunokat, lásd Cursed-ös démon ha physical dmg vagy, vagy conviction ha elementálos. kb hammerdin volt eddig olyan nekem hogy nem aggódtam az immunok miatt.
-
Gothmog
senior tag
Biztosan mindenki rájött már, de a már befogott démon nem fejlődik (nem kap extra strong, extra fast stb tulajdonságokat) a bind demon skill fejlesztésére. Amikor ezzel szembesültem, nekiálltam újra Hephastót vadászni, és mákosan harmadik nekifutásra lett is egy fanaticism/cursed kombós példányom (echoing strike mellé ez vszg a legjobb kombináció), aki egyúttal látványosan gyorsabb és nagyobbat is üt, mint a korábbi példány.
Most már csak valami normális fegyvert kellene találnom, hogy ne egy normál Act3 körül talált darabbal (egy rare eth maul) röhögtessem magam Hellen. (Vadászom az Insight alapanyagot, de négylyukas cuccnak vagy normál szar, vagy az exceptional cumók közül csak a karakterem által (dex követelmény miatt):kézbe vehetetlen grim scythe esett csak eddig. Larzukhoz lyukasztásra sem találtam még jót...)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Trollok komolyan
- Jövedelem
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egy 10-10 torch is 5-6-7 Jah de meglesz az majd

Minek farmolni cuccot ha 2 klikk és ott van az invben bármi valahogy e miatt nem tudom az offlinet tolni. Online meg nincs kisértés a "csalásra".
), akkor azt oda tudjam adni olyan embernek (pl. innen), aki örülne neki - ezek miatt szoktam át az online módira.