Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- One mobilszolgáltatások
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
LK-zok már jóideje, szinte csak superchestre megyek P7-en Hellen, de nemhogy high rúnát, még mid-et sem ad
-
wm2
őstag
mikor szaladsz le Shenkhez, na ott nekem is durván megfagyott már párszor
-
shotika
őstag
válasz
HornedReaper #18549 üzenetére
Néha nekem is azt csinálja, h random sokat tölt a jatek (vannak fix területek, ahova első belépés után megmerevedik a kepernyo), vagy Shenknél szintén kifagy. Van amikor pár hónapig jó, aztán random elkezdi.
-
wm2
őstag
99 !!! sok run, nagyon sok
-
wm2
őstag
Én készítem elő a dolgokat Demon machine sorcinak.
-
sto1911
veterán
válasz
HornedReaper #18549 üzenetére
Azok a tűzgolyók valamiért hibásak, nálam még fagyást is okoznak.
Lejjebb kell venni a grafikát, úgyse látszik a különbség -
HornedReaper
senior tag
Amúgy Nálatok is 1-2 hónapja néha tölt egy nagyot játék közben? Rövid időre kb megáll a kép. Ez azért okozhat fejfájást / halált
SSD-n van nálam, igaz nem a leggyorsabb ami a gépben van, sima SATA 3-as és SLC. Gyakran lefagy és kilép ha nem sietek el Shenk-től mielőtt jönnek a tűzgolyók (máshol nem igazán szokott, fehér holló sem.. akkor sem ha javazon beteríti chain lightning-gel a bocikat). DLSS-sel játszottam sokáig, most már anélkül de így is.
-
shifty!
senior tag
Nyomja innen egyébként valaki PS-en? Társulni néha, etc.
-
wm2
őstag
válasz
HornedReaper #18543 üzenetére
Tudok neked NL-ben adni cuccokat. Ha majd felhúztam vagy 70-ig a Sorcit. De pl. Cow King vagy Sigons szettet 1 Hel rúnáért már kapsz. Ezekkel szépen lehet levelingezni. Ma 19 20 Sorc torchot vettem 6 Jah rúnáért, ami igen jó bolt volt. Reset előtt/után tiszta őrület van. 300+ dam merc infik is bagóért mennek. 4-5 Hel rúnáért kapsz egy Ist rúnát. 9 Ist egy Jah és 7-8 egy Ber.
-
Vismajor01
addikt
válasz
HornedReaper #18544 üzenetére
A character level nem számít ha pályán droppol a cucc, ilvl=mlvl. Ha gambling veszel cuccot akkor számít a clvl, ezért mondják h legyél legalább lvl 93 mert +5-5 az eltérés. Vagy vegyél gamblingben amukat vagy terror zoneos amukat használj
-
HornedReaper
senior tag
Hell LK-ban szerzett cuccokat 93 clvl-lel már bátran kraftolhatok? Vagy maradjak a terror zone-os tárgyak craftolásánál?
-
HornedReaper
senior tag
Végre valami használható
(offline)
-
Vismajor01
addikt
válasz
HornedReaper #18539 üzenetére
MF felesleges, ha szörnyeket ölsz LK-ben akkor már rosszul csinálod
Superchesteket kell nyitni csak, illetve egyéb "popable" cuccokat amik utba esnek. De fél percnél több nem kéne h legyen 1 run.
-
sto1911
veterán
válasz
HornedReaper #18540 üzenetére
Persze, de csak offline megy.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Vismajor01 #18538 üzenetére
Nyomom LK P7 vagy P8-ban kicsit 300 feletti MF-fel mondjuk (rúnába úgysem szól bele), de a super chest-ekből alig potyog rúna, talán töbet dobálnak a monsterek meg a kis ládák
-
Vismajor01
addikt
válasz
HornedReaper #18536 üzenetére
Singleben egyszerűbb mint online ha nem használsz jspt
Ber rune Lkben nem azt mondom h esik mint a cukor de nem sokat kell hajtani egy enigmaert. A craftolas is megy, csak fel kell csipetgetni at aprosagokat -
wm2
őstag
válasz
HornedReaper #18536 üzenetére
Én sem ladderezem már. Halott az egész. NL-ben tolom puszta élvezetből.
-
HornedReaper
senior tag
offline-ozok, ott elég nehéz ilyet is összehozni, gratula hozzá! Rúnákat is 2db Ber-t kb esélytelennek érzem.. Unique Jewelt is 1db-ot sikerült eddig gyűjtenem ami lower resist-es
Reaper's Toll is 2 napja lett meg, pedig sok 70-80-as szintű karim van. Hammerdinem 93-as lett tegnap, innentől vásárolom a gyűrűket és amuletteket Craft-olni nem Terror-osakat használok majd. Pár100 órát még beletolhatok mire lesz egy Infinity-m
-
wm2
őstag
ez is elmegy egynek, használható
Enchantress így fog kinézni:
Flickering Flame Diadem 15/8 55 mana
Caster amu (63-105 fcr bp)
Soj + Raven (és vagy jó kis 1xx ar 10 fcr str dex caster ring)
upped Vipermagi 35 13 5-5 die fire facet (+ 3 enchant Ormus)
1x upped Magefist
Razortail belt (+ Arach az enchnek)
Rare dual/tri res MF boots vagy WT
Demon Machine 15 ias 1x all res jewel benne
6-6-4 CTA + 35 FCR Spirit MonarchCsicsó: Andy, Treach, Infi
-
wm2
őstag
válasz
shifty! #18533 üzenetére
egy kis str vagy extra light/fire resist jó lett volna, de egy 75% psn lenght reduced is
A terv az, hogy csinálok egy bika "demon machine Enchantress" sorcit. No nem lesz ilyen elvetemült, mint ez, de valami hasonlóan szépet akarok. Volt egy +5 enchant orbom, de elkótyavetyéltem. Van viszont egy 8/15 Flickeringem és +3 Enchant / 18 fire Ormus-om. Vipermagi nem egy drága dolog. NL-ben bagóért veszel perfet. A +3 fire sk + add amuk sem drágák. Skillerek is olcsók. Csak még befejeztem a hibrid multi/fend Amát. Még 2,5 bár lvl 99-ig. 5-6 izmos pl8 chaos/Baal tz. Nem volt még 99-es karim. Ez lesz az első.
-
wm2
őstag
igazán tehetett volna még rá vmit :/
-
Amerigo57
őstag
Megtudjátok nézni ?
Playing Diablo on a computer from 1996
Ui: A Facebookon keresztül lehetséges a megtekintése.
-
wm2
őstag
kár, hogy nincs 24 fhr, de mi bitang már
-
wm2
őstag
ohh yeahh! <3
-
Vismajor01
addikt
válasz
HornedReaper #18526 üzenetére
Ugyanaz minden, kivéve h halál végleges.
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! Én is nagy fan vagyok, de csak offline nyomom
Diablo 1, aztán 2 és már a D2R nagy szerelem. Csak kamillázok itt sok 2-3 betűs rövidítéseteken
Ha offline HC karit indítanék (soha nem tettem), ott nagyonn az esély pl jobb rúnákra? Vagy ugyanaz, csak meghal akkor kuka a karakter?
-
wm2
őstag
Ez eddig a legjobb ICB amu, amit craftoltam. A 100-ból.
10% block az virtuálisan vagy 30 dex. Ha ehhez jönne még 10+ dex / str és jobb all res + teleport az igen jó lenne. De KURVA nehéz.
-
wm2
őstag
hát ez sem pottyan minden sarkon, és hiába majdnem perf, fabatkát sem ér
-
shifty!
senior tag
válasz
Vismajor01 #18521 üzenetére
És milyen igaza van
Btw, nekem teljesen új volt: PS5-ön nyomom a D2R-t, de PC-n is gyakran megfordulok, láttam hogy akciós PC-re is, megbeszéltem magammal, hogy ha párom foglalja a PS-t, akkor én sem fogok tétlenül ülni, megnézem PC-n milyen az élmény, a classic D2 után.
Mivel a CoD miatt a PS és a battle.net accountomat korábban összekötöttem, ezért a D2R indításánál nem kellett foglalkozni ezzel, de meglepődve láttam hogy a PS-en lévő karaktereim PC-n ugyanazzal a loottal, ugyanúgy elérhetőek, játszhatóak
Én éltem eddig egy kő alatt, ez eddig is így volt? PC és PS játékosok tudnak ugyanarra a játékra csatlakozni?
-
Vismajor01
addikt
-
shotika
őstag
Ha már új szezon, az első ritka rúna leveling alatt
-
GoTReX
őstag
Sziasztok! A Diablo 2 Res. Cross-Play? Tehát ha megveszem Xboxra, akkor bármelyik akár PC játékossal is tudok játszani?
-
Franklin
addikt
1 óra TZ 95 Eldritch run, 460% MF: 1 Tal Rasha armor és 1 Tal Rasha bot, nice
-
Franklin
addikt
Srácok, ez érhet vmit? softcore non-ladder
-
wm2
őstag
Anno azért raktam ebbe, mert nem találtam jobb karmot. Mosaic kicksin. Teljesen mindegy a cold/light/fire bonus. A 250 körüli ED mellett a +3 weapon block lenne a legjobb a karomra. Vagy fade, aki azt szereti (én nem használom). Ám a +1 BOI és +1 DS igen jól jön bocin, csak meg kell tanulni vele játszani, hogy hogyan robbantgass és máris gyorsabban haladsz a tömeggel. Sokkal flexibilisebb így. Nem kell egyenként szétrúgni a seggeket.
-
wm2
őstag
hát nem gyönyörű Bowa ring ez?
-
Vismajor01
addikt
válasz
duckload #18509 üzenetére
Szia!
Ha nem állítottad be külön, hogy hardcoreba kezdd, akkor softcoreban kezdtél, ezért ha meghalsz akkor csak némi xp-t és goldot veszítesz. Ha meghalás után kiléptél a játékból, akkor amikor legközelebb belépsz a városban lesz a hullád. Arra rákattintva vissza kapod az összes cuccodat.
A summoner egy elég jó kezdő kari, wc papirba csomagolva is végig lehet vele vinni a játékot. Elején summon masteryre és a skeletonokra kell szinte csak pakolni. Ampot mindenképp használj!
-
duckload
aktív tag
Szaisztok,
Nagyon buta kérdésem lesz szerintem.
Most játszok először a játékkal. 10 óra után Duriel megölt. Summon necroval megyek.
Most minden itemem odalett.
Vissza lehet valahogy szerezni könnyen vagy ennek annyi?
Eléggé nyögvenyelős ez a necro milyen más kasztot ajánlotok, szerintem kezdeni fogok egy másikat.
Mi a leg kezdőbarátabb build?
-
wm2
őstag
ohh yeah végre sikerült jó dual light resivel, pont fel tudom venni vele a demon limbet (133 str req), eddig ezzel a 30 str övvel szarakodtam, mert sajnálok minden str pontot
-
wm2
őstag
Megnéztem a MAXROLL SPEARZON útmutatót. Enigma helyett Fortitude. Szerintem! Matri Spear helyett eth War Pike. Bár a Matri Spear ad egy viszonylag egységes min/max sebzést, a War Pike BOTD más karival is használható. Nosferatus helyett SoE vagy Dungo. FCR ring helyett min dmg ar dual ring. A min dmg érezhető pluszt ad. Az FCR nem. Mivel van egy rakat damage + CS a CB-t nem kell túlzásba vinni. Gore elég. Guill helyett 3os 30 FRW circ/tiara vagy diadem. Bele IAS jewel a max FPA-hoz. CTA buff és 60-80 secen belül megvan Dia klón. És ehhez nem kell a HP-t sem az egekbe tolni. Menjen a dexre inkább.
Ill. azt írják boci pályára nem alkalmas. Túrót. Csak oszd meg őket. Ne rohanj közéjük. -
wm2
őstag
hát ez így marad vs 5 vex 5 zod
a physical immunok ellen 1 pont a magic arrowra bőven elég, + a Pride merc is sebez valamennyit
ENCHANT lvl23 démon lábbal
resistekre be tudok tenni neki 3 frw 11 sc-ket vagy +30 res gc-ket, adott területtől függően
22% LL 10% ML elegendő leech -
wm2
őstag
na így igazán amazonos lándzsa és íj
nagyon fun -
wm2
őstag
Vagy hibrid Fendzon / Bowazon. Multiple shot marad. Guided helyett "normal attack" és "magic attack" (arra úgyis raknod kell 1 pontot). Guided helyett Fend. Passive kimaxolt Valkyval marad. Pride merc marad. Aztán BOTD-vel meg lehet pukkasztani a bossokat. Mint a lufit.
-
wm2
őstag
kettőt raktam ki, ez lett a legjobb
francba, mindegy bohóckodni jó, azt nézem, hogy physic bowaból rém egyszerű physic spearzont csinálni, pár apróságot kell kicserélni pl. öv stb.
-
wm2
őstag
fire sorcinak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest